aj ak neko igra na ps4 nek javi psn id u inbox. uvijek je zanimljivije u drustvu igrati, a nemam pojima di da tražim nego u ovoj temi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
battlefield na ps4... Na kakvim drogama moras bit

aj ak neko igra na ps4 nek javi psn id u inbox. uvijek je zanimljivije u drustvu igrati, a nemam pojima di da tražim nego u ovoj temi

Bio je jedan lik u bf4 temi sa plejkom pitao za mejtanje, ali neuspješno čini mi se.
Tu su ti svi pisijci!
Majko mila, nismo vise nigdje sigurni. Sad bi jos samo falilo da nam linuksasi ovdje pocnu bauljati...
tnx pirat, makar nije da se vodi neka polemika na temi
xfact, uz miša i tipkovnicu skroz se fino i na plejki igra, uz prednost u nedostatku cheatera, ravnopravnom hardveru, manjku bugova u odnosu na pc, a vjerojatno i u većem broju igrača u svakom trenutku.
pardon na offtopicu, neću više pisat ovdje jer mi nije namjera bila pišati po pcu.
Sad bi jos samo falilo da nam linuksasi ovdje pocnu bauljati...
Budi miran jer nikad ne znaš tko te gleda.
Sad bi jos samo falilo da nam linuksasi ovdje pocnu bauljati...
Budi miran jer nikad ne znaš tko te gleda.
Bas zato nisam miran!
Potvrđujem, imam 4 godine stari procesor 2500k, 8 gb ram i sve ide na ultra s GTX 1060 (u full hd se igram)
tnx pirat, makar nije da se vodi neka polemika na temi
xfact, uz miša i tipkovnicu skroz se fino i na plejki igra, uz prednost u nedostatku cheatera, ravnopravnom hardveru, manjku bugova u odnosu na pc, a vjerojatno i u većem broju igrača u svakom trenutku.
pardon na offtopicu, neću više pisat ovdje jer mi nije namjera bila pišati po pcu.
bas mi se i neigra u 25fpsa i 900p rezi. Sa teksturama koje sskacu 10m od mene.:)

Teksture su ionako višak, pogotovo one za pod i raslinje...
Neki su vadili Voodoice iz podruma u nadi da će riješiti taj problem (manje tekstura == više skilla == veći KD == veći tintilinić). Kako nije išlo, okrenuli su se AMDu i njihovim driverima koji po defaultu zaboravljaju neke teksture ili cijele objekte.
Izlista mi Nizozemske i Irske servere.
Zanimljivo meni Nizozemske i Talijanske . Po kojoj to shemi radi samo Dice zna.
Zanimljivo meni Nizozemske i Talijanske . Po kojoj to shemi radi samo Dice zna.
Ništa, zajebo sam...
I tebi izlista nizozemske i irske servere samo ti ne raspoznaješ zastave.
Irska ima okomito boje, a talijanska vodoravno - iste boje su u pitanju - zelena, bijela i crvena.
Ako su to sve iste boje, onda sam ja daltonist...
A i pozicija nije baš takva kako kažeš.
EDIT: vidim da si skužio grešku, pošteno
Ma zbunio sam se.
Vidiš da sam obrisao.
Čim sa stisnuo pošalji mi je talijanska zastava svjevnula pred očima
Glup sam i ispričavam se svima.
Ma zbunio sam se.
Vidiš da sam obrisao.
Čim sa stisnuo pošalji mi je talijanska zastava svjevnula pred očima
Glup sam i ispričavam se svima.
To nam Friday sredio irske servere inače bi imali njemačke . Kako je kod tebe?
a gdje su njemački serveri? u zadnje vrijeme dva irska koja sam probao ping jako dobar,oko 26-30....nizozemski su bili loši,preko 30-40
Njemački su netragom nestali. Imao sam sreće prije izlaska igre biti na njemačkim (ping 15-16ms), ali od izlaska - nula.
a gdje su njemački serveri? u zadnje vrijeme dva irska koja sam probao ping jako dobar,oko 26-30....nizozemski su bili loši,preko 30-40
Ma ja bi isto njemačke servere uvijek sam igrao na njima najbolji su mi bili.Talijanski su mi oko 30 ,nizozemski 35-50. Sjebali su Dajsovci i server list. Bolje da su ostavili Battlelog kad ne znaju složiti server browser kako treba. Igra na početku bolje radila nego sad nakon tjedan dana .Išli popravljati neke stvari pa usput sjebali ostalih 5.
Ma ja bi isto njemačke servere uvijek sam igrao na njima najbolji su mi bili.Talijanski su mi oko 30 ,nizozemski 35-50. Sjebali su Dajsovci i server list. Bolje da su ostavili Battlelog kad ne znaju složiti server browser kako treba. Igra na početku bolje radila nego sad nakon tjedan dana .Išli popravljati neke stvari pa usput sjebali ostalih 5.
koji talijanski? misliš na irske? nema talijanskih...koliko sam vidio meni na listi postoje samo irski i nizozemski ako raspoznajem zastave a mislim da da
S obzirom da sam po izlasku igre napisao da je odlična evo malo i o negativnim stvarima. Zadnih dana pojavio se bug gdje nakon završetka partije ne ispiše highlits partije ,random battlepackse ,score ... Igra evidentira te podatke i možete ih vidjeti ako kliknete continue i potom se vratite na previou round.Sljedeće pojavio se bug u vezi oružja. Ne prepoznaje oružja koja su bila prije otključana već nudi da ih ponovno unlockate s warbondsima.Sad više ne znam koje sam sve prije otključao baš pljuga. Postoji i onaj bug s zelenim svjetlom na trenutke na mapi St.Quarantin . Nadam se da će u skorije vrijeme Dice to rješiti patchevima a bilo bi dobro da ubace firing range ili nešto kao u Bf 4 gdje možeš isprobati pljuce ,vozila ,avione. Ima negdje da se vidi status na čemu rade u vezi bugova (tu mi fali Battlelog) ?
Da završim u vedrijem tonu igra mi je zabavna i odlična ali još se tu mogu i trebaju neke stvari ispolirati(postalo praksa zadnijh godina kod izlazaka novih igara).
Ja sam zbog bezbroj iritirajućih bugova, balansa, nemogućnosti administracije servera itd. skoro pa odustao od igre na neko vrijeme. Još uvijek se povremeno umjesto u odabranom vozilu spawnam sa tanker/pilot loadoutom ko debil, kad se pokušaš spojiti na nekoga a squad mu je pun, tough luck, ne možeš se joinati ni u jedan drugi squad, onda sve ovo gore što si napisao, pa predražesno je kad te neko oživi i onda ti iz oružja umjesto metaka izađe prdac. Ma zapravo ni to...
Infestacija snajpera je prestrašna. Imam osjećaj ko da 50% ljudi igra scouta.
Jučer u Argonne Forestu lik sa sačmaricom melje sve pred sobom na svim udaljenostima. KDR 96-7 i niko ne može ništa učiniti u vezi toga. Svi serveri naravno vrte isti set up, sa potpuno istim redoslijedom rotacije mapa, ono ffs...
Posebno me sve više iritiraju behemoti. Jučer na Suezu vodimo 200 ticketa, pojavi se vlak i na kraju izgubimo sa nekih 10-20 ticketa razlike. Danas na Blitzu, slična situacija, ali smo na kraju jeeeedva pobijedili sa minimalnom razlikom. redovito mi se čini da sam pokušavam učiniti nešto u vezi behemota, uz još jednog ili max. 2 nesretnika, čast iznimkama ofc. Pri tome nenormalno ginemo.
Ne bi DICE bio to što je da ne napravi neko generalno sranje. Sad imaju stvarno dobro složenu igru, dobre mape, balansirana oružja i vozila, ALI jednostavno moraju sjebati sa stvarima okolo poput tih behemota, UI-jem i sl. Nevjerojatno mi je to razmišljanje: "O, vidi jedan tim gubi gadno! Ajmo im svima umjesto 100, dati 250 healtha! To je jedino fer da se vrate!"
/rant
Jesu se i vama pojavila već otključana oružja ponovno kao locked pa ih možete kupiti ponovno? Dobiješ te warbondove na kapaljku i sad da opet trošim na puške koje sam već kupio.Bolje da sam vozila opremao a ne kupovao puške .
S obzirom da sam po izlasku igre napisao da je odlična evo malo i o negativnim stvarima. Zadnih dana pojavio se bug gdje nakon završetka partije ne ispiše highlits partije ,random battlepackse ,score ... Igra evidentira te podatke i možete ih vidjeti ako kliknete continue i potom se vratite na previou round.Sljedeće pojavio se bug u vezi oružja. Ne prepoznaje oružja koja su bila prije otključana već nudi da ih ponovno unlockate s warbondsima.Sad više ne znam koje sam sve prije otključao baš pljuga. Postoji i onaj bug s zelenim svjetlom na trenutke na mapi St.Quarantin . Nadam se da će u skorije vrijeme Dice to rješiti patchevima a bilo bi dobro da ubace firing range ili nešto kao u Bf 4 gdje možeš isprobati pljuce ,vozila ,avione. Ima negdje da se vidi status na čemu rade u vezi bugova (tu mi fali Battlelog) ?
Da završim u vedrijem tonu igra mi je zabavna i odlična ali još se tu mogu i trebaju neke stvari ispolirati(postalo praksa zadnijh godina kod izlazaka novih igara).
Ja sam zbog bezbroj iritirajućih bugova, balansa, nemogućnosti administracije servera itd. skoro pa odustao od igre na neko vrijeme. Još uvijek se povremeno umjesto u odabranom vozilu spawnam sa tanker/pilot loadoutom ko debil, kad se pokušaš spojiti na nekoga a squad mu je pun, tough luck, ne možeš se joinati ni u jedan drugi squad, onda sve ovo gore što si napisao, pa predražesno je kad te neko oživi i onda ti iz oružja umjesto metaka izađe prdac. Ma zapravo ni to...
Infestacija snajpera je prestrašna. Imam osjećaj ko da 50% ljudi igra scouta.
Jučer u Argonne Forestu lik sa sačmaricom melje sve pred sobom na svim udaljenostima. KDR 96-7 i niko ne može ništa učiniti u vezi toga. Svi serveri naravno vrte isti set up, sa potpuno istim redoslijedom rotacije mapa, ono ffs...
Posebno me sve više iritiraju behemoti. Jučer na Suezu vodimo 200 ticketa, pojavi se vlak i na kraju izgubimo sa nekih 10-20 ticketa razlike. Danas na Blitzu, slična situacija, ali smo na kraju jeeeedva pobijedili sa minimalnom razlikom. redovito mi se čini da sam pokušavam učiniti nešto u vezi behemota, uz još jednog ili max. 2 nesretnika, čast iznimkama ofc. Pri tome nenormalno ginemo.
Ne bi DICE bio to što je da ne napravi neko generalno sranje. Sad imaju stvarno dobro složenu igru, dobre mape, balansirana oružja i vozila, ALI jednostavno moraju sjebati sa stvarima okolo poput tih behemota, UI-jem i sl. Nevjerojatno mi je to razmišljanje: "O, vidi jedan tim gubi gadno! Ajmo im svima umjesto 100, dati 250 healtha! To je jedino fer da se vrate!"
/rant
Slažem se ti Bahemoti su mogli biti nagrada timu koji pobjeđuje i to pred kraj partije a ne loserima. Sigurno nakon izlaska igre dajsovci trljaju ruke od zarade i ubijaju se od alkohola pa rade sranja u patchevima.
koji talijanski? misliš na irske? nema talijanskih...koliko sam vidio meni na listi postoje samo irski i nizozemski ako raspoznajem zastave a mislim da da
Ma da irski i nizozemski sorry.Fućkaš te irske hoću njemačke.
Ja na irskima imam oko 70 ping, a na nizozemskima 50 i niže.
Ne znam da li je povezano s pingom, ali nizozemski mi puno bolje rade.
Ja na irskima imam oko 70 ping, a na nizozemskima 50 i niže.
Ne znam da li je povezano s pingom, ali nizozemski mi puno bolje rade.
Ponadao se napočetku da su naučili neke stvari iz Bf4 i bio je start bolji od četvorke ali moraju zasrati s nekim glupostima. Nisu toliko bitna u samoj igri ali opet iritiraju. Možda sam malo previše kritičan ali ipak im je ova igra ne znam više koja u serijalu pa bi to trebali već dotjerati skoro do perfekcije(utopija)
čekaj čekaj još će dice zasrat to sve i više kad dobro zakrpaju(tek kad se vrate sa bahama mamurni) sa govancem umotanim u zlato, standardno
opet smo nasjeli kao sa bf4(dobro da se ovaj put nisam zaletio) te im dali da testiraju nedovršenu igru sa našim novcima, sretno i uživajte