- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Doša mi je na mail neki kod od bf1 šta s njin
D4210-C3L4V-2UZ4N-16LUP-1PRN8
Kod je legit, sad sam provjerio...
Stavi ga na njuskalo...
O jebem im krv, insider sam otkad su postavili to sranje i nema mi keya, idem na live chat kad mi pise wait time 500min cca
Sad jos moram ici raditi a ni skidanja igre a ni igranja
ovo stoji vec 40minuta
omg fakat ljudi idu na live chat i support plakati za key?
Pa nije da nećete dobiti, ako i ne dobijete key danas od sutra sigurno možete igrati. Đizs. Već su napisali da se ljudi malo strpe, nije da vam igra životnu ulogu tih par sati ili jedan dan.
O jebem im krv, insider sam otkad su postavili to sranje i nema mi keya, idem na live chat kad mi pise wait time 500min cca
Sad jos moram ici raditi a ni skidanja igre a ni igranja
ovo stoji vec 40minuta
Bzvz čekate ja sam već popušio pa su mi rekli da imaju problema s generiranjem kodova..:D
Kod je legit, sad sam provjerio...
Je, također daje više gas granata, to je DuJo bonus.
i ČIT DOBIJEŠ
Gle slučajnosti junior napravio sebi acc te i on dobio kej. Pošto već imam jedan evo dijelim ga ovdje pa ko prije djevojci...
DU10-J0N1C-1MM4-M4L1-P3N15
ja se ulogirao na bf stranicu da vidim sta je sa insiderom i ovo me doceka... nemam pojma ko je to
I meni isto i mislim si dal je moguće da je neko i tu hakirao i uzeo sebi ključ
ja mislim da je neka greska sa njihove strane, jer dok idem na change preferences mi jos uvijek kaze svi moji podaci a i imam slozeno da prilikom svakog logina mi na mail salje verification code...
tak da bi primjetio da mi je neko upao u acc.
eh, EA... staces
edit:
yep, do njih je.
ostavio sam insider stranicu upaljenu i nakon sto sam se vratio na komp su moji podaci bili. (al bez obzira na to, nema keya u mailu)
Koliko zauzima download bete na PC-u?
Gle slučajnosti junior napravio sebi acc te i on dobio kej. Pošto već imam jedan evo dijelim ga ovdje pa ko prije djevojci...
Ovo je uistinu legit key!!!!!!!
3,5 gb
3,5 gb
x2 i nešt sitno. 7,1GB.
3,5 gb
x2 i nešt sitno. 7,1GB.
Znaci ipak ide preko 7gb download. Ovaj key nikako da dode viseee.
Evo prvih dojmova. Igra leti na high postavkama i prelijepo izgleda. Brutalni efekti eksplozija i destrukcije. Sučelje je jednostavno i intuitivno. Našao sam jednu točku na mapi (stijena) odakle mogu skoro cijelu mapu pokrivati snajperom i spotati ali ponekad me iz aviona uspiju vidjeti i onda tek poginem. Hitreg mi se čini OK. Za sada ja prezadovoljan.
Ja igran neman vrimena npisat na bugu
Evo prvih dojmova. Igra leti na high postavkama i prelijepo izgleda. Brutalni efekti eksplozija i destrukcije. Sučelje je jednostavno i intuitivno. Našao sam jednu točku na mapi (stijena) odakle mogu skoro cijelu mapu pokrivati snajperom i spotati ali ponekad me iz aviona uspiju vidjeti i onda tek poginem. Hitreg mi se čini OK. Za sada ja prezadovoljan.
S kolikim kd-om si završava partije? Jel se može u tenku napravit npr. 100-0?
Ubilo me dva puta iza zida i jedan put onaj kreten s vatron, uninstalira san je.
Ubilo me dva puta iza zida i jedan put onaj kreten s vatron, uninstalira san je.
Jesi puno beštima?
Jesi puno beštima?
A skresa san ih par s neba.
A skresa san ih par s neba.
A nego kako, šta se mora nije teško
Kako je jeban ovaj BF1...
Vridi svih 130€... Bravo DICE i EA.
Cak ti dodje zao sto nisi i vise platio, ne?
Nega šta nega je dobar! Da mogu popušia bi kurac onom iz dicea šta kaže its magic
Cak ti dodje zao sto nisi i vise platio, ne?
Ae,
Ma mislio sam i Mrskom kupiti, ali nije doveo crnu na okupljanje...