Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.269.295
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1
ceco22 kaže...
LeftY_CRO kaže...

battlefield chaos a ne 1

Vidi sam da si izgubljen kao i ja prvu rundu :) Ali kad smo igrali onako u dva squada sa Nex dinamitom prolazili smo samo tako.... Operation je nesto odlicno

jeste, nisam znao di mi glava a di guzica ^^

moram reci da je napeta ova igra

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Jel tko dobio key sa G2Play ?

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 2:33 (D3lBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 1

Igra je super! Mozda bude najbolji bf, ima potencijal. Pogotovo ovako dobar odmah po release-u.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 2:34 (erminn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 1

Radni je dan... ne može se dugo BF-at.

Toliko o tome.

10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D3lBoy kaže...

Jel tko dobio key sa G2Play ?

Dobio u 3:05

Vec sam im se mislio sjetiti mamice na live chatu kad ono evo key-a.

Valjda su imali nekakav predosjecaj sto ih ceka pa su mi poslali key 

13 godina
Danny_HR kaže...

Toliko o tome.

Haha :D

Kak izgleda kad ne moraš na posao? :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan
Ja taman idem na posao 😂... Kaze Nex sinoc u 11 laku noc momci... Pa opet u 2h laku noc momci.... Hahhahaa
https://beam.pro/53copceco
13 godina
ceco22 kaže...
Ja taman idem na posao 😂... Kaze Nex sinoc u 11 laku noc momci... Pa opet u 2h laku noc momci.... Hahhahaa

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ja poslije ponoći probao samo malo ipak kako kaže Danny radni je dan. Ali danas poslije posla prašit će se naveliko. Dobro je što je izašla pred vikend .Moram danas još probati s DX12 i s novim amd driverima da li su sredili ono trzuckanje. Ako netko ima priliku i igra ujutro ("oni bolesnici") neka proba pa javi.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Znači ekipa zadovoljna? Eto, drugi BF koji nisam preorderao 

Prvi je bio BF3 

Upravo kupio key i već se skida. 

edit: lol zaboravio sam Hardline :)

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 8:27 (Soldier977).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

meni dosao na kinguin, ali nemogu ga aktivirati na ea stranici, a i jedan broj je zamrljan na scan-u pa moram maltene pogađati možda je 0,6,8, ko će ga znati. jel moram možda to aktivirati baš na origin kad ga skinem, mislim sad delam pa nemogu.  ako to skemijam, još samo da s 4mbs skinem 50 gb i spreman sam tamo negdje u ponedjeljak.

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Soldier977 kaže...

Prvi je bio BF3 

Čekao sam da to obaviš pa da ja kažem da su fegeti svi kupili, a mi ostali čekali :)))

Upravo iz noćne, inače se spavat ide, ali idem barem postavke naštelati 

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
16 godina
moderator
maxis kaže...

Ja poslije ponoći probao samo malo ipak kako kaže Danny radni je dan. Ali danas poslije posla prašit će se naveliko. Dobro je što je izašla pred vikend .Moram danas još probati s DX12 i s novim amd driverima da li su sredili ono trzuckanje. Ako netko ima priliku i igra ujutro ("oni bolesnici") neka proba pa javi.

I dalje trzucka na dx12.

سمندری ڈاکو
13 godina
Danny_HR kaže...

Toliko o tome.

Da, šteta.... 

13 godina
Battlefield 1

Nvidia još nita sa novim driverima ? :/

Ne kupujem za sad, jer je muka igrati sa grafičkom s 2gb rama. Nije to to. Veće mape pogotovo.

Ne znam, piše mi da imam 60 fps al nije to to. 

Ak novi driveri to drastično poprave.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...
Soldier977 kaže...

Prvi je bio BF3 

Čekao sam da to obaviš pa da ja kažem da su fegeti svi kupili, a mi ostali čekali :)))

Upravo iz noćne, inače se spavat ide, ali idem barem postavke naštelati 

Na kraju je isto ispalo, samo nisu pare dobili prije izlaska.... eto ima na!

15 godina
neaktivan
pirat kaže...
maxis kaže...

I dalje trzucka na dx12.

Šteta možda riješe budućim driverima mada sumnjam previše kilave s tim DX12. Na papiru je to sve super ali u praksi nije onak kako treba. Nema veze i ovak na Dx11 piči jako dobro. Thanx na informaciji. Uživajte koji možete taman vani kiša , topla kava pored ....

sake08
13 godina
Battlefield 1

Za mene je ovo najbolji BF do sada, a igrao sam ih ....sve .

Grafiku neću ni spominjati jer je to najmanje važno u nekom multiplayeru ali ovdje je perverzno dobra čak i na low postavkama. Osjećaj pucanja, hitreg (niti jednom nisam pao iza zaslona i vidi se da se serveri vrti na dobrim mašinama), zvukovi, oružja, destrukcija, mape.... Nema OP oružja i svako je dobro za određene situacije. I nema onoliko snajpera kao u beti, valjda je ekipa skužila da su i ostale klase zabavne za igrati. Dosta često revejavaju i bacaju ammo. Definitivno timski baziran BF.

I da onaj zvuk  juriša kada na operacijama prelaziš u napad u drugi sektor. Naježim se

Moj PC  
11 0 hvala 2
17 godina
MRSKI kaže...

Osjećaj pucanja, hitreg (niti jednom nisam pao iza zaslona i vidi se da se serveri vrti na dobrim mašinama), zvukovi, oružja, destrukcija, mape.... 

Ja bih se stvarno zabrinuo da sad već možeš pasti iza zaslona u online MP-u!!!

16 godina
MRSKI kaže...

Grafiku neću ni spominjati jer je to najmanje važno u nekom multiplayeru ali ovdje je perverzno dobra čak i na low postavkama. Osjećaj pucanja, hitreg (niti jednom nisam pao iza zaslona i vidi se da se serveri vrti na dobrim mašinama), zvukovi, oružja, destrukcija, mape.... Nema OP oružja i svako je dobro za određene situacije. I nema onoliko snajpera kao u beti, valjda je ekipa skužila da su i ostale klase zabavne za igrati. Dosta često revejavaju i bacaju ammo. Definitivno timski baziran BF.

I da onaj zvuk  juriša kada na operacijama prelaziš u napad u drugi sektor. Naježim se

Pa nemoj toliko hvaliti igjicu. Natirati ćeš Voljuma da ju kupi. 

Sad ozbiljno. Igra je jebena

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
MRSKI kaže...

Tebi je svaki dobar kad ti Kenny nabija k/d a ti gutaš rakijetinu i za.e.avaš ekipu na ts-u

Igra je dobra, pogotovo kad se uzme u obzir kolko je jučer Nex bio miran a raspričao se ko nikad. Mislim da je u par sati što sam gledao twitch samo jednom prošvicao.....to je valjda neki novi rekord

Junior će vam se večeras pridružiti a nadam se da će i meni danas biti riješeno sa Ea.

Btw. misliš li ti onda uzeti za Kennya njegovu verziju? Ako sam ja mogao bratu uzeti čim je spomenuo onda uzmi i ti malome da se i on gušta s nama. Nemoj biti cicija ko Špelac!!!!

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 9:41 (Granzon).
13 godina
Granzon kaže...
MRSKI kaže...

Junior će vam se večeras pridružiti a nadam se da će i meni danas biti riješeno sa Ea.

Btw. misliš li ti onda uzeti za Kennya njegovu verziju? Ako sam ja mogao bratu uzeti čim je spomenuo onda uzmi i ti malome da se i on gušta s nama. Nemoj biti cicija ko Špelac!!!!

Ako dujo odapne  i ostavi junioru svoj  kompjuter kao što je obećao, ja ću mu  kupuiti vlastiti account. Do tada igramo  na zajedničkom 

14 godina
MRSKI kaže...

Ako dujo odapne  i ostavi junioru svoj  kompjuter kao što je obećao, ja ću mu  kupuiti vlastiti account. Do tada igramo  na zajedničkom 

Pa s obzirom koliko je sinoć imao problema sa običnim trčanjem , mislim da se Kenny neće dugo načekati 

16 godina
Battlefield 1

Kako isključiti ono s_anje, kada dok igraš izbaci nekakvu obavijest u donjem desnom dijelu ekrana i izbaci igru iz fullscreen-a u window mod?

Sreća je put, a ne odredište.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
goodie kaže...

Kako isključiti ono s_anje, kada dok igraš izbaci nekakvu obavijest u donjem desnom dijelu ekrana i izbaci igru iz fullscreen-a u window mod?

Imaš u postavkama od origina. Možeš kompletno isključitit origin ingame a možeš i isključiti notifikacije kad ti netko šalje poruke, spaja se na igru, itd itd itd

13 godina
Battlefield 1
Da li se mora onaj kurac resolution scale smanjiti na 42 ili je u redu da ostane na 100?
Imao sam nekekave trzavice jučer pa ne znam da li opet igramo broken igru ili nisam dobro poštelao postavke?

Gori mi narančasto upozorenje za low fps, a meni fps na 90?!?!
Koliko fps-a treba imati u ovoj igjici - lockano 200?
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nick_Diamond kaže...

Nvidia još nita sa novim driverima ? :/

Ne kupujem za sad, jer je muka igrati sa grafičkom s 2gb rama. Nije to to. Veće mape pogotovo.

Ne znam, piše mi da imam 60 fps al nije to to. 

Ak novi driveri to drastično poprave.....

tko zna jel ima uopce 2 ili 1.5 gb

xfact
13 godina
Skilledžija kaže...
Da li se mora onaj kurac resolution scale smanjiti na 42 ili je u redu da ostane na 100?
Imao sam nekekave trzavice jučer pa ne znam da li opet igramo broken igru ili nisam dobro poštelao postavke?

Netko je napisao da je ispravljeno. Treba biti 100

16 godina
Skilledžija kaže...

to je bilo u beti, sada treba biti na 100.

a trzanja ima malo pogotovo u dx 12, ali mislim da je to fičr, a ne bug.....za sad.

Ta ikonica mora biti stalno prisutna jer je to stvarno fičr.....nekakva vrsta Dice-ove protekcije u slučaju tužbi za loše izvođenje igre.

Ako imaš SSD onda ti daje ovakvu ikonu 

Sreća je put, a ne odredište.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 10:20 (goodie).
11 godina
Battlefield 1

Čudo od igre, igrao do 4 ujutro, digao se u 9 i opet rokanje, inače ugasite dx12 šteka bespotrebno, isti mi je fps i sa i bez njega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice