Pozdrav, imam pitanje mogu li sa igrati dayZ ako imam samo Operation Arrowhead
EDIT:Možeš,samo skineš mod i onaj dayz commander mislim da se zove(za trazenje servera itd.)i možeš igrati!Koja ti je konfa?
Pozdrav, imam pitanje mogu li sa igrati dayZ ako imam samo Operation Arrowhead
EDIT:Možeš,samo skineš mod i onaj dayz commander mislim da se zove(za trazenje servera itd.)i možeš igrati!Koja ti je konfa?
Nemam nista upravo kupujem ali nedam 25e kad mogu za 15e kupiti armu.
AMD quad-core A6-3420M Readeon HD6520G 8gbDDR3 Kupujem preko steama sta onda da uzmem Arma 2 ili Arma 2 Arrowhead? Mozda budem i ace igrao..
Sorry na "spamu"
AMD quad-core A6-3420M Readeon HD6520G 8gbDDR3 Kupujem preko steama sta onda da uzmem Arma 2 ili Arma 2 Arrowhead? Mozda budem i ace igrao..
Trebaš i armu 2 (igru) i dodatak Operaion arowhead.Za grafu neznam oce pokretat :/
Sorry na "spamu"
Evo provjerio sam na game-debateu i kaže da ti je grafa preslaba :/
Zasto mislis da nece? Ima 1GB dedicated VRAM. Nisam nista te skuzio citao sam sad http://kodabar.blogspot.com/2012/05/how-to-install-dayz-with-arma-2-free.html i vidim da moze i samo operation arrowhead?
A fak.. bas mi se igra :) E jbg nista onda Hvala! ti na pomoci...
Zasto mislis da nece? Ima 1GB dedicated VRAM. Nisam nista te skuzio citao sam sad http://kodabar.blogspot.com/2012/05/how-to-install-dayz-with-arma-2-free.html i vidim da moze i samo operation arrowhead?
A fak.. bas mi se igra :) E jbg nista onda Hvala! ti na pomoci...
To ti je arma 2 FREE,s njom dobiješ puno lošije teksture,gledaj na stranici-2 iza,vidi se povelika razlika.Probaj,možda će ići sa free-om,nikad se nezna!I baš sam se sad sjetio,ovaj na game debateu ''vara'' sa grafičkim karticama za laptope ;)
Kako mislis vara? Gdje to jos mogu provjeriti da znam moze ili ne moze. Necu kupiti pa sta cu onda dati 24e a ne mogu pokrenuti na laptopu :)
Pozdrav ljudi,
Skoro smo ja i jos par prijatelja otvorili DayZ server (Private Hive), ima Battleye i AntiHax tako da nema hakera, ubacili smo isto vise vozila, uživajte :)
Svi su dobro došli!
(NOVI) Server IP: 217.198.139.106:2302
TS: 62.104.20.184:10043
Zna li itko ili nacin kako da provjerim POUZDANO.
Kako mislis vara? Gdje to jos mogu provjeriti da znam moze ili ne moze. Necu kupiti pa sta cu onda dati 24e a ne mogu pokrenuti na laptopu :)
Ne vara nego je jako neprecizan sa grafičkim karticama za laptope,može tvoj to izdržat ;)
Neznam više nijednu stranicu gdje se to može :/
A nista idem onda probati preko steama ako ne moze ti si kriv :D
Moja preporuka je cekaj standalone. Trebao bi izaci do kraja godine tako da neces puno cekati. Armu sam uzeo samo radi dayz moda, i tek nakon mjesac dana igranja dayzja upoznao cari Arme :D Igra je odlicna, jako zabavna posebno sa prijateljima, ima dobar community, mnogo modova ali posto ubrzo izlazi arma 3 i community alpha ne preporucujem ti da je sad kupujes. Nadam se da sam pomogao :)
Da se citiram.
slazem se nemoj bacat pare na armu2ioa , cekaj standalone , bezveze ces sad placat , pa za nekih 20-30 dana standalone opet, osim ako ti pare nisu problem , onda GL
A nista idem onda probati preko steama ako ne moze ti si kriv :D
Može
Pozz zanima me jel netko igra na ovom serveru iz hrvatske ili bosne
http://www.dayzrp.com/ pa mi se javite na pm ako nije problem jer i ja sam na tom serveru vec dva mjeseca
Lux i ostala ekipa, gdje ste nema vas online, server off? Sto se dogada?
Pozz Ivan,
evo ja nisam baš igrao neko vrijeme, ali vidim da je server, neznam zašto
Nemam vremena baš, a hebiga
Lux i ostala ekipa, gdje ste nema vas online, server off? Sto se dogada?
Server se gasi, privremeno. Dok ne izade standalone...
I?
njumen sam polako nemoj se zivcirat :D
Ili mozete probat War Z, sada je 50% off znaci 15$
I još uvijek ne zna kako izgleda DayZ :)
I još uvijek ne zna kako izgleda DayZ :)
Slazem se, ali ja sam se odlucio za War Z pogledavsi nekoliko recenzija na YT i procitavsi nekoliko desetaka stranica ovdje na forumu.
Sa Armom dobivas dvije igre, ne samo DayZ... DayZ je samo mod za sada. Tako da bolje se isplati to uzet, a WarZ se svejedno stigne uzet...
Sa Armom dobivas dvije igre, ne samo DayZ... DayZ je samo mod za sada. Tako da bolje se isplati to uzet, a WarZ se svejedno stigne uzet...
Znam, ali ARMA kao ARMA me ne zanima (ne velim da nije dobra igra), ali cinjenica je da je DayZ mod donio ARMI ogroman uspjeh
Kolko modova ima, dobiješ ih bar 10.
Ako netko već ima Armu neka bar proba ACE mod. Pa da bar vidi kako realna vojna igra zbilja izgleda. Samo zvuk pobriše pod s bilo kojim "realnom" AAA igrom.