sutra idem kupit svoj 3.po redu zippo upaljačko i jedva čekaaam

sutra idem kupit svoj 3.po redu zippo upaljačko i jedva čekaaam
ma neće :)
nije to onaj plastični za 3 kune,to je zipač
Stvarno, mislim na auto showu ili tako negdje...
Nažalost nemam ni jednog, al stari ih je skupljao prije, imao je desetak, da mi je znat gdje su sad
Uglavnom, ja bi ovog: http://www.satelit-tbm.hr/pages2/24083.html
Ima li gdje za kupit ovakvih.
Ima i drugih načina za grijat ruke A što se tiče onog mercedesa, osjećao bih se loše da. Jer nebi samo staklo letilo u mene nego i svi ti kristali. A za one navlake su neke one škotske ovce očerupali ili novozelandske?? Neznam koje su onako baš jaaako "puffaste".
p.s. ajde sad se smijte molim vas tom izrazu puffasto!
Ima i drugih načina za grijat ruke A što se tiče onog mercedesa, osjećao bih se loše da. Jer nebi samo staklo letilo u mene nego i svi ti kristali. A za one navlake su neke one škotske ovce očerupali ili novozelandske?? Neznam koje su onako baš jaaako "puffaste".
Ja sam kupio od onih gluho-njemih kaj idu po kaficima za 15 kn. I cist mi je OK. Napunim, traje 2 tjedna, kremeni drze i super.
Imam doma i original Zippo, ali onaj uži, al duži i ne valja mi. Moram točiti gorivo svakih par dana... A i ovaj od zicara ima lijepi Dinamov grb i buldog glavu.
Ima li gdje za kupit ovakvih.
Jel se može natankat sa onim benzom za čiščenje?
Itko?!?
ja sam punio obicnim bezolovnim 95 ili 100, dok tankas auto par kapi u njega i vozi dalje
kad je bila kriza isla je u njega i mjesavina od 2-3% cupao iz tomosa van, isto ok al malo dimi
Evo natankao sam ga sa benzom za čiščenje,izvukao fitilj,promijenio kremen.Nisam ga koristio jako dugo a on je neki jeftinaker za 35kn, ali služi svrsi iako nije neki uber cool.
Ja sam svog evo sredio pred novu godinu, da pali petarde
BTW za koliko se može prodati 16god star zippo?
vidio sam na aukcija.hr jos stariji .. ne trazi bas puno za njega ;)
Ponosni sam vlasnik originalnog Zippo-a i mogu reci da nema boljeg osjecaja nego zapalit pljugu sa ovim upaljacem.
Za jedno 450kn otprilike možda i više jer toliko košta novi zipač.
Za jedno 450kn otprilike možda i više jer toliko košta novi zipač.
Mislio sam da ima neku vrijednost na starost...ali ništa
Zippo mi je s prednje strane grub pa me zanima dali ga mogu ispolirati sa kredom (pročitao sam na internetu da se može metal ispolirati sa kredom) i dali će biti onako sjajan kao ostali zipači?
Ponosni sam vlasnik originalnog Zippo-a i mogu reci da nema boljeg osjecaja nego zapalit pljugu sa ovim upaljacem.
I još kad upali iz prve na povjetarcu
Meni su zippaći odlični,dobro me služe,a što se tiče mirisa,meni je lijep.Evo ovaj je moj http://www.satelit-tbm.hr/pages/204.html
upravo sam promjenio 2 kremena i 2 fitilja na svojim ljubimcima :D
jedan je XII a drugi zippo mi je malo čudan. sav je četvrtast i dosta veći od ovog običnog XII.
iza nepiše broj već ono uobičajno (bradford, pa. , original replica iz 1932) i nepiše nikakav broj već samo pat. pending??? stari kaže da je original (on mi je dao oba)
sutra nabacim slika, odo sad spavat...
ovako da ne otvaram novu temu zna netko gdje se može online kupiti zippo upaljač
ja sam našo neke ali ne dostavnjeju u Hrvatsku može mi neko rec gdje se može online kupiti zippo