Mislim da bi onda moglo biti u podne po sjeverno-američkom vremenu.
Samo je pitanje 6 ili 9h.
Al glupo je kaj nam nisu dali igrati, a skinuti se moglo 10 dana prije...
Ne propuštaš baš ništa što nemoš igrat igru...
Jučer sam nabio još neka 4h, zagazio dobro u drugu regiju (od ukupno 4). Stvarno je zarazna igra, što više igram čini mi se da su skilovi i perkovi ovdje sporedni a da je oprema glavna, treba unaprijeđivati i tražiti loot jer oprema najviše podiže statse.
Evo ja imam 32 sata igre u tjedan dana
Igra je živa zaraza i definitivno stoji što kažeš, odlična borba iz prvog lica a pogotvo world building, masterclass Obisidana. Svugdje se isplati zavirti, skrenuti s puta, popričati sa svima o svemu jer vam to otvara nove dijaloge u nekim skroz drugim questovima. Jako mi se sviđa vertiklanost mape, taj platofrming je baš pogođen, nikada ne dosadi.
Igra ima malo previse neonskog svijetla, rozo/Ljubicasto, ili mi se cini.
Nekako mi rusi setting fantasyja.....
Nisam igrao Pillars of Eternity, ali po screenshotovima mi ne izgleda baš puno drugačije od ovog. Nije to neki dark fantasy setting.
Generalno su mi Obsidianove igre oduvijek bile jako jako dobre. Neke su mi među najdražima ikad pa ću sigurno probati ovo. Vjerojatno ću na PC-u probati pošto sam sad opet u nekom PC điru. A i first person je pa mi je ugodnije s mišem. Zamjerke uglavnom idu na world building tj jako puno lorea zbog čega su NPC-evi dosadni i companioni su navodno baš loši. Osim jedne ili dvije iznimke.
ja sam nekih 15h igre, i poceo na drugoj lokaciji
malo mi postala dosadna igra, stalno mijenjam buildove da bude zanimljivo, ali me ne vuce bas
Ja sam sinoć kompletirao igru, 10 dana mi je trebalo, tajmer kaže 42h igre. Već sam pisao, pa da dam mišljenje o još par stvari. Za mene je igra ravnih 8/10 znači točno na pola puta od HCL i FFA recenzija. Plusevi su mi word building, odlična borba, questovi i isprepletenost questova, opcije dijaloga, lore prezentacija iznače zanimljivog Pillars svijeta (da, ima je puno ali zašto je to nekom minus u RPGu nije mi jasno), zapravo sve ono što je i inače forte Obsidiana. Kompanjoni su mi ok, nisu vau ali nisu ni neki bezveznjaci. Main quest je zanimljiv ali treba mu vremena da se zahuhta. Optimizacija je jako dobra, od bugova sam imao jedan ozbiljan, zaustavio mi je main story na jedan dan dok Obsidian nije izbacio patch. Nedostaci su mi manjak raznovrsnosti neprijatelja, fali drugačijih beštija, previše se ponavljaju, igra baš jasno ne navodi bitnost upgreada opreme naspram levelanja, nisam fan perkova naspram onih klasičnih skilova, uvijek sam volio klasični level sistem u kojem skill ide do 100 (kako je npr. u Outer Worldsima).
TLRD nije mi bolja od Outer Worldsa, ali je jako zarazna, igrao sam doslovno svaki dan, svaki slobodan trenutak.
Nisam igrao Pillars of Eternity, ali po screenshotovima mi ne izgleda baš puno drugačije od ovog. Nije to neki dark fantasy setting.
Generalno su mi Obsidianove igre oduvijek bile jako jako dobre. Neke su mi među najdražima ikad pa ću sigurno probati ovo. Vjerojatno ću na PC-u probati pošto sam sad opet u nekom PC điru. A i first person je pa mi je ugodnije s mišem. Zamjerke uglavnom idu na world building tj jako puno lorea zbog čega su NPC-evi dosadni i companioni su navodno baš loši. Osim jedne ili dvije iznimke.
Ovo nema veze s obsidianom (osim imena).
Svi ti studiji kad najavljuju igru bez srama ce se diciti prethodnim naslovom a u firmi vise nikoga ko je radio na toj igri. I to se vidi.
Svi ti studiji kad najavljuju igru bez srama ce se diciti prethodnim naslovom a u firmi vise nikoga ko je radio na toj igri. I to se vidi.
Meni je normalno da se ljudi u tim firmama mijenjaju. Ipak postoje već 20+ godina. Ne znači automatski da je novo lošije pa neću unaprijed otpisati igru. Pogotovo jer je na gamepassu pa me ništa ne košta isprobati. Ako valja valja, ako ne koga briga. Nek propadne studio.
Ti si neki ogorčeni lik koji samo prosipa žuć po temama. Jedan osnivač, drugi osnivač, još su firmi. Vadiš podatke iz guzice.
Ono našao si baš Obsidiana da ih prozivaš a radi se o ekipi koja je napravila Fallout New Vegas, Pillars, Outer Worlds, Grounded i Pentiment. Svaka igra im drastično drugačija, ne igraju na sigurno, grade svjetove i lore iz temelja, ne štancaju nastavke na kalup (kao većina drugih). Uglavnom - sereš.
Ti si neki ogorčeni lik koji samo prosipa žuć po temama. Jedan osnivač, drugi osnivač, još su firmi. Vadiš podatke iz guzice.
Ono našao si baš Obsidiana da ih prozivaš a radi se o ekipi koja je napravila Fallout New Vegas, Pillars, Outer Worlds, Grounded i Pentiment. Svaka igra im drastično drugačija, ne igraju na sigurno, grade svjetove i lore iz temelja, ne štancaju nastavke na kalup (kao većina drugih). Uglavnom - sereš.
Ti ak ne vidis razliku kvalitete izmjedju New Vegas i zadnje 3 igre koje su izdali... Ja nebi ništa više volio da je to taj studio i da je to ta razina igara.
Nije.
Ja sam sinoć instalirao i isprobao preko gamepass-a. U tih prvih par levela što sam stigao, igra mi djeluje čisto ok :) Mislim da bi je mogao i završiti. Combat mi je baš super napravljen, ima dobar feeling.
Igram i ja, preko Gamepassa i to za 1€ ;)
I meni je gameplay OK, dosta me podsjeća na Skyrim.
Jedino što me uvijek u takvim igrama pere da moram zabit nosinu u baš svaki kutak mape,
pa tu izgubim i previše vremena. Al' nemrem si pomoći :P