Čuo sam i da u jednoj misiji možeš zaigrati kao Altair? Zanima me u kojoj sekvenci se nalazi ta misija?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Makar sam okorjeli ljubitelj misa i tipkovnice......ipak cu uzeti novi gamepad.
Moze preporuka koji je najbolje za uzeti....a da sa njime mogu igrati normalno AC2, Batman-a i ostale sl. igre na kojima lomim prste na tipkovnici inace.
Cijena nije toliko vazna vec samo da gamepad radi bez greske na svim igrama i da je kvalitetan!
Najbolje ti je uzeti XBox 360 controller for windows. Original od Microsofta, ne nekakve kopije. Ja ga imam i nema problema sve su igre kompatibilne s njim.
Budem uzeo onda njega ako nema nikakav bolji......
TNX!
Ima jos kakvu preporuku za gamepad da je bolji od ovoga Microsoftovog?
P.S.
Dali 3D radi i sa ATI grafickim karticama ili samo sa envidijom?
Ako radi sa ATI......sta napraviti da to "prosljaka" na Win7 X64?
pa mulo pogledaj šta sam napisao u zagradi, neznaju svi lololol
Ma ja se samo šalim, zato jer spoilaš ljudima, to si trebao ostaviti da sami saznaju.
Makar sam okorjeli ljubitelj misa i tipkovnice......ipak cu uzeti novi gamepad.
Moze preporuka koji je najbolje za uzeti....a da sa njime mogu igrati normalno AC2, Batman-a i ostale sl. igre na kojima lomim prste na tipkovnici inace.
Cijena nije toliko vazna vec samo da gamepad radi bez greske na svim igrama i da je kvalitetan!
Najbolje ti je uzeti XBox 360 controller for windows. Original od Microsofta, ne nekakve kopije. Ja ga imam i nema problema sve su igre kompatibilne s njim.
TNX!
P.S.
3D podršku imaju ( za sada) samo Nvidia grafičke. Ne možeš s ATI grafom imati 3D
Evo, i ja zaigrao.
Igra me oduševila i iznenadila!
Stvarno je dobra!
Toliko novih stvari!
Divota!
Igra je zakon!
Čuo sam i da u jednoj misiji možeš zaigrati kao Altair? Zanima me u kojoj sekvenci se nalazi ta misija?
da, moguće je, ali ništa posebno, kratka misija vezana za neku romansu. Možeš kupiti njegov kostim ili mač kasnije u igri, a ta sekvenca bi trebala negdje biti u sredini igre, kada se probudiš iz te "kome" ili kako već zovu to, virtualna stvarnost, he.
Završio igru. Ipak mi se nije dalo skupljati perja, neki drugi put. Ali vrhunsko ostvarenje, makar je završetak mogao biti bolji, ali ostavlja prostora za treći dio.
i ja sam poceo igrat i stvarno se nadam da cu moci do kraja tj. da je verzija kompletna
anyway stvarno sam iznenaden drukcija je od jedinice u nekim stvarima
nekako je igra vise zanimljivija,razbijena je monotonija itd.
uglavnom sve ono sto nije valjalo u jedinici je izbaceno a sve sto je valjalo je zadrzeno
najvise sam naravno impresioniran grafikom i voice actingom
TNX!
P.S.
3D podršku imaju ( za sada) samo Nvidia grafičke. Ne možeš s ATI grafom imati 3D
Ako se ovo odnosi na moj komentar o 3D onda da - radi na ATI. Ovdje se radi o anaglyph 3D driveru koji nema veze sa stereoscopic 3D-om.
Sve što ti trebaju su obične anaglyph 3D naočale (ima ih za 10kn sa dostavom na ebayu) i iZ3D driver.
Jedini nedostatak ove tehnike u odnosu na stereoscopic je gubitak kvalitete boje.
Također, što se tiče stereoskopskog (NV) 3D-a upravo mi je sinula ideja kako bi to moglo raditi uz pomoć ATI+NV možda, na onu foru na koju mi radi i Physx ali ne mogu ovo testirati jer nemam 3D ready monitor ali ako je ovo moguće to bi mogla biti prekretnica kod ljudi koji bi kupili NV samo zbog 3D-a, a imaju recimo neku staru 9xxx ili GTX 2xx...
zaigrao sam igru i mogu rec da sam ugodno iznenadjen i bijah pun ocekivanja dosta sam nade polozio u ovu igricu ,mozda sam cak previse bio odusevljen njenim izlaskom da kad sam je napokon zaigrao nije imala toliko čaki koliko sam ocekival,ali u svakom slucaju velik napredaz za ljude iz ubi-ja i velik napredak u igrinoj igrivosti =) VELIKi plus....a najvise me se dojmilo kupovanje opreme...sad vec pricamo o Rpg-u
Ako se ovo odnosi na moj komentar o 3D onda da - radi na ATI. Ovdje se radi o anaglyph 3D driveru koji nema veze sa stereoscopic 3D-om.
Sve što ti trebaju su obične anaglyph 3D naočale (ima ih za 10kn sa dostavom na ebayu) i iZ3D driver.
Jedini nedostatak ove tehnike u odnosu na stereoscopic je gubitak kvalitete boje.
Također, što se tiče stereoskopskog (NV) 3D-a upravo mi je sinula ideja kako bi to moglo raditi uz pomoć ATI+NV možda, na onu foru na koju mi radi i Physx ali ne mogu ovo testirati jer nemam 3D ready monitor ali ako je ovo moguće to bi mogla biti prekretnica kod ljudi koji bi kupili NV samo zbog 3D-a, a imaju recimo neku staru 9xxx ili GTX 2xx...
Znaci samo instaliram driver, pogledam manual sta kaze od drivera sve to namjestim i to je to? I radi na mome monitoru i grafi bez beda?
Hmmmm....a Physx radi na Win7 tj. mozes ATI koristit kao "glavnu" grafu i NV samo za "fiziku"!? Koliko znam to prije kada sam htio napraviti sa 8800GT na svojoj ploci nije radilo.
Moze link ili opis kako to izvesti....tu kombinaciju ATI i NV?
TNX
Zgodno je to.Znaci da sam skinem te drivere,kupim si te naocale i naštelam sve kak treba i mogu igrat to u 3D bez 3d monitora i to?
igra je neoptimizirana,ja je vrtim na low s -20 fps,dok evo lik s ovom masinom jedva potegne normalan fps.
GTAIV>AC2
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/4721051016/m/8721003648/p/2
igra je neoptimizirana,ja je vrtim na low s -20 fps,dok evo lik s ovom masinom jedva potegne normalan fps.
GTAIV>AC2
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/4721051016/m/8721003648/p/2
Kaj stvarno? Ja ju igram na full postavkama bez problema. A GTA IV ne mogu igrati skroz sve na max.
Znaci samo instaliram driver, pogledam manual sta kaze od drivera sve to namjestim i to je to? I radi na mome monitoru i grafi bez beda?
Hmmmm....a Physx radi na Win7 tj. mozes ATI koristit kao "glavnu" grafu i NV samo za "fiziku"!? Koliko znam to prije kada sam htio napraviti sa 8800GT na svojoj ploci nije radilo.
Moze link ili opis kako to izvesti....tu kombinaciju ATI i NV?
TNX
Zgodno je to.Znaci da sam skinem te drivere,kupim si te naocale i naštelam sve kak treba i mogu igrat to u 3D bez 3d monitora i to?
Tako je. Ako zapnete kontaktirajte me na PM da ne spamamo.
Što se tiče Physx - da - i to radi, postoji hybrid physx driver koji to omogućuje. Budemo na PM to riješili.
Sorry za OT.
NE KUPOVATI IGRU !!!!!
evo, vjerojatno server zahebava i ja j ne mogu igrat
nikad više neču skinut Ubisoft igru a kamoli kupit
igra je odlicna.Atmosfera isto..Sad bas igram i ocu je bas prijec to jest doc do dijela kad dobijem od Altaira oklop
Jel vam lici ovaj debeli lijevo malo na žaka
Jel vam lici ovaj debeli lijevo malo na žaka
Hahaha, dobra slika...baca malo, iako je žak kao 4-5 ovih minimum
Igra je sjajna u svakom pogledu, jednostavno perfektno
ma joj, šta sam ja retardiran ili šta ?
sve sam napravio kako treba i stalno mi govori:
An Internet Conection Is Requied To Play This game
PM please!!!!!
edit: ne želi update-ati sa servera
Reć ću ti u pm kako to rješit.
na chapteru 5 sam.
zasad super. osim sto je port igra sve je super
Igra je super .
Ne čudim se kaj je prošle godine bila među prvih 5 .
Sve na svome mjestu.
Lijepo sve.
Dobro mi je kaj su dodani oni RPg elementi.
Ali igra mi nekako trzaka , postavke nisam dirao , ni gledao :) .
Igra je super .
Ne čudim se kaj je prošle godine bila među prvih 5 .
Sve na svome mjestu.
Lijepo sve.
Dobro mi je kaj su dodani oni RPg elementi.
Ali igra mi nekako trzaka , postavke nisam dirao , ni gledao :) .
Mislim da je sad već nekoliko ljudi na forumu to primjetilo (dignuta je i tema vezano za to). Meni isto tako trzaka, izmjerio sam FPS sa FRAPSom i neugodno sam se iznenadio kad sam vidio da se kreće od 30-40 u prosjeku... čak mi je i Metro fluidniji dok ovo konstantno trzaka...
PS3 ima lošiju konfiguraciju od svih naših kompova ,a svejedno se može igrati na high.
Nekak su čudne sjene u igri, bar meni...One dalje sjene kao da titraju, i nisu statičke, a ove bliže su normalne.
Inače sa svim na maximali imam 30-60 frameova tijekom igre.
Jako zanimljiva igra, puno bolja od jedinice ( makar jedinicu nisam puno igral )...
Priča dosta dobro izvedena, grad detaljno rekreiran i jednostavno tip igre koji te postupno uvlači u renesansu.
NE KUPOVATI IGRU !!!!!
evo, vjerojatno server zahebava i ja j ne mogu igrat
nikad više neču skinut Ubisoft igru a kamoli kupit
bas ce im bit zao zbog toga
PS3 ima lošiju konfiguraciju od svih naših kompova ,a svejedno se može igrati na high.
PS3 igre imaju 720p rezoluciju (dakle hd ready) sa smanjenim detaljima u odnosu na ovo što vi gledate na PC-u
Dakle smanjite rezu na hd ready, smanjite detalje, maknite aa i af filtere i večini će se riješit problem
Šala, nije baš tako, malo karikiram, ali odprilike. Sa druge strane računajte da vam nekima šteka moguće i radi slabije veze na net, naime mijenjan je kod u ovom portu i svako mali igra ima interakciju sa serverom, moguće da i tu leži problem.
PS3 igre imaju 720p rezoluciju (dakle hd ready) sa smanjenim detaljima u odnosu na ovo što vi gledate na PC-u
Dakle smanjite rezu na hd ready, smanjite detalje, maknite aa i af filtere i večini će se riješit problem
Šala, nije baš tako, malo karikiram, ali odprilike. Sa druge strane računajte da vam nekima šteka moguće i radi slabije veze na net, naime mijenjan je kod u ovom portu i svako mali igra ima interakciju sa serverom, moguće da i tu leži problem.
PS3 ima igre u 1080 p i BR ready i zato da bi vidi koliko je zapravo grafika ps3 igara dobra moraš imati veliki full hd tv .
Grafika je ponešto lošija ali ništa peviše zato jer oni deru grafiku na cpu njegovom a ram i grafa malo potpomažu .
odlicna igra.. u rangu gta4...
zbilja se vidi po mnogim detaljima da je ulozeno puno truda u stvaranje...
ko je igrao jedinicu, dvojka ce mu se svidjeti i biti jos bolja..
najjaci dio dosad mi je scena u kojoj davinci enciu objasnjava kako mu mora odrezati prstenjak da bi mu stavio rukavicu :)
predobro!!! :D
odlicna igra.. u rangu gta4...
zbilja se vidi po mnogim detaljima da je ulozeno puno truda u stvaranje...
ko je igrao jedinicu, dvojka ce mu se svidjeti i biti jos bolja..
najjaci dio dosad mi je scena u kojoj davinci enciu objasnjava kako mu mora odrezati prstenjak da bi mu stavio rukavicu :)
predobro!!! :D
molim bez spoilera ja sam tek poceo igrat kao i mnogi