Mislim da bi bilo vrijeme da nas 3-4 instalira CTE, pa da budemo glas razuma na forumu.
... Gdje se uopće komentira CTE? Reddit?
Kolko znam Danny, Davor, Ceco i ja imamo instalirani CTE.
Iako slušaju nešto od ljudi što ima napišu na redditu, obično rade po svojem. Ispravili su samo neke veće bugova.
Ono što su rekli na redditu jer da za CTE imaju poseban tim analitičara koji prate kolko se killeva radi sa kojim oružijem, koja strana više pobjeđuje i sl. Zato im treba da igramo tamo, a ako vidimo neki veći bug onda ispraviti. Ovo za granate su svi kenjali, ali su svejedno ubacili jer prema njihovoj analizi je 7% manje killeva sa granatama nego prije.
Dok na Verdun Hightsu jedna stana daleko više pobjeđuje od druge i to će uskoro mjenjati.
Bezveze mjenjaju ovo za ammo. Kao i za granate.
Vjerojatno bi svakako ovo ubacili jer im je to dio većeg plana (ammo 2.0), ali dosta feedbacka kojeg su i prihvatili nisu mogli izbaciti u ovom updateu jer su kasnili sa pokretanjem CTE-a
Initially we were targeting to release the CTE in early January. Due to the complexity of running a separate environment in production, but still not really production, we did not hit our target to release when we hoped. Due to this, everything got pushed back, and when we got the CTE up with They Shall Not Pass content, the build had already gone to cert. This is of course very unfortunate, as it means we had no chance to address issues that were reported in time for release.
https://www.reddit.com/r/battlefield_live/comments/5zmfbu/why_wasnt_insert_feedback_fixed/
U svakom slučaju slažem se da je auto-resuply bilo čega valjda najgluplja stvar koju su mogli smisliti. Za sada su samo granate i gadgets ali ni to mi nema smisla.