Da pitam jel ima igdje demo te igre za skinuti? zanima me kaka je igra? HVALA UNAPRIJED
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da pitam jel ima igdje demo te igre za skinuti? zanima me kaka je igra? HVALA UNAPRIJED
ovomjesečni Bug?
ovomjesečni Bug?
Ma starci su teški da kupe bug jedva su uzeli bug od prošlog mjeseca grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jedva ih uspijem nagovorit oni su ko kamen!
Ev imas demo na sluzbenoj stranici tj. forumu proizvodaca igre
http://www.synetic.de/board/viewtopic.php?f=5&t=4113
Na njemackom je al valjda se znas snaci....
Ev imas demo na sluzbenoj stranici tj. forumu proizvodaca igre
http://www.synetic.de/board/viewtopic.php?f=5&t=4113
Na njemackom je al valjda se znas snaci....
Ak se nesnađem stari če mi pomoč on zna njemački!
Zna neko link od savesa? evo ja nabavio cjelu verziju...
E da jel ima negdje Save Editor ili Trainer neš tako? oprostite na troduplom postu!
Evo nanovo sam stavio windows i kad ja ono instaliro cobru 11 i pokrenem i ostane crn ekran!
ja imam trainer i save za cobra 11 burning wheels
a ako ikome treba trainer za highway nights moze mi se obratiti
ja imam trainer i save za cobra 11 burning wheels
a ako ikome treba trainer za highway nights moze mi se obratiti
Buraz šalji na PM il ovak postaj HVALA UNAPRIJED! trebam za taj III Highway Nights
otiđi na www.gamecopyworld.com tu ti moraju biti svi traineri za sve igre,a ako ne nađes sacekaj koji dan
P.S. ja sam ga tamo nasao
otiđi na www.gamecopyworld.com tu ti moraju biti svi traineri za sve igre,a ako ne nađes sacekaj koji dan
P.S. ja sam ga tamo nasao
Pa de save na rapid il negdje uploadaj pa mi daj link! trainer mi nije toliko bitan kao save!
dali zna netko stranicu ili torrente od kud mogu skinuti sve sezone cobre 11 jer je stvarno najbolja serija na svijetu!hvala unaprijed
@T-man bolje editiraj post da te nevidi F1 Ivo poslo sam ti na pm ima oko 40 gb serija
@T-man bolje editiraj post da te nevidi F1 Ivo poslo sam ti na pm ima oko 40 gb serija
aj i meni posalji ak nije problem
mate di si skinuo cjelu verziju igre?
oprostite ali ovo nije iz ovog foruma ali pliz odgovorite...
gdje mogu preuzeti cobra 11 burning wheels cijelu igru?
plizzz važno mi je...