ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 422.889
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
13 godina
neaktivan
Re: ARMA II DayZ mod
duzda kaže...

Pozdrav, imam pitanje mogu li sa igrati dayZ ako imam samo Operation Arrowhead

EDIT:Možeš,samo skineš mod i onaj dayz commander mislim da se zove(za trazenje servera itd.)i možeš igrati!Koja ti je konfa?

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 20:32 (AxeAwesome).
13 godina
neaktivan

Nemam nista upravo kupujem ali nedam 25e kad mogu za 15e kupiti armu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 20:32 (duzda).
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

AMD quad-core A6-3420M  Readeon HD6520G 8gbDDR3     Kupujem preko steama sta onda da uzmem Arma 2 ili Arma 2 Arrowhead? Mozda budem i ace igrao..

Sorry na "spamu"

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 20:36 (duzda).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
duzda kaže...

AMD quad-core A6-3420M  Readeon HD6520G 8gbDDR3     Kupujem preko steama sta onda da uzmem Arma 2 ili Arma 2 Arrowhead? Mozda budem i ace igrao..

Trebaš i armu 2 (igru) i dodatak Operaion arowhead.Za grafu neznam oce pokretat :/

13 godina
neaktivan
duzda kaže...

Sorry na "spamu"

Evo provjerio sam na game-debateu i kaže da ti je grafa preslaba :/ 

13 godina
neaktivan

Zasto mislis da nece? Ima 1GB dedicated VRAM. Nisam nista te skuzio citao sam sad http://kodabar.blogspot.com/2012/05/how-to-install-dayz-with-arma-2-free.html i vidim da moze i samo operation arrowhead?

A fak.. bas mi se igra :) E jbg nista onda Hvala! ti na pomoci...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 20:42 (duzda).
13 godina
neaktivan
duzda kaže...

Zasto mislis da nece? Ima 1GB dedicated VRAM. Nisam nista te skuzio citao sam sad http://kodabar.blogspot.com/2012/05/how-to-install-dayz-with-arma-2-free.html i vidim da moze i samo operation arrowhead?

A fak.. bas mi se igra :) E jbg nista onda Hvala! ti na pomoci...

To ti je arma 2 FREE,s njom dobiješ puno lošije teksture,gledaj na stranici-2 iza,vidi se povelika razlika.Probaj,možda će ići sa free-om,nikad se nezna!I baš sam se sad sjetio,ovaj na game debateu ''vara'' sa grafičkim karticama za laptope ;)

13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Kako mislis vara? Gdje to jos mogu provjeriti da znam moze ili ne moze. Necu kupiti pa sta cu onda dati 24e a ne mogu pokrenuti na laptopu :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 20:52 (duzda).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Pozdrav ljudi,

Skoro smo ja i jos par prijatelja otvorili DayZ server (Private Hive), ima Battleye i AntiHax tako da nema hakera, ubacili smo isto vise vozila, uživajte :)

Svi su dobro došli!

(NOVI) Server IP: 217.198.139.106:2302

TS: 62.104.20.184:10043

bf:bc2: Mamija_BiH
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 23:23 (mamija).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Zna li itko ili nacin kako da provjerim POUZDANO.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
duzda kaže...

Kako mislis vara? Gdje to jos mogu provjeriti da znam moze ili ne moze. Necu kupiti pa sta cu onda dati 24e a ne mogu pokrenuti na laptopu :)

Ne vara nego je jako neprecizan sa grafičkim karticama za laptope,može tvoj to izdržat ;)

Neznam više nijednu stranicu gdje se to može :/

13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

A nista idem onda probati preko steama ako ne moze ti si kriv :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Merce kaže...

Moja preporuka je cekaj standalone. Trebao bi izaci do kraja godine tako da neces puno cekati. Armu sam uzeo samo radi dayz moda, i tek nakon mjesac dana igranja dayzja upoznao cari Arme :D Igra je odlicna, jako zabavna posebno sa prijateljima, ima dobar community, mnogo modova ali posto ubrzo izlazi arma 3 i community alpha ne preporucujem ti da je sad kupujes. Nadam se da sam pomogao :)

Da se citiram.

13 godina
ARMA II DayZ mod

slazem se nemoj bacat pare na armu2ioa , cekaj standalone , bezveze ces sad placat , pa za nekih 20-30 dana standalone opet, osim ako ti pare nisu problem , onda GL

g3AR

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
duzda kaže...

A nista idem onda probati preko steama ako ne moze ti si kriv :D

Može {#}

15 godina
ARMA II DayZ mod

Pozz zanima me jel netko igra na ovom serveru iz hrvatske ili bosne

http://www.dayzrp.com/ pa mi se javite na pm ako nije problem jer i ja sam na tom serveru vec dva mjeseca

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Lux i ostala ekipa, gdje ste nema vas online, server off? Sto se dogada?

16 godina
ARMA II DayZ mod

Pozz Ivan,

evo ja nisam baš igrao neko vrijeme, ali vidim da je server, neznam zašto

Nemam vremena baš, a hebiga

[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ivan_cno kaže...

Lux i ostala ekipa, gdje ste nema vas online, server off? Sto se dogada?

Server se gasi, privremeno. Dok ne izade standalone...

Ubi bene, ibi patria.
17 godina
Ja sam preselio u novi stan gdi mi je kao trebalo aktivirat internet sedmog u mjesecu a aktivirali su mi kitu!!!!
Sestog su se javili da ne mogu sedmog i to sa nekim lame izgovorom ono spovracal se budem.
Uglavnom kopam nos vec dva tjedna, igram se uglavnom prek telefona ali ne mogu skidat patcheve tak da DayZ mora cekat bolja vremena.
Internet budem dobil na sveto nigradjevo.
Tolko o zapadu i kak na zapadu sve funkcionira. Isto tak su me vukli za nos kod instalacije u prvi stan, cekal sam vise od mjesec dana da mi osposobe internet.
Fakin Austrija i njihova dva i pol majstora koji odrzavaju cijeli Klagenfurt!!! Bitchez!
13 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Ja sam preselio u novi stan gdi mi je kao trebalo aktivirat internet sedmog u mjesecu a aktivirali su mi kitu!!!!
Sestog su se javili da ne mogu sedmog i to sa nekim lame izgovorom ono spovracal se budem.
Uglavnom kopam nos vec dva tjedna, igram se uglavnom prek telefona ali ne mogu skidat patcheve tak da DayZ mora cekat bolja vremena.
Internet budem dobil na sveto nigradjevo.
Tolko o zapadu i kak na zapadu sve funkcionira. Isto tak su me vukli za nos kod instalacije u prvi stan, cekal sam vise od mjesec dana da mi osposobe internet.
Fakin Austrija i njihova dva i pol majstora koji odrzavaju cijeli Klagenfurt!!! Bitchez!

I?

17 godina
I ne mogu igrat DayZ ffs!!!
Gore je bilo pitanje Lux i ostala ekipa, gjde ste nema vas online, server off? Sto se dogada?

Posto spadam pod tu ekipu i imao sam udio u sponzoriranju servera, javljam da me ovi u Klagenfurtu imaju za budalu.
14 godina
NEW_MAN kaže...
I ne mogu igrat DayZ ffs!!!
Gore je bilo pitanje Lux i ostala ekipa, gjde ste nema vas online, server off? Sto se dogada?

Posto spadam pod tu ekipu i imao sam udio u sponzoriranju servera, javljam da me ovi u Klagenfurtu imaju za budalu.

njumen sam polako nemoj se zivcirat :D

17 godina
Ako nekoga zanima kak izgleda DayZ a neda mu se cekat mjesec dana za standalone, na steamu je popust na ARMA 2 i kosta 14,99 eura.
13 godina
protjeran
NEW_MAN kaže...
Ako nekoga zanima kak izgleda DayZ a neda mu se cekat mjesec dana za standalone, na steamu je popust na ARMA 2 i kosta 14,99 eura.

Ili mozete probat War Z, sada je 50% off znaci 15$

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
17 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...

I još uvijek ne zna kako izgleda DayZ :)

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
Bugzapper kaže...

I još uvijek ne zna kako izgleda DayZ :)

Slazem se, ali ja sam se odlucio za War Z pogledavsi nekoliko recenzija na YT i procitavsi nekoliko desetaka stranica ovdje na forumu.

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
13 godina
ARMA II DayZ mod

Sa Armom dobivas dvije igre, ne samo DayZ... DayZ je samo mod za sada. Tako da bolje se isplati to uzet, a WarZ se svejedno stigne uzet...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Sa Armom dobivas dvije igre, ne samo DayZ... DayZ je samo mod za sada. Tako da bolje se isplati to uzet, a WarZ se svejedno stigne uzet...

Znam, ali ARMA kao ARMA me ne zanima (ne velim da nije dobra igra), ali cinjenica je da je DayZ mod donio ARMI ogroman uspjeh{#}

17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Kolko modova ima, dobiješ ih bar 10.

Ako netko već ima Armu neka bar proba ACE mod. Pa da bar vidi kako realna vojna igra zbilja izgleda. Samo zvuk pobriše pod s bilo kojim "realnom" AAA igrom.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 14:33 (ZC_Someone).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice