Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 525.587
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2
fareee kaže...

Ljudi ja mogu igrati igru na 3,4 level of details i rezoluciji 1024x768 ali kada uđem u animus na početku igre stoji bijela slika i ništa se ne događa.Isto je i sa misijama.Pomoć?

Pretpostavljam da nemaš orginal igru. Pa s obzirom na pretpostavku evo ti rješenje:

Ne možeš to popravit dok ne izađe crack koji valja, a sve se manje nadam da će izać.

16 godina
neaktivan
Faree, ti problemi sa animusom su kod piratskih verzija
Reymus - igra ti je skupa? Nemoj je kupit!
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
nije igra tako skupa 10 dana nakon što je izašla kostala je 299 kn... a u inozemstvu još manje...mislim da ce je oko sredine 4 mjeseca smanjiti za bar 15 %...rijetko tko je kupuje za komp
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
reymus kaže...

Skinija sam Assassins Creed 2 napravija acc poslje toga trazu product key ///// šifra dođe 50 eura cista katastrofa mislim da uopce nece biti besplatnog igranja ) =

ZIVILI PIRATI / TA GAMAD SAMO ZARAĐUJE NA TUĐIM ZELJAMA

Zamisli, skinuo si AC2 i traži te product key? Ma kako su samo bezobrazni.Belji se

Ovakve parole ispiši na karton i šeći po gradu a ne spamaj tu po forumu!

World championships: 7, GP started: 252, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,378
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Jeste li primijetili novu opciju Ubunt dolje na dnu? Iako je većina "coming soon", odlična ova opcija za otvaranje dodataka kao dodatni noževi, wallpaper ili altair outfits za reedem bodove koje dobivate u igri. Ne znam je li Dragon age imao tu podršku, ali ovo je baš odlična stvar i dobar poticaj za otkrivanje achivemenata.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

E a možda je Ubisoft platio tim piratskim organizacijama samo da ne naprave c***k!

Sve me više to čudi jer vjerujem da je Razor trbao i mogao već do sada izdat c***k.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neronx kaže...

E a možda je Ubisoft platio tim piratskim organizacijama samo da ne naprave c***k!

Sve me više to čudi jer vjerujem da je Razor trbao i mogao već do sada izdat c***k.

Nema tih para sta bi njih usrecilo a nema ni tog veselja kad vide da su prvi crack napravili i da radi kak spada.Namigiva

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
neronx kaže...

Nema tih para sta bi njih usrecilo a nema ni tog veselja kad vide da su prvi crack napravili i da radi kak spada.Namigiva

ja se slažem da su oni antimaterijalno osvjesteni po pitanju toga i da je to sve rai zabave i gusta,inace nebi radili napade na njihove servere i ostale stvari koje su se izdešavale proteklih mjeseci,ali opet sve je lako moguce,mozda je to sve samo paravan jer od hvala se neživi a znamo svi da novac pokrece svijet.....sve manje zelim vjerovat u tu opciju i nadam se skorom izlasku cra**a ili barem nekakvim novostima oko toga

Im But the blade in the Crowd
16 godina
odjavljen
Ner0 kaže...

ja se slažem da su oni antimaterijalno osvjesteni po pitanju toga i da je to sve rai zabave i gusta,inace nebi radili napade na njihove servere i ostale stvari koje su se izdešavale proteklih mjeseci,ali opet sve je lako moguce,mozda je to sve samo paravan jer od hvala se neživi a znamo svi da novac pokrece svijet.....sve manje zelim vjerovat u tu opciju i nadam se skorom izlasku cra**a ili barem nekakvim novostima oko toga

jednom sam naletio na neki "manifest" RELOADED-a i u njemu, osim sto su do kraja izvrijedali (nas) pirate, izmedu ostalog stoji nesto otprilike ovako : ako mislite da ovo radimo za vas (pirate) F*CK YOU, radimo za scenu i prestiz. mi ne uploadamo torrente F*CK YOU, ako zelite igrati kupite F*CKING igre. netko se potrudio napravit tu igru itd....

i solve my problems with the gun
16 godina
skank666 kaže...
Ner0 kaže...

jednom sam naletio na neki "manifest" RELOADED-a i u njemu, osim sto su do kraja izvrijedali (nas) pirate, izmedu ostalog stoji nesto otprilike ovako : ako mislite da ovo radimo za vas (pirate) F*CK YOU, radimo za scenu i prestiz. mi ne uploadamo torrente F*CK YOU, ako zelite igrati kupite F*CKING igre. netko se potrudio napravit tu igru itd....

I da kupujemo igre onda kom bi oni piratizirali igre onda? mozda sanaderu i ekipi? yea right,da nema nas kak ti pirata onda nebi oni nikom ni radili igre..

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
16 godina
odjavljen
Assassins Creed 2

rade za scenu a scena nisu igraci nego te crackerske grupe, ne znam ako si ikad naletio na nuked verziju kreka pa onda na proper, uglavnom u tom properu uvijek pise sto ovaj prethodni nije napravio (il zbog ne znanja ili je jednostavno zaboravio) i nerijetko se nasladuju s time... 

probaj zamislit "scenu" kao u onom filmu "prestige".znaci sve samo da ga uvalis onom drugom. meni se to uopce ne cini nevjerovatnim

I da kupujemo igre onda kom bi oni piratizirali igre onda? mozda sanaderu i ekipi? yea right,da nema nas kak ti pirata onda nebi oni nikom ni radili igre..

kao sto rekoh: oni to ne rade zbog igraca!! ili u prijevodu ne rade zbog novaca nego iz gusta... da pokazu da mogu, da su bolji, jaci itd...

i solve my problems with the gun
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 14:47 (skank666).
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

rade za scenu a scena nisu igraci nego te crackerske grupe, ne znam ako si ikad naletio na nuked verziju kreka pa onda na proper, uglavnom u tom properu uvijek pise sto ovaj prethodni nije napravio (il zbog ne znanja ili je jednostavno zaboravio) i nerijetko se nasladuju s time... 

probaj zamislit "scenu" kao u onom filmu "prestige".znaci sve samo da ga uvalis onom drugom. meni se to uopce ne cini nevjerovatnim

kao sto rekoh: oni to ne rade zbog igraca!! ili u prijevodu ne rade zbog novaca nego iz gusta... da pokazu da mogu, da su bolji, jaci itd...

slazem se,uostalom hakeri,u ovom slucaju pirati(ista stvar) rade cr***-ove samo da pokazu svoje sposobnosti nerade to da bi zaje**** neciji rad itrud,vecina hakera na taj nacin i dobije posao,to su ti kao prijemni ispiti,hakiras sustav,krekaš 4-5 igrica i ponude ti posao u nekoj firmi....to tako ide =) a sta se tice ove "scene" zna se tko su vodeci u toj sceni mi samo pobiremo produkte njihovih natjecanja,da nema konkurencije nebi razor1911 ili skidrow sam krekiro igrice,nebi tu bilo  slave niti konkurencije a bome niti izazova

Im But the blade in the Crowd
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Eto moga sineka zanima igrica,odnosno gdje bi bila najjeftinija za kupiti?Oni koji su uzeli vani,jel ima neka opcija uplate na račun ili mora biti kartica?Ako može malo informacija od onih koji znaju za uputiti.Inače smo iz Zg.Hvala...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Trenutno je najjeftinije na game.co.uk ali treba ti kartica. Ja sam otvorio devizni račun u PBZ-u i kupujem igru čim mi stigne kartica.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 16:10 (Igor).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Eto moga sineka zanima igrica,odnosno gdje bi bila najjeftinija za kupiti?Oni koji su uzeli vani,jel ima neka opcija uplate na račun ili mora biti kartica?Ako može malo informacija od onih koji znaju za uputiti.Inače smo iz Zg.Hvala...

Ima, u algoritmu xD

17 godina
neaktivan
mario1984 kaže...
General Zed kaže...

Ima, u algoritmu xD

Ima ima. Za 300 kn. Na game.co.uk je oko 170 kn s dostavom.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 17:46 (Igor).
17 godina
protjeran
General Zed kaže...

Odi preko enabave, oni ti naruce sa game.co ili odakle hoces, uzmu proviziju ali te opet izadje puno jeftinije nego kod nas..ima i drugih servisa slicnih, no ovaj sam osobno koristio i nemam zamjerke..

a vi koji cvilite oko cracka, dojadili ste i bogu i vragu, zao mi je samo sto su moderatori ''blagi'' - em pricate o piratiziranju, em je to ''de facto'' spam i zagadjivanje teme, i jos uz to nas obasipate nekim polupecenim izjavama i ''olfa'' moraliziranjem oko piratstva i svojim grandioznim mislima kako doprinosite necemu - ok, kradete, nista novo, sada ne mozete ukrasti kako spada jer nema nikoga da to obavi umjesto vas, sve je to u redu i za sve me to apsolutno nije briga, razmijenite xfire i onda placite jedan drugom na ramenu. Neki ovdje od n postova imaju 70% vezanih uz crackiranje neke igre, mislim lol.

Nobody expects the Spanish inquisition!
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 20:05 (PsychoticBaklava).
15 godina
neaktivan
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ma ja cu uzet gratis verziju, odlucio sam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ništa od cracka assasins creed 2,čini se da su svi odustali

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
pa ja ovo nemogu vjerovat... http://www.profil.hr/igra/assassins-creed/12619/ več 2-3 godine u ducanima a jos kosta 225 kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
pa ja ovo nemogu vjerovat... http://www.profil.hr/igra/assassins-creed/12619/ več 2-3 godine u ducanima a jos kosta 225 kn

Hahaha.... a ja je u Italiji kupio za smiješnih 10€

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina

sumnjam da je ovo org,ja danas sebi isto za kutiju isprino cover i ko orginal je :P

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ima li još koji grad poslije Venecije? Fali mi još viewpointova, a za truth sam pri kraju, još par glyphova...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 2

Posudio mi frend origigi

ne traži cd :O,fino updejta,sve radi normalno !

Volim čitati BUG //// Imaš problem sa LG Cookijem ili pitanje ? Javi na privatnu poruku

2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
ja ne kuzim taj serial number...npr. kad bi kupio od nekog polovni ac2 jel bi on onda morao uklonit taj key sa svog kompa da bi radio na mom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
Don't worry Cartman. There are no stupid answers, just stupid people.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

stara vijest

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice