Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 465.776
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

evo vam gameplay iz novog ac3 dlc-a https://www.youtube.com/watch?v=2_gK1j4l3SE 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Nagrada za izvrsenje community zadatka u novom MP event-u je Movie Trailer :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Assassins Creed 3

Kakva je situacija sa MP-om, jel se igra? Uskoro kupujem novu grafičku pa bih ubo GTX650 i uz nju gratis ACIII pa me zato zanima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

Igra se, svi modovi.  {#}

Nego, je l' se samo stunovi napravljeni uz biranje eventa pri započinjanju igre računaju za community challenge, ili svi napravljeni za vreme trajanja događaja? Jer me iskreno mrzi da igram sa onim setovima.

EDIT: Večeras je neko izabrao ženski lik i nikako ne mogu da utvrdim koji. Pomislio bih da je Redcoat, ali je druga strana (Domination) igrala kao Redcoat. Radi se o ženskom liku sa šeširom i prilično otkrivajućim kostimom (dakle nije Pioneer). Ima li ko ideju?!

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 2:39 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Assassins Creed 3
Ivan(4) kaže...

Igra se, svi modovi. {#}

Nego, je l' se samo stunovi napravljeni uz biranje eventa pri započinjanju igre računaju za community challenge, ili svi napravljeni za vreme trajanja događaja? Jer me iskreno mrzi da igram sa onim setovima.

EDIT: Večeras je neko izabrao ženski lik i nikako ne mogu da utvrdim koji. Pomislio bih da je Redcoat, ali je druga strana (Domination) igrala kao Redcoat. Radi se o ženskom liku sa šeširom i prilično otkrivajućim kostimom (dakle nije Pioneer). Ima li ko ideju?!

To ti je Lady Maverick sa ovim novim kostimom.....kupio sam ga i ja, dosta je sličan redcoatovom kostimu, inače moja "persona of choice". Odnosno ova na mojoj slici. Ali ova moj avatar je stara slika.....sad izgleda tako kako si ti vidio u dominationu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 12:55 (KonorKenvej).
17 godina
Assassins Creed 3

Hvala!  {#} Čudno, nisam video da taj kostim može da se otključa, čak ni sa Erudito poenima, inače mi je prvi impuls bio Lady Maverick. I koliko oni traže za to zadovoljstvo?!

EDIT: Aha, vidim da je ceo pack bio 20,000 Abstergo kredita, pretpostavljam da si iskoristio tu opciju?

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 15:31 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

znan da je tema za ac3 ali me zanima jeli neko zna zasto u assassins creed 1 kad krenes igrati igru prvi put udes u gameplay slika je mutna,ono ka da se fleshevei desavaju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

Pa pređi tutorial, prestaće da bude mutno, a i razjasniće ti se zbog čega je bilo mutno.  {#} Nego, sad zbog tebe pokrenuh ispočetka jednu od najmilijih igara svih vremena, koju sam nostalgiju osetio kad sam se vratio u Masyaf, kao da se radi o periodu mog stvarnog života. Jedan prigodan ss:

EDIT: I malo smeha na račun Foxa: Fox News Wants You To Be Mad About Assassin’s Creed III’s Evil George Washington DLC  .

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 17:10 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Pa pređi tutorial, prestaće da bude mutno, a i razjasniće ti se zbog čega je bilo mutno. {#} Nego, sad zbog tebe pokrenuh ispočetka jednu od najmilijih igara svih vremena, koju sam nostalgiju osetio kad sam se vratio u Masyaf, kao da se radi o periodu mog stvarnog života. Jedan prigodan ss:

EDIT: I malo smeha na račun Foxa: Fox News Wants You To Be Mad About Assassin’s Creed III’s Evil George Washington DLC .

znaci to je dio igre?odlicno mislija san da je kvar neki,hvala ja tebi pomoga oko nostagije ti meni oko igre ;)

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Alex Amancio koji je bio Creative Director ACR igre se vratio u Ubisoft i radi na nenajavljenoj AAA igri. Moguce je da je to AC4.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

Ne znam šta je čovek uradio za AC:R, ali to mi je daleko najslabiji nastavak u "trilogiji". Počevši od toga da se u priči nije desilo ništa, osim što se Desmond probudio iz kome ({#}), a bila je najavljivana kao jako bitna u tom smislu (otud i ime "Revelations"), preko toga da je bila prepuna fillera i da je jedini AC kog nisam prešao 100% (ne računajući to što nisam skupio sve zastavice u prvom delu), do činjenice da su se praktično svi novi elementi gameplaya pokazali kao promašaji, tako da nijedan nije prenet u naredni nastavak.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Izgleda da je glasina o piratima tacna

http://img.gawkerassets.com/img/18funlcsl98szjpg/original.jpg

Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
Assassins Creed 3

Interesantno... Po vizuelnom stilu, mogao bi biti i strip.

EDIT: Vidim i Defiance privezak. Ako je u pitanju AC:Defiance, onda bi i ovo mogao biti nekakav fanfic.

EDIT 2: Tek sad videh da piše Assassin's Creed IV. Dovraga, od prvog AC-a mrzim sve segmente koji se dešavaju na vodi!  {#} Ma dobro, uz pretpostavku da će se veći deo igre ipak dešavati na kopnu, ovo daje protagonisti potencijal da se kreće po većem prostranstvu i posećuje arhitekturalno i kulturalno drugačije sredine, što može biti super.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 19:29 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

U igri bi trebali voditi Haytham-ovog oca, a posto se sve do sada pokazalo tacno u odnosu na glasinu sa reddit-a igra bi mogla imati i coop.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

Verovatno bi to objasnilo odakle mu assassinski hidden blade.

Otključan je movie trailer, i... meh! Više izgleda kao trailer za Alien Abduction nego za AC. Event traje još 13h, pa ko nije ugrabio relic, nek' požuri! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

znali neko sta o assassins creed 3 the  tyranny of king washingto- kako doci do njega i kako ga instalirati?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Pirati potvrdjeni, najava igre u ponedeljak.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Pirati potvrdjeni, najava igre u ponedeljak.

Četvorke? Sumnjam da bi četvorka imala nekakvo dodatno ime 

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

stvarno su ga zasrali sad ako ce to bit connorov deda haha, mogli su nesto kreativnije smislit drugi svjetski rat recimo (i da! bilo bi cool da imas snipere i sl.ne bi bilo glupo i sigurno bi bilo jako zabavno) i onda nek si za peticu stave radnju igre  u sadasnjost jer ocito ce je bit ,kako su krenuli zavrsit ce s tim Creedom ko activision sa COD-om iako je COD fps pa mi to nekako i ima smisla al toliko rastegnut AC zalosno vec su ga toliko istanjili da to sve skupa izgleda nekako jadno valjda nece bit bakica od Connora u petici...

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 0:53 (The White Wolf).

1 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The White Wolf kaže...

stvarno su ga zasrali sad ako ce to bit connorov deda haha, mogli su nesto kreativnije smislit drugi svjetski rat recimo (i da! bilo bi cool da imas snipere i sl.ne bi bilo glupo i sigurno bi bilo jako zabavno) i onda nek si za peticu stave radnju igre  u sadasnjost jer ocito ce je bit ,kako su krenuli zavrsit ce s tim Creedom ko activision sa COD-om iako je COD fps pa mi to nekako i ima smisla al toliko rastegnut AC zalosno vec su ga toliko istanjili da to sve skupa izgleda nekako jadno valjda nece bit bakica od Connora u petici...

Stvarno kreativno, sva sreća da ti nisi CEO Ubisofta.

ma da
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Evo i na koje platforme stize za sada

Moj PC  
2 0 hvala 2
12 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Evo na fejsbuku je UBI objavio da će sve detalje u svezi AC4 objaviti 4.ožujka

"We will be announcing all the details of Assassin’s Creed IV Black  Flag on  Monday March 4 at 6pm . Stay tuned for more."

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 12:57 (KonorKenvej).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Naucite mi vjerovati :D Imam ja svoje izvore XD Takodje najvjerovatnije Darby McDevitt je pisao scenario za igru. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Naucite mi vjerovati :D Imam ja svoje izvore XD Takodje najvjerovatnije Darby McDevitt je pisao scenario za igru. 

A ko kaže da ti se nevjeruje? Uostalom ovi takozvani "leakovi" su namjerno pušteni od strane samog UBISOFTA, slučajni leak moš si mislit :D

12 godina
Assassins Creed 3

ovak igram AC3 SP i igra je odlicna dosao sam do nekih 9-10% sad sam ona ženska nisam vise lik. prvo sam morao naći djecu koja su se sakrila meni i to sam pronašao i sad se ja moram sakrit njima u neki on onih kupova grana i problem je sto ja dođem do kupa udem unutra i zenska mi sama izade van nije mi jasno zasto iskače iz kupa? dal moram držat negi gumb ili šta? možda je glupo pitanje ali ja ne shvačam. molio bi odgovor. još jednom igra je preodlična. kolko ste sati igrali SP?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

ovak igram AC3 SP i igra je odlicna dosao sam do nekih 9-10% sad sam ona ženska nisam vise lik. prvo sam morao naći djecu koja su se sakrila meni i to sam pronašao i sad se ja moram sakrit njima u neki on onih kupova grana i problem je sto ja dođem do kupa udem unutra i zenska mi sama izade van nije mi jasno zasto iskače iz kupa? dal moram držat negi gumb ili šta? možda je glupo pitanje ali ja ne shvačam. molio bi odgovor. još jednom igra je preodlična. kolko ste sati igrali SP?

Izlazi jer je zauzeto, znaći moraš pronaći prazan kup grana.

BTW to nije ženska nego mali Connor.

ma da
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

pirati, stvarno?

sama američka revolucija je bila veliki korak od assassin stila.

kad netko spomene assassine, automatski se misli na italiju i svetu zemlju. ovo je već čudno.

nadam se da će pokušati zadržati taj assassino stil i da bude što više radnje na kopnu.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

Uskačeš li u neko od skrovišta označenih kao ciljevi (zeleni kružić)? Ako da, onda je glitch, učitaj ponovo pa probaj. Ima ih u AC3, npr na prvom putovanju brodom sam se morao bar 3-4 puta popeti na jarbol da bi igra registrovala da sam izvršio zadatak. Trebalo mi je oko 40h da pređem single player uz oko 95% sync i još desetak za dok nisam stigao do 100%.

Vezano za AC IV, moram priznati da još nisam čuo nešto što bi me previše obradovalo, em su pirati, em se skuplja ekipa sa Revelationsa. No dobro, preorder ću ovog puta preskočiti, a nada da će to biti najbolji AC do sada ostaje.  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
djdomi kaže...

pirati, stvarno?

sama američka revolucija je bila veliki korak od assassin stila.

kad netko spomene assassine, automatski se misli na italiju i svetu zemlju. ovo je već čudno.

nadam se da će pokušati zadržati taj assassino stil i da bude što više radnje na kopnu.

Pa nebih rekao da je revolucija bila odskok, to razdoblje povijesti je bilo poznato po masonima i masonskim ložama....(templarima)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice