Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.269.135
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 1
Jack Sparrow kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Mislim da bi bilo vrijeme da nas 3-4 instalira CTE, pa da budemo glas razuma na forumu.

... Gdje se uopće komentira CTE? Reddit?

Kolko znam Danny, Davor, Ceco i ja imamo instalirani CTE.

Iako slušaju nešto od ljudi što ima napišu na redditu, obično rade po svojem. Ispravili su samo neke veće bugova.

Ono što su rekli na redditu jer da za CTE imaju poseban tim analitičara koji prate kolko se killeva radi sa kojim oružijem, koja strana više pobjeđuje i sl. Zato im treba da igramo tamo, a ako vidimo neki veći bug onda ispraviti. Ovo za granate su svi kenjali, ali su svejedno ubacili jer prema njihovoj analizi je 7% manje killeva sa granatama nego prije.

Dok na Verdun Hightsu jedna stana daleko više pobjeđuje od druge i to će uskoro mjenjati.

Bezveze mjenjaju ovo za ammo. Kao i za granate.

Vjerojatno bi svakako ovo ubacili jer im je to dio većeg plana (ammo 2.0), ali dosta feedbacka kojeg su i prihvatili nisu mogli izbaciti u ovom updateu jer su kasnili sa  pokretanjem CTE-a

Initially we were targeting to release the CTE in early January. Due to the complexity of running a separate environment in production, but still not really production, we did not hit our target to release when we hoped. Due to this, everything got pushed back, and when we got the CTE up with They Shall Not Pass content, the build had already gone to cert. This is of course very unfortunate, as it means we had no chance to address issues that were reported in time for release.

https://www.reddit.com/r/battlefield_live/comments/5zmfbu/why_wasnt_insert_feedback_fixed/

U svakom slučaju slažem se da je auto-resuply bilo čega valjda najgluplja stvar koju su mogli smisliti. Za sada su samo granate i gadgets ali ni to mi nema smisla.

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Informacije su s Reddita? Čak i ako se ne slažem s odlukama, interesantno bi mi bilo pratiti razvoj igre i način razmišljanja developera.

Da.

Subreddit

https://www.reddit.com/r/battlefield_live/

Jedna od njihovih tema

https://www.reddit.com/r/battlefield_live/comments/5zmfbu/why_wasnt_insert_feedback_fixed/

Ovo što sam spomenuo

https://www.reddit.com/r/battlefield_live/comments/5zmctu/weapon_usage_data_is_the_proof_that_grenade_spam/dezap8k/

13 godina
Battlefield 1

Šta pizdite odma, dobra je to promjena oko resuplaja. Znači ako se dobro sakrijem i skempam mogu cijelu partiju rokati sa jedne te iste tačke . Napokonb BF mogu igrati jednom rukom 

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Glas razuma i naš mesija, BattleNonSense se oglasio na CTE subredditu:

https://www.reddit.com/r/battlefield_live/comments/5zytvl/grenade_resupply_ammo_20_and_whats_next/df34p3f/?st=j0fh1usz&sh=27eb4f9e

Vjerojatno je uzalud tipkao.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Ma treba sav regen maknuti čak i health. 

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

pa ima hc mode u bf1

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Battlefield 1

e društvo, rekli su mi da se javim ovdje da mi možete reći kako kupiti battlefield 1 ultimate edition za 38 eura,jel mi možete pomoći?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cansee kaže...

e društvo, rekli su mi da se javim ovdje da mi možete reći kako kupiti battlefield 1 ultimate edition za 38 eura,jel mi možete pomoći?

I mene zanima ako postoji ta mogućnost

13 godina
Cansee kaže...

zidovudin kaže...
Cansee kaže...

Više nisu akcije na neke igre i DLCeve, završilo je prije 2 dana. Pa sami provjerite koje su sad cijene.

BF 1 i ostale EA igre, kao i do sad kupujete preko Origina, ali iz drugog područja. Treba prevariti Origin da se nalazite u drugoj državi.

Postoji više načina i programa za to:

Tunnelbear, FlyVpn, ručno upisivanje Proxy adresa, Hola.

Postoji i način da ti netko iz druge države kupi igru i pošalje na Origin.

Ja sam koristio FlyVpn. Tunnelbear je još jednostavniji, al s njim nisam radio pa eto tutorial za FlyVpn

Na stranici https://www.flyvpn.com/ napravite account i skinite program.

Instalirajte ga i upišite podatke s kojima ste napravili account.

Na popisu država izaberite Singapur (free server).

Ugasite browser i Origin

Pokrenite browser, po mogućnosti u Private naćinu rada, da ne zapamti da imate accout i u Hrvatskoj :)

Pod adresu upišite www.origin.com

On će vas automatski prebaciti na singapurski Origin.

Logirajte se.

Sve će biti na engleskom i sve prikazane cijene su u singapurskim dolarima.

Za preračunavanje, odite na Google i upišite npr: 100 SGD to HRK

Odaberite igre koje trebate, ubacite u košaru i izračunajte koliko vas košta (ili odma kliknite Pay)

Pod načinima plaćanja odaberite PayPal.

Proceed, unesite šifru od PayPala, platite...

i onda pratite mail, dal ste dobili potvrdu o kupnji.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.3.2017 12:56 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Ma treba sav regen maknuti čak i health. 

M4X kaže...

pa ima hc mode u bf1

Ovo sto kuky kaze treba biti default, a ovo kako sada radi treba zvati feget mod pa ko voli nek igra

Freak Show Inc.
10 godina
CyberDemonVZ kaže...
Cansee kaže...

zidovudin kaže...
Cansee kaže...

Više nisu akcije na neke igre i DLCeve, završilo je prije 2 dana. Pa sami provjerite koje su sad cijene.

BF 1 i ostale EA igre, kao i do sad kupujete preko Origina, ali iz drugog područja. Treba prevariti Origin da se nalazite u drugoj državi.

Postoji više načina i programa za to:

Tunnelbear, FlyVpn, ručno upisivanje Proxy adresa, Hola.

Postoji i način da ti netko iz druge države kupi igru i pošalje na Origin.

Ja sam koristio FlyVpn. Tunnelbear je još jednostavniji, al s njim nisam radio pa eto tutorial za FlyVpn

Na stranici https://www.flyvpn.com/ napravite account i skinite program.

Instalirajte ga i upišite podatke s kojima ste napravili account.

Na popisu država izaberite Singapur (free server).

Ugasite browser i Origin

Pokrenite browser, po mogućnosti u Private naćinu rada, da ne zapamti da imate accout i u Hrvatskoj :)

Pod adresu upišite www.origin.com

On će vas automatski prebaciti na singapurski Origin.

Logirajte se.

Sve će biti na engleskom i sve prikazane cijene su u singapurskim dolarima.

Za preračunavanje, odite na Google i upišite npr: 100 SGD to HRK

Odaberite igre koje trebate, ubacite u košaru i izračunajte koliko vas košta (ili odma kliknite Pay)

Pod načinima plaćanja odaberite PayPal.

Proceed, unesite šifru od PayPala, platite...

i onda pratite mail, dal ste dobili potvrdu o kupnji.

bome izgleda da je gotova akcija, samo igra je 69 tih sgd, a premium i ultimate se ne mogu kupiti, barem koliko sam ja vidio, ali hvala svejedno

jel te akcije budu često ili ne? razmišljam da sad uzmem na kinguinu običnu verziju igre za 34 eura

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.3.2017 13:13 (Cansee).
13 godina
Battlefield 1

Battlefield 1 Map Locations In Real Life

Moj PC  
1 0 hvala 7
9 godina
neaktivan
Battlefield 1

Pozz!

Kupio prije tri dana preko njuskala acc deluxe za 150kn.Mijenjo sam mail(samo sam lozinku njegovu ostavio)S tim da mu je pod Regional settings Country:Canada

Nece mi se ulogirat,kad stavim da mi posalju novi pass,uopce ne dolazi na mail.A preko drugog racuna vidim da mi je acc osto isi(idem pod trazilicu my friend)

Nez sta da radim,trazio sam da pisem njima neki tiket al nisam nista naso

Pringgles gaming
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.3.2017 7:29 (Pringgles).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Pringgles kaže...

Pozz!

Kupio prije tri dana preko njuskala acc deluxe za 150kn.Mijenjo sam mail(samo sam lozinku njegovu ostavio)S tim da mu je pod Regional settings Country:Canada

Nece mi se ulogirat,kad stavim da mi posalju novi pass,uopce ne dolazi na mail.A preko drugog racuna vidim da mi je acc osto isi(idem pod trazilicu my friend)

Nez sta da radim,trazio sam da pisem njima neki tiket al nisam nista naso

Postoji EA help. Samo ne znam što da im kažeš. Zabranjeno je prodavati account.

Možda je originalni vlasnik vratio stari mail na account, pa ga ponovo prodaje, možda si krivo ukucao kod prve promjene, a možda je greška u njihovom sustavu...

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

nemam premium, gledam da si kupim taj dlc, hoće li se on moći kupiti posebno od 28.03.(svaki dlc za sebe) ili se mora kupit premium pa tu dobiješ sve dlc-ove koju budu izašli?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ma nez.ja sam promjeno mail a i sigurnosno pitanje.Da bi vratio na stari trebo je znat moj mail.Moguce da ga je kupio preko neke druge zemlje a meni je na Hrvatskoj IP adresi.Ne kuzim se bas u to
Pringgles gaming
13 godina
bojan111111 kaže...

nemam premium, gledam da si kupim taj dlc, hoće li se on moći kupiti posebno od 28.03.(svaki dlc za sebe) ili se mora kupit premium pa tu dobiješ sve dlc-ove koju budu izašli?

Mislim da još nisu službeno rekli, ali do sad se uvijek moglo. Pa će se moći  i za BF1

Pringgles kaže...
Ma nez.ja sam promjeno mail a i sigurnosno pitanje.Da bi vratio na stari trebo je znat moj mail.Moguce da ga je kupio preko neke druge zemlje a meni je na Hrvatskoj IP adresi.Ne kuzim se bas u to

Onda ti ostane EA help, pa probaj tamo.

9 godina
neaktivan
Odlucio sam si kupit novu igru.Sad me zanima.Dal je bolje cd kupit ili preko origin-a
Pringgles gaming
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Pringgles kaže...
Odlucio sam si kupit novu igru.Sad me zanima.Dal je bolje cd kupit ili preko origin-a

Prevario te?

Ono koje ispadne jeftinije :)

Ako si kolekcionar, onda definitivno box verziju. Ako ne, onda prema onim gore uputama preko Origina i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.3.2017 18:35 (CyberDemonVZ).
9 godina
neaktivan
Ma da,zajebo me lik.deluxe za 150kn.Jbga.nek neko nauci na mojoj gresci.Ali ako uzimam preko origin-a.cijelo vrijeme mi mora IP adresa bit prijavljena na Singapur?
Pringgles gaming
9 godina
neaktivan
Ma da,zajebo me lik.deluxe za 150kn.Jbga.nek neko nauci na mojoj gresci.Ali ako uzimam preko origin-a.cijelo vrijeme mi mora IP adresa bit prijavljena na Singapur?
Pringgles gaming
13 godina
Pringgles kaže...

Samo kod kupovine. Poslije sve ugasiš i normalno pokreneš Origin.

P.s nemoj se spajati na nikakve Google i Microsoft accounte, mailove i slično kad ti je pokrenut Vpn..

13 godina
Battlefield 1

Haha, Verdun Heights, leteća kuća

To se radi, umjesto da rade na igri, baš lijepo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

ja danas jedva uspio odigrati rundu do kraja bez da izbaciva... citam po forumu i redditu da iz cistog mira ljudi ne mogu joinat game ili ih stalno dca, i to od ovog vikenda...

kog vraga su oni sj*bali samo nebo zna

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Battlefield 1

danas mi se desava to da ja ako se pokusam joinat u igru preko origina izbacuje da mi je igra vec pokrenuta i da ju prvo zatvorim prije ulaska u novu lol ..wth sinoc je delalo

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ovo postaje sve jadnije i jadnije. Pa zar oni misle da ovu igru igraju samo djeca od 10 godina. Na kraju će to i napraviti od nje..........

13 godina

Ne igraju samo oni. Ali na njima najviše zarade.

Mislim da je to očito da se prilagođavaju mlađim generacijama. U BF4 lock on oružja, pojednostavljivanje igre, BF1, konzolaški izgled, pojednostavljeni attachmenti, šarene ikone, easter eggovi..

Ali ja sam mladi student, pa se to meni dopada

17 godina
odjavljen
MRSKI kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ovo postaje sve jadnije i jadnije. Pa zar oni misle da ovu igru igraju samo djeca od 10 godina. Na kraju će to i napraviti od nje..........

CyberDemonVZ kaže...

Ne igraju samo oni. Ali na njima najviše zarade.

Mislim da je to očito da se prilagođavaju mlađim generacijama. U BF4 lock on oružja, pojednostavljivanje igre, BF1, konzolaški izgled, pojednostavljeni attachmenti, šarene ikone, easter eggovi..

Ali ja sam mladi student, pa se to meni dopada

zar nisu bf3 i bf4 igretine? žalite se kako ima svega premalo,od oružja,sadržaja itd. a istodobno bi da je igra jednostavna i sa čim manje stvari,bravo...

17 godina
Kupil igru i soliral malo cisto da vidim koliko sucksam i sucksam big time, biiig time.
Dodajte me da se bustam na vas racun.
BombtrackM mi je nick na Originu.
16 godina
Battlefield 1

Došao AMMO 2.0 na CTE.

Nisu tolko mjenjali da ti se sav ammo sam ressuplya, nego samo neki gadgeti. Recimo AT granate i rocket gun više se nećeš respawnati sa 2 nego jednom granatom, a drugu ćeš dobiti tek kasnije (nakon jedne minute) ili nakon 15 sekundi ako ti support odmah baci ammo.

Osim toga povećali su regen svih granata koje ubijaju sa 36 na 49 seknudi.

Ne znam što da mislim o ovome. Sviđa mi se što ima manje AT granata kad se spana i što možda to riješi spam, ali opet regen tih nekih gadgeta je bezveze. Ono što je sigurno da bi tenkisti mogli rulati, osim ako protivnički support i assault ne surađuju.

-------------------------

Eto i oni bez premiuma će dobiti "nova" oružija i assignmente za otključati ih. 

• Hellriegel 1915 Defensive
  • Selbstlader 1906 Sniper
  • Huot Automatic Optical
  • Martini Henry Sniper

Više o tome:

https://www.reddit.com/r/battlefield_live/comments/60j0zt/march_20th_update/

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.3.2017 10:01 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice