Jel se moram prijavit za regruta?
Da i onda si 30 dana na razmatranju. Onda polazes ispit, i onda ulazis u redovne igrace ako prodes. To podrazumjeva i redovno placanje servera, i sudjelovanje u trenizima, i uvjek for4fun (osobna upoznavanja i to). Ma jednom rječju mrcine su zakon.
Da i onda si 30 dana na razmatranju. Onda polazes ispit, i onda ulazis u redovne igrace ako prodes. To podrazumjeva i redovno placanje servera, i sudjelovanje u trenizima, i uvjek for4fun (osobna upoznavanja i to). Ma jednom rječju mrcine su zakon.
Kaj nije rekao Minoza da ne moraš biti član klana već samo registriran na forumu da bi igrao na serveru.
Kaj nije rekao Minoza da ne moraš biti član klana već samo registriran na forumu da bi igrao na serveru.
Aha - A to neznam. Ispričavam se unaprjed na grešci. Ja sam mislio klansko igranje, to je još jedan veliki korak naprjed od ovoga trenutno što igramo.
Au..to mi prevelika obveza..nemam vremena za to :D..anyway.cim sjednu neke pare na pay pal, saljem donaciju :)
Nisam bio dovoljno jasan po tom pitanju.
Dakle, registracijom na forumu postajete regrut klana. To je rok od mjesec dana u kojem se od vas očekuje da se upoznate sa nama (ne mislim osobno nego ovako na forumu, a naravno tko želi i osobno na okupljanjima), forumom, sistemom igranja i funkcioniranja te sami odlučite jeli to za vas ili nije... Nakon tog roka, ako želite, možete polagati ispit za punopravnog člana, tek tada postajete član.
Pristupanjem u regrute (registracijom) dobivate podatke za TS i server kako biste mogli igrati na našim serverima.
Jel sad jasnije?
Detalje možete pročitati na našem forumu...
Također, ovo često čujem: "nemam vremena", dakle, da nešto razjasnim, od vas se očekuje nekakva aktivnost, bilo forum bilo igranje, nitko od vas ne traži da zapostavljate svoje obaveze radi igranja za boga miloga Svi mi imamo RL obaveze i svi igramo onda kada stignemo, to nije razlog da ne pristupite u Mrcine! Mi nismo samo "klan", mi smo ekipa koja se igra, druži i zabavlja!
Ja mislim da ću se povući iz ArmA-e dok ne nabavim bolji komp. Na mojim postavkama ni oči sokolove ne pomažu u lociranju protivnika koji je 500-tinjak metara udaljen. A kad sam igrao ovu misiju, javio mi se i mouse lag.
Tako da, doviđenja ArmA-ši. Uživajte u ovoj super igrici.
Ja mislim da ću se povući iz ArmA-e dok ne nabavim bolji komp. Na mojim postavkama ni oči sokolove ne pomažu u lociranju protivnika koji je 500-tinjak metara udaljen. A kad sam igrao ovu misiju, javio mi se i mouse lag.
Tako da, doviđenja ArmA-ši. Uživajte u ovoj super igrici.
Kaj sam ja rekao odmah u startu I ja imam 24' Inča i Full HD i opet teško vidim.
Aha, kk. Isprika onda, ja sam krivo shvatio.
Ja i Ante smo upoznati s tim.
Ak je tako mogli bi se čuti u vezi toga. Naravno ako primate natrag dezertere
Aha, kk. Isprika onda, ja sam onda krivo shvatio.
Ja i Ante smo upoznati s tim.
Ak je tako mogli bi se čuti u vezi toga. Naravno ako primate natrag dezertere
Ako si bio neaktivan, vjerovatno si prebačen u civile ali ne i izbačen ili nešto slično... ako si to mislio... to prakticiramo samo sa kradljivcima čizama! Ne volimo da nam netko dira čizme! Točka!!!
Slobodno se javite na forumu i recite da se želite aktivirati u Arma 2 sekciji Kuverte ćemo riješiti na PP.
Ma ništa takvoga. Bio sam (da se i malo pohvalim, dozapovjednik ) u probnoj sekciji koja na kraju nije zaživjela. Trebao sam još samo položiti test pa sam razmišljao odmah o prebacivanju u ArmA II ili BC2 vod. Ali na kraju sam odustao i izašao iz klana radi obaveza zbog kojih sam vremenski jako malo na PCu na kojem mogu igrati grafički zahtijevene igre.
Ima li kakve akcije u planu večeras? Kolika bi brzina bila potrebna za hostanje mape s recimo 8-10 igraca?
Ima li kakve akcije u planu večeras? Kolika bi brzina bila potrebna za hostanje mape s recimo 8-10 igraca?
Brzina je bitna ali nije baš sad jedina bitna stvar. Ja sam probao igrati L4D2 na hostu koji ima doma optiku pa je svejedno lagalo. A kod drugog frenda s običnom 4Mbita vezom je radilo super.
Bitni su i sama kvaliteta veze i snaga hostovog PCa. Lako moguće da je jučer lagalo zato jer rambo baš i nema komp za igranje Arme.
Pa ako hocete probati mogu ja hostati

MIsliš na arma 2 free evo ti link http://www.megaupload.com/?d=Q2RU2VJC

Ljudi imam problema malo sa armom :/ Jbg, pocetnik sam.
Kako prebaciti u 3rd person view?
Ljudi imam problema malo sa armom :/ Jbg, pocetnik sam.
Kako prebaciti u 3rd person view?
Enter na numeričkom djelu tipkovnice (ukoliko nije težina podešena na expert).
pitanje, nisam nikada igrao armu pa me zanima...jel uopće postoji sp ove igre i kakav je coop mode?
pitanje, nisam nikada igrao armu pa me zanima...jel uopće postoji sp ove igre i kakav je coop mode?
Postoji ali u free verziji ga nema.
Za coop nebih znao.
Vecina govore da prava car arme se tek vidi u multyplayer-u ;)
a e, prema ovom što vidim na jutubu call of duty mi izgleda ko onaj frutek za malu djecu
al napet mi je i coop da malo peglam s bratom
a e, prema ovom što vidim na jutubu call of duty mi izgleda ko onaj frutek za malu djecu
al napet mi je i coop da malo peglam s bratom
Ima i coop. Samo to smo mi i igrali
zanima me da li trebam skinut neki patch kad skinem arma 2 setup i instaliram??
ako je free onda nemoras
Samo da napomenem da je naš server (*NOB* Mrcine) sada na 1.10 verziji. Znači ako je ovo nekog prije sprečavalo da zaigra s nama, sada to više nije problem.

Svatko tko igra je na TS-u.
Pozdrav drustvo. Novi sam na forumu, prijavio sam se samo zbog ove igre :))..
Zanima me dal jos igrate i dal bi se mog'o i ja prikljuciti?? Bezveze mi igrati sa "nepoznatim", svi trce ko muhe bez glave :))