ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 427.008
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
15 godina
ARMA II DayZ mod

LINK.. Serem u gaće čitajući ovo...{#} Možda da jednostavno quitam game??

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: ARMA II DayZ mod
Je li ima sta novoga na boljnom polju?
BF3 [M|C] DarthBajo - The Saiga Kid :D
15 godina
DarthBajo kaže...
Je li ima sta novoga na boljnom polju?

Ne.. Na kojem vi serveru igrate da zaigram s vama :D.. (Mogli bi malo investigateati GM)..

14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ja na 74.91.18.202:2512

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
luxxxfromhell kaže...

LINK.. Serem u gaće čitajući ovo...{#} Možda da jednostavno quitam game??

Spuki :D A ja bas uzivam :3

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Jel itko bio na Rock n Roll busu na Balkan serveru? {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 1:25 (fade).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
fade kaže...

To kopirate Frankieja?? {#} (Kada je on u jednoj epizodi imao rock'n'roll bus)..

13 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...
fade kaže...

To kopirate Frankieja?? {#} (Kada je on u jednoj epizodi imao rock'n'roll bus)..

Ne, nisam dosad ni cuo za tog lika ali vidim da nema bas dobru reputaciju na /r/dayz

15 godina
fade kaže...
luxxxfromhell kaže...
fade kaže...

Ne, nisam dosad ni cuo za tog lika ali vidim da nema bas dobru reputaciju na /r/dayz

Mah, govori se da je chetao u jednoj epizodi, što ja mislim da je glupost.. Pobio je desetoricu likova (u taviani) i odma svi na njega da cheata.. Ali pogledaj njegove videe, nećeš požaliti{#}..

13 godina
ARMA II DayZ mod

Frenky je cheater, to je ocigledno. Samim tim sta uvijek nade prodavaonicu s autima u sumi i uvijek nakon 15min videa ima lasersku pusku. Rhinocrunch je puno bolji.

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Frenky je cheater, to je ocigledno. Samim tim sta uvijek nade prodavaonicu s autima u sumi i uvijek nakon 15min videa ima lasersku pusku. Rhinocrunch je puno bolji.

Samo zato što edita tri sata gameplaya dok nalazi tu pušku ne znaći da je cheater

13 godina
ARMA II DayZ mod

Dokazano vise puta, pogledaj. To sta on editira video nema nikakve sheme. Ako se on pojavi na mapi i krene trcat kroz sumu i odmah naleti na 5 auta punih oruzija. Aha, da.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

{#} Kakve to veze ima? Kao da ti se nikada nije posrećilo u dayz-u?

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

U svakom videu. Daj me nemoj zezat. Uostalom nema potrebe za raspravom, svako svoje drzi. Drzi se svog idola i to je to.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ARMA II DayZ mod

I ja sam pregledao sve epizode Frankie-a. Nekako sam stekao dojam da lik cheat-a i scripta.

Msm, lik je cool. Zanimljiv i ima nekih jako dobrih scena. Ali uvjeren sam da nije baš čist.

U epizodi, msm da je 22. igraju on i JackFrags i tada me uvjerio da koristi cheat.

Neki ga hacker teleportirao i napucao i frankie preživi. Jedini on! Lol.

Odmah po izlasku iz tog mjesta hvataju ga Zedovi i lome mu noge dok on pada u knockout i prestaje snimak.

Video se nakon toga nastavlja, kako kaže frankie, čuo se neki pucanj iz Lee Einfield-a koji je odvukao zombije. Moš mislit. Baš tada i baš u to vrijeme.

Nakon što su mu noge polomljene odmah pronalazi morphine ispod nekog helija. Meni izgleda nekako čudno.

Onako, što god mu treba tu je na dohvat ruke. Frankie igra jako dobro, ali mislim da ponekad koristi hack.

Ovo je samo jedna od scean u kojim mi Frankie djeluje sumnjivo. Kakav je Rhino, moram njega malo da prostudiram :).

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 17:38 (Vim).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ili možda jednostavno s frendovima namješta stvari da bi video bi zanimljiviji i zaradio mu više para...

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...

Ili možda jednostavno s frendovima namješta stvari da bi video bi zanimljiviji i zaradio mu više para...

Ma ne... Lik hacka.... Skinuo hack da bi sebi spawnao morphi ispod helia...

Da nespominjem hak koji mu dozvoljava da legne kada ga teleportaju kao i svaka druga normalna osoba{#}

14 godina

Opet se prepirete radi gluposti u ovoj temi. 

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
13 godina
ARMA II DayZ mod

Pa kad uvijek ima fanboya koji rejđaju :D 

Jel ima ista zanimljivo u DayZ.u. Meni postalo monotono pa izbriso, neda mi se. Previse repetativno postalo i prelagano. Sve se svodi na opremi se i ubi. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Pa kad uvijek ima fanboya koji rejđaju :D 

Jel ima ista zanimljivo u DayZ.u. Meni postalo monotono pa izbriso, neda mi se. Previse repetativno postalo i prelagano. Sve se svodi na opremi se i ubi. 

Hm, pa sve po starom. Sad više ni nije toliko opremit se. Više volim se vozati okolo sa helijem i spotati igrače, vozila. Tipa uzmi pušku i idemo rokati style. 

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 23:10 (Ivan_cno).
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Zasto se svadate oko Frenkija na temi umjesto u PM?

Ali ipak, moram se ubaciti u raspravu :3

Inace ne pratim Frenkija, ali sada sam pogledao jedan-dva njegovih videa, i da- MOZDA hacka jer mi je malo cudno da sve ima par metara oko sebe, iako su to mizerne stvari koje bi bilo besmisleno spawnati i hackati. Isto tako sma primjetio da pazi na nove igrace, "Bambije" kako ih on zove, i da ih ne izbjegava ubijati.. Dok banditu sa uzitkom prospe mozak. I vidio sam da je u videu lootao snajper koji je "One shot one kill" i nije ga htio koristiti je nije znao da li je legit puska na serveru.

Anyways, lik je dobar, i svida mi se, hackao ili ne.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Raging-poopingbaby kaže...

Inace ne pratim Frenkija, ali sada sam pogledao jedan-dva njegovih videa, i da- MOZDA hacka jer mi je malo cudno da sve ima par metara oko sebe, iako su to mizerne stvari koje bi bilo besmisleno spawnati i hackati. Isto tako sma primjetio da pazi na nove igrace, "Bambije" kako ih on zove, i da ih ne izbjegava ubijati.. Dok banditu sa uzitkom prospe mozak. I vidio sam da je u videu lootao snajper koji je "One shot one kill" i nije ga htio koristiti je nije znao da li je legit puska na serveru.

Je, lik je zakon, uživio sam se u njegove videe :D.. Nego da nebude off..

Zašto balkan server uvjek prazan?? Meni se igra a glupo mi na praznom serveru...

13 godina
protjeran
luxxxfromhell kaže...

Je, lik je zakon, uživio sam se u njegove videe :D.. Nego da nebude off..

Zašto balkan server uvjek prazan?? Meni se igra a glupo mi na praznom serveru...

Iskoristi priliku i lootaj kao ludak :D Nabavi si OP opremu i uzivaj {#}

15 godina
luxxxfromhell kaže...
..

A pa nije to to.. Mogu ja dobiti i dmr i sve, ali šta će mi kada nema niokog na serveru?

15 godina
SimeKZ kaže...

meni je isto dopiz*io DayZ...Nema nikog da igra samnom a ni izbor servera nije sjajan sve pretrpano glupostima do bola. 1000+ vehicles and helis custom bases ULTRA MEGA SUPER FUCKING ANTI CHEAT...Fuck that... Počeo sam igrat Armu sa Realism klanom.  http://15thmeu.net  Nakon mjesec dana u kojem sam prošao trening za regrute i ITB treninga nakon kojeg postaješ službeno dio klana dogurao sam do ranka Private First Class. Prošlu nedjelju imali smo početak operacije "Silver Needle" na afričkom otoku Isla Duala.Snimka operacije iz perspektive mog Fire team commandera:

(ja sam onaj sa AT4 na leđima, Pvt Tokic)

Pa ako koga zanima javite mi se...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
15 godina
ARMA II DayZ mod

Ja igram dayz, ali baš tražim one servere gdje je oprema malo je reći rijetka.

Nedavno sam danima igrao na nekom German serveru. Server je bio odličan, opreme ni za lijeka.

Tako se više uživim u igru, ono, bude pravo preživljavanje. Kad sam nakon 18 dana na tom serveru pronašao NV googles i m40a3 bio sam kao Bog :). Pitam ljude na side chatu kolika je mogućnost da nađeš NV- kažu 1:1000000. Admini su bili odlični. Na tom serveru nema as-50 i m107, bar ih ja nisam vidio. I bude 1 heli crash na onolikoj mapi. Volim kad je teško pronaći loot, igra traje jako dugo i prezanimljivo je.

Ja, NV-googles i m40a3 smo nastavili haračiti na serveru :). Igra se po noći, traži se gillie suit da upotpunim inv. i tako.

Balkan server po mom ukusu, ali kažem po "mom" ima previše loota. Spawnam se na mapi, trčim sjeverno i op- heli crash- as50- gillie- NV-bla bla bla. Nema tu gušta. Puno bi bolje bilo kad bi oprema bila rijetka, pogotovo military loot bilo bi jeb. igrati.

Nema boljeg osjećaja kad nakon Lee Einfielda i par dana igre pronađeš neki sniper ili nešto bolje- suze na okice :)

Ili kad nakon Civilian odjeće nađeš Camo, samo Camo a tebi srce lupa kao kanta. To je Dayz... To je suština te igre.

Nikako- 1000 vehicles, 1000 helis, spawn with sniper itd.

4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Jaooo, jedva cekam nabav iti igru a nikakonabaviti prokletu lovu -.- I treba minovi kompjuter.. Koje sam ja kretenske srece, svi sa monstrumima od kompjutera, ja sa 1 GB RAM i single core 2.2 GHz procesorom jedva CoD 4 pokrecem a kamoli da cu Arma 2 pokrenuti {#}

I posto nema bas puno teorije da kupim preko neta, kad nabavim komp i ostale gluposti, ima li neto na podrucju Zadra da mi nabavi igru preko neta i posalje na Steam kao gift a ja njemu lovu na ruke?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jaooo, jedva cekam nabav iti igru a nikakonabaviti prokletu lovu -.- I treba minovi kompjuter.. Koje sam ja kretenske srece, svi sa monstrumima od kompjutera, ja sa 1 GB RAM i single core 2.2 GHz procesorom jedva CoD 4 pokrecem a kamoli da cu Arma 2 pokrenuti {#}

I posto nema bas puno teorije da kupim preko neta, kad nabavim komp i ostale gluposti, ima li neto na podrucju Zadra da mi nabavi igru preko neta i posalje na Steam kao gift a ja njemu lovu na ruke?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
13 godina
protjeran
dj_renny kaže...

Well f*ck you too buddy.

13 godina
odjavljen
ARMA II DayZ mod

Prodam ti ja svoj Operation Arrowhead cd key za 50kn, nemam vremena igrati.

*key nije za Steam koliko ja znam (gamesrocket webshop)

*samo je za Operation Arrowhead

*na poklon dobiš Arma 2 cd key na poljskom (i uputu kak da ju prebaciš na engleski)

*ili možeš instalirat Arma 2 free verziju pa onda na nju Operation Arrowhead.

-javi se na privatnu poruku ako si zainteresiran (ti ili netko drugi).

Pozz

Moj PC  
1 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice