Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.254.375
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
10 godina
Re: Battlefield 1
Danny_HR kaže...

Prvi dojmovi s Frontlinesa. Ukratko - rula!

BTW, runda iz koje su izvučeni ovi klipovi bila je jedna od najboljih rundi koje sam odigrao u bilo kojem Battlefieldu. Vrlo intenzivna i žestoka. Prikriveni heroj meča bio je Guzda, pa mu ovim putem zahvaljujem. Rasturio je ulogu Medica i da nije bilo njegova ubadanja (ak se kužimo) ne bi nam bilo tako dobro i vjerojatno bismo izgubili. 

oduvijek sam znao dobro ubost 

al fkt jedna od najboljih rundi..ovaj frontline je pun pogodak

origin id: guzda2 / steam id: guzda22 /
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

ima ko problem sa ovim: server disconnected, you have lost connection to the session?

to se pocelo javljati od danas navecer, dosad niti jednom..

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Danny, vrok te jebi (kak bi joka rekao) pogledao sam pola ovog videa - ti si uspio jednog jedinog lika ubit...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Danny, vrok te jebi (kak bi joka rekao) pogledao sam pola ovog videa - ti si uspio jednog jedinog lika ubit...

Ali je armao MCOM (ili kakogod ga zovu u BF1) za pobjedu. Pravi PTFO igrač, nema šta!

8 godina
protjeran

Danny, jesi me iskasapio prekjučer...jbt prva partija tog čuda od frontlinesa i ja  naletim na sve superzvijezde battlefielda u Hrvata...

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.3.2017 10:09 (lav1000).
17 godina
lav1000 kaže...

Danny, jesi me iskasapio prekjučer...jbt prva partija tog čuda od frontlinesa i ja  naletim na sve superzvijezde battlefielda u Hrvata...

Igrao si protiv M4x-a???

Wow, mora da si bio počašćen!

8 godina
protjeran

mislim da nisam imao tu čast igrati protiv njega... što nije da je on glavni u wot diviziji battlefielda1?

al ova partija iz klipa stvarno bolest, jeben mod, braniš, napadaš, rokaš, rokaju tebe...

16 godina
Friday kaže...

Ne kužiš! On je samo njih suppresso tak da mi možemo ubijati. Jel ti on izgleda kao lik koji bi nekome naudio?

lav1000 kaže...

mislim da nisam imao tu čast igrati protiv njega... što nije da je on glavni u wot diviziji battlefielda1?

al ova partija iz klipa stvarno bolest, jeben mod, braniš, napadaš, rokaš, rokaju tebe...

Koja to tamo di su bili Butcher, Davor, Danny, guzda i ja?

14 godina
neaktivan
lav1000 kaže...

steta sto uvode ogranicnje od 20 min po rundi ;(

https://beam.pro/53copceco
8 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Koja to tamo di su bili Butcher, Davor, Danny, guzda i ja?

Da, skupili se junak do junaka 

8 godina
protjeran
ceco22 kaže...

kako će se pobjedik runde odrediti? 

16 godina
ceco22 kaže...
lav1000 kaže...

Šta nije 40min? Čitao sam da je neki level designer rekao kako je predviđeno bilo 40minuta ali je bug pa traje beskonačno.

lav1000 kaže...

kako će se pobjedik runde odrediti? 

Tko ima više Mcom-ova taj pobjeđuje. Samo piranje što kad svaka strana ima po 2, dal će biti draw ili će pobjediti onaj koji je pogurao dalje.

13 godina
Battlefield 1

Jel to službeno za limit? Može kakav link?

Ako je stvarno 20min onda ih nabijem na qrac, pa svi koji su tražili time limit su rekli da su malo duže runde super samo treba neki limit da se baš ne odulje na 2-3 sata, meni bi 40-60min najbolje odgovaralo.

Ovaj dice je stvarno mutav ponekad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 1

Kad sam igrao Ghost Recon Phantoms prije par godina, di je bio ovaj mod ali bez mcomova, mislio sam kako bi bilo lijepo u bf vidjet ovaj mode.  Ali ovo kao sad da traje satima nije dobro.  Sa 40 minuta će biti možda najbolji mode. 

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

u frontlines nema tenka tako da ništa od toga

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
M4X kaže...

kako nema ? pa mape di ima tenk i traju duze inace ove sve idu brzo do 20 min...

https://beam.pro/53copceco
17 godina
ceco22 kaže...
M4X kaže...

kako nema ? pa mape di ima tenk i traju duze inace ove sve idu brzo do 20 min...

Ceco, to što si ti igrao u tenku na streamu mora da je bila iluzija!

15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Danas stigla nova grafa XFXGTR 480 8 Gb testirao i ide odlično sve na ultra 80-90fps , tiha je niti ju ne čujem za razliku od moje stare grafe ma milina. Odigrao i 1 partiju Frontlina trajala je 1h i 40 min. Dobar je mod ali prenaporan što se tiče dugog trajanja. Trebali bi staviti limit na 40 min pa onaj koji je u prednosti pobjeđuje. Kad tako dugo traje  to je već igra živaca i tko će prvi  od ekipe odustati . DLC ovo malo što probao   dobar je. 

Poruka za Cybera i  s 2600 K na stocku ide perfeto ali dići ćemo to s vremenom na nešto pristojno.

sake08
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.3.2017 22:48 (maxis).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
maxis kaže...

Poruka za Cybera i  s 2600 K na stocku ide perfeto ali dići ćemo to s vremenom na nešto pristojno.

Imaš 10-tak FPSa više od mene

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
maxis kaže...

Imaš 10-tak FPSa više od mene

Dobro ti imaš žešću rezoluciju tako da bi za tu rezu ja moral clockati proc i onda bi valjda bil s  toliko  fps iza tebe. Imam neke želje ići na novi monitor s većom rezom. Biće sigurno za novi bf ako ne i za ovaj hehe.

sake08
13 godina
Battlefield 1
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Znači nastavit će u smjeru da se i municija regenerira.
Super.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Municija se regenerira???

Kakvu debilanu su napravili od te igre, pa curi mi krv iz ociju covjece...

Jebote, u BF2 se ni vozilima nije regenerirala municija. Sto dalje to veca sprdacina

Freak Show Inc.

6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

drame.

bolje da se ugledaju na bf1942 i od tam uzmu ammo crateove sa zastava i tak naprave u bf1 a ne ova debilana pobogu

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Mislim da bi bilo vrijeme da nas 3-4 instalira CTE, pa da budemo glas razuma na forumu.

... Gdje se uopće komentira CTE? Reddit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 1

Triba napravit da se pare same regeneriraju, a ja samo ležin i češen jaja

5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Triba napravit da se pare same regeneriraju, a ja samo ležin i češen jaja

Bilo bi bolje da ih netko drugi cese

Freak Show Inc.
13 godina
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Mislim da bi bilo vrijeme da nas 3-4 instalira CTE, pa da budemo glas razuma na forumu.

... Gdje se uopće komentira CTE? Reddit?

Kolko znam Danny, Davor, Ceco i ja imamo instalirani CTE.

Iako slušaju nešto od ljudi što ima napišu na redditu, obično rade po svojem. Ispravili su samo neke veće bugova.

Ono što su rekli na redditu jer da za CTE imaju poseban tim analitičara koji prate kolko se killeva radi sa kojim oružijem, koja strana više pobjeđuje i sl. Zato im treba da igramo tamo, a ako vidimo neki veći bug onda ispraviti. Ovo za granate su svi kenjali, ali su svejedno ubacili jer prema njihovoj analizi je 7% manje killeva sa granatama nego prije.

Dok na Verdun Hightsu jedna stana daleko više pobjeđuje od druge i to će uskoro mjenjati.

Bezveze mjenjaju ovo za ammo. Kao i za granate.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.3.2017 12:30 (Jack Sparrow).
13 godina

Informacije su s Reddita? Čak i ako se ne slažem s odlukama, interesantno bi mi bilo pratiti razvoj igre i način razmišljanja developera.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice