Assasins Creed

poruka: 237
|
čitano: 43.194
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Assasins Creed

Pise na Amazonu da ce biti dostupan 8. 4.

Bolje ispast budala nego iz aviona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assasins Creed

link

lol

btw. jel neko ušao u Jeruzalem????

What Would Biran Boitano Do?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Assasins Creed
noob007 kaže...

link

lol

btw. jel neko ušao u Jeruzalem????

E ovo ti je baš fora, da heretic he he. Smijeh
17 godina
Assasins Creed

Izdan je novi torrent od RELOADEDa u kojem radi sve i glasovi  i Jaruzalem i sve.

Neznam jel smijem postat link al na Pirate Bayu je kad trazite Assassins Creed pa od RELOADEDa REPACK verzija.

Pazite da je taj REPACK verzija jer ova druga je starija u kojoj Jaruzalem ne radi.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Goran Racic kaže...
Assassin kaže...

Stvarno PREdobra stvar!!! Kaze da ce mi assassins creed radit!!!

Ajd vi koji ste skinuli igru s torrenta recite koju ste verziju skinuli ili stavite link.

Prvi koji stavi link dobit ce trajan ban s foruma.

Evo ti odgovora na tvoje pitanje, ako si ga fulo kojom prilikom.
17 godina
Joja Kozara kaže...
Goran Racic kaže...
Assassin kaže...

Stvarno PREdobra stvar!!! Kaze da ce mi assassins creed radit!!!

Ajd vi koji ste skinuli igru s torrenta recite koju ste verziju skinuli ili stavite link.

Prvi koji stavi link dobit ce trajan ban s foruma.

Evo ti odgovora na tvoje pitanje, ako si ga fulo kojom prilikom.
 Isus, hvala puno.
Znas kolko mi je malo falilo da postam link, u zadnji cas sam se odlucio da necu. :P

HD3850 512 Mb OC
17 godina
neaktivan
Assasins Creed

Jel će mi raditi save od prvog reloada???

Sad skidam repack pa da ne moram sve ponovno igrat.

http://vault13.blog.hr
Fallout is religion

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The chosen two kaže...

Jel će mi raditi save od prvog reloada???

Sad skidam repack pa da ne moram sve ponovno igrat.

Pa probaj! Ja mislim da nece jer sam cuo da su jos nesto mjenjali u samoj igri nakon izlaska tog RELOADA pa ne znam al mislim da su ti sanse nekih 20%.

17 godina
neaktivan
Assasins Creed

Ne rade stari sejvovi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assasins Creed

ALELUJAAAA!!!! NAPOKON!!!! HEUREKAAA!!!! Pronasao sam ispravnu verziju na torrentu i skinuo ju i radi! Doso do jeruzalema i opet radi!!! SmijehSmijeh

Igra je preeedobra!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assasins Creed

Igra je prejadna... to mi je bar prvi dojam nakon prvog nivoa...

Uglavnom, komande su prekomplicirane, stalno se negdje zalijeces, borba je isto komplicirana...

I ide mi na zivce stalno ono skakanje izmedju proslosti i sadasnjosti...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assasins Creed

Ako si pametno potavis komande su prejednostavne (i naravno ako imas mis sa puuuno tipki jer je to neophodno)!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

rade sejvovi! ovo je uputa:

Reinstall game  (uninstall first but keep your saves and settings)
Start the game and create a new pofil.
Exit from game.
Go to your userfolder on your windows directory, find ubisoft/savegames and search for a new dated 232342344.SAV or something similar .SAV fil with numbers.
Copy this numbers and delete this file. (CTRL+C)
Rename your old profile named .SAV with this numbers (CTRL+V).
Start the game from Jerusalem when your game crashed before.

Radi!

MB Gigabyte X38-DS4, Intel Core 2 Duo E6850 BOX, 2×3.0GHz, Gigabyte GF 8800GTX, 768MB DDR3, 4 x 1GB @ 800mhz Thermaltake Soprano
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Ako si pametno potavis komande su prejednostavne (i naravno ako imas mis sa puuuno tipki jer je to neophodno)!

Jos sam se nekako i privikao na tipke, al cu je svejedno deinstalirat jer je igra totalno sablonska... odi do oznake na mapi, pricaj s nekim, odi do druge oznake... Mapa je ogromna i nelinearna, al je igra svejedno linearna i nemas nikakve slobode kretanja (mislim ono, mozes ici do cilja jednom ili drugom ulicom, ali nije ko u Far Cryu da je jedan put bolji od drugog)... jadno
17 godina
neaktivan

a da još vidiš pri kraju u što se pretvori, dođe ti žao štu su završila ta lundranja po gradovima od oznake do oznake jer su, meni, puuuunoooo bolja od akcije rambo princ od perzije finala.

igra ima prostora za manevar u budućim nastavcima.po meni, trebalo bi je malo obojat nekim rpg shemama. dat altairu karakteristike za pimpanje.pa ko voli akciju kupuje snagu, veće mačeve i buzdovane (pretjerujem) a ko više voli stealth bilda lika u tom pravcu. Samo trebaju gradove ispunit s masu sitnih igrica pa da imaš što radit.

mislim da je ubisoft ovo izbacio ko pilot i sad će pobrat ideje za poslje od igrača.

meni je legla a do kraja me dovukla maštarija o onom samostrelu iz animacije.

eh...

a onda još dodatna memorija...

ehhhhhh...

da vam sad ne kvarim, shvatit će te kad odigrate.

ehhhhhhhhhh!

ja ovako podjebavački kraj još nisam vidio.

prvo sam mislio da je glup a sad sam uvjeren da podjebavaju!

Kao, pričekaj, sad ćemo mi svaki tren!

ehhh

MB Gigabyte X38-DS4, Intel Core 2 Duo E6850 BOX, 2×3.0GHz, Gigabyte GF 8800GTX, 768MB DDR3, 4 x 1GB @ 800mhz Thermaltake Soprano
17 godina
neaktivan

Daj pls reci kaj je na kraju, bas me zanima, a sumnjam da cu zavrsiti, bar ne u skorije vrijeme, sam oznaci da je spoiler... Zanima me  na sta se odnosilo to da podjebavaju, dal saznas neke zanimljivosti iz proslosti/buducnosti, ali i kak se promjeni nacin igre nakon sta prestanes lunjati po gradovima?

A slazem se da igra ima ogroman potencijal i da bi nastavak mogo biti fakat predobar ako ubace rpg elemente, malo poboljsaju kameru i uvedu vecu mogucnost biranja i iskoristavanja nelinearnosti

17 godina
neaktivan
macgyver kaže...

Daj pls reci kaj je na kraju, bas me zanima, a sumnjam da cu zavrsiti, bar ne u skorije vrijeme, sam oznaci da je spoiler... Zanima me  na sta se odnosilo to da podjebavaju, dal saznas neke zanimljivosti iz proslosti/buducnosti, ali i kak se promjeni nacin igre nakon sta prestanes lunjati po gradovima?

Warning : MASSIVE SPOILERS
 http://en.wikipedia.org/wiki/Asassins_creed#Plot

UživajCool

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition
17 godina

Ja sam jucer igral skoro cijeli dan jer je to prva igra posle GUN-a koja me je tolko privukla!

Grafika je jednostavno fantasticana, a engine super otpimiziran!

Kak se samo daleko vidi,a koja razina detalja.

Mozda "mrvicu jacu grafiku" ima Crysis ali sami znate, (barem neki) pod koju cijenu!

Svaka pohvala ubisoftu!

Jos da imam samostrel!?

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Gigabyte GA-M56S-S3, Kingmax 2x1Gb DDR2 800, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr.
17 godina
neaktivan
sad će samostrel svaki tren!
ehhhh
17 godina
Assasins Creed

Danas poceo skidat ujutro i sad je na 56%. ^_^

Do osam ce valda bit gotovo pa da vidim sta tu ima dobrog u ovoj igri. :P

HD3850 512 Mb OC
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assasins Creed

Imam Assasins Creed već neko vrijeme-igra je fantastična,došao ja već davno u Jeruzalem.Odličan  pristup igri koja se dešava u to doba-igra je u budućnosti.

Najviše mi se sviđaju oružja,način borbe,velika zajednica ubojica!Super je!Poželio sam i ubiti doktora ali ništ od toga ;-)

Preporučam svima! Igru vrtim na najvišim detaljima,izgleda great!

Prošao sam cijelu igru!

by Mario Novak.
Tko je bio prvi overclocker? Nikola Tesla,prvi je uništio električnu centralu tijekom OC-a.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assasins Creed

Jučer sam je nabavio za PC, htjeo sam vidjet kako izgleda . Jer je imam na ps3 al jedna stvar mi nije jasna, kako postaviti u opcijama ako je moguće u opće Full scren, meni je  igra ono nešto na pola, kao da gledam film u divixu . Jer se može to napravit da je cjeli ekran ja to nisam nigdje mogao naći u opcijama.

0 0 hvala 0
17 godina

Meni je se je igra za pc sama konfigurirala kod prvog pokretanja!

Cak mi je i rezoluciju stavila na 1680/1050 kaj ni jedna prije nije! Inace to mi je nativna reza za 20"monitor!

Ne znam zakaj ti nije u full screenu!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Gigabyte GA-M56S-S3, Kingmax 2x1Gb DDR2 800, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr.
17 godina
neaktivan
Assasins Creed

Zanima me jedna stvar! Ja sam napravio onaj quest kad moras otic do jednog svog "prijatelja" koji ti kaze da moras poubijat sve negativce koji su na krovovima sa lukom i strijelom da bi nesto kao dobio! Ja sam ih poubijo sve i otiso nazad do tog lika koji mi je reko "BRAVO" i jos nesto sto je nekako cudno izmumljo tak da nisam razumio, ali nisam dobio nista! U cem je problem?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

On te samo upozorava na njih!

Pa nije to Oblivion!

17 godina
Assasins Creed

Sad igram, ovo je jedna od najboljih igara ikad napravljenih!!!

Kako je zabavna i originalna!

Fakat uzivam!

A grafika isto za poludit sve na high (DX9) a igram sa super FPSom!

10/10 je igra!

HD3850 512 Mb OC
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2008 3:27 (Psiho246).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Baš 10 od 10?

Tako se i meni na početku učinilo.

Do memory bloka 7 = ideeeeeeeeeeeeeeeeeš

od memory bloka 7 = ups!princ od perzije protiv ostatka svijeta.

17 godina
neaktivan
Assasins Creed

Ovu sam igru čekao od kad je najavljena. jučer sam ju instalirao i odigrao oko 2 sata.

Prvi utisci, odlično.

Jako mi se sviđa, malo komplicirane kontrole ali eto, onima sa joypadom je lakše. No, navikne se čovjek.

Igra je jako dobra, grafika za 5, na dx 10 nisam primjetio neke velike razlike, ali eto.

Jako mi se sviđa priča, iako nisam daleko došao.

Moram i reći da me igra djelomično podsjeća na Prince of Persia serijal...

Don't you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tek će te podsjetit na princa, igraj dalje...

A ti kojem se sve automatski postavilo u igri, jesi siguran da ti je slika preko cijelog ekrana?ne fali po par centi gore i dole?

i što se gamepada tiče,probao i bolje je s mišom i tipkovnicom. Zašto?

Znate onaj momenat kad bježite penjanjem na kuću, a oni vas gađaju kamenjem? S mišem lakše pomakneš kameru, penješ gore a gledaš dole  i vidiš kad bace kamen i pomakneš se u stranu.

Može se i to i  na gamepadu ali je ovako jednostavnije. Kontrole su u biti iste ko u većini pc igara,w a s d za kretanje, na brojevima oružja, na space skok dok trčiš,a i shift je tu, ok, ne za trk, ali koristi se. Na f je lock isto ko u većini pc igara use. Jedina razlika je u mišu zbog dva moda.

A kad se navikneš radi ko sat.

Ne žurite s igrom ko ja. Odradite sve misije prije ubojstava jer igra je dobra zbog tih gradova, lutanja, bježanja i skrivanja. Poslje je sve jako ograničeno. Ali ja sam žurio, nošen snom o samostrelu i dodatnim memorijama i u sat vremena mi se igre iz vrhunske pretvorila u ne više toliko dobru.

Kad se pojavi nastavak odigrat ću ga jer sad puuunooo očekujem s obzirom da toliko toga s tom igrom mogu učiniti. imaju manevarskog prostora ko autić iz kinder jaja na aerodromu.

Jeste sigurni da ne vidite razliku između dx10 i dx 9?

Onu malu sitnu razliku u korist viste?

Prvi put otkako je igranja na visti?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2008 13:35 (lumbardanet).
17 godina

Fali zavisi kako gledas ali to je definitivno fullscreen!

Ja mislim da su crne linije stavljene zbog "filmskog osjecaja" kojeg grafika i opravdava!

Ide i na gamepadu samo treba dvije "gljive" i iskustva s playstationom!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice