Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.254.047
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
protjeran
Re: Battlefield 1
animosity_frenzy kaže...

Posebno me sve više iritiraju behemoti. Jučer na Suezu vodimo 200 ticketa, pojavi se vlak i na kraju izgubimo sa nekih 10-20 ticketa razlike. Danas na Blitzu, slična situacija, ali smo na kraju jeeeedva pobijedili sa minimalnom razlikom. redovito mi se čini da sam pokušavam učiniti nešto u vezi behemota, uz još jednog ili max. 2 nesretnika, čast iznimkama ofc. Pri tome nenormalno ginem

Upravo zavrsio partiju sa 300 razlike.... protivnik dobio Zeppelin (ne Led) bio je na zemlji u roku od minute.... sve je u timu s kojim igras - sve.

dc hejter
16 godina
odjavljen

Behemothi uopće nisu problem. Svi cmizdre za brod, a 3 bombera ga torpediraju u roku od par minuta.

16 godina

Super su mi oni. Jedino bih da povecaju razliku u ticketima kad ga se zove i mozda staviti da ga nema prije 500-600ticketa. 

13 godina
neaktivan
Tallahassee kaže...
animosity_frenzy kaže...

Posebno me sve više iritiraju behemoti. Jučer na Suezu vodimo 200 ticketa, pojavi se vlak i na kraju izgubimo sa nekih 10-20 ticketa razlike. Danas na Blitzu, slična situacija, ali smo na kraju jeeeedva pobijedili sa minimalnom razlikom. redovito mi se čini da sam pokušavam učiniti nešto u vezi behemota, uz još jednog ili max. 2 nesretnika, čast iznimkama ofc. Pri tome nenormalno ginem

Upravo zavrsio partiju sa 300 razlike.... protivnik dobio Zeppelin (ne Led) bio je na zemlji u roku od minute.... sve je u timu s kojim igras - sve.

Slažem se da je sve do tima, ali baš zbog toga stvari i jesu komplicirane. Svi misle - a neko će drugi to riješiti već.

Problem su mape poput Sueza, nemaš čime uništit vlak koji je dosta daleko. Ne znam jesam li jednom igrao ovu mapu, a da se neko sranje nije dogodilo. Svaka posada vlaka koja ima 2 zrna soli u glavi će ti zagorčati život. Sad kad mi dođe Suez u rotaciji, jednostavno - quit. Ostale su još ajde nekako... Ballroom Blitz mi je iduća na kojoj behemot baš smeta, jer je dosta mala s obzirom na prostor koji ta mrcina pokriva.

Tonči kaže...

Behemothi uopće nisu problem. Svi cmizdre za brod, a 3 bombera ga torpediraju u roku od par minuta.

nda, to ako nema posade u brodu i nema protivničkih aviona i nema AA gunova/AA truckova i friendly avioni se spawnaju svakih 20 sekundi... Slažem se, fakat nije problem.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2016 23:13 (animosity_frenzy).
15 godina
Battlefield 1

Baš komentirao s dečkima, igra je tako casualna i tako nitko ne igra objective, da je mi igramo isključivo jer je fora kad timski halamo. Čim se to razbije, neam volje sam upalit i igrat i gledat medice koji me gaze mrtvog, ili supporte koji čuče i gledaju u mene dok skačem i čekam ammo.

DA, tako je bilo u svim bf, i 3 i 4, u bc2 puno puno manje, ali ovdje dosad najviše. Igra je napravljena za šire mase što je vidljivo u svakom segmentu i to ubija zabavu. Otključaš par pušaka i one su sve, ostalo je ionako shrot. Bugova more, treba to polirati što prije.

Igra nema potencijal da drži 1000h ko neke, uz premium i sve, ako 300h, ako.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
2 2 hvala 0
9 godina
neaktivan
Battlefield 1

Jel ovo Friday?

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Uzmete Battlefield 4, oduzmete od njega Battlefield 3 i ostane vam Battlefield 1.

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

@Fila

Vidis ja bih rekao da me nikad nisu revivali ko u ovom BFu, na nepoznate igrace mislim. 

Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
Battlefield 1

Origin Beta, stigao update:

Release Notes

Most Recent

Version 10.2.2
  • Fixed an issue where notifications were making parts of the screen unusable for some users.
  • Miscellaneous bug fixes to improve performance and stability.
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Fixed an issue where notifications were making parts of the screen unusable for some users.
  • Miscellaneous bug fixes to improve performance and stability.

Radi ovog sam ugasio notifikacije - pedeji valjda misle da imamo samo njihove poluproizvode na PCjima pa u nekih 50% slučajeva notifkacije uredno bace neku fullscreen aplikaciju u window mode

Stari Origin je bio katastrofa ali ovaj je još gori... Mene bi bilo sram pustiti takav "update". Da ne govorimo o tome kako je to u osnovi priglupi browser koji uspije nabacati 4-5 procesa i požderati 100tinjak MB RAMa bez ikakvog pametnog razloga....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
mrfloyd kaže...

@Fila

Vidis ja bih rekao da me nikad nisu revivali ko u ovom BFu, na nepoznate igrace mislim. 

Zato jer kad vidiš da su medici blizu vjerojatno čekaš i dulje za rev, pa nekom i padne to na pamet. Meni je smiješno kad trče preko mene, ili čuče na meni, s nikakvom naznakom da bi mogli revat.

Ja i dalje ,onim starim režimom, nekad samo trčim i revam, jer to je medic, da gine ako treba ali da digne pola ekipe.

Velim previše sam naviknuo na ptfo da me strahovito živcira kad sam jedan od rijetkih u teamu koji to pokušava i onda gubim volju.

lol

Ponekad me ovo naljuti, a zapravo je razlog jer ne kužim jel ima heal ili nema.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2016 1:06 (fila2208).
13 godina
Battlefield 1

Previsse se ovdje place zbog stvari na koje se ne moze utjecat. Imas los team, jbg... ispusit ces i to je jasno. Nekada mozes svojim pisanjem u chatu ili nekom akcijom sa squadom pomoci ekipi i dovuc im da je objective main. Nekada ne mozes.

Krivi se DICE a stvarno oni osim na bugove ne mogu utjecat, hoces li se ti fokusirat 2min na airship, srusit ga i zavrsit partiju ili ces blejat u njega dok te gazi. Jedini lijek je upalit FF pa nek onda gazi preko svojih.

U zadnjih par partija me pogodio odlican tim. Vecinom upalim operations i onaj airship ili vlak padaju kroz 5min max jer ekipa igra kako treba igrat. Cim imas ekipu koja je attack a 30% vas je scout.... to je ekipa osudena na poraz. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
2 0 hvala 1
8 godina
protjeran
191x7 kaže...

Uzmete Battlefield 4, oduzmete od njega Battlefield 3 i ostane vam Battlefield 1.

Uzmi pištolj....... 

Muzem krave, udala bi se !!!
13 godina
neaktivan
.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Fila, jedno pitanje.

Ti dižeš ljude koji su mrtvi oko tebe a nisu u tvom skvadu?

Pitam zato jer u BF4 nisi baš diza ljude iz drugog skvada. Leža sam kraj tebe 3-4x mrtav na lokerima i nikad nisi diga. 

A zna si vajanti ako tebe neki medic preskoči.

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
protjeran
animosity_frenzy kaže...
 Ballroom Blitz mi je iduća na kojoj behemot baš smeta, jer je dosta mala s obzirom na prostor koji ta mrcina pokriva.

Jucer sam pricao o zeppelinu bas na toj mapi. Meni osobno je to najbolja mapa. Ta mapa ima sve - otvorene prostore za tenkove, zidine za snajpanje i dovoljno uskih prostora za closequarters - i najbitnije dovoljno aaa za srusit zepelin u najkacem mogucem roku.

Kad smo kod behemota, mislim da je dice ipak mudro odlucio uvesti tzv. behemote za protivnika koji sucka - jer da su uveli artiljeriju iz WW1, mislim da bi nakon svake partije odredjeni broj igraca dobio shell shock ili ti ptsp. Malo googlao pa naisao na termin Drumfire - pa ti vidi sta ti je draze, jer Drumfire zvuci ovako (plus milioni srapnela oko tebe):

OBAVEZNO stisati

dc hejter
13 godina
Battlefield 1

@Kuky

Jučer sam upalio igru, ušao u shadowplay i ugasio snimanje zadnjih 10 minuta jer mi je to stalno upaljeno inače.

Zatim sam upalio trenutno snimanje nekih 30 sekundi i snimilo mi je video bez problema.

Onda sam ponovo upalio opciju snimanja zadnjih 10 minuta i išao igrat.

Na kraju runde stisnem da mi snimi i uspio snimiti video bez problema.

Danas, ako se sjetim, ću probat opet snimiti zadnjih 10 minuta, ali ovaj put neću ništa čačkati prije pa ćemo vidjet što će se dogoditi.

Eto, meni je proradilo nekim čudom pa probaj čačkat, možda i tebi proradi.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Battlefield 1

kakav je hardcore na bf1?

igra li netko na hardcoreu ima li servera?

znam na cetvorci srednja zalost sto se tice cq hardcore 64 servera

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Da li netko treba Discount Promo Code za Delux verziju?

Dobio od frenda, a meni ne treba.

Ako netko treba neka se javi u inbox. Molim da se javi samo onaj tko stvarno treba i misli kupiti...

poklonjeno amd freak  -u

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2016 20:03 (FakeDeath).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hanteed kaže...

Do sada su bili službeni Ea serveri i nije bilo hc-a. Od 1.11.16 je moguće rentati vlastite servere pa se onda strpi, valjda će ti netko ganjati server sa tim modom.

Što se tiče samog hc-a, on je uvijek bio i uvijek će biti samo za one koji ne mogu qurca ubiti u normalnom modu a u bf1 ionako možeš pucati ko na svatovima i nema te na minimapi osim ako te netko ne spota + snajperi radu puno štete izbliza i izdaleka tako da zaista ne vidim svrhu tog moda u kecu.

Po meni je daleko bolja solucija pržiti normal sa ekipom, ili protiv nje i guštati.

I usput prijetiti mlađem bratu iskopčanjem sa neta i fizičkim nasiljem jer vas kolje ko da je kolinje

Osobno mislim da bi hc + mehanika igranja u bf1 bili kudikamo najgora moguća kombinacija jer bi valjda 90% igrača furalo scout klasu na svim mapama i oneshotalo te sa bilo kakvim pogotkom................možete li si zamisliti igranje Fao fortressa na hc-u?

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2016 10:23 (Granzon).
16 godina
Skilledžija kaže...

@Kuky

Jučer sam upalio igru, ušao u shadowplay i ugasio snimanje zadnjih 10 minuta jer mi je to stalno upaljeno inače.

Zatim sam upalio trenutno snimanje nekih 30 sekundi i snimilo mi je video bez problema.

Onda sam ponovo upalio opciju snimanja zadnjih 10 minuta i išao igrat.

Na kraju runde stisnem da mi snimi i uspio snimiti video bez problema.

Danas, ako se sjetim, ću probat opet snimiti zadnjih 10 minuta, ali ovaj put neću ništa čačkati prije pa ćemo vidjet što će se dogoditi.

Eto, meni je proradilo nekim čudom pa probaj čačkat, možda i tebi proradi.

Slično i meni ali nisma bio siguran u teoriju i nisam isprobavao.

Dakle video koji mi je bio sivi je obično bio prvi spremljen, a ovi dalje normalni.

Isto tako kad sam umao ugašen capture opciju, pa ju upalio u sred runde mi snimalo bez problema.

Čudno.

10 godina
Granzon kaže...
hanteed kaže...

Do sada su bili službeni Ea serveri i nije bilo hc-a. Od 1.11.16 je moguće rentati vlastite servere pa se onda strpi, valjda će ti netko ganjati server sa tim modom.

Što se tiče samog hc-a, on je uvijek bio i uvijek će biti samo za one koji ne mogu qurca ubiti u normalnom modu a u bf1 ionako možeš pucati ko na svatovima i nema te na minimapi osim ako te netko ne spota + snajperi radu puno štete izbliza i izdaleka tako da zaista ne vidim svrhu tog moda u kecu.

Po meni je daleko bolja solucija pržiti normal sa ekipom, ili protiv nje i guštati.

I usput prijetiti mlađem bratu iskopčanjem sa neta i fizičkim nasiljem jer vas kolje ko da je kolinje

Osobno mislim da bi hc + mehanika igranja u bf1 bili kudikamo najgora moguća kombinacija jer bi valjda 90% igrača furalo scout klasu na svim mapama i oneshotalo te sa bilo kakvim pogotkom................možete li si zamisliti igranje Fao fortressa na hc-u?

a na normalu trbea li puno metaka iz onih autoatski pusaka da ubijes nekoga

i kakve su one bolt action

zanima me balans,jer na beti sam vidio da svi igraju sa automatskim niko nije sa bolt action

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
11 godina

Da vidimo,what's all the fuss about XD

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Slično i meni ali nisma bio siguran u teoriju i nisam isprobavao.

Dakle video koji mi je bio sivi je obično bio prvi spremljen, a ovi dalje normalni.

Isto tako kad sam umao ugašen capture opciju, pa ju upalio u sred runde mi snimalo bez problema.

Čudno.

Jep, probao danas i u tome je problem.

Ako je capture upaljen stalno onda video ne valja, a ako ga ugasiš pa upališ, onda radi dobro.

Jbga, morat ćemo palit i gasit svaki put dok ne poprave - ako uopće znaju za problem?

[19xx] 4ntraks
11 godina
Battlefield 1

I rdjavom k...cu svaka dlaka smeta.

bf4: [G] hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
amater_2 kaže...

Fila, jedno pitanje.

Pitam zato jer u BF4 nisi baš diza ljude iz drugog skvada. Leža sam kraj tebe 3-4x mrtav na lokerima i nikad nisi diga. 

Jasno, meni plaćaju da dižem. Frende moj, dižem apsolutno svakog tko je blizu mene i koga vidim da leži, nekad i pretrčim da dignem i sam poginem.

Mislim kakva je to shema, sjećam se ja tamo 23.12.2011. negdje oko 22.43 da si prošao kraj mene i nisi me dignuo...lol...

dižem sve, bmk ko bio, ne samo svoj skvad, samo što je shema što kad ti  skvad padne ikona je zelena i uočljiva i još mi netko iz ts kaže da je pao negdje iza mene.

Imao si voip brate, mogao si u voip reći, ako te nisam digao. Znači ti si zapamtio da ja tebe nisam dignuo i to si pretvorio u izjavu da ja prvi ne revam ljude? Svaka čast.

Ugl. poanta je bila da sam očekivao da će dice više poraditi da ekipa igra timski, a oni to nagrade jednim cepelinom da se može kdr nabit ako zagusti. Meni je super igra kad sam na ts sa svojima, jedino tada. Public team, je većinu vrmeena, 90% prepun snipera.

Da, događalo se da srušimo airship, ali nerijtko sam i ja sjedio na aa, poginuo 3-4 puta u tom procesu da padne airship.

I ne krivim dice što ljudi ne igraju timski, ali da je igra s vrmeneom postala sve lakša i jednsotavnija i za šire mase, to je.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2016 15:12 (fila2208).
14 godina
Džukac neće diže

0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...
amater_2 kaže...

Fila, jedno pitanje.

Jasno, meni plaćaju da dižem. Frende moj, dižem apsolutno svakog tko je blizu mene i koga vidim da leži, nekad i pretrčim da dignem i sam poginem.

Mislim kakva je to shema, sjećam se ja tamo 23.12.2011. negdje oko 22.43 da si prošao kraj mene i nisi me dignuo...lol...

dižem sve, bmk ko bio, ne samo svoj skvad, samo što je shema što kad ti  skvad padne ikona je zelena i uočljiva i još mi netko iz ts kaže da je pao negdje iza mene.

Imao si voip brate, mogao si u voip reći, ako te nisam digao. Znači ti si zapamtio da ja tebe nisam dignuo i to si pretvorio u izjavu da ja prvi ne revam ljude? Svaka čast.

Ugl. poanta je bila da sam očekivao da će dice više poraditi da ekipa igra timski, a oni to nagrade jednim cepelinom da se može kdr nabit ako zagusti. Meni je super igra kad sam na ts sa svojima, jedino tada. Public team, je većinu vrmeena, 90% prepun snipera.

Da, događalo se da srušimo airship, ali nerijtko sam i ja sjedio na aa, poginuo 3-4 puta u tom procesu da padne airship.

I ne krivim dice što ljudi ne igraju timski, ali da je igra s vrmeneom postala sve lakša i jednsotavnija i za šire mase, to je.

Fila, inače ne pamtim takve gluposti, ali mi je ovo ostalo u sjećanju jer si vajana u chat da te nitko ne diže a ni ti nisi baš nešto bio ažuran po tom pitanju tu partiju.

Ako kažeš da inače ne igraš tako onda sve 5. 

Kažete igra za šire mase?

OK, neka DICE napravi slijedeći BF za male mase pa da vidimo kolika će cijena te igre onda biti. Osnovna igra sigurno neće biti 50€.

DICE odnosno EA prave svoj proizvod kojeg žele utopiti što većem broju ljudi i što je tu čudno? I ja kad radim svoj posao želim s njim privći što više ljudi jer je to više €URA.

Battlelog: MUDO_HR
8 godina
protjeran
fila2208 kaže...
amater_2 kaže...

Fila, jedno pitanje.

Mali mi je pišo.

Daj fila pa nedaj se, nemoj da ovi seru po tebi!

Muzem krave, udala bi se !!!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice