Žiro račun za maloljetnike?

poruka: 413
|
čitano: 265.738
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Žiro račun za maloljetnike?
gjurki kaže...

Pozdrav, zanima me u PBZ-u bih si napravio žiro račun imam 15 god i 6 mjeseci, pa bi to mogo bit problem jer u Erste banci nemogu jer se tek može od 16 -.- a treba mi kolko tolko hitno taj račun.

Odeš u poslovnicu banke sa tatom ili mamom. Pitaš tetu ili tetka u poslovnici da biš htjeo napraviti vlastiti žiroračun. Dobiješ nešto za ispuniti, par potpisa i stvar gotova.

15 godina
protjeran
Camalus kaže...
gjurki kaže...

Pozdrav, zanima me u PBZ-u bih si napravio žiro račun imam 15 god i 6 mjeseci, pa bi to mogo bit problem jer u Erste banci nemogu jer se tek može od 16 -.- a treba mi kolko tolko hitno taj račun.

Odeš u poslovnicu banke sa tatom ili mamom. Pitaš tetu ili tetka u poslovnici da biš htjeo napraviti vlastiti žiroračun. Dobiješ nešto za ispuniti, par potpisa i stvar gotova.

Kužim ja to sve, samo me ovih 16 godina zeza, ili se to može s bilo kolko godina?

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
14 godina
neaktivan
gjurki kaže...
Camalus kaže...
gjurki kaže...

Kužim ja to sve, samo me ovih 16 godina zeza, ili se to može s bilo kolko godina?

Zato ti i kažem da povedeš starog, moj brat je s 14 ili 15 god. napravio kad je počeo raditi sezonski.

15 godina
protjeran

Nači može se:D okej, HVALA!

14 godina
Koliko traje vadenje takvih kartica?
griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
15 godina
protjeran
KKristijan kaže...

I to i kolko treba vremena da mi ljudi mogu uplaćivat novce na taj račun?

14 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Dobiješ u roku 2 tjedna karticu, ako se ne varam Visa Electron kod PBZ-a. S njom možeš kupovati na internetu, radi na paypalu... Ja imam jednu koju koristim samo za net kupovinu.

gjurki: Mogu odmah, dobiti ćeš nešto mjesto kartice da možeš u banci podizati novce. Dok ne dobiješ karticu, možeš samo u banci dizati novce.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 12:39 (Camalus).
15 godina
protjeran
Camalus kaže...
KKristijan kaže...

Dobiješ u roku 2 tjedna karticu, ako se ne varam Visa Electron kod PBZ-a. S njom možeš kupovati na internetu, radi na paypalu... Ja imam jednu koju koristim samo za net kupovinu.

gjurki: Mogu odmah, dobiti ćeš nešto mjesto kartice da možeš u banci podizati novce. Dok ne dobiješ karticu, možeš samo u banci dizati novce.

Okej puno hvala! Tih prvih 2 tjedna ni ne mislim podizat nego samo da mi stoje tamo:) I sve šta mogu u banci napravit mogu i preko internet baknarstva jelda?

15 godina

Znaci sa ziro racunom dobije se visa electronic i mogu ju povezat sa paypalom i kupovat/prodavat te mi drugi ljudi mogu uplacivati na racun?

Gamers Don't Die, They Respawn. xD
16 godina
FiCoO kaže...

Znaci sa ziro racunom dobije se visa electronic i mogu ju povezat sa paypalom i kupovat/prodavat te mi drugi ljudi mogu uplacivati na racun?

Ako hočeš kupovati preko paypala treba ti devizni račun. Tako su meni rekli u banci.

|| http://av-gurus.blogspot.com || Magarac || Sum_of_all_fears: ''AVG nije antivirus (samo bi htio biti to).''
14 godina
neaktivan
gjurki kaže...
Camalus kaže...
KKristijan kaže...

Okej puno hvala! Tih prvih 2 tjedna ni ne mislim podizat nego samo da mi stoje tamo:) I sve šta mogu u banci napravit mogu i preko internet baknarstva jelda?

To najbolje pitaj u banci jer ja nisam siguran. Znam samo da ima aplikacija za mob mPbz pa si mos gledat stanje na računu, kupiti bon i takvo nešto. Za internet bankarstvo pojma nemam, nisam koristio. Samo da bi koristio paypal i kupnju prek neta moraš prvo dobiti karticu.

FiCoO kaže...

Da. Ali, najbolje provjeri u banci.

@Mind Ja imam žiroračun i kupujem kako spada preko paypala. 

EDIT: Možda je i devizni, ne znam stvarno. Provjerite u banci najbolje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 13:03 (Camalus).
14 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
FiCoO kaže...

Ako hočeš kupovati preko paypala treba ti devizni račun. Tako su meni rekli u banci.

Ne treba, apazinjan je rekao da može i preko kunskog.

Mene zanima ako ja sam svojih 15 godina otvorim žiro račun, da li će to sve ljepo funkcionirati preko interent bankarstva?

Što mislite o OTP banci?

14 godina
protjeran

Ovako budem u pon otvorio racun (idem sa starom) ona kaze da se to rijesi u roku od 20 minuta, manje vise kuzi se u to.

Sve sta bi bude rekla teta budem napiso tu, idem u erste banku.

Dvije stvari su beskrajne: svemir i ljudska glupost. Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 16:25 (Pwner M.).
14 godina

http://www.hypo-alpe-adria.hr/home.nsf/id/62

ja ovu vadim...koliko vidim i ovi što nemaju 16 godina bi mogli (14+)

15 godina
KKristijan kaže...

neznam ali mislim da su rekli da se od hypo banke nepovezuju sa paypalom?!

Gamers Don't Die, They Respawn. xD
14 godina
FiCoO kaže...
KKristijan kaže...

neznam ali mislim da su rekli da se od hypo banke nepovezuju sa paypalom?!

Tko ti je to rekao ?

15 godina
protjeran

Ma hypo banka je dobra ali imaju možda 10 poslovnica sve skupa.

14 godina
neaktivan

Ajde i ja idem možda sutra otvorit žiro račun u PBZu, pa vam javim što su rekli.

14 godina
protjeran

Ovako decki ja iskreno mislim da se to ne isplati otvarat ima puno zakona treba roditelj i nije sve isto ko sta ovdije pise..bio sam danas u erste i sve mi je rekla teta.

15 godina
neaktivan

Normalno da treba roditelj. Maloljetan si.

Trebas donjeti samo osobnu iskaznicu i to je to...

Uostalom pise u provm postu da treba roditelj. LoL.

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro |
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 21:51 (rebelsy).
14 godina
protjeran
rebelsy kaže...

Aj molimte, bio sam s Mamom i teta mi je SVE REKLA da preko mene NIJE MOGUCE otvorit raćun, jedino da ide preko kartice od mog Starog i onda bi svaki mjesec s njegove kartice islo 100 kuna i samo BI to mogo trošit.

14 godina
neaktivan
Pwner M. kaže...
rebelsy kaže...

Aj molimte, bio sam s Mamom i teta mi je SVE REKLA da preko mene NIJE MOGUCE otvorit raćun, jedino da ide preko kartice od mog Starog i onda bi svaki mjesec s njegove kartice islo 100 kuna i samo BI to mogo trošit.

Ozbiljno?

Je li to samo U Erste banci ili?

Koliko god imaš?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
16 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
Pwner M. kaže...
rebelsy kaže...

Ozbiljno?

Je li to samo U Erste banci ili?

Koliko god imaš?

ovako ti ide,,ti mozes otvorit stedni racun posto si maloljetan,pretpostavljam,jer nemas nikakve prihode,iliti se tako smatra,druga stvar,roditelj mora bit s tobom,nije bitno koji,treca je da na racun koji si otvorio uplacujes 100kn,zbog njihovog osiguranja troskova kartice,bla bla,ali otom potom,ja mislim da imas soluciju da trazis da ti racun hoces u eurima,a to automatski ide u devizu,i automatski se pretvara u devizni,tj,visa electron,s kojom slobodno mozes koristit za pay pal i sva online kupovanja,za placanje netom,treba ti netbanking,kosta te 4 ili 5kn mjesecno,neznam koliko meni uzme,samo kazes tamo da hoces,popunis papire,i roditelj svoje,pricekas dva tjedna karticu i to je to,bar ja tako mislim,,vidim da si napiso da ces moc trosit samo ono sta ti tata uplati,koliko sam shvatio,,,naprotiv,svu svotu koju imas na racunu,ista ti je i na raspolaganju,dali uplatio stari,baka deda,ili netko treci iz npr. njuskala,a i to da ti nemozes otvorit racun,mozes,samo koji,stedni,e sad to za devize i online moras vidjet,neznam kako ide

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 2:16 (fure).
14 godina
neaktivan

ja bih si htio otvoriti ziro racun u PBZ...maloljetan sam i to bi uz prisutstvo roditelja isao izvaditi....zanima me jer se u PBZ-u za ziro racun dobije VISA electron kartica ili neka druga...ja bih bas VISA electron :D

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
15 godina
strbi kaže...

ja bih si htio otvoriti ziro racun u PBZ...maloljetan sam i to bi uz prisutstvo roditelja isao izvaditi....zanima me jer se u PBZ-u za ziro racun dobije VISA electron kartica ili neka druga...ja bih bas VISA electron :D

da, mislim da se dobije visa electronic

p.s. buraz ti je car{#}

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
14 godina
neaktivan
strbi kaže...

Da dobije se ako je zatražiš.

FicoO ko mu je brat?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
nick54312 kaže...
strbi kaže...

Da dobije se ako je zatražiš.

FicoO ko mu je brat?

nezz jel smijem rec :)

hrvojestr...ugl nesto je napravio za mene, stvarno je pravi covik 

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
16 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

nezz jel smijem rec :)

hrvojestr...ugl nesto je napravio za mene, stvarno je pravi covik 

Aj aj nije to ništa {#}

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA // R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
14 godina
neaktivan

ajd kad si tako dobar kupi bratu svome toki tori za steam acc....btw kosta 1€, a ako otvroim achivment sudjelujem u nagradnoj igri...a nasao sam video turtorial

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice