Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 525.545
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Isplati se jedino ako igra ima MP, jer sto ako netko nema interneta i kupi igru sa DRM??

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.

3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Assassins Creed 2
Living.Dead kaže...

Isplati se jedino ako igra ima MP, jer sto ako netko nema interneta i kupi igru sa DRM??

Ako netko to napravi neće ju moći igrat jer se save game-ovi ućitavaju sa neta te dok igraš MORAŠ imati internet (AC2 nema multyplayer)

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Eh, koliko priče oko te zaštite. Ja sam nabavio original prošli tjedan i još uživam u igri koliko je preodlična. Nema tu nikakvih padova niti problema za serverom, registriraš se, logiraš, par minuta i to je to (kao loading). Nisam baš imao nikakvih puknuća veze niti ništa slično. A grafika je vrhunska, priča odlična jer je glavni lik više socijaliziran - ima obitelj, prijatelje i slično, a kasnije i ljubav. Igra je prepuna novosti kao dvostruka oštrica, totalna brutala. Puno načina ubijanja raznim oružjima. Nadograđivanje vile čija se poboljšanja primjećuju koliko ulažete. Poticanje da skupljate perja, tražite gylphove su nagrađeni dodatnom pričom ili specijalnim oklopom. Leonardo Da Vinci je preodličan i vrlo zabavan lik, prejaka fora za prstom. A tek vožnja na kolima i način na koji se morate riješiti protivnika. Kupovanje oružja, nadograđivanje oklopa, odjeće i kupovanje slika, dimna bomba, bacanje pijeska u oči, borba golim rukama i onda otimanje oružja protivniku... Način kretanja kroz gradove, fantastični eagle view i skok poslije toga. A neki eagle viewovi su čak malo zamršeniji jer treba pronaći način da se dođe do vrha. Ili assasssins tomb koji je posebna mini igra u stilu Prince of persia. Kompleksni gradovi, zadaci koje imate za obavljati - naročito mi se dopadaju oni gdje treba prebiti nevjerne muževe, he. Brojni napadački potezi kao skok s visine na žrtvu... A i radnja koja se događa u sadašnjosti nije za odbaciti, odnosno, više nije tako zamorno kao u prvom dijelu + ubojstva važnih likova, puno su bolje odrađeniji. Ma vrijedi svake pare i podržavam zaštitu, jer meni kao kupcu originala ne smeta toliko, ako se sjetimo onog odvratnog Starforcea, već je ugodno, neprimjetljivo i nema nikakvih problema s time.

Kako radi taj novi način zaštite? Vidim da ima veze s savegame, a onda to znači da se više ne sprema u documents, nego je na serveru ili što?

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 17:34 (harpy21).
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
protjeran
harpy21 kaže...

Eh, koliko priče oko te zaštite. Ja sam nabavio original prošli tjedan i još uživam u igri koliko je preodlična. Nema tu nikakvih padova niti problema za serverom, registriraš se, logiraš, par minuta i to je to (kao loading). Nisam baš imao nikakvih puknuća veze niti ništa slično. A grafika je vrhunska, priča odlična jer je glavni lik više socijaliziran - ima obitelj, prijatelje i slično, a kasnije i ljubav. Igra je prepuna novosti kao dvostruka oštrica, totalna brutala. Puno načina ubijanja raznim oružjima. Nadograđivanje vile čija se poboljšanja primjećuju koliko ulažete. Poticanje da skupljate perja, tražite gylphove su nagrađeni dodatnom pričom ili specijalnim oklopom. Leonardo Da Vinci je preodličan i vrlo zabavan lik, prejaka fora za prstom. A tek vožnja na kolima i način na koji se morate riješiti protivnika. Kupovanje oružja, nadograđivanje oklopa, odjeće i kupovanje slika, dimna bomba, bacanje pijeska u oči, borba golim rukama i onda otimanje oružja protivniku... Način kretanja kroz gradove, fantastični eagle view i skok poslije toga. A neki eagle viewovi su čak malo zamršeniji jer treba pronaći način da se dođe do vrha. Ili assasssins tomb koji je posebna mini igra u stilu Prince of persia. Kompleksni gradovi, zadaci koje imate za obavljati - naročito mi se dopadaju oni gdje treba prebiti nevjerne muževe, he. Brojni napadački potezi kao skok s visine na žrtvu... A i radnja koja se događa u sadašnjosti nije za odbaciti, odnosno, više nije tako zamorno kao u prvom dijelu + ubojstva važnih likova, puno su bolje odrađeniji. Ma vrijedi svake pare i podržavam zaštitu, jer meni kao kupcu originala ne smeta toliko, ako se sjetimo onog odvratnog Starforcea, već je ugodno, neprimjetljivo i nema nikakvih problema s time.

Kako radi taj novi način zaštite? Vidim da ima veze s savegame, a onda to znači da se više ne sprema u documents, nego je na serveru ili što?

Da igra je predobra! A ovo za probleme sa serverima pa zar nisu nekidan pali serveri zbog hakera neakvih 

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

kao što rekoh, igram cijeli tjedan i nije mi se dogodio nikakav pad servera. Bio je samo jedanput Failed kod savegame pozicije prije ulaska u igru, ali to je vjerojatno bilo radi gušenja veza jer sam skidao s torrenta. Ali igrao sam igru tek poslije 16 sati, pa tko zna... možda je palo dok sam bio na poslu, ali kao što rekoh, nemam nikakva neugodna iskustva s time...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ne postoji software na svijetu kojeg hackeri nisu hackirali.....siguran sam da će tako biti i za AC2 za kojeg c***ka

već dosta dugo nema!

Ako provale DRM, provalili su ga zauvijek.........

Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
protjeran
neronx kaže...

Ne postoji software na svijetu kojeg hackeri nisu hackirali.....siguran sam da će tako biti i za AC2 za kojeg c***ka

već dosta dugo nema!

postoji...onaj kojeg ni nisu pokusavali provalit npr.. meni bi dobro doso za jedan program ali nemaBelji se

http://companyofheroesonline.tumblr.com/
15 godina
neaktivan
neronx kaže...

već dosta dugo nema!

pa ps3 još uvijek nisu provalili Cool

16 godina
odjavljen
harpy21 kaže...

Ključna riječ - jošBelji se

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...
harpy21 kaže...

Nevjerujem da će ga i provaliti jel PS3 ima više slojeva zaštite te to nije uopće lagano pa zamisli samo koliko košta prazan Blue ray tak da ljudi baš se i netrude 

15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
harpy21 kaže...

i tako opet krenusmo u offtopic

btw sto se tice toga nece ps3 provalit

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
odjavljen
Daniman123 kaže...

Nevjerujem da će ga i provaliti jel PS3 ima više slojeva zaštite te to nije uopće lagano pa zamisli samo koliko košta prazan Blue ray tak da ljudi baš se i netrude 

PS3 ima HDD. Šta će ti blueray kad sve možeš držat na disku?

TopForumaš kaže...

i tako opet krenusmo u offtopic

btw sto se tice toga nece ps3 provalit

U pravu si - dost offtopica. Ali, svaku zaštitu koju čovjek izmisli čovjek može i probit...

Dost o ovom, sad je bila anti-piracy čistka na jednoj drugoj temi a dobro smo prošli... Ne ljutiti "nadzorni odbor"...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ja neznam jeste li culi za Davida Blaina koi je rekao" u zivotu sto priroda podari jednom covjeku i sto pojedinac izvede,moze svaki pojedinac"ovo se ticalo svega ne samo iluzionizma kojim se on bavi =) ako jedan covjek moze napravit zastitu moze ju i drugi isto tako srusit

Im But the blade in the Crowd
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Izgleda da je "pao" AC2 , čitam komentare na You Tubu na nekom videu, i svi se zahvaljuju i kažu da radi.Razor ga je navodno rješio.
P.S. neću postat link da ne dobijem karton.

0 0 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 2

ja sam probao instalirati i radi...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tako se i prije par dana govorilo da je ''pao'' pa nakraju ''šipak''. Treba pričekat još koji dan pa će se valjda znat (pojavit će se 10 puta više dojmova u ovoj temi nego što je dosad). A tema je zaspamana pričom o DRM-u, jedva da imaju 2-3 posta sa dojmovima... Ajde, vi koji igrate, stavite koji screenshot, još par dojmova da mi je vidit.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan
Ner0 kaže...

da,glasine kruze a na desetke cr***ova se po netu proslijedjuju,kazu da je razor1991 uspio nemoguce =) ja sam nabaso na vise toga i sad redom idem iskusavat,jbg nedam novce za igricu jer sam djubre skrto i kad vec imam priliku igrat besplatno zasto da ne,sad slobodno svi thumb down stavite,ja cu je igrat djabe =)

Ajde bar si iskren.

3D Designer
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 2

evo par slika

Moj PC  
6 0 hvala 7
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Kaj buš pričal o dojmovima.......kupi igru ili čekaj Razor pa češ imat dojmove, a ne da ti nek drugi priča

kakva je igra.... svako ima svoje mišljenje.....

BTW - neče dugo PS3

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ACIII?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Sumnjam... Ali sigurno će biti trojka i jedva čekam, samo zato jer me zanima koje će vrijeme radnje idući put uzeti. Bilo bi bezveze da bude sadašnjost bez obzira na radnju koja se događa u sadašnjosti.

Eh, još nisam došao do vatrenog oružja, jedva čekam iskušati to otkad sam ga vidio u animiranom traileru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 17:04 (harpy21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Potpisujem sve što je napisao harpy21, igra je odlična, prema njoj prvi AC izgleda kao tehnički demo. Misije su razrađenije i raznolikije. U prvoj igri je bila mala grupa ljudi koja bi ti pomagala kad si bježao, a u ovoj igri postoje tri skupine (kurtizane, lopovi i plaćenici) koji mogu poslužiti za skrivanje, zaokupljanja pažnje neprijatelja i za pomoć u borbi.

Oružja su raznolikija, osim što možete pokupiti oružje s poda ili iz neprijateljevih ruku, u svom arsenalu imate osnovno oružje (mač, buzdovan, sjekire, koplja...), kratka sječiva, noževe za bacanje, skrivenu oštricu koja se može koristiti u kombinaciji s otrovom (jako efektno i neuočljivo) te famozni gun. Možete se boriti i šakama, a za stvaranje pomutnje imate i vrećicu s novcem kojeg možete rasuti malo po podu.

Ovaj puta igra ima svoju priču, nema samo niz nepovezanih misija kao u prvom dijelu. Generičke misije tipa ubij ovog ili premlati onog još postoje ali su opcionalne i dobro dođu ako ti treba para za kupiti novu opremu.

Gradovi su odlično napravljeni, bio sam i u Firenci i u Veneciji i mogu potvrditi da sve izgleda realno, iako umanjeno.

Uglavnom, igru svakako preporučujem, naročito ako vam se prvi dio svidio. U jednoj temi na ovom forumu je netko rekao kako su novije igre uvijek jednostavnije od starijih. AC2 je dokaz da nije uvijek tako.

Što se tiče DRM-a, u početku sam bio ljut jer serveri su pali dan nakon što sam igru kupio, ali nakon toga nisam imao nikakvih problema.

Mogući spojleri:

Osim što se u igri dosta spominje Altair imate priliku još jednom zaigrati s njim u jednoj kratkoj misiji.

Odličan dio su mi i glyphovi koje treba dešifrirati. Kada dešifrirate obično možete pročitati neko konspirativno pismo a tada otključate i dio filmića koji skriva veliku tajnu. Ako ste igrali AC1 znate da se sve odigrava oko onih kugli koje mogu poslužiti kao moćno oružje. U jednom pismu piše da je jednu takvu kuglu Tesla našao u Hrvatskoj pa ju je odnio u Ameriku Smijeh

I još otkrijete zašto je Napoleon stalno držao ruku pod kaputom Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 10
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ja se dvoumim jos uvijek za kupnju

htio bi igrat jako ac2 vidim da je 10 puta bolji od jedinice a ja sam tu popljuvanu jedinicu cijelu prešao 2 puta onda valjda vidite da sam ili lud ili mi se stvarno jako igra svidjela

a opet s druge strane iako cujem da DRM ne uzrokuje vise manje probleme s originalom nezelim kupit jer necu podrzat ubijev DRM koji je po meni tiranija pogotovo radi toga jer mi veza bas i nije stabilna

ako ne krekaju do pocetka ljeta kupujem

eto toliko od mene

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

sviđa mi se ovo s Teslom........Osmijeh

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

evo, dogodio mi se kratki pad servera dok sam igrao, samo ti piše obavijest, ne izbaci te iz igre. I pričekao sam pola minute i opet sve normalno... A to s Altairom, da, fora, baš sam odigrao tu misiju s njim. A tu oštricu s otrovom baš nisam više koristio, samo jedanput iz fore... Najjače mi je ubijati one oklopljene vitezove sjekirom, he. Brutala...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

ja se dvoumim jos uvijek za kupnju

htio bi igrat jako ac2 vidim da je 10 puta bolji od jedinice a ja sam tu popljuvanu jedinicu cijelu prešao 2 puta onda valjda vidite da sam ili lud ili mi se stvarno jako igra svidjela

a opet s druge strane iako cujem da DRM ne uzrokuje vise manje probleme s originalom nezelim kupit jer necu podrzat ubijev DRM koji je po meni tiranija pogotovo radi toga jer mi veza bas i nije stabilna

ako ne krekaju do pocetka ljeta kupujem

eto toliko od mene

samo da ti kazem da sam ja prvi dio preso preko 13 puta,tko nevjeruje mogu mu dat mailove i brojeve telefona od ljudi koji su svjedočili tome

15 godina
neaktivan
Ner0 kaže...

samo da ti kazem da sam ja prvi dio preso preko 13 puta,tko nevjeruje mogu mu dat mailove i brojeve telefona od ljudi koji su svjedočili tome

lol

mailove ajde i nekako,ali ovo boldano....

hahaha

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Ner0 kaže...

lol

mailove ajde i nekako,ali ovo boldano....

hahaha

e braco moj,ovo je bio sarkazam,preso ga jesam dosta puta al vidim da ovdje ima svakakvih likova,i svega kako se oni sami nazivaju =)

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

AC2 na game.co.uk na akciji! S dostavom 20 funti, to je oko 160 kn!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice