Prvi premium o kojem i ne razmišljam o kupnji. Možda kasnije kada bude free.
Kako mrski? pa da tebi nije bila igra super?
Evo ispravio sam te gore.
Prvi premium o kojem i ne razmišljam o kupnji. Možda kasnije kada bude free.
Kako mrski? pa da tebi nije bila igra super?
Evo ispravio sam te gore.
Prvi premium o kojem i ne razmišljam o kupnji. Možda kasnije kada bude neko veće sniženje.
+1
Debilno, samo plati... nedam iz inata
Mrski znas kad čemo kupit premium, kad izbace sve mape onda je to to, a ne ovako daš im novce unaprijed za ništa.Ma vidi koji likovi htjeli bi da im platim igru koja nije cjelovita, evo im .
Mrski znas kad čemo kupit premium, kad izbace sve mape onda je to to, a ne ovako daš im novce unaprijed za ništa.Ma vidi koji likovi htjeli bi da im platim igru koja nije cjelovita, evo im .
Bolje je te novce dati onda u drugu igru, a ne čekati jedno 12 godina da izbace svih 4-5 dlcova što planiraju.
dlc kao i bf1 je super,od levelku**** preko videa se činilo ništa posebno ali kada igraš potpuno druga priča
kome se ne sviđa morat će čekat bad company 3 a kako sad izgleda i neće tako skoro jer je realno bf1 jako dobar
Meni je igra super.
Još sad kada je došao i BMW M6 GT3 http://game.raceroom.com/store/cars/gtr-3/bmw/bmw-m6-gt3
Prvi premium o kojem i ne razmišljam o kupnji. Možda kasnije kada bude neko veće sniženje.
+1
a čekaj, pa ti nemaš premium? onda i ne možeš otključati nove puške, ti assignmentsi su dostupni samo uz premium
dlc kao i bf1 je super,od levelku**** preko videa se činilo ništa posebno ali kada igraš potpuno druga priča
kome se ne sviđa morat će čekat bad company 3 a kako sad izgleda i neće tako skoro jer je realno bf1 jako dobar
Ja se aspolutno ne slažem s tim samo iz razloga zato što ti tako misliš.
a čekaj, pa ti nemaš premium? onda i ne možeš otključati nove puške, ti assignmentsi su dostupni samo uz premium
sad će past i primijum
Odigrao upravo sve 4 mape po jednom na CQ-u. Inicijalni dojmovi i nisu baš neki. Rekao bih da je Vaux solidna mapa, koju upropaštava spam granata. Vidio sam da su u patchu stvar dodatno ujebali na način da ti granata uopće ne može nestati ako si dovoljno strpljiv. Soissons i Rupture su na prvi pogled onako ajde, prolazne. Na jednoj mapi jedan tim ima prednost na prvi pogled, jer počinje na uzvisini. Čini mi se da je to suludo, ali treba malo isprobati kako to šljaka, jer možda ima neka fora/nedostatak zbog toga. Zadnja mapa je Verdun Heights i nakon jedne odigrane runde, čini mi se kao čisti očaj. Akcija se uglavnom odvija oko središnje točke, na koju se puca sa svih strana. Dominiraju snajperi i mortari naravno, te je flankanje poprilično otežano.
Dakle, što se tiče mapa jedna dobra, dvije tipične mape za BF1 - bezdušne, super će se uklopiti u dosadašnji skup dosadnih mapa i jedna koja je živa katastrofa. Inicijalni dojam 2/5. BF na putu prema dolje.
pa i nije neki spam granatama kao šta je to bilo slučaj u bf3 i bf4,podnošljivo je...mapa je bolja nego lokeri 10 puta
srednja točka na verdumu je C i odatle sam nakupio dosta kileva makar si okružen i pucaju sa svih strana po tebi,dominiraju možda snajperi ali čim se vrijeme promjeni onda i ne tako,mape su sve dobre a najbolje meni sojsons i ruptur,bf na putu prema gore
Meni je igra super.
Još sad kada je došao i BMW M6 GT3 http://game.raceroom.com/store/cars/gtr-3/bmw/bmw-m6-gt3
to pay 2 win igra?
+1
Ahaaa, u tom grmu lezi zec, pa boGte pobio sam ljudi ko pol Rusije, i ne mice se ono govno
A ti Max dislajkaj kolko oces
Ahaaa, u tom grmu lezi zec, pa boGte pobio sam ljudi ko pol Rusije, i ne mice se ono govno
hoću sa užitkom,još bolje da ima više hejtera igre,manja je gužva i navala na servere
htjelo bi se novu op pušku,e pa nemaaaaaaaa,kupi premijum pa ćeš dobit
novi rekord, 97min runda... glava me boli tak kaj ne vidim nista
Danas mi jedan lik skoci na veliki tenk gore i sa cekicem mlati i unistava mi tenk,vidim ga gore kako lezi i lupa ali ga nemogu otrest,ja van,ubijem ga i natrag,na tako nesto mozes naletit samo u bf-u...i jedan avion je isto pao danas od tenka...nisam jedino probao novi veliki tenk i behemot ogromni tenk
hoću sa užitkom,još bolje da ima više hejtera igre,manja je gužva i navala na servere
htjelo bi se novu op pušku,e pa nemaaaaaaaa,kupi premijum pa ćeš dobit
Kaj fakat?
Eto ti, sad si dobio dislajkove
Star si.
Stani pred ogledalo, pogledaj se u oči i reci sam sebi: JA SAM GAY KOJI NE VOLI ADDONOVE!
Meni je igra super.
to pay 2 win igra?
Ne.
novi rekord, 97min runda... glava me boli tak kaj ne vidim nista
Jel bio kraj ili si otišao na 97? Meni ona 127min kad sam otišao trajala i to pitanje kolko još.
Bio je kraj jer su nasi namjerno odustali uz foru da francuzi tak i tak* ne smiju pobijediti pa ono uzalud se truditi :D
Ja jučer skinuo dlc počeo igrati i nakon 5 min paf sivi ekran .Grafa otišla a imao ju više od 4 godine.Radi se o Sapphire 7970 izgleda da dlc prži grafe. Uzeo sam XFX GTR 480 8 GB. Hoće to biti dobro za Bf1 kako se ponašaju 480-ke u igri ? ImamI7 2600 k na stocku 3,4gh pa me malo brine da ne štopa grafu?
Ja jučer skinuo dlc počeo igrati i nakon 5 min paf sivi ekran .Grafa otišla a imao ju više od 4 godine.Radi se o Sapphire 7970 izgleda da dlc prži grafe. Uzeo sam XFX GTR 480 8 GB. Hoće to biti dobro za Bf1 kako se ponašaju 480-ke u igri ? ImamI7 2600 k na stocku 3,4gh pa me malo brine da ne štopa grafu?
Ako sljaka na g4560 onda ce na tvojoj letit.
Pliiiz, stavi ga bar na 3.5GHz!
Tužno je vidjeti 2500/2600K na stock frekvencijama :(
Samo vi udrite TD maksu pa kad vam stigne opomena u privatne poruke od moderatora Drage ima da napunite gaće...
Za sad mi sve mape odlične, a novi mod je predobar. Jučer igrali 69minuta Verdun Hights frontlinesa.
Prvo ih pogurali do njihovih Mcomova i uništili jedan, ali onda odmazda! I ne samo da zadnji obrane 3 puta nego nas poguraj sve do naših Mcomova i unište jedan. Eh ali tu su se zajebali! Obranili i mi zadnji Mcom tri puta i nakon toga pogurali mi njih, te im uzeli taj zadnji Mcom.
Prejebena i prenapeta partija. Nadam se da neće staviti premali timer nego baš nekih 60-90 minuta. Jer ovime imaš baš feeling kao WW1 gdje su borbe stalno selile par kilometara naprijed i nazad, a pravog napretka.
Meni također sve mape odlične, conquest mi je još uvijek najbolji mod iako ni ovaj frontline nije loš.
Jedino što mi smeta u cijeloj igri su kamperi sa tenkovima. Zauzme poziciju na brijegu i ne mrda...
Zato je hardcore zakon, ako se jedan takav nađe u mom timu raznesem ga...
Pliiiz, stavi ga bar na 3.5GHz!
Tužno je vidjeti 2500/2600K na stock frekvencijama :(
Ha onda moram kupiti Noctua hladnjak i kloknuti ga bar na 4,5 GHz. Pa nije mi za staru grafu trebalo a znam da bi sad bilo dobro malo našiljiti proc. Kad skupim pare za hladnjak onda ću napraviti overclock. Sutra ću probati kad dobim grafu kako će to izgledati s Fps-om u igri.
Prvi dojmovi s Frontlinesa. Ukratko - rula!
BTW, runda iz koje su izvučeni ovi klipovi bila je jedna od najboljih rundi koje sam odigrao u bilo kojem Battlefieldu. Vrlo intenzivna i žestoka. Prikriveni heroj meča bio je Guzda, pa mu ovim putem zahvaljujem. Rasturio je ulogu Medica i da nije bilo njegova ubadanja (ak se kužimo) ne bi nam bilo tako dobro i vjerojatno bismo izgubili.
Jel postoje serveri na kojima se mogu igrati sve mape znaci vanilla i ove 4 nove, dosadilo stalno igrati nove.
Prvi dojmovi s Frontlinesa. Ukratko - rula!
BTW, runda iz koje su izvučeni ovi klipovi bila je jedna od najboljih rundi koje sam odigrao u bilo kojem Battlefieldu. Vrlo intenzivna i žestoka. Prikriveni heroj meča bio je Guzda, pa mu ovim putem zahvaljujem. Rasturio je ulogu Medica i da nije bilo njegova ubadanja (ak se kužimo) ne bi nam bilo tako dobro i vjerojatno bismo izgubili.
a deni,lijepo si im ga metnul,sad će pozelenit od zavisti ovi koji nemaju premijum,sad će i voljum morat kupit