ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 426.893
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

imate za skinuti trening za oružje armu 2 pogledajte youtube kako treba složiti 

može se podešavati live meta, duljina pucanja, dan noć,....

http://www.armaholic.com/page.php?id=14616

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Skupila se ekipa ponovno nakon nekih 6 mjeseci i vjerovatno navečer nastavljamo, pa me zanima ukratko što se promjenilo u to vrijeme? Kako napreduje mod, ima li čitera, ima nekih servera bez istih, ima li hrvatskih (bugovih) servera? Jesu uveli nešto novo, stabilnost itd. ? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: ARMA II DayZ mod

A novog ima svega :)Nema Hr(bug servera) ali imas balkan server 91.121.20.119:2382 Vise bandita, manje finih i postenih ljudi koji mirno stoje kada ih pokusas ubiti, svi se nesto skrivaju po sumama i rade kampove...tako da dodji ,fino ces se uklopiti :)

BF3 [M|C] DarthBajo - The Saiga Kid :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 13:52 (DarthBajo).
16 godina
SebaOS kaže...

Skupila se ekipa ponovno nakon nekih 6 mjeseci i vjerovatno navečer nastavljamo, pa me zanima ukratko što se promjenilo u to vrijeme? Kako napreduje mod, ima li čitera, ima nekih servera bez istih, ima li hrvatskih (bugovih) servera? Jesu uveli nešto novo, stabilnost itd. ? 

Ja sam prestao igrati u 7mom mjesecu prošle godine i igrao sam oko 1 tjedan prije mjesec dana. Kada sam se vratio bio sam u šoku... večina servera su bila u gorem stanju nego što su bili u srpnju... otvoreni serveri puni hackera i custom spawnnova s 10000+ vozila i military spawnova... Od kad je rocket napustio igru nije skoro ništa popravljeno, tu i tamo serveri s custom modovima koje sami razvijaju(tipa dayzero i odlično mi je bilo tamo) su solidni no igra je još u večini slučaja u katrastofalnom stanju

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 15:30 (acca).
17 godina

Od kad je Rocket napustil mod je napravljeno vise nego dok je sam radil.

Popravljeno je reload municije reconnectanjem, maknuto je dupliciranje itema. Zombiji ne trce cik cak ko da su retardirani, ako si u combatu ne mozes logout ali se moze prevarit alt tabom i gasenjem procesa. SD puska treba SD municiju i zombiji vise ne puse pricu da ne cuju pucnjavu kad pucas obicnu municiju.
Zombiji su mrvicu pametniji, ali mrvicu.
Popravili su da kad autom tresnes u centimetarni kamen ne dolazi do explozije.
Kad si u autu i dojdu zombiji nisi nedodirljiv nego dobijas utrp.

Alati za administriranju su jako napredovali i moguce je modificirat spawn te opremu do savrsenstva. Nuspojava je to da ekipa ima servere gdi na svakih par metara ima sve i svasta. Sve ovisi o tome ko kaj preferira.

Hakeri su tu ali prema mojem iskustvu i serveru gdi se zadrzavam puno manje. Zadnjih mjesec dana sam imal susret sa jednim jedinim koji nas je sve maestralno balsje, ali posto se radi server backup nije drama. Admin je napravil reroll i svima je vraceno sve kaj smo imali a hacker je dobil banancinu.

Moras naci solidan server koji je dobro administriran i koji odgovara tvojem nacinu igre. Nisu svi isto konfigurirani niti administrirani.
Sretno, jer nema boga da najdes server koji ti bude super, moras biti spreman na kompromis ili si moras sam iznajmit server i uredit da ti pase.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 15:54 (NEW_MAN).
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Nažalost zbog napredovanja raznih toolova za admine došlo je do toga da ih isti i zloupotrebljavaju. 

Neki admini, neču sada nabrajat (balkan server{#}), tu i tamo malo škicnu na mapu koju imaju pa nađu gdje je ko pa ga odu koknut.

Da ne spominjem rađenje baza u koje ako uđeš kikaju je te sa servera sa ljepom porukom (you can't enter admins base). 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
NEW_MAN kaže...

Od kad je Rocket napustil mod je napravljeno vise nego dok je sam radil.

Popravljeno je reload municije reconnectanjem, maknuto je dupliciranje itema. Zombiji ne trce cik cak ko da su retardirani, ako si u combatu ne mozes logout ali se moze prevarit alt tabom i gasenjem procesa. SD puska treba SD municiju i zombiji vise ne puse pricu da ne cuju pucnjavu kad pucas obicnu municiju.
Zombiji su mrvicu pametniji, ali mrvicu.
Popravili su da kad autom tresnes u centimetarni kamen ne dolazi do explozije.
Kad si u autu i dojdu zombiji nisi nedodirljiv nego dobijas utrp.

Alati za administriranju su jako napredovali i moguce je modificirat spawn te opremu do savrsenstva. Nuspojava je to da ekipa ima servere gdi na svakih par metara ima sve i svasta. Sve ovisi o tome ko kaj preferira.

Hakeri su tu ali prema mojem iskustvu i serveru gdi se zadrzavam puno manje. Zadnjih mjesec dana sam imal susret sa jednim jedinim koji nas je sve maestralno balsje, ali posto se radi server backup nije drama. Admin je napravil reroll i svima je vraceno sve kaj smo imali a hacker je dobil banancinu.

Moras naci solidan server koji je dobro administriran i koji odgovara tvojem nacinu igre. Nisu svi isto konfigurirani niti administrirani.
Sretno, jer nema boga da najdes server koji ti bude super, moras biti spreman na kompromis ili si moras sam iznajmit server i uredit da ti pase.

Zombiji se ponašaju totalno isto, bježe cik cak, reload municije kod recconecta još uvijek je radilo meni na svakom serveru, ovo s autima je totalna banana jer ti sjediš iza stakla i metala kad te oni udaraju.... ajde samo da su stavili da se zombiji spawnaju ali ovo je još više nerealno, traktor mi je ekplodirao kad sam dirnuo grm koji izgleda ko trava. 

Jedini fixovi koje sam primjetio su ovi na nekim serverima da umreš ako logoutaš u combatu i SD magazini...

I veliš da su više napravili od kad je rocket napustio mod lol... daj splavi se. On je napravio mod od nule i promejene koje su se desile su male i u večini slučaja(bar meni) negativne. U šestom mjesecu su bar svi serveri bili povezano hiveom i praktički još nije bilo hackera... 

Kad sam se vratio igri opčekivao sam da će biti u boljem stanju a nakraju me primila nostalgija lol

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 16:33 (acca).
17 godina

Na serveru gdi se igram zombiji trce ravno, reload reconnectom ne radi a ovo s vozilima ne znam ako je izvedivo posebno za svako vozilo. Npr. sjednes na bicikl i nedodirljiv si, vjerojatno su sva vozila iz tog razloga sad takva da dobivas utrp. Ekipa s kojom igram je poginula jer su se zabili u suncokret ali to su izolirani slucajevi dok se prije explodiralo ako si krivo auto pogledal.

To povezivanje na glavni Hive je u jednu ruku dobro a u drugu ti stavim c. Meni je draze biti izolirani imat svoj private Hive koji uvijek radi i ima bolju zastitu nego defaultni.

Ovo da je vise bez Rocketa napravljeno sam mislil vise promjena.
Meni je mod puno bolji od kad ga nema, ali ne zato jer ga nema nego jednostavno se to poklopilo njegovim odlaskom. Standalone mi bude opet puno bolji jer on radi na njemu i ne mislim da je on nekaj lose napravil.

Meni je igra puno bolja nego na pocetku i veci gust za igrat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 17:02 (NEW_MAN).
15 godina

Ima li još domaće BUG raje da igra...Obavio sam trening kod 15th MEu pa bi malo sa domaćima u DayZ...javi te mi TS i ja dođem pa budemo harali...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
13 godina
ARMA II DayZ mod

Igra se ne balkansom serveru. Mada ja osobno nisam vec dobrih 2tj. upali, ali dok dodem doma budem sigurno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Igra se ne balkansom serveru. Mada ja osobno nisam vec dobrih 2tj. upali, ali dok dodem doma budem sigurno.

bio na balkanskom pusto tamo samo par švabaca u elektru

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

igra mi izgleda ODLICNO koliko sam gledao po youtubu..namjeravam je kupiti na steamu ali nisam siguran dali ce mi glatko raditi barem na LOW postavkama, moja konfiguracija je: 4GB ram memorije, procesor intel core I3 2.4, a grafika je intel HD core i3, radi se o laptopu acer aspire 5733..

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

0 0 hvala 0
14 godina
sk0ls kaže...

igra mi izgleda ODLICNO koliko sam gledao po youtubu..namjeravam je kupiti na steamu ali nisam siguran dali ce mi glatko raditi barem na LOW postavkama, moja konfiguracija je: 4GB ram memorije, procesor intel core I3 2.4, a grafika je intel HD core i3, radi se o laptopu acer aspire 5733..

Intel HD grafička baš nije nešto ali mislim da bi mogla na low pokrenuti. Ja sam igrao na laptopu sa 3GB ram-a i Code 2 Duo procesorom sa dosta slabom grafičkom i išlo je na low.

WordPress ❤
14 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
sk0ls kaže...

Intel HD grafička baš nije nešto ali mislim da bi mogla na low pokrenuti. Ja sam igrao na laptopu sa 3GB ram-a i Code 2 Duo procesorom sa dosta slabom grafičkom i išlo je na low.

grafička mi predstavlja jedini problem, probat cu skinut armu2 i combined operations p*r*te verziju pa da samo probam pokrenuti da ne dajem novce bezveze

14 godina
sk0ls kaže...
OriginalEXE kaže...
sk0ls kaže...

grafička mi predstavlja jedini problem, probat cu skinut armu2 i combined operations p*r*te verziju pa da samo probam pokrenuti da ne dajem novce bezveze

Skini i probaj ovo: http://www.arma2.com/free

WordPress ❤
14 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
sk0ls kaže...
OriginalEXE kaže...
sk0ls kaže...

hvala, upravo skidam, držite fige da ce raditi :D 

14 godina
neaktivan
sk0ls kaže...
OriginalEXE kaže...
sk0ls kaže...
OriginalEXE kaže...
sk0ls kaže...

hvala, upravo skidam, držite fige da ce raditi :D 

Ja kad sam probavao nula bodova, sumnjam da su šta promjenili..

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

da, nista s toga, steka mi ko sam vrag

0 0 hvala 0
15 godina

5.153.8.199:3340   -----  server pun hakera i budala nipošto igrati tamo...šteta što je onaj prvi server stalno prazan :(

13 godina
protjeran
dj_renny kaže...

5.153.8.199:3340   -----  server pun hakera i budala nipošto igrati tamo...šteta što je onaj prvi server stalno prazan :(

Evo da i ja dam review servera.

Navratili danas nas par na taj server. Ljepo ga napunili. Admini nas prebacili na sjever (sobor) i dali meni krv te otišli nakon toga. Ja im rekao da nemam namjere biti friendly prema njima kasnije. Poslje nekog vremena našli smo avion i ja ljepo kamikaza na njih{#} 

Dao sam jednom iz tima gear pošto sam milsio poginut. Nakraju sam se uspio ejectat, a avion normalno u njihovom heliu završio{#}. Nakon toga našao nekog nihovog sa sniperom na obali, uzeo mu m4a1 iz backpacka i ubio ga{#}. Nakon toga došao admin sa još par noobova te ih mi ljepo sve potamanili ko zečeve. Naravno i admina smo ubili. On na to ljepo popi**** te banovao mene i darkera jer je admin (sgt-axxe tako nešto se on zove) očito neka mala ******* koja se ne može podnesti poraz.

Tako da izbjegavajte taj server, inače je dobar i ima neke vrlo dobre dodatke ali je*iga, ako admin nije sposoban igrat kao odrasla osoba onda nema ni smisla igrat sa njime.

To je to od mene, laku noć i sretan Uskrs{#} 

15 godina
ARMA II DayZ mod

Ekipa, postoji li nekakav server u kojem je custom spawn?? (Dakle, da se ne spawnaš uvjek kod chernoa i na obali, nego i u unutrašnjosti... :) )!

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
luxxxfromhell kaže...

Ekipa, postoji li nekakav server u kojem je custom spawn?? (Dakle, da se ne spawnaš uvjek kod chernoa i na obali, nego i u unutrašnjosti... :) )!

Ne koliko sam ja do sada vidio. 

Ako nađeš javi nam{#}

13 godina
neaktivan

kad to napise hacker kao ti mi normalni igraci nemamo sta za reci srami se svojih postupaka i lazi borna

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 18:16 (debeli55).
14 godina
debeli55 kaže...

kad to napise hacker kao ti mi normalni igraci nemamo sta za reci srami se svojih postupaka i lazi

Oprosti ali pričaš gluposti. Moj brat je svašta i upušta se u svađe bezveze, ali hacker nije. Nije sposoban za to {#} (vjeruj mi, tjeram ga da radi ali igra po cijeli dan {#} ).

WordPress ❤
12 godina
neaktivan

bornasepic kaže...
dj_renny kaže...

Evo da i ja dam review servera.

Navratili danas nas par na taj server. Ljepo ga napunili. Admini nas prebacili na sjever (sobor) i dali meni krv te otišli nakon toga. Ja im rekao da nemam namjere biti friendly prema njima kasnije. Poslje nekog vremena našli smo avion i ja ljepo kamikaza na njih{#} 

Dao sam jednom iz tima gear pošto sam milsio poginut. Nakraju sam se uspio ejectat, a avion normalno u njihovom heliu završio{#}. Nakon toga našao nekog nihovog sa sniperom na obali, uzeo mu m4a1 iz backpacka i ubio ga{#}. Nakon toga došao admin sa još par noobova te ih mi ljepo sve potamanili ko zečeve. Naravno i admina smo ubili. On na to ljepo popi**** te banovao mene i darkera jer je admin (sgt-axxe tako nešto se on zove) očito neka mala ******* koja se ne može podnesti poraz.

Tako da izbjegavajte taj server, inače je dobar i ima neke vrlo dobre dodatke ali je*iga, ako admin nije sposoban igrat kao odrasla osoba onda nema ni smisla igrat sa njime.

To je to od mene, laku noć i sretan Uskrs{#} 

Buraz bracika,nisi admine pogodio nego mene i frenda hue hue

I ovaj dj_renny laže ko pas. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 18:22 (dewil23).
12 godina
neaktivan
ja mogu da kazem da LAŽEŠ

bio sam i ja na serveru tada kad si plakao da ti treba krv pa je axxe iso da ti pomogne, a ti cim si ga vidio poceo si da pucas po njemu, nisi nikome rekao na nisi frendly, nego si se adminu pvo uvlacio u dupe da dobijes oruzje i vozilo a onda si poceo da pucas po njemu,

zato sto nemas obraza da igras posteno i dobijes ban ne moras da blatis server
13 godina
neaktivan

srami se svojih postupaka i lazi borna sve sta si rekeo je laz i to moze potvrditi dosta ljudi banovan si sa vecine ts zbog takvih stvari a o serverima necemo ni govorit imas dva racuna za armu ja mislim da to sve govori a jos malo trebat ce ti i treci lazove

14 godina
debeli55 kaže...

srami se svojih postupaka i lazi borna sve sta si rekeo je laz i to moze potvrditi dosta ljudi banovan si sa vecine ts zbog takvih stvari a o serverima necemo ni govorit imas dva racuna za armu ja mislim da to sve govori a jos malo trebat ce ti i treci lazove

Ima samo jedan, drugi je moj :) Uostalom, ne gadite temu tu sa svojim svađama, ko mala djeca se svađate sa likom od 14 godina -.-

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 18:33 (OriginalEXE).
12 godina
neaktivan
gornji msg je bio za bornasepic

a ovaj je za dj_renny
samo zato sto su te uvatili da cheats i si dobio ban ne moras da blatis server, sam si kriv kad di CHEATER

a sto se tice samog servera

Server IP je : 5.153.8.199:3340
mozete da ga portazite na dayzcomanderu ako napisete Dayz Balkan
svi posteni igraci su dobrodosli

server ima:
restart svake 3sata, ima custom vojne baze, debug monitor. care package i wrecks, 200+ vozila, auto refuel, ceste su brez smeca, mozete naci pase da vas stite, mozete da dizete votila sa helijem
i uvjek je dan na serveru
12 godina
neaktivan

Za originalEXE:

Ajdere dajdere,mister odvjetnik,neka sam objasni svoje postupke,a ne da vrijeđa ljude po TS-u pa se sćuđava kad popije ban sa TS-a i servera.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 18:34 (dewil23).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice