Americam Army vs CoD4 zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 2.108
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Americam Army vs CoD4

Evo bas me zanima vase misljenje koja li je bolja igra od ove dvije navedene meni je iskreno puno bolja aa koju vec igram par godina a cod4 sam poceo tek prije par mjeseci

ali mislim da je aa puno bolja makar se o ukusima ne raspravlja pa me zanima vase misljenje jer je ovdje kod mene vijecno pitanje koja je igra boljaBelji se

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Americam Army vs CoD4
Kakvo je to glupo pitanje!!
Pa CoD 4 naravno!!
I will first use google,before asking stupid questions.
16 godina
neaktivan
Americam Army vs CoD4

E tebi je to glupo pitanje jer si ocigledno fan cod4 a samo to i igras najvjerojatnije

kod mene je drustvo podjeljeno ali vise njih igra aa pa sam zato i otvorio ovu temu da cujem misnjena

meni je AA puno bolji od cod-a mi jedino valja 1 a 4 mi je zivo sranje

0 0 hvala 0
17 godina
cak_Norris kaže...

E tebi je to glupo pitanje jer si ocigledno fan cod4 a samo to i igras najvjerojatnije

kod mene je drustvo podjeljeno ali vise njih igra aa pa sam zato i otvorio ovu temu da cujem misnjena

meni je AA puno bolji od cod-a mi jedino valja 1 a 4 mi je zivo sranje

Nepotrebno otvaranje teme po meni i flejmanje opet svu raspravu o mutiplayer fps igrama mozes nac na isto nazvanoj temi
17 godina
neaktivan
Americam Army vs CoD4

Ja sam veći fan americaS armyja iako ga nisam dugo igrao. Igrao sam ga kad je na Bugovom DVD-u došla verzija 2.1.0, a sad nju više niko ne igra. Sviđaju mi se oba multiplayera, ali je americas army realniji, kao prava bitka, još kad se skupi ekipe... uff

Ipak je AA rađen uz pomoć vojske pa i samih vojnika, tako da je igra najrealniji taktički FPS na tržištu, a uz to je i besplatan. Jedino što mi se više sviđa u CoD-u je grafika.

Zamolio bi i Bugovce, ako bi mogli na neki od sljedećih DVD-a staviti najnoviju verziju igre.

Rambo is watching you!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Americam Army vs CoD4

Mozes je skinut sa neta stranica ti je AA tracker tamo mozes skinut najnoviju verziju 2.8.3

i onda skini samo najnoviju patch 2.8.3.01

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Americam Army vs CoD4

Znam da mogu skinuti i s neta, ali imam samo GB internet prometa... Plač

Rambo is watching you!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Americam Army vs CoD4

sta ti nemoze neko poslat tu igru pa kolko ja znam puno ljudi je igra pa valda je ima neko ot tvojih poznatih

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Ja sam veći fan americaS armyja iako ga nisam dugo igrao. Igrao sam ga kad je na Bugovom DVD-u došla verzija 2.1.0, a sad nju više niko ne igra. Sviđaju mi se oba multiplayera, ali je americas army realniji, kao prava bitka, još kad se skupi ekipe... uff

Ipak je AA rađen uz pomoć vojske pa i samih vojnika, tako da je igra najrealniji taktički FPS na tržištu, a uz to je i besplatan. Jedino što mi se više sviđa u CoD-u je grafika.

Zamolio bi i Bugovce, ako bi mogli na neki od sljedećih DVD-a staviti najnoviju verziju igre.

imaš novi AA na ljetnom Enteru...
DONT HIT KIDS ! No, seriously . They have guns now.
17 godina
neaktivan
Americam Army vs CoD4

Ne znam nikog ko igra AA, nije baš popularna u mojem društvu... Također, nemam novi Enter, a i ne namjeravam ga kupovati samo zbog AA... Ali zato Bug redovito kupujem...

Rambo is watching you!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Besmislena tema - lock!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice