Arma 2: Free

poruka: 279
|
čitano: 41.297
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Jel se moram prijavit za regruta?

WP

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Arma 2: Free
netko,netkovic kaže...

Da i onda si 30 dana na razmatranju. Onda polazes ispit, i onda ulazis u redovne igrace ako prodes. To podrazumjeva i redovno placanje servera, i sudjelovanje u trenizima, i uvjek for4fun (osobna upoznavanja i to). Ma jednom rječju mrcine su zakon.

Zivotni Cilj: Upoznati i izvesti Mentalista u grad i napit ga
17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
netko,netkovic kaže...

Da i onda si 30 dana na razmatranju. Onda polazes ispit, i onda ulazis u redovne igrace ako prodes. To podrazumjeva i redovno placanje servera, i sudjelovanje u trenizima, i uvjek for4fun (osobna upoznavanja i to). Ma jednom rječju mrcine su zakon.

Kaj nije rekao Minoza da ne moraš biti član klana već samo registriran na forumu da bi igrao na serveru.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Kaj nije rekao Minoza da ne moraš biti član klana već samo registriran na forumu da bi igrao na serveru.

Aha - A to neznam. Ispričavam se unaprjed na grešci. Ja sam mislio klansko igranje, to je još jedan veliki korak naprjed od ovoga trenutno što igramo.

15 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...
netko,netkovic kaže...

Au..to mi prevelika obveza..nemam vremena za to :D..anyway.cim sjednu neke pare na pay pal, saljem donaciju :)

WP
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Nisam bio dovoljno jasan po tom pitanju.

Dakle, registracijom na forumu postajete regrut klana. To je rok od mjesec dana u kojem se od vas očekuje da se upoznate sa nama (ne mislim osobno nego ovako na forumu, a naravno tko želi i osobno na okupljanjima), forumom, sistemom igranja i funkcioniranja te sami odlučite jeli to za vas ili nije... Nakon tog roka, ako želite, možete polagati ispit za punopravnog člana, tek tada postajete član.

Pristupanjem u regrute (registracijom) dobivate podatke za TS i server kako biste mogli igrati na našim serverima.

Jel sad jasnije?

Detalje možete pročitati na našem forumu...

Također, ovo često čujem: "nemam vremena", dakle, da nešto razjasnim, od vas se očekuje nekakva aktivnost, bilo forum bilo igranje, nitko od vas ne traži da zapostavljate svoje obaveze radi igranja za boga miloga {#} Svi mi imamo RL obaveze i svi igramo onda kada stignemo, to nije razlog da ne pristupite u Mrcine! Mi nismo samo "klan", mi smo ekipa koja se igra, druži i zabavlja!

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 23:54 (Minoza).
17 godina
neaktivan

Ja mislim da ću se povući iz ArmA-e dok ne nabavim bolji komp. Na mojim postavkama ni oči sokolove ne pomažu u lociranju protivnika koji je 500-tinjak metara udaljen. A kad sam igrao ovu misiju, javio mi se i mouse lag.

Tako da, doviđenja ArmA-ši. Uživajte u ovoj super igrici.

When my time comes, I want to be buried face down. So that anyone who doesn't like me, can kiss my ass.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Ja mislim da ću se povući iz ArmA-e dok ne nabavim bolji komp. Na mojim postavkama ni oči sokolove ne pomažu u lociranju protivnika koji je 500-tinjak metara udaljen. A kad sam igrao ovu misiju, javio mi se i mouse lag.

Tako da, doviđenja ArmA-ši. Uživajte u ovoj super igrici.

Kaj sam ja rekao odmah u startu{#} I ja imam 24' Inča i Full HD i opet teško vidim.

17 godina
neaktivan

Aha, kk. Isprika onda, ja sam krivo shvatio.

Ja i Ante smo upoznati s tim.

Ak je tako mogli bi se čuti u vezi toga. Naravno ako primate natrag dezertere {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 0:22 (ZC_Someone).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
nah ja imam taktiku...posaljem minozu naprijed pa kad pocnu pucat na njega onda vidim odakle pucaju.... wonderful
Iz dana u dan
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Aha, kk. Isprika onda, ja sam onda krivo shvatio.

Ja i Ante smo upoznati s tim.

Ak je tako mogli bi se čuti u vezi toga. Naravno ako primate natrag dezertere {#}{#}

Ako si bio neaktivan, vjerovatno si prebačen u civile ali ne i izbačen ili nešto slično... ako si to mislio... to prakticiramo samo sa kradljivcima čizama! Ne volimo da nam netko dira čizme! Točka!!! {#}

Slobodno se javite na forumu i recite da se želite aktivirati u Arma 2 sekciji {#} Kuverte ćemo riješiti na PP. {#}

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 0:02 (Minoza).
17 godina
neaktivan

Ma ništa takvoga. Bio sam (da se i malo pohvalim, dozapovjednik {#}) u probnoj sekciji koja na kraju nije zaživjela. Trebao sam još samo položiti test pa sam razmišljao odmah o prebacivanju u ArmA II ili BC2 vod. Ali na kraju sam odustao i izašao iz klana radi obaveza zbog kojih sam vremenski jako malo na PCu na kojem mogu igrati grafički zahtijevene igre.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ima li kakve akcije u planu večeras? Kolika bi brzina bila potrebna za hostanje mape s recimo 8-10 igraca?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tromblon kaže...

Ima li kakve akcije u planu večeras? Kolika bi brzina bila potrebna za hostanje mape s recimo 8-10 igraca?

Brzina je bitna ali nije baš sad jedina bitna stvar. Ja sam probao igrati L4D2 na hostu koji ima doma optiku pa je svejedno lagalo. A kod drugog frenda s običnom 4Mbita vezom je radilo super.

Bitni su i sama kvaliteta veze i snaga hostovog PCa. Lako moguće da je jučer lagalo zato jer rambo baš i nema komp za igranje Arme.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 16:23 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan

Pa ako hocete probati mogu ja hostati

0 0 hvala 0
14 godina
Ljudi ja sam bio na njihovoj stranici da skinem game ali nikako mi nece skinut, mi moze netko dat direktan link za skinut gdje pise odmah download ?
Benzin 20kn, upaljac 3kn, gledati kako skola gori: NEPROCJENJIVO!!!
14 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...
Ljudi ja sam bio na njihovoj stranici da skinem game ali nikako mi nece skinut, mi moze netko dat direktan link za skinut gdje pise odmah download ?

MIsliš na arma 2 free evo ti link http://www.megaupload.com/?d=Q2RU2VJC

14 godina
Puno hvala :)
14 godina
neaktivan

Ljudi imam problema malo sa armom :/ Jbg, pocetnik sam. 

Kako prebaciti u 3rd person view?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Izbjeglica_02 kaže...

Ljudi imam problema malo sa armom :/ Jbg, pocetnik sam.

Kako prebaciti u 3rd person view?

Enter na numeričkom djelu tipkovnice (ukoliko nije težina podešena na expert).

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
15 godina
neaktivan

pitanje, nisam nikada igrao armu pa me zanima...jel uopće postoji sp ove igre i kakav je coop mode?

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 15:50 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

pitanje, nisam nikada igrao armu pa me zanima...jel uopće postoji sp ove igre i kakav je coop mode?

Postoji ali u free verziji ga nema. 

Za coop nebih znao.

Vecina govore da prava car arme se tek vidi u multyplayer-u ;)

15 godina
neaktivan

a e, prema ovom što vidim na jutubu call of duty mi izgleda ko onaj frutek za malu djecu {#}

al napet mi je i coop da malo peglam s bratom

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

a e, prema ovom što vidim na jutubu call of duty mi izgleda ko onaj frutek za malu djecu {#}

al napet mi je i coop da malo peglam s bratom

Ima i coop. Samo to smo mi i igrali

14 godina

zanima me da li trebam skinut neki patch kad skinem arma 2 setup i instaliram??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ako je free onda nemoras

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samo da napomenem da je naš server (*NOB* Mrcine) sada na 1.10 verziji. Znači ako je ovo nekog prije sprečavalo da zaigra s nama, sada to više nije problem.

3D dizajner
Moj PC  
3 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Minoza jel vas ima navecer dosta na teamspeaku...ja sam na moru pa cu doci kada se vratim
Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
14 godina
neaktivan
strbi kaže...
Minoza jel vas ima navecer dosta na teamspeaku...ja sam na moru pa cu doci kada se vratim

Svatko tko igra je na TS-u.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
13 godina
neaktivan

Pozdrav drustvo. Novi sam na forumu, prijavio sam se samo zbog ove igre :))..

Zanima me dal jos igrate i dal bi se mog'o i ja prikljuciti?? Bezveze mi igrati sa "nepoznatim", svi trce ko muhe bez glave :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice