I dalje ne vidim gdje piše koji je mount u pitanju...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam isto dobio nosoroga, ali baš mi je fora veliki nosorog mrcina i još sa battle armor-om (preorder Collector's Edition), moram što prije lupit na 40. nivo
Zadnjih par tjedana sam malo piknul closed betu i igra ima velikog potencijala kad do kraja sve uglancaju. Borba je fino napravljena i questing sistem je dinamičan i raznolik (mada nisu sasvim uspjeli izbjeć questove tipa 'skupi n zečjih brkova i donesi mi ih'). Od vikenda sada će se moći zaigrati u preorderu konačnu igru tako da koliko ću stič počinjem nekog lika uređivat
P.S. bojim se samo da nebu bilo previše svađe sa curom oko mog vremena provedenog za kompom zbog Conana...
Meni ogromno razocarenje, Siegovi ce bit limitirani na 48vs48 i instancirani.
Mislim da samo zbog ovog bi mogo igrat AoC samo dok Warhammer ne izadje...
Funcom je obecavo stotine igraca u siegu i da ce bit open world...
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Gdje ste nabavili Early Acess downloader? Predbiljezio sam se za igru, dobio key od algoritma, registrirao se na funcomu, platio 5€ za early access, ali nigdje mi nije ponudjen download.

Siegovi ce bit limitirani na 48vs48 i instancirani.
Iz closed bete nazalost, a i mos to vidit po svim mogucim forumima. :(
HD3850 512 Mb OC
Eh, da.. nisam igrao PvP bitke u beti jer mi lik nije dovoljno napredovao (imam par likova lvl 10-15), a za pračenje foruma (osim Bug-ovog, naravno) nemam vremena baš
Eh, da.. nisam igrao PvP bitke u beti jer mi lik nije dovoljno napredovao (imam par likova lvl 10-15), a za pračenje foruma (osim Bug-ovog, naravno) nemam vremena baš
HD3850 512 Mb OC
Da li će Conan imati servere koji nisu PvP? ne volim PvP i genkaone, želim questati u miru :)
Bit ce i PvP i PvE servera
Da li se nekome tko je instalirao Early Access verziju AoC dogodilo da mu neki fontovi koji nisu italic postanu italic (npr na BUG forumu moj profil | privatne poruke | itd je italic, a ne sjecam se da je bilo prije. Drugi primjer: sve vijesti na BOLu su italic (ali ne i naslovi), na 24sata isto tako, Google sve italic.
Da li se nekome tko je instalirao Early Access verziju AoC dogodilo da mu neki fontovi koji nisu italic postanu italic (npr na BUG forumu moj profil | privatne poruke | itd je italic, a ne sjecam se da je bilo prije. Drugi primjer: sve vijesti na BOLu su italic (ali ne i naslovi), na 24sata isto tako, Google sve italic.
HD3850 512 Mb OC
Night's Watch starta s 80ak membera s Early-Accesom na serveru Wildsoul - PvP
cya
Da li će Conan imati servere koji nisu PvP? ne volim PvP i genkaone, želim questati u miru :)
HD3850 512 Mb OC
PvP FTW
Ma PvP pogotovo ako će bit kao i EvE Online ono svak može svakog neovisno di se nalazili u datom momentu (naravno jedino gradovi nisu pvp područje).
Škvadra sa aochr ide na pvp server Wildsoul tak da svi koji traže gild ili druženje s našim ljudima nek tam idu.
Ma PvP pogotovo ako će bit kao i EvE Online ono svak može svakog neovisno di se nalazili u datom momentu

Nego ne mogu se nikako odlučiti s kojom bi klasom počeo večeras.. joooj, na sto muka sam.. sve su mi fora
Najviše se dvoumim između uloge koju bi htio imat u borbi - support klasa ili tenk neki.
Jacu bit barbarian 100%.
E ljudi da vi samo znate kako je igra sad stabilna u beti...koda je vec 2 godine vani.
Igro sam jucer 5 sati nije mi niti jednom crashalo ni lagalo, a igram i na maximum dx9 1280x960 sa 2x AA i bloomom a imam ono osrednji komp iz siga.
HD3850 512 Mb OC
Moja gilda "Nidvardir" ce ic na Wildsoul server, tako da mi je drago sto cu bit na serveru s hrvatima. See ya on the battlefield! ^_^
HD3850 512 Mb OC
Kada počinje makljaža?
Počela. Server capovi stalno puni i skaču:)
Po svemu sudeći Funcom je održao obećanja: igra ide 30% brže od bete, izgleda odlično, laga nema, sve je super. :)
Nisam mogao dočekati navečer, spavalo mi se previše. Sad ću ja lijepo krenuti