Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 525.575
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
RE: Assassins Creed 2
lordlojkus kaže...

Ja cu ovu igru kupit. Prema videima igra je super.

Igra i je super,ja sam jučer igrao i odlična je.

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ljudi, evo znam da jest možda spam ali dali neko zna kada kupujem igru u dućanu od stranice gamestation.co.uk jesu li cijene igara iste u trgovini i na webu jer su nekada stvari na webu jeftinije?

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cijene su iste.
S tim da ako kupiš osobno u dućanu nećeš platiti poštarinu pa ti je toliko jeftinije.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ma igra je sve u svemu super.Možda i zato jer ovaj dio ima radnju,prvi dio mi je bio nekako dosadan....Btw kad se dobije onaj fire gun jer ja to jos nisam dobio :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 2

Prvi dojmovi su super, igra nije kao jedinica repetativna već stalno obavljate drugačije misije, po meni najbolji lik karakterizirani lik  je leonardno da vinci. Mali ulomak iz igre: Kada ga napadne čuvar koji ga sumljiči za povezanost sa obitelji Auditore, Ezio spasi lea i ubije stražara ovaj veli "put the bodies with the other... you now for my research" kad ono on  ima na desetke mrtvih tijelaIznenađen, ili kad mu mama veli da nema drugog hobia osim vagina,LOL

neko se voli pipkat neko se voli pipkat
nije loša.... nije loša....
Steam: CRO Hellboy
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 10:58 (AMD boy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Početak izgleda dobro, iako prvo što bode u oči je "labeliranje" kontrola, slično kao i u PES-u. Za one koji ga nisu igrali, umjesto da piše što ti je bindano kao key za tu akciju, prikazana je sličica, tako da sam morao otvarati options, naći sličicu, pogledati što je bindano pa onda odabrati akciju. Što se tiče same fludinosti i igrivosti, sve je na mjestu, a i misije mi se čine interesantnije; za neodlučne, preporučam http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/1148-Assassins-Creed-2

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Dojo kaže...

Početak izgleda dobro, iako prvo što bode u oči je "labeliranje" kontrola, slično kao i u PES-u. Za one koji ga nisu igrali, umjesto da piše što ti je bindano kao key za tu akciju, prikazana je sličica, tako da sam morao otvarati options, naći sličicu, pogledati što je bindano pa onda odabrati akciju. Što se tiče same fludinosti i igrivosti, sve je na mjestu, a i misije mi se čine interesantnije; za neodlučne, preporučam http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/1148-Assassins-Creed-2

Ma to je tako jer je igra port, na controleru bi ti bilo odma jasno.

Svejedno, čujem dosta pohvala za dvojku, izgleda da su si dali truda, jedinica je meni bila katastrofa, nakon prve 2 misije tj. ubojstva više nisam imao potrebu igrat jer gdjegod sam došo radile su se jedne te iste stvari - penjanje na toranj, krađa, prisluškivanje, pomagaj napadnutoj ženi, skupljanje zastavica.... užas.

Dvojka djeluje ok, nije mi ipak toliko napeta, kad malo padne cijena.... možda preko oglasnika ili nešto uzet

16 godina
Assassins Creed 2

Ja igram igru sa Logitech Dual Action gamepadom i mogu reći da je puno bolje nego na tipkovnicu i miš. A i jednostavnije.

Logitech Dual Action Logitech Dual Action
Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 12:15 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni sa mojim Chillstreamom ide predobro, a još mi hladi ruke :)

16 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
Dojo kaže...

Svejedno, čujem dosta pohvala za dvojku, izgleda da su si dali truda, jedinica je meni bila katastrofa, nakon prve 2 misije tj. ubojstva više nisam imao potrebu igrat jer gdjegod sam došo radile su se jedne te iste stvari - penjanje na toranj, krađa, prisluškivanje, pomagaj napadnutoj ženi, skupljanje zastavica.... užas.

Dvojka djeluje ok, nije mi ipak toliko napeta, kad malo padne cijena.... možda preko oglasnika ili nešto uzet

Isto koristim Chillstream, ali i dalje nije jasno :) Stvar je u tome što neke labele nisu npr "A" ili "X" nego nacrtana "glava" ili "noga", a toga na mom kontroleru nema Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 12:38 (Dojo).
16 godina
moderator
Dojo kaže...
Rhodin kaže...
Dojo kaže...

Isto koristim Chillstream, ali i dalje nije jasno :) Stvar je u tome što neke labele nisu npr "A" ili "X" nego nacrtana "glava" ili "noga", a toga na mom kontroleru nema Smijeh

Si nacrtaj pokraj tipke flomasterom"nogu","glavu"SmijehSmijeh

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

kako ste vi namjestili na joystick ja imam genius maxfire pandora i nikak da na joystick namjestim kad idem tam imam sam za birat keyboard i mouse 2 i 5 buttons i imam neki standard a joystick nema :S

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pirat kaže...
Dojo kaže...

Si nacrtaj pokraj tipke flomasterom"nogu","glavu"SmijehSmijeh

Hehe, sve mi se čini da bu tako :)

16 godina
moderator
lamborghini murcelago lp640 kaže...

kako ste vi namjestili na joystick ja imam genius maxfire pandora i nikak da na joystick namjestim kad idem tam imam sam za birat keyboard i mouse 2 i 5 buttons i imam neki standard a joystick nema :S

Ja imam ovaj gamepad i sve mi se samo namijestilo,valjda igra ne podržava tvoj "joystick"

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

http://www.sistecsoft.com/images/genius%20max%20fire%20q-12u%20joystick.jpg

Oce radit taj? Znam da ne radi u GTA IV, ni u AC 1

Spirit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Evo jedan kratki gameplay u 3D-u:

Zbog lošije kvalitete videa efekt je nešto manje izražen nego u stvarnosti.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Assassins Creed 2

Samo da pitam,kakva je podrška za gamepade?

Ja imam ovakav.

Da li igra prepozna gamepad i sama namjesti kontorole ili ih sam manualno mjenjam?

Hvala na odgovorima unaprijed!

Keep this topic alive!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 2

Meni je igra sama prepoznala gamepad i sve naštelala kako treba, mislim igra mi je sama naštelala da mi budešto jednostavnije.

Ali ima i opcija da sam odabireš kontrole.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Dobar dan.Mi kupili Assassin Creed 2 i instalirali je al nije tražio product key,niti da se registriramo na njihovoj stranici,budući da već imamo tamo račun od drugih igrica.

Problem je sljedeći:kad svu instalaciju završi i treba pokrenuti igru,izbaci van i piše sljedeće

"missing command line parameter-prodid,see integration guide for details".U knjižici nema ničeg sličnog,niti bilo kakvih guide za rješavanje problema.

Da li je netko još imao problema sa tim?Ako može malo pomoći...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Makar sam okorjeli ljubitelj misa i tipkovnice......ipak cu uzeti novi gamepad.

Moze preporuka koji je najbolje za uzeti....a da sa njime mogu igrati normalno AC2, Batman-a i ostale sl. igre na kojima lomim prste na tipkovnici inace.

Cijena nije toliko vazna vec samo da gamepad radi bez greske na svim igrama i da je kvalitetan!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

moram napomenuti za one koji neznaju (neznaju svi nemojte se čuditi :))  ovo nije Altair, u dvojci kolje Ezio   :)

biće još skrinšutova kad sklepam neki bolji, ovi nisu baš nešto....

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 15:45 (Robert-Je-Glup).

3 0 hvala 0
16 godina
Robert-Je-Glup kaže...

moram napomenuti za one koji neznaju (neznaju svi nemojte se čuditi :))  ovo nije Altair, u dvojci kolje Ezio   :)

Ma nemoj nisam znao, od kad to. Ezio se zove zar stvarnoBelji se

17 godina
neaktivan
win32 kaže...

Makar sam okorjeli ljubitelj misa i tipkovnice......ipak cu uzeti novi gamepad.

Moze preporuka koji je najbolje za uzeti....a da sa njime mogu igrati normalno AC2, Batman-a i ostale sl. igre na kojima lomim prste na tipkovnici inace.

Cijena nije toliko vazna vec samo da gamepad radi bez greske na svim igrama i da je kvalitetan!

Najbolje ti je uzeti XBox 360 controller for windows. Original od Microsofta, ne nekakve kopije. Ja ga imam i nema problema sve su igre kompatibilne s njim.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Dobar dan.

Problem je sljedeći:kad svu instalaciju završi i treba pokrenuti igru,izbaci van i piše sljedeće

"missing command line parameter-prodid,see integration guide for details".U knjižici nema ničeg sličnog,niti bilo kakvih guide za rješavanje problema.

15 godina
neaktivan
General Zed kaže...
General Zed kaže...

Dobar dan.

Malo više detalja? OS? Driveri? Reinstalacija igre?

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
15 godina
neaktivan

Meni je sve Chillstream fino detektirao tako da nije bilo potrebe za manualno namještanje, više mi odgovara igranje preko kontrolera nego preko tipokovnice. Prvi dojmovi nakon nekoliko sati igranja su vrlo pozitivni. Ima toliko više opcija i raznolikosti nego u prvom djelu, a ponajviše mi se dojmilo što možete customizirati Ezia kako želite. Neznam zašto sam čekao toliko dugo da zaigram.

16 godina
neaktivan
Minoza kaže...
General Zed kaže...
General Zed kaže..

XP,10.3,reinstalacija i ponovna instalacija i opet isto...

15 godina
neaktivan
General Zed kaže...
Minoza kaže...
General Zed kaže...
General Zed kaže..

XP,10.3,reinstalacija i ponovna instalacija i opet isto...

Dali PC zadovoljava minimum requirements?

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Zadovoljava maximum.Nekim čudom se pokrenulo,a neznamo kako,nešto smo napravili,a ja neznam kaj.Nisam siguran da li je to zbog servera ili je bilo u pitanju nešto drugo.Navodno su jutros serveri pali,a mi smo pokušavali instalirati i pokrenuti igru od 11.30,pa do sada.Mislim da je to ipak malo previše vremena za instalaciju,deinstalaciju i ponovnu instalaciju igre.O FAQ da ne pričam jer svaki upućeni upit završava na nečem sasma drugom na njihovoj stranici...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
Robert-Je-Glup kaže...

Ma nemoj nisam znao, od kad to. Ezio se zove zar stvarnoBelji se

pa mulo pogledaj šta sam napisao u zagradi, neznaju svi  lololol

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice