Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 525.542
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2

Čuo sam i da u jednoj misiji možeš zaigrati kao Altair? Zanima me u kojoj sekvenci se nalazi ta misija?

15 godina
Igor kaže...
win32 kaže...

Makar sam okorjeli ljubitelj misa i tipkovnice......ipak cu uzeti novi gamepad.

Moze preporuka koji je najbolje za uzeti....a da sa njime mogu igrati normalno AC2, Batman-a i ostale sl. igre na kojima lomim prste na tipkovnici inace.

Cijena nije toliko vazna vec samo da gamepad radi bez greske na svim igrama i da je kvalitetan!

Najbolje ti je uzeti XBox 360 controller for windows. Original od Microsofta, ne nekakve kopije. Ja ga imam i nema problema sve su igre kompatibilne s njim.

Budem uzeo onda njega ako nema nikakav bolji......

TNX!

Ima jos kakvu preporuku za gamepad da je bolji od ovoga Microsoftovog?

P.S.

Dali 3D radi i sa ATI grafickim karticama ili samo sa envidijom?

Ako radi sa ATI......sta napraviti da to "prosljaka" na Win7 X64?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
Robert-Je-Glup kaže...

pa mulo pogledaj šta sam napisao u zagradi, neznaju svi  lololol

Ma ja se samo šalim, zato jer spoilaš ljudima, to si trebao ostaviti da sami saznaju.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 16:14 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan
win32 kaže...
Igor kaže...
win32 kaže...

Makar sam okorjeli ljubitelj misa i tipkovnice......ipak cu uzeti novi gamepad.

Moze preporuka koji je najbolje za uzeti....a da sa njime mogu igrati normalno AC2, Batman-a i ostale sl. igre na kojima lomim prste na tipkovnici inace.

Cijena nije toliko vazna vec samo da gamepad radi bez greske na svim igrama i da je kvalitetan!

Najbolje ti je uzeti XBox 360 controller for windows. Original od Microsofta, ne nekakve kopije. Ja ga imam i nema problema sve su igre kompatibilne s njim.

TNX!

P.S.

3D podršku imaju ( za sada) samo Nvidia grafičke. Ne možeš s ATI grafom imati 3D

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Evo, i ja zaigrao.

Igra me oduševila i iznenadila!

Stvarno je dobra!

Toliko novih stvari!

Divota!

Igra je zakon!

Smijeh

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4Bastard kaže...

Čuo sam i da u jednoj misiji možeš zaigrati kao Altair? Zanima me u kojoj sekvenci se nalazi ta misija?

da, moguće je, ali ništa posebno, kratka misija vezana za neku romansu. Možeš kupiti njegov kostim ili mač kasnije u igri, a ta sekvenca bi trebala negdje biti u sredini igre, kada se probudiš iz te "kome" ili kako već zovu to, virtualna stvarnost, he.

Završio igru. Ipak mi se nije dalo skupljati perja, neki drugi put. Ali vrhunsko ostvarenje, makar je završetak mogao biti bolji, ali ostavlja prostora za treći dio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 17:29 (harpy21).
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

i ja sam poceo igrat i stvarno se nadam da cu moci do kraja tj. da je verzija kompletna Šutim

anyway stvarno sam iznenaden drukcija je od jedinice u nekim stvarima

nekako je igra vise zanimljivija,razbijena je monotonija itd.

uglavnom sve ono sto nije valjalo u jedinici je izbaceno a sve sto je valjalo je zadrzeno

najvise sam naravno impresioniran grafikom i voice actingom

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
win32 kaže...
Igor kaže...

TNX!

P.S.

Igor kaže...

3D podršku imaju ( za sada) samo Nvidia grafičke. Ne možeš s ATI grafom imati 3D

Ako se ovo odnosi na moj komentar o 3D onda da - radi na ATI. Ovdje se radi o anaglyph 3D driveru koji nema veze sa stereoscopic 3D-om.

Sve što ti trebaju su obične anaglyph 3D naočale (ima ih za 10kn sa dostavom na ebayu) i iZ3D driver.

Jedini nedostatak ove tehnike u odnosu na stereoscopic je gubitak kvalitete boje.

Također, što se tiče stereoskopskog (NV) 3D-a upravo mi je sinula ideja kako bi to moglo raditi uz pomoć ATI+NV možda, na onu foru na koju mi radi i Physx ali ne mogu ovo testirati jer nemam 3D ready monitor ali ako je ovo moguće to bi mogla biti prekretnica kod ljudi koji bi kupili NV samo zbog 3D-a, a imaju recimo neku staru 9xxx ili GTX 2xx...

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 17:44 (Minoza).
16 godina
neaktivan

zaigrao sam igru i mogu rec da sam ugodno iznenadjen i bijah pun ocekivanja dosta sam nade polozio u ovu igricu ,mozda sam cak previse bio odusevljen njenim izlaskom da kad sam je napokon zaigrao nije imala toliko čaki koliko sam ocekival,ali u svakom slucaju velik napredaz za ljude iz ubi-ja i velik napredak u igrinoj igrivosti =) VELIKi plus....a najvise me se dojmilo kupovanje opreme...sad vec pricamo o Rpg-u

Im But the blade in the Crowd
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 21:16 (Danny_HR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Minoza kaže...

Ako se ovo odnosi na moj komentar o 3D onda da - radi na ATI. Ovdje se radi o anaglyph 3D driveru koji nema veze sa stereoscopic 3D-om.

Sve što ti trebaju su obične anaglyph 3D naočale (ima ih za 10kn sa dostavom na ebayu) i iZ3D driver.

Jedini nedostatak ove tehnike u odnosu na stereoscopic je gubitak kvalitete boje.

Također, što se tiče stereoskopskog (NV) 3D-a upravo mi je sinula ideja kako bi to moglo raditi uz pomoć ATI+NV možda, na onu foru na koju mi radi i Physx ali ne mogu ovo testirati jer nemam 3D ready monitor ali ako je ovo moguće to bi mogla biti prekretnica kod ljudi koji bi kupili NV samo zbog 3D-a, a imaju recimo neku staru 9xxx ili GTX 2xx...

Znaci samo instaliram driver, pogledam manual sta kaze od drivera sve to namjestim i to je to? I radi na mome monitoru i grafi bez beda?

Hmmmm....a Physx radi na Win7 tj. mozes ATI koristit kao "glavnu" grafu i NV samo za "fiziku"!? Koliko znam to prije kada sam htio napraviti sa 8800GT na svojoj ploci nije radilo.

Moze link ili opis kako to izvesti....tu kombinaciju ATI i NV?

TNX

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
Assassins Creed 2

Zgodno je to.Znaci da sam skinem te drivere,kupim si te naocale i naštelam sve kak treba i mogu igrat to u 3D bez 3d monitora i to?

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

igra je neoptimizirana,ja je vrtim na low s -20 fps,dok evo lik s ovom masinom jedva potegne normalan fps.

GTAIV>AC2

http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/4721051016/m/8721003648/p/2

http://crotrailers.co.cc CRO TRAILER-Traileri i gameplay snimke video igara

2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
markomarko kaže...

igra je neoptimizirana,ja je vrtim na low s -20 fps,dok evo lik s ovom masinom jedva potegne normalan fps.

GTAIV>AC2

http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/4721051016/m/8721003648/p/2

Kaj stvarno? Ja ju igram na full postavkama bez problema. A GTA IV ne mogu igrati skroz sve na max.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
15 godina
neaktivan
win32 kaže...

Znaci samo instaliram driver, pogledam manual sta kaze od drivera sve to namjestim i to je to? I radi na mome monitoru i grafi bez beda?

Hmmmm....a Physx radi na Win7 tj. mozes ATI koristit kao "glavnu" grafu i NV samo za "fiziku"!? Koliko znam to prije kada sam htio napraviti sa 8800GT na svojoj ploci nije radilo.

Moze link ili opis kako to izvesti....tu kombinaciju ATI i NV?

TNX

Fake_Alert kaže...

Zgodno je to.Znaci da sam skinem te drivere,kupim si te naocale i naštelam sve kak treba i mogu igrat to u 3D bez 3d monitora i to?

Tako je. Ako zapnete kontaktirajte me na PM da ne spamamo.

Što se tiče Physx - da - i to radi, postoji hybrid physx driver koji to omogućuje. Budemo na PM to riješili.

Sorry za OT.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

ma joj, šta sam ja retardiran ili šta ?

sve sam napravio kako treba i stalno mi govori:

An Internet Conection Is Requied To Play This game

PM please!!!!!

edit: ne želi update-ati sa servera

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 21:09 (mindstorm).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

NE KUPOVATI IGRU !!!!!

evo, vjerojatno server zahebava i ja j ne mogu igrat

nikad više neču skinut Ubisoft igru a kamoli kupit

0 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 2

igra je odlicna.Atmosfera isto..Sad bas igram i ocu je bas prijec to jest doc do dijela kad dobijem od Altaira oklopNevinašceBogataš

Jel vam lici ovaj debeli lijevo malo na žakaCool

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Hahaha, dobra slika...baca malo, iako je žak kao 4-5 ovih minimumCool

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Igra je sjajna u svakom pogledu, jednostavno perfektno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mindstorm kaže...

ma joj, šta sam ja retardiran ili šta ?

sve sam napravio kako treba i stalno mi govori:

An Internet Conection Is Requied To Play This game

PM please!!!!!

edit: ne želi update-ati sa servera

Reć ću ti u pm kako to rješit.

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

na chapteru 5 sam.

zasad super. osim sto je port igra sve je super

http://crotrailers.co.cc CRO TRAILER-Traileri i gameplay snimke video igara

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Igra je super .

Ne čudim se kaj je prošle godine bila među prvih 5 .

Sve na svome mjestu.

Lijepo sve.

Dobro mi je kaj su dodani oni RPg elementi.

Ali igra mi nekako trzaka , postavke nisam dirao , ni gledao :) .

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Igra je super .

Ne čudim se kaj je prošle godine bila među prvih 5 .

Sve na svome mjestu.

Lijepo sve.

Dobro mi je kaj su dodani oni RPg elementi.

Ali igra mi nekako trzaka , postavke nisam dirao , ni gledao :) .

Mislim da je sad već nekoliko ljudi na forumu to primjetilo (dignuta je i tema vezano za to). Meni isto tako trzaka, izmjerio sam FPS sa FRAPSom i neugodno sam se iznenadio kad sam vidio da se kreće od 30-40 u prosjeku... čak mi je i Metro fluidniji dok ovo konstantno trzaka...

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 0:02 (Minoza).
16 godina

PS3 ima lošiju konfiguraciju od svih naših kompova ,a svejedno se može igrati na high.

emerik
17 godina
Assassins Creed 2

Nekak su čudne sjene u igri, bar meni...One dalje sjene kao da titraju, i nisu statičke, a ove bliže su normalne.
Inače sa svim na maximali imam 30-60 frameova tijekom igre.
Jako zanimljiva igra, puno bolja od jedinice ( makar jedinicu nisam puno igral )...
Priča dosta dobro izvedena, grad detaljno rekreiran i jednostavno tip igre koji te postupno uvlači u renesansu.

We are nothing but the stones to pave the way...

2 0 hvala 0
17 godina
mindstorm kaže...

NE KUPOVATI IGRU !!!!!

evo, vjerojatno server zahebava i ja j ne mogu igrat

nikad više neču skinut Ubisoft igru a kamoli kupit

bas ce im bit zao zbog toga

16 godina
emerik kaže...

PS3 ima lošiju konfiguraciju od svih naših kompova ,a svejedno se može igrati na high.

PS3 igre imaju 720p rezoluciju (dakle hd ready) sa smanjenim detaljima u odnosu na ovo što vi gledate na PC-u

Dakle smanjite rezu na hd ready, smanjite detalje, maknite aa i af filtere i večini će se riješit problem

Šala, nije baš tako, malo karikiram, ali odprilike. Sa druge strane računajte da vam nekima šteka moguće i radi slabije veze na net, naime mijenjan je kod u ovom portu i svako mali igra ima interakciju sa serverom, moguće da i tu leži problem.

17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
emerik kaže...

PS3 igre imaju 720p rezoluciju (dakle hd ready) sa smanjenim detaljima u odnosu na ovo što vi gledate na PC-u

Dakle smanjite rezu na hd ready, smanjite detalje, maknite aa i af filtere i večini će se riješit problem

Šala, nije baš tako, malo karikiram, ali odprilike. Sa druge strane računajte da vam nekima šteka moguće i radi slabije veze na net, naime mijenjan je kod u ovom portu i svako mali igra ima interakciju sa serverom, moguće da i tu leži problem.

PS3 ima igre  u 1080 p  i BR ready  i zato da bi vidi koliko je zapravo grafika  ps3 igara dobra moraš imati veliki full hd tv .

Grafika je ponešto lošija ali ništa peviše zato jer oni deru grafiku na cpu njegovom a ram i grafa malo potpomažu .

Ne znam kaj da napišem !
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 11:07 (WItcher).
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

odlicna igra.. u rangu gta4...

zbilja se vidi po mnogim detaljima da je ulozeno puno truda u stvaranje...

ko je igrao jedinicu, dvojka ce mu se svidjeti i biti jos bolja..

najjaci dio dosad mi je scena u kojoj davinci enciu objasnjava kako mu mora odrezati prstenjak da bi mu stavio rukavicu :)

predobro!!! :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 13:45 (Danny_HR).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
0,03 kaže...

odlicna igra.. u rangu gta4...

zbilja se vidi po mnogim detaljima da je ulozeno puno truda u stvaranje...

ko je igrao jedinicu, dvojka ce mu se svidjeti i biti jos bolja..

najjaci dio dosad mi je scena u kojoj davinci enciu objasnjava kako mu mora odrezati prstenjak da bi mu stavio rukavicu :)

predobro!!! :D

molim bez spoilera ja sam tek poceo igrat kao i mnogi

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 13:45 (Danny_HR).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice