Skužio sam na koju ih foru dobit ali neznam zašto naglo gubim novac. Para se topi a piše da imam prihod +460 a ipak gubim lovu
za sve one koji trebaju malu pomoć http://www.roadwolf.ca/blog/?p=182
Skužio sam na koju ih foru dobit ali neznam zašto naglo gubim novac. Para se topi a piše da imam prihod +460 a ipak gubim lovu
za sve one koji trebaju malu pomoć http://www.roadwolf.ca/blog/?p=182
Može ovisiti o tvojoj trgovini ili bilo čemu drugom , ima bezbroj razloga , zato volimo ovaj serijal .
Puno kupuješ možda ?
da puno kupujem ali ne svojom voljom. nemogu prekinut kupovinu. oni brodovi mi non stop nešto donose a ja to nemogu otkazat
Na kojem si chapteru ?
di me onaj teletabis kardinal napada
EDIT: kupujem sve one stvari koje nemogu napravit na svom otoku. jel moeram naselit drugi otok?
E tu moraš kupovati oš ti neš ti .
Moraš izdržati oko 3-4 napda.
Onda od one ženske dobiješ help papir koji staviš na brod dok ti ona keže da te onaj arafat spasi i to je to , najkrača misija ali treba izdržati.
Nemoj odmah vojsku uz obalu staviti malo je povuci .
I obavezno stavi zaštitu :) kod warehous jer će ti to u drugom napadu napasti i onda si gotov ako u tom trenu nemaš resursa.
Igra je predobra, sad sam stao na chapter 8 ali mi se neda bas pa sam krenuo igrati scenario i presao sam master builder, a sad zapoceo diplomat :)
Evo korisnih slika kako graditi farme i gradove da stedis prostor :P
http://img9.imageshack.us/img9/8455/1screenshot0006e.jpg
http://img297.imageshack.us/img297/8530/2screenshot0005v.jpg
Igra je ludnicaaaaaaaaaaa. Sutra nastavljam sa chapterom 8. Inače neprelazim strategije već više igram skirmish. Ali anno ću preć uzduž i popreko.čak sam ispunio i onaj njihov upitnik . Bez obzira što ću preć piratsku verziju kada budem imo koju kintu kupujem oriđiđi da skuplja prašinu i kao poptpru za daljnje nastavke
Jel zna tko kako napraviti trgovacke rute??l
Zamolio bi Te da mi objasniš na koju foru si dobio novac, a za ostalo čemo lakše. HVALA.BORIS. civoksalbb@email.t-com.hr
kolko se sijecam kliknes na brod pa onda new trade rute pa izaberes koje gradove..u koji grad sta odvozis i sta kupujes od tamo i tako u grug ako ne na broda onda imas neki izbornik u desnom donjem kutu...
drago mi je da se neko sjetio ove fenomenalne igre. igram ju non stop i nemogu je se zasititi. e sad .trgovačke rute.
dolje desno imaš kao nekakvu zvijezdicu tj kompas.klikneš tamo odeš na create new trading rute odabereš luku iz koje ćeš uzimati npr kamen.klikneš na plus(load tj da napuni brod),odabereš šta želiš prevoziti , odabereš drugu luku gdje želiš da istovari .klikneš na minus i odabereš tu istu stvar koju je napunio . odabereš brod i to je to. nadam se da sam bio jasan
pozz
eto, sluzi me pamcenje..hh
kako se dobije onaj "tools"
ima ko serial number za anno 1404 nikako ga nemogu nać na cd - u
POMOĆ
Ako to neznaš onda predlažem da ni neideš dalje jer jed alje još samo kompliciranije a nemože ti nonstop netko sve objašnjavat.
Ovako imam jedno pitanje instalirao sam igru anno 1404 na laptop acer Aspire 6930g, imam na njemu 3gb rama, intel core 2 duo t5800, geforce 9300m TurboCache ali mi igra i na najmanjim postavkamam zastajkuje, jeli ta igra toliko zahtjevna ili je problem u mojem laptopu.
Ako to neznaš onda predlažem da ni neideš dalje jer jed alje još samo kompliciranije a nemože ti nonstop netko sve objašnjavat.
igra je dobra i komplicirana što je čini zanimljivom , ja sam sad na chateru 5 , za igru treba mislit,neisusnima je bolje da ni ne pokušavaju igrat
igra je dobra i komplicirana što je čini zanimljivom , ja sam sad na chateru 5 , za igru treba mislit,neisusnima je bolje da ni ne pokušavaju igrat
ma kad sam bio na chapter 1 ponestalo mi toolsa a ja nisam vidio kuću za tools jer je niti nema pa sam zato pitao al sam riješio tako što sam krenuo ispočetka i slušo onog što mi kaže da učinim,sad sam na chapter 4 .
ali hvala na toj stranici pomogla mi je za nešto drugo
ee ja sam stao na 7 dijelu i sada trebam proizvodit onaj indigo al ga nemogu jer nemam dovoljno prestiz podova
ja sam na chapter 8 i sad gradim onu katedralu na "2"
-cu..zanima me jel ima tko inst. Anno na 7-ci ja imam i svako malo mi se smrzne igra ali nakon 10 sec čekanja odmrzne se, jako iritantno,radila je normalno na XP-u,sad nisam siguran jel Anno podržan za 7-cu...help!
-cu..zanima me jel ima tko inst. Anno na 7-ci ja imam i svako malo mi se smrzne igra ali nakon 10 sec čekanja odmrzne se, jako iritantno,radila je normalno na XP-u,sad nisam siguran jel Anno podržan za 7-cu...help!
ja imam 7-micu i radila mi je na njoj savršeno,pogledaj u grafičke opcije i namjesti na slabije pa onda probaj
Kada hoću da pokrenem Anno 1404 javlja mi poruku>Anno.exe-System Error "The program cant start because d3dx9_40.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this problem.Unaprijed zahvalan za pomoć.Inace imam Windows 7 64 bit,Ati Radeon HD 3470 512MB,2.2GHz,2GB RAM.
Samo skini taj dll i kopiraj ga u igru i radit će 100 % .
jel ima tko serial number za Anno 1404 Dawn of Discovery. pomozite molim vas ludim
jel ima tko serial number za Anno 1404 Dawn of Discovery. pomozite molim vas ludim
e jos da je prilikom registracije pročitat pravila , kako je to teško
..prvo pročitaj pravila foruma prije nego što takvo što pišeš,btw crack ti ne valja... ne smijem dalje pisat da nebi požutio....googlaj...
šta je to linen garments i kako se dobiva sad sam na chapter 2 i trebam donjet onom nekom liku a ne znam ništ o ovoj igrici
EDIT:trebam još izgradit weavers hut i hemp plantation a nemam ih na popisu