Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 239.424
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures
naxeem kaže...

I dalje ne vidim gdje piše koji je mount u pitanju...

Kada se logiras, ako si vec dobio mounta a imas jos jedan kljuc, kliknes na  Use a Key to add a Prepaid Card, Upgrade a Subscription or Create a Subscription i pejstas kljuc i kliknes na Validate key i dobis poruku sto si dobio. Ja sam opet dobio nosoroga pa ako ima tko viska mamuta mozemo se dogovorit jerbo ga nisam upgrejdao tako da je key jos valjan.
17 godina
neaktivan

Ja sam isto dobio nosoroga, ali baš mi je fora veliki nosorog mrcina i još sa battle armor-om (preorder Collector's Edition), moram što prije lupit na 40. nivo Belji se

Zadnjih par tjedana sam malo piknul closed betu i igra ima velikog potencijala kad do kraja sve uglancaju. Borba je fino napravljena i questing sistem je dinamičan i raznolik (mada nisu sasvim uspjeli izbjeć questove tipa 'skupi n zečjih brkova i donesi mi ih'). Od vikenda sada će se moći zaigrati u preorderu konačnu igru tako da koliko ću stič počinjem nekog lika uređivat Namigiva

P.S. bojim se samo da nebu bilo previše svađe sa curom oko mog vremena provedenog za kompom zbog Conana...

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina

Meni ogromno razocarenje, Siegovi ce bit limitirani na 48vs48 i instancirani.

Mislim da samo zbog ovog bi mogo igrat AoC samo dok Warhammer ne izadje...

Funcom je obecavo stotine igraca u siegu i da ce bit open world...

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DocMcGoo kaže...

Gdje ste nabavili Early Acess downloader? Predbiljezio sam se za igru, dobio key od algoritma, registrirao se na funcomu, platio 5€ za early access, ali nigdje mi nije ponudjen download.

Kada ti verificiraju karticu s kojom plačaš, pošalju ti mail na adresu koju si napisao u formular i u njemu daju link za downloader s kojim skineš finalnu verziju igre. Meni treba još nekih 11,5 sati, a igrat možemo početi 17. čini mi se (mada koliko ja imam vremena za igru, mene će prepišati neki klinci sa viškom slobodnog vremena u roku tjedan dana od redovnog izlaska igre 23. Neodlučan).

Inače, jedva čekam i boxed igru da mi stigne u Algoritam 23. jer sam naručio Collector's Edition sa onim cool artbook-om, soundtrack-om, mapom Hiborije na koži i još nekim dodatcima (reko, kad več WoW nemam CE, da bar Conana ubodem kak spada Belji se)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Siegovi ce bit limitirani na 48vs48 i instancirani.

Odakle ti te informacije? Ja sam se isto nadao barem 100tinjak igrača u siege-u da će biti po svakoj strani..  ovo je malo onak.. 
Mada kad jednom počne fight i 48 ljudi na svakoj strani zna biti kaos i fanatična borba na sve strane. Pitanje je samo kako će rješiti samo katapultiranje i destruktibilnost zgrada/okoliša.
Kažem, igra ima velikog potencijala, samo ga treba iskoristiti i u narednim patchevima fino ispolirati stvari.

17 godina

Iz closed bete nazalost, a i mos to vidit po svim mogucim forumima. :(

HD3850 512 Mb OC
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Eh, da.. nisam igrao PvP bitke u beti jer mi lik nije dovoljno napredovao (imam par likova lvl 10-15), a za pračenje foruma (osim Bug-ovog, naravno) nemam vremena baš Neodlučan

17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Eh, da.. nisam igrao PvP bitke u beti jer mi lik nije dovoljno napredovao (imam par likova lvl 10-15), a za pračenje foruma (osim Bug-ovog, naravno) nemam vremena baš Neodlučan

Mislim da u closed beti nema sieginga.
Ovu informaciju dobis kad procitas jedan dio ingame manuala koji se updatao u zadnjem patchu i sadrzi ovu informaciju. /

HD3850 512 Mb OC
17 godina
neaktivan

Da li će Conan imati servere koji nisu PvP? ne volim PvP i genkaone, želim questati u miru :)

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50
17 godina

Bit ce i PvP i PvE servera

Potpis:
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li se nekome tko je instalirao Early Access verziju AoC dogodilo da mu neki fontovi koji nisu italic postanu italic (npr na BUG forumu moj profil | privatne poruke | itd je italic, a ne sjecam se da je bilo prije. Drugi primjer: sve vijesti na BOLu su italic (ali ne i naslovi), na 24sata isto tako, Google sve italic.

0 0 hvala 0
17 godina
DocMcGoo kaže...

Da li se nekome tko je instalirao Early Access verziju AoC dogodilo da mu neki fontovi koji nisu italic postanu italic (npr na BUG forumu moj profil | privatne poruke | itd je italic, a ne sjecam se da je bilo prije. Drugi primjer: sve vijesti na BOLu su italic (ali ne i naslovi), na 24sata isto tako, Google sve italic.

To su postavke ili windowsa ili browsera. Ne vjerujem da to ima ikakve veze s Age of Conanom.

HD3850 512 Mb OC
17 godina
DocMcGoo kaže...

To se zna dogoditi zbog "pokvarenih" fontova - neki put se to dogodi iz cistog mira. Onda fino skines microsoftov paket fontova (mislim da bi se trebao naci na njihovom download siteu), pokrenes taj exe, on pobaca fontove u Fonts, restartas Windowse i sve radi. Bas mi se to dogodilo prije par tjedana.

Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
17 godina
neaktivan

Napokon nešto o spellweavingu:

Ako si za AoC PvE server, pošalji mi PM :-)

0 0 hvala 0
17 godina
disturbedHR kaže...

Napokon nešto o spellweavingu:

Kako dobro! :O
Stari moj prehebeno!

HD3850 512 Mb OC
17 godina

Night's Watch starta s 80ak membera s Early-Accesom na serveru Wildsoul - PvP

cya Smijeh

Potpis:
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Sims kaže...

Da li će Conan imati servere koji nisu PvP? ne volim PvP i genkaone, želim questati u miru :)

Kao što možeš vidjeti ovdje: http://forum.bug.hr/forum/topic/pc_igre/age_of_conan_-_odabir_servera/3826.aspx?sort=asc&view=flat ima puno više PvE nego PvP servera! Očito je procijenjeno da će PvE biti popularniji...
17 godina
Miro kaže...
Sims kaže...

Kao što možeš vidjeti ovdje: http://forum.bug.hr/forum/topic/pc_igre/age_of_conan_-_odabir_servera/3826.aspx?sort=asc&view=flat ima puno više PvE nego PvP servera! Očito je procijenjeno da će PvE biti popularniji...
 Krivo je procjenjeno.
Dovest ce do sloma PvP servera.

Vecina ljudi koji ce igrat AoC su tamo zbog PvPa...

HD3850 512 Mb OC
17 godina
Psiho246 kaže...
 Krivo je procjenjeno.
Dovest ce do sloma PvP servera.

Vecina ljudi koji ce igrat AoC su tamo zbog PvPa...

Ovisi....ako će PVP biti kao Shadowbane onda će suxati i odoh ja PVE...a ako će PVP na PVE serverima više biti RVR tipa, opet odoh ja na PVE...nema još dovoljno informacija
17 godina

PvP FTW

17 godina

Ma PvP pogotovo ako će bit kao i EvE Online ono svak može svakog neovisno di se nalazili u datom momentu (naravno jedino gradovi nisu pvp područje). Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2008 9:42 (Vakaka).
17 godina

Škvadra sa aochr ide na pvp server Wildsoul tak da svi koji traže gild ili druženje s našim ljudima nek tam idu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Age of Conan raid video: pt1, pt2

Ako si za AoC PvE server, pošalji mi PM :-)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vakaka kaže...

Ma PvP pogotovo ako će bit kao i EvE Online ono svak može svakog neovisno di se nalazili u datom momentu

Hm, to u načelu zvuči fora, međutim kada se uzme u obzir da ima masa ekipe koja će dane i noći provoditi u Hiboriji i imati epikanere kroz tjedan dana, a prosječan igrač će tek malo skupiti za osrednju opremu, onda to i ne bi baš bilo fora za našeg, jel, prosječnog igrača, jer bi ga na svakom koraku svi klali   Ne znam za vas, ali meni se neda svakih 5 minuta ressurectati pa opet trčati do mjesta gdje sam stao s igrom (a definitivno neću imati dovoljno slobodnog vremena da se powerlevelam) Namigiva

17 godina
neaktivan

Nego ne mogu se nikako odlučiti s kojom bi klasom počeo večeras..  joooj, na sto muka sam..  sve su mi fora Namigiva

Najviše se dvoumim između uloge koju bi htio imat u borbi - support klasa ili tenk neki.

17 godina

Jacu bit barbarian 100%.

E ljudi da vi samo znate kako je igra sad stabilna u beti...koda je vec 2 godine vani.

Igro sam jucer 5 sati nije mi niti jednom crashalo ni lagalo, a igram i na maximum dx9 1280x960 sa 2x AA i bloomom a imam ono osrednji komp iz siga.

HD3850 512 Mb OC
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Moja gilda "Nidvardir" ce ic na Wildsoul server, tako da mi je drago sto cu bit na serveru s hrvatima. See ya on the battlefield! ^_^

HD3850 512 Mb OC
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kada počinje makljaža?

17 godina
neaktivan

Počela. Server capovi stalno puni i skaču:)

Po svemu sudeći Funcom je održao obećanja: igra ide 30% brže od bete, izgleda odlično, laga nema, sve je super. :)

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam mogao dočekati navečer, spavalo mi se previše. Sad ću ja lijepo krenuti Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice