WWE-World Wrestling Entertainment (Vaše mišljenje)

poruka: 7
|
čitano: 6.746
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

Otvaram ovu temu da bih čuo različita mišljenja o ovom show-u,kao prvo,vjerovatno će prvi komentar biti "kako možeš gledati to","nije prava borba","sve je namješteno i isplanirano","to gledaju samo djeca" ili slično,to je sve istina (osim da gledaju samo djeca naravno) ,i nije prava borba jer je to SHOW,ništa poput UFC-a što je potpuno druga stvar. Bilo kako bilo,ta kompanija je zaradila milijarde kroz proteklih dvadestak godina,i onda komentar "nije prava borba", (haha)! Kog bol.i...

Pod broj 2,ljudi koji su uključeni u taj show nisu "borci",oni su "akrobati",može se reći i "glumci",kako vam draže.

I sad,ako je to toliko "glup.o" kao što mnogi "pametn.i" misle,zašto taj kompanija napuni svakog petka i ponedjeljka oko 20-30 tisuća gledatelja,rekord je oko 75-80 tisuća,nebitno, i tako već preko 20 godina? -Zato jer je kao prvo zanimljivo,na neki način cirkus,nema borbi po kategorijama,(težini),nego su u ringu li.k od 200 kg,i li.k od 90 kg,koji izvode pi*da*ije po ringu,koji su jako blizu gledatelja kada izađu iz ringa,mnogo pričaju,(uglavnom više nego se bore),skoro svi imaju neki svoj "završni udarac" i slično.

Dakle,kao što moj stari zna reći udaraj.u se cijeli dan a nigdje masnice ili krvi,(lol),upravu je,ali onaj tko kaže da to nije prava borba,nije ispao pametan,nego glu.p,jer svi već znamo da nije,ali tko želi pravu borbu,neka je započne sam,npr. sa Great Khali-em,pa bi skužio zašto se ne bore zaprave,odnosno,to je hrvanje.

Kada kažemo; to samo k*eteni gledaju,kažemo da su svaki petak i ponedjeljak dvadesetak tisuća ljudi kreten.i,kompanija zarađuje milione svaki mjesec,a mi mislimo da smo pametni. o.O"

I sam treniram KickBox već par godina,što nema veze s WWE,ali kada bi mi netko ponudio da idem tamo rado bih išao;dobri novci,žene,skoro svaki dan drugi grad,i poslje borbe nisi sav polomljen.

Dakle,gleda li itko,tko vam je najdraži,najgor.i,najružnij.i,svejedno? lol

Respect.

^^

15 godina
protjeran

Meni ne smeta show, nego mi smeta idiot koji mi ide preprićavat kak je vidio di lik drugom liku razbije stolicu na glavi i to jos uvjereno kao da se to uistinu desilo tamo -.-...i onda najjaci komentar od istog lika - znam da to glume, ali ovaj ga je uistinu tako ...

WP
15 godina
neaktivan

De malo sredi post.

Inače ne pratim, ali pogledam na youtube-u. Kad si već spomenuo UFC mi je bolji eto.

16 godina
neaktivan
Re: WWE-World Wrestling Entertainment (Vaše mišlje
netko,netkovic kaže...

Meni ne smeta show, nego mi smeta idiot koji mi ide preprićavat kak je vidio di lik drugom liku razbije stolicu na glavi i to jos uvjereno kao da se to uistinu desilo tamo -.-...i onda najjaci komentar od istog lika - znam da to glume, ali ovaj ga je uistinu tako ...

TAKVE ljude treba odalamiti stolicom... Ali ovaj put bez glume! {#}

IMHO, WWE je glupost.

Jedina stvar koja mi se sviđa su komentatori na OBN-u (mislim da je to onaj tip iz Nadreality showa)... Njihovi komentari su jedini razlog zbog kojeg sam uspio odgledati epizodu do kraja. Taj bosanski naglasak bi i sjednicu sabora učinio zanimljivom {#}

"O ne! Opet ga je mlatnuo stolicom! "

14 godina
neaktivan
betmen kaže...
netko,netkovic kaže...

TAKVE ljude treba odalamiti stolicom... Ali ovaj put bez glume! {#}

IMHO, WWE je glupost.

Jedina stvar koja mi se sviđa su komentatori na OBN-u (mislim da je to onaj tip iz Nadreality showa)... Njihovi komentari su jedini razlog zbog kojeg sam uspio odgledati epizodu do kraja. Taj bosanski naglasak bi i sjednicu sabora učinio zanimljivom {#}

"O ne! Opet ga je mlatnuo stolicom! "

Ma komentatori su zakon, sjećam se kad su komentirali NBA, dobra stara vremena

Inače WWE je dobar, ali ima ih koji fakat loše glume.

Ponekad sam znao pogledat na OBN-u, ali više ne.

One good thing about music, when it hits you, you feel no pain. - Bob Marley
15 godina

ja sam to pratio al mi je dosadilo. Jednostavno isti scenariji se ponavljaju i ponavljaju i fali im više karizmatičnijih boraca poput Stone Colda ili Rocka. Svi borci izgledaju isto - imaju one gay gačice i čizmice, svi su namazani uljem. Borbe su im dosadne i jedino kaj me još donekle sviđa je onaj razgovor između borbi i provociranje. No većina tih boraca se tijekom tih prepucavanja glupiraju jer ne znaju napraviti pravi "talk-show" poput Chriss Jericha. Premda je on uvijek srao po publici i ostalim borcima, njega si naprosto uživao slušati. Uglavnom sjećam se kad sam to otkrio onda sam skidao svaki show i ppv sa neta te TNA također a danas mi se neda niti video sample sa wwe stranica pogledat. Problem ja što većina starije ekipe koja je još donekle zabavna odlazi u mirovinu a ovi novi klinci koji dolazi svi izgledaju jednako. Trenutno im je najveća uzdanica Miz koji jedino dobar govornik, tak da nije nešto. Taj show je sport entertainment - možda zabava i je al ak je već i sport nedostaje mu natjecateljske energije koja se može osjetit samo kod pravih sportova.

14 godina
neaktivan
bruno03 kaže...

ja sam to pratio al mi je dosadilo. Jednostavno isti scenariji se ponavljaju i ponavljaju i fali im više karizmatičnijih boraca poput Stone Colda ili Rocka. Svi borci izgledaju isto - imaju one gay gačice i čizmice, svi su namazani uljem. Borbe su im dosadne i jedino kaj me još donekle sviđa je onaj razgovor između borbi i provociranje. No većina tih boraca se tijekom tih prepucavanja glupiraju jer ne znaju napraviti pravi "talk-show" poput Chriss Jericha. Premda je on uvijek srao po publici i ostalim borcima, njega si naprosto uživao slušati. Uglavnom sjećam se kad sam to otkrio onda sam skidao svaki show i ppv sa neta te TNA također a danas mi se neda niti video sample sa wwe stranica pogledat. Problem ja što većina starije ekipe koja je još donekle zabavna odlazi u mirovinu a ovi novi klinci koji dolazi svi izgledaju jednako. Trenutno im je najveća uzdanica Miz koji jedino dobar govornik, tak da nije nešto. Taj show je sport entertainment - možda zabava i je al ak je već i sport nedostaje mu natjecateljske energije koja se može osjetit samo kod pravih sportova.

drug ti napisa sve što sam ja htio :D

kao što rece nema više nekih razlicith borbi sve su nekako iste,dosadne...prije sam i ja pratio kada je Batista ubijao John Cenu poslije svakog matcha, kada je Jericco govorio publici da su crvi i ostalo... sada je to glupost...

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice