@Darthbajo jel server veteran?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@Darthbajo jel server veteran?
DayZ-Croatia Panthera - (1.8/103419) [Veteran CH:ON DM:ON][GTM-5] | 125 vehicle|Day & Night|-| Private Hive| - MadCroats[M|C]
Piše u naslovu servera
Veteran
Chat je on
Death Message je on
Name plate je off
Pozz
Pozdrav zanima me ako sad kupim combined operations, kad izađe standalone, ocu moc nastavit igrat dayz, ili cu morat kupit standalone?
Pozdrav zanima me ako sad kupim combined operations, kad izađe standalone, ocu moc nastavit igrat dayz, ili cu morat kupit standalone?
Kupit Standalone naravno, jedno nema neke veze s drugim.
EDIT> Izgleda da ja nisam skuzio pitanje, moci ces i dalje igrati dayz mod. Jedino sto ce vecina preci na standalone pa ce serveri bit prazniji.
Naravno da ces moci idalje igrati dayz (mod)...
Kakva glupost, šta nisu mogli napravit neku foru da povežu accounte ili nešto? Nego sad svi koji igraju dayz mod morat ce kupovat standalone, glupost.
Gdje je njima zarada u tome?
Gdje je njima zarada u tome?
A i to šta kažeš, ali malo glupo od njih, baš sam mislio danas kupit combined operations da i ja probam taj famozni dayz, ali nakon ovog no way:) cekam standalone pa krecem:D
Kakva glupost, šta nisu mogli napravit neku foru da povežu accounte ili nešto? Nego sad svi koji igraju dayz mod morat ce kupovat standalone, glupost.
Kako misliš glupost? Jesam ti rekao da nemoras kupit standalone, slobodno možeš igrati mod, isto kao što se do sada igrao. Što bi oni morali "povezati" račune sa standalone verzijom igre? Točnije rečeno pokloniti igru +1,700,000 igrača? I to još pišeš nakon što sam ti rekao da nemoraš kupovati standalone, koji biser
A i dalje bi se morali "paziti" na mod nakon izlaska igre.
Kako misliš glupost? Jesam ti rekao da nemoras kupit standalone, slobodno možeš igrati mod, isto kao što se do sada igrao. Što bi oni morali "povezati" račune sa standalone verzijom igre? Točnije rečeno pokloniti igru +1,700,000 igrača? I to još pišeš nakon što sam ti rekao da nemoraš kupovati standalone, koji biser
A i dalje bi se morali "paziti" na mod nakon izlaska igre.
Da,ali razlika između moda i standalona je jako velika. Šta ću igrat mod na praznim serverima sa hrpom bugova i lošijoj grafici, dok ću sa standalonom igrat na arma 3 enginu sa minimalnom količinom bugova, podrškom, te punim serverima. Normalno da mi se onda ne isplati sad uzimat combined operations.
Možeš ti to okrenuti kako god hoćeš, ali na kraju krajeva DayZ mod je besplatan. Tako da je naplata standalone verzije i više nego logična.
Da,ali razlika između moda i standalona je jako velika. Šta ću igrat mod na praznim serverima sa hrpom bugova i lošijoj grafici, dok ću sa standalonom igrat na arma 3 enginu sa minimalnom količinom bugova, podrškom, te punim serverima. Normalno da mi se onda ne isplati sad uzimat combined operations.
Nije poanta za razliku među igrama, nisam na to mislio. Sa skoro 2 milijuna igrača sigurno će idalje biti servera, grafika nije loša, dapače. Standalone nije na Arma 3 enginu, i kako znaš da će biti malo bugova? Neće ih biti puno manje nego ih ima sada na modu, ali barem će ih se moći lakše riješiti zbog unaprijeđene verzije engina.
Nije poanta za razliku među igrama, nisam na to mislio. Sa skoro 2 milijuna igrača sigurno će idalje biti servera, grafika nije loša, dapače. Standalone nije na Arma 3 enginu, i kako znaš da će biti malo bugova? Neće ih biti puno manje nego ih ima sada na modu, ali barem će ih se moći lakše riješiti zbog unaprijeđene verzije engina.
Kako nece bit na arma 3 enginu, pa to su rekli da ce bit glavna razlika između standalona i moda samoga.
Kako nece bit na arma 3 enginu, pa to su rekli da ce bit glavna razlika između standalona i moda samoga.
Lol, a tko je to rekao?
Na Arma 2.5 enginu ;)
Odnosno na enginu koji koristi igra Take on Helicopters
Lol, a tko je to rekao?
A bila neka tema na forumu ako se ne varam, bilo je i na gamereportu i na hcl-u, nisam sigurno to sam izmislio, znam da sam to pročitao, a sad da me ubiješ nemogu nać link.
EDIT: evo tek sad vidim, bit ce na nekom modificiranom arma 2 enginu koji ima kodove iz arma 3 engina- link , zato sam ja mislio da ce bit na arma 3 enginu.
EDIT: evo tek sad vidim, bit ce na nekom modificiranom arma 2 enginu koji ima kodove iz arma 3 engina- link , zato sam ja mislio da ce bit na arma 3 enginu.
Tek sad vidiš a ja ti već rekao u ova zadnja dva posta? Lol čak sam ti i rekao koja igra koristi taj engine, kao da sa zidom komuniciram.
Tek sad vidiš a ja ti već rekao u ova zadnja dva posta? Lol čak sam ti i rekao koja igra koristi taj engine, kao da sa zidom komuniciram.
Tek kad sam napisao post sam vidio što si napisao, problem?
Čak ni to nije baš istina po onome što je rekao Hall. Ak se ne varam jedino što je rekao je da su pozvali developere koji rade na Armi 3 da vide dal im mogu dati kakve savjete što bi mogli poboljšati i kako. Ali više manje sve što je novo rade od nule.
Naravno bilo bi dobro da uzmu neke stvari iz Arme 3 ako je to moguće. Prvenstveno sustav osvjetljavanja. Jer je noć u Armi 2 očajno loša. Pa nije ništa bolje ni u DayZu.
Ehhh, ovako htio bih igrati DayZ na Medium postavka pa me zanima koje komponente bi bile dovoljne za takvo igranje (igrao bih na rezoluciji od 1920x1080)
Ehhh, ovako htio bih igrati DayZ na Medium postavka pa me zanima koje komponente bi bile dovoljne za takvo igranje (igrao bih na rezoluciji od 1920x1080)
superkompjutor za 60 000 dollara. Igra je užasno neoptimizirana
superkompjutor za 60 000 dollara. Igra je užasno neoptimizirana
Ja ju vrtim bez ikakvih problema na low-medium... A ovaj kalkulator u mene možeš naći za 1800 kn ;)
ja vrtim na mojoj kanti (staro 4 godine) na medium-high 1920x1080, ali svejedno framei padaju ispod 30 često, čujem i na modernim mašinama, jer je mod jako loše optimizirani
možemo se samo nadat da ce standalone bit bolje optimiziran ali nije samo i do moda i sama arma nije bas najbolje optimizirana
Ne znam kako prije nisam vidio ovaj video. Dean mi se cini kao lik koji je jako pametan i entuzijastican oko ovog projekta sta mi se jako svida kod njega. Pametno prica i dobre, kvalitetne odgovore daje na svako pitanje. Vidi se po njemu da je sve dao u ovaj projekt. E sad, koliko sam ja njega shvatio ovo ce biti revolucija u MMO gamingu. Bolesti, ponasanje igraca, vremenske prilike sve ce imati utjecaj kako na samog igraca tako i na cijeli ''svijet'' server.
Ovo je nesto fenomenalno zbog kolicine stvari koje su ubacene u igru. Kako bi on reko jednostavne stvari od kojih je napravljeno nesto fenomenalno. Odlicno je odraden dio gdje ovo nece biti PvP deathmatch nego ako zelis prezivjet, morat ces se udruzit ili biti stvarno sposoban da sam prezivis u svijetu sa toliko opcija i toliko toga sta ti se moze dogodit. Posto nema nikakvih novih objava ja sad ne znam jel ce biti u DayZ ukljucena stolica ( stolica kao govno :D ). Jer to bi donijelo novu dimenziju prezivljavanja. Jer ako je ubacio bolesti kao mezenteriju, koleru i uz to dodao animaciju povracanja. Nece biti sve jedno ako obavis svoje u jezeru gdje punis cuturicu ili u sumi iza drveta pa neko stane u minu :D Zombiji su sada jedna cjelina, ne postoji vise 5-6 dijelova koji se konstantno generiraju kako hodas/trcis i tako se gubi FPS zbog ogromnog posla kojega GPU i CPU moraju obavit. Sve kuce budu lootable, iz svakoga auta se budu mogli uzeti dijelovi i koristili za popravljanje drugih auta ( ali ne u tolikoj kvaliteti kao pronadeni u industrijskim lootovima ).
O ovome bi mogo pisati sad cijelu noc, ali mislim da sam bitnije sitnice povadio za one koji nisu pogledali cijeli video.
Po onome sta sam ja skuzio zasto igra nije izasla u 12mj su ona dvojica sta su zavrsili u zatvoru. Oni su bili glavn ista su radili na ChernarusPlus ( koji ce biti fenomenalan prema njegovim rijecima ). Jer je sav poso editiranje mape ostao na njemu. Prvi mjesec, negdje sredina ce po meni biti datum izlaska alpha verzije na steamu. Video je bio u 10mj a onda je vec ChernarusPlus bio gotov, zomibiji su isto gotovi, oruzija i ostale nove stvari su implementirane i mislim da se samo poliraju. Da su ova dvojica sta su navedena tu na pocetku ostala do kraja, igra bi vec bila vani. Ovako cekamo jos tjedan ili dva i vidimo se u ChernarusPlus.
E moj baca,zestoko si se ti zeznuo..xD Navodno u junu tek izlazi.. :D Djavola u Junu,ako ovako nastavi igramo je tek u 2014. :D
DayZ Breaking Point :
http://www.thezombieinfection.com/index.php?/topic/730-dayz-breaking-point/
I filmic od JackFrags-a kako to izgleda.
Odlicno mi izgleda.
DayZ Breaking Point :
http://www.thezombieinfection.com/index.php?/topic/730-dayz-breaking-point/
I filmic od JackFrags-a kako to izgleda.
Odlicno mi izgleda.
Taman da ponovo malo zaigramo nešto novo dok čekamo standalone
Astra, dal ste poćeli igrat ili? Ja možda na vikend navratim ako planirate igrat ovo
Tek skidamo ja i Svemirac pa da vidimo na sta lici to.
Elektro sokeri su totalno fora
Na 20sec onesvijestis lika i/ili zombija
Elektro sokeri su totalno fora
Na 20sec onesvijestis lika i/ili zombija
Dal troši municiju kakvu?
I dal radi kakav damage?