Aliens vs. Predator (3)

poruka: 315
|
čitano: 79.072
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Aliens vs. Predator (3)
thuglife kaže...
dainese46 kaže...

Daj napisi koju konfiguraciju imas, jel nesto slicno mojoj? Ja isto imam tih malo cudnih problema. Meni igra uvijek isto radi, da ne znam kak podesim grafiku

Potraži GameCofing u direktoriju igre i tamo namjesti postavke ako ne možeš u igri ( nisam igrao pa neznam točno ).

Ne,ne...Krivo si me skuzio, ja sve mogu namjestit kak spada, al igra uvijek isto radi :) . Vidi se razlika izmedu rezolucija i detalja, al igra ima uvijek istu brzinu rada :) . Ne znam kak bi to drukcije reko :)

Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, Tagan BZ800, Zalman 9500, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, Gigabyte GTX260@ 700/1200/1500, Creative Labs X-Fi Xtreme Music, Chieftec BA-01B-B-B, Razer Copperhead & Go
16 godina
Aliens vs. Predator (3)

Evo igram ga sad sa Alienom. To je inace moja najdraza vrsta iz serijala.

Igra je solidna. Jedinica me se puno vise dojmila.

Fali onaj osjecaj lovca koji je bio u jedinici.

Malo mi je glupo sto Aliena moze samo jedan metak ubiti. Alien bi trebao biti veca mrcina...

Takodjer je penjanje po zidovima malo nespretno napravljeno a i onaj grab sa "e" jer nekad predugo traje kill pa drugi dosecu i ubiju te dok ti ovom radis neki "uber" potez.

Grafika je super ali je dosta stucava.

To mi je malo glupo jer nije bas da je "state of the art" i trebali su to bolje optimizirati.

Mozda bude bolje kad instaliram nove drivere.

Takodjer mi je malo glupo sto se mora simultano prolaziti sa svim vrstama od jednom. Al dobro, nista strasno...

Sve u svemu da bi joj 7.5/10. Mozda 8 ali vise ne.

U svakom slucaju zabavna igra koju vrijedi zaigrati.

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Psiho246 kaže...

Malo mi je glupo sto Aliena moze samo jedan metak ubiti. Alien bi trebao biti veca mrcina...

Takodjer je penjanje po zidovima malo nespretno napravljeno a i onaj grab sa "e" jer nekad predugo traje kill pa drugi dosecu i ubiju te dok ti ovom radis neki "uber" potez.

To mi je malo glupo jer nije bas da je "state of the art" i trebali su to bolje optimizirati.

Takodjer mi je malo glupo sto se mora simultano prolaziti sa svim vrstama od jednom. Al dobro, nista strasno...

kako to mislis 1 metak, ja bas mislim nabavit igru a sa alienom mi je najdraze igra bar mi je bilo..

sta nema sistem kao na prijasnim avp da se alien sa vremenom jaca i to?

16 godina
sizif kaže...

Djeco igra uopće nije loša, ne možete u baš svakoj igrici trčati po livadi i skupljati djetelinu za bolji plašt.

Napomena za starije članove foruma (ako ovo čitaju): VRLO VRLO nostalgično!!!!!

...kad se samo sjetim prvog dijela na P2 400MHz, 64rama i nvidia tnt2 vanta-kanta 16mb (nisam si mogao priuštiti od 32), uf to su bile neprospavane noći, sanjao sam onaj famozni marinčev radar

potpis :D sa time da sam ja avp igro i na duronu 750mhz :D

16 godina
odjavljen
Aliens vs. Predator (3)

upravo zavrsio marinac kampanju. pa ono, nije lose a bome nije ni uber. grafika je lijepa pa ne razumijem zasto neki pljuju po njoj. bezveze mi je sto mozes nosit samo tri oruzja ali eto dobro su napravljena tako da mozes rulat s bilo kojom kombinacijom, ja sam koristio samo snajper i shotgun, pulse rifle suxa big time, preslaba je. jaci je onaj pistolj! 

sutra nastavljam s alienom pa predatorom.

i nije bas neki spojler ali eto :

vec dugo nisam igrao neki fps gdje si u ulozi crnca,i to ruznog

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

LOLOLOLOL

Hvala, uljepšao si mi dan :D

4chan always finds a way!
15 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

jel može meni neko reč zašto ja neman tekstova u igri!

iman piratsku igru

Chuck Norris je poreza nož!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

subtitles-ON?

JESUS SAVES!!!
16 godina
toxic kaže...
Psiho246 kaže...

kako to mislis 1 metak, ja bas mislim nabavit igru a sa alienom mi je najdraze igra bar mi je bilo..

sta nema sistem kao na prijasnim avp da se alien sa vremenom jaca i to?

Ma ak te iz blizine pukne jednim metkom, umres.

S vremenom ne jacas, barem ne za sad.

Mislim da sam odigrao samo prvi dio kampanje Aliena pa neznam. Da bi nastavio, trebam igrat jos dio kampanje marinca i jos jednu misiju predatora.

- Psiho246
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

subtitles-ON?

ma ne to nego uopće nema tekstova!

niza options, ni za quit, ni za new game, ništa!

15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

iman piratsku igru

ufff... nije ti baš ovo pametno ovako izvalit na forumu... Izlanuo se

3D Designer
16 godina
skank666 kaže...

upravo zavrsio marinac kampanju. pa ono, nije lose a bome nije ni uber. grafika je lijepa pa ne razumijem zasto neki pljuju po njoj. bezveze mi je sto mozes nosit samo tri oruzja ali eto dobro su napravljena tako da mozes rulat s bilo kojom kombinacijom, ja sam koristio samo snajper i shotgun, pulse rifle suxa big time, preslaba je. jaci je onaj pistolj! 

sutra nastavljam s alienom pa predatorom.

i nije bas neki spojler ali eto :

pa onak fora je sta mozes nosit samo 3 oruzja tj realnije jer da ih nosi 10 bas i nema nekog smisla zar ne? Tesko je i 1 pusku nosit a kamoli 3 :D + jos stit ostala oprema i tako dalje.. ovo je super

16 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

Evo igram aliena(prvog od ikoje rase) i dosao sam do đungle, stavio sam detalje na low ali opet imam probleme sa texturama, evo screen. Pa mozete li mi vi mozda pomoci oko toga?

Braiiiiinss! Hitler je bio zombi također.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

igra je stvarno dobra, demo je bio maltene smeće. ali sp je jako dobar bar ovih 2 sata što sam odigrao

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

e ima ko problema sa zvukom u igri??

meni ne radi zvuk u igri...

moze pomoc??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

sad san se sitia zbog čega neman tekstova u igri:

na kraju instalacije je pisalo da triban instalirat neke tri stvari sam, ali ja debil nisan to čita nego san priitisnia quit pa sad nez šta to triba

jel može neko dat linkove odakle da to skinen pa instalitan

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dr. zlo kaže...

na kraju instalacije je pisalo da triban instalirat neke tri stvari sam, ali ja debil nisan to čita nego san priitisnia quit pa sad nez šta to triba

Hvala!

reinstall igre :D

15 godina
neaktivan
toxic kaže...
dr. zlo kaže...

Hvala!

reinstall igre :D

a da nije možda nekome manji problem napisat to šta triba instalirat :D

16 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

Evo sada kako sam dosao daleko s marincem, tamanim i predatore, vec polako mi igra vise nije toliko zanimljiva. Ispocetka me je privlacila, a sada mi se i ne igra vise, barem ne s marincem. Smeta me sto je dosta monotono. Uglavnom radim iste stvari iz nivoa u nivo. Ubijat aliene, ici stazom, tu i tamo nesto hakirati i tako stalno. I okolis postaje monoton, jeste da se mijenja ali sve to vuce na isto. Da je malo neceg novog.

Sad polako i shvacam ove sto pljuju igru. Samo sto je meni igra ispocetka bila dosta dobra, a kako idem dalje, postaje nezanimljivije. No eto, prijeci su s marincem do kraja, onda s Predatorom a aliena cu ostaviti za kraj.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
dr. zlo kaže...

Hvala!

ni ja to nisam instalirao a igra mi radi dobro , mislim da je trebalo instalirat directx .CC+ (tako nesto) i ne sjecam se trece stvari
JESUS SAVES!!!
15 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

DirectX, Microsoft visual C++, ne znam što još

Ništa od ovoga ne bi trebalo imati veze sa time što nemaš tekst u igri...

No evo, DirectX možeš skinut ovdje:

LINK  --- to je zadnja verzija

A visual C++ ovdje:

LINK 32 bit   -- ovaj je za 32 bitne Windowse

LINK 64 bit  -- ovaj je za 64 bitne Windowse

3D Designer
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Aliens vs. Predator (3)

CC+! HAHHAHAHA! biserko!

evo zavrsio i predatora, pa bilo bi ok da nisu oruzja bezveze i borba s alienima pogotovo ono light attack heavy attack-nepotrebno i gubi na fluidnosti borba! ali sve u svemu nije lose

ali ima nekih bas usranih stvari npr, igrajuci s predatorom udem u neku sobu i tamo neki civil i kad me je skuzio uzme gun i propuca si glavu, ok je to ali kako si je propucao glavu, glava je zajedno s kicmom izletjela iz tijela. to sam isto primjetio kad ih rezes s onim diskom tj ne odreze im glave nego ih cupa van s kicmom WTF!

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

CC+! HAHHAHAHA! biserko!

evo zavrsio i predatora, pa bilo bi ok da nisu oruzja bezveze i borba s alienima pogotovo ono light attack heavy attack-nepotrebno i gubi na fluidnosti borba! ali sve u svemu nije lose

ali ima nekih bas usranih stvari npr, igrajuci s predatorom udem u neku sobu i tamo neki civil i kad me je skuzio uzme gun i propuca si glavu, ok je to ali kako si je propucao glavu, glava je zajedno s kicmom izletjela iz tijela. to sam isto primjetio kad ih rezes s onim diskom tj ne odreze im glave nego ih cupa van s kicmom WTF!

ROFL

Ja isto ne hvacam taj retardirani heavy i light attack.

Sta nisu ko u jedinici imas lijevim klikom attack, a kad ga drzis malo dulje one se "charge-a" i postane heavy attack.

Efekt je isti samo sto je ovo puno jednostavnije...

Al zasto bi bilo jednostavno kad moze biti komplicirano???

Tako su mogli osloboditi desni klik i na njega staviti top, a ne na glupi srednji klik koji i nije bas jednostavno za pogoditi...

Mogli su i blok staviti tamo...

Al ovo s kicmom....hahaha smijem se jos uvijek. Nisam to jos vidio al obratit cu paznju sad kad nastavim s Predatorom.

- Psiho246
15 godina
neaktivan
u_hall kaže...

moze pomoc??

smanji kvlitetu zvuka u OSu, kažu po forumima da je čest problem.

Meni ne rade svi tonovi u isječcima, samo pozadinski zvukovi no u samoj igri sve šljaka

15 godina
neaktivan
Minoza kaže...

A visual C++ ovdje:

e fala ti al još neman tekstova...ja mis da triba bit još jedna stvar, bia bi jako zahvalan kad bi neko reka koja

16 godina
Living.Dead kaže...

Evo igram aliena(prvog od ikoje rase) i dosao sam do đungle, stavio sam detalje na low ali opet imam probleme sa texturama, evo screen. Pa mozete li mi vi mozda pomoci oko toga?

To sam i ja dobio kod aliena. Downclockao sam memoriju od grafičke, i instalirao 10.2 drivere i nije više bilo tog.

u_hall kaže...

moze pomoc??

Meni zvuk radi,ali u nekim cutscene-ovima ga nema??? Mislim nesmeta mi to uopće.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 16:43 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

Trenutno igram zadnju rasu humane, taman sam ubio maticu i jako je zabavno jer nemas onaj element iznenađenja.

Braiiiiinss! Hitler je bio zombi također.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Aliens vs. Predator (3)

evo zavrsio i aliena i sto se tice njegovog gameplaya, dojmovi su mlaki. naprimjer : onaj autotransition je mogao biti i bolji nekad sam se znao skroz izgubiti, nebi znao gdje sam, totalno ubija u pojam ono ciljanje ventilacije pa onda lupi space da se alien uvuce unutra, al to nije moglo bez biti bez neke posebne naredbe, pa da se alien jednostavno useta u ventilaciju ili sto vec, i steta je sto nema leap-a kao u dvojci, onaj dalekometni skok! inace najvise su me se dojmili kill-ovi i od aliena i predatora, vidi se da je tome posveceno puno paznje. najzesci kill mi je od aliena kad covjeku kroz supak nabije rep i  izade na usta, WTF!!! 

e sad posto sam igrao prvo cijelu kampanju od marinca pa onda od predatora i aliena ostavio za kraj, na marinca otpada nekih 50% igre na predatora oko 30% a na aliena 20%, to mi je malo bezveze!

a cjelokupna igra je ok nije nista posebno, kratka je ali zato dojmovi kasapljenja su jos jako prisutni

eto toliko

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Aliens vs. Predator (3)

Nadam se da svi igrate na onoj prezadnjoj težini (prije nightmare) jer će te samo proletit prebrzo kroz igru. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 9:51 (Vakaka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
Minoza kaže...

A visual C++ ovdje:

e fala ti al još neman tekstova...ja mis da triba bit još jedna stvar, bia bi jako zahvalan kad bi neko reka koja

Odi tamo gdje ti je instalirana igra i  tamo imas folder redist i unutra imas dvoje stvari za instalirat.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice