Ova mi se verzija Reloaded-repack ruši nekad i još se nekad na neko vrime izgubi zvuk.
Ima li ko slične probleme s ovom verzijom?
Ova mi se verzija Reloaded-repack ruši nekad i još se nekad na neko vrime izgubi zvuk.
Meni nestane cesto glac kad Altair prica s nekim od onih sto su po onim sobama u koje se ulazi sa krova i koji ti kazu gdje da prikupis informacije i to, al to mi i nije tolko vazno.
Meni se igra crasha ponekad čak nakon nekoliko minuta! Inače nemam problema sa igrama, ali ova je jedna golema iznimka!
Ljudi raspravljate o piratskim igrama,i kak vam se one ruše.
Kupite si orginal
Ljudi raspravljate o piratskim igrama,i kak vam se one ruše.
Kupite si orginal
Evo upravo sam zavrsil igru i mogu reci da je u globalu super, ali njezin kraj (pretposljednja misija) bolesno nepravedan i tezak!
Dode mi da pomislim kad bi nekak ubacil "Malcoma" ili Predatora pa da malo krv opustim onj hrpi oklopnih krizara kaj su me u isto vrijeme napadali!!!
Sad već ima za skinuti normalna verzija tj. kopija originala koja radi bez ikakvih greški. Jedva čekam drugi dio.
Odlična igra,sve 5 ali kad ju nakon nekog vremena prokužiš postaje prelagana.
Ja sam prešao od prve sve misije.Otkad sam dobio kontra napad nisam niti jedanput poginuo.
Ja sam prešao od prve sve misije.Otkad sam dobio kontra napad nisam niti jedanput poginuo.
Da fora je super i jako ucinkovita, samo moras znati ak se boris protiv vise jakih likova istodobno, trebas se pripremiti i na druge (kontra)poteze ukoliko ne zelis da te okolo razbacuju!
Bas je igra super. Trenutno sam na memory block 5. Jel neko zna gdje se nalaze savegame fileovi, trazio sam al ne mogu naci?
Evo tekma je gotova!
Ovako:
C:/Documents and settings/User(tvoj naravno)/Application data/Ubisoft/Assassin Creed-moras imati show hidden folders ukljuceno!
Mozda sam fulal ovo Documents and settings i user( mozda je obrnuto) ali to ti je to!
Ja sam ih danas sejval jer sam stavil vistu 64!
Hvala, jesu ih sakrili
Ode sad ubiti jos nekog hehe
EDIT: evo path kod mene (vista x64): c:\users\moj acc\appdata\ roaming\ubisoft\assassins creed
Zanima oču li moč igrat igru sa naslova na ovoj konfiguraciji:
Intel socket775 3.ghz(jedna jezgra)
2 gb ddr2
Ati x1600 pro -512 mb
Sigurno!
Ali ovisi o kojim postavkama..
Sad već ima za skinuti normalna verzija tj. kopija originala koja radi bez ikakvih greški. Jedva čekam drugi dio.
ja zadovoljan i na low
Svi imate piratske igre pa ne možete igrati multiplayer. To je jedina prednost originalne igre nad piratskom verzijom.
Super je vidjeti origigi!
Ne znam kak drugima ali meni da!
Samo da nam drzava Hrvatska omoguci ljepsu soluciju iste igre!
Svi imate piratske igre pa ne možete igrati multiplayer. To je jedina prednost originalne igre nad piratskom verzijom.
Assassins creed 1 nema multiplayer, ali ce ga vjerojatno imati drugi dio!
Imam problem, postoji li naka zakrpa ili nešto, jer ja kada uđem u Jeruzalem odmah mi se igra "sruši", kako izliječiti problem i dali pomaže reinstalacija.
Imam problem, postoji li naka zakrpa ili nešto, jer ja kada uđem u Jeruzalem odmah mi se igra "sruši", kako izliječiti problem i dali pomaže reinstalacija.
Meni isto nestaje zvuk kod razgovora,isto kak i ostalima koji su to spomenuli.raspravljali ste o tome ali dali je netko to uspio popraviti?!
mozda postoji neki patch?!malo mi je glupo igrati kad ne cujem razgovore pa neznam o cemu se radi.
Buy Reloaded!
Meni isto nestaje zvuk kod razgovora,isto kak i ostalima koji su to spomenuli.raspravljali ste o tome ali dali je netko to uspio popraviti?!
mozda postoji neki patch?!malo mi je glupo igrati kad ne cujem razgovore pa neznam o cemu se radi.
Igru su pokvarili s tim vraćanjem u prošlost i sličnim glupostima, zašto jednostavno nisam u ulozi Altaira za vrijeme Križarskih ratova, bez laboratorija i DNA analiza?