Pozdrav,
Otvaram ovu temu da bih čuo različita mišljenja o ovom show-u,kao prvo,vjerovatno će prvi komentar biti "kako možeš gledati to","nije prava borba","sve je namješteno i isplanirano","to gledaju samo djeca" ili slično,to je sve istina (osim da gledaju samo djeca naravno) ,i nije prava borba jer je to SHOW,ništa poput UFC-a što je potpuno druga stvar. Bilo kako bilo,ta kompanija je zaradila milijarde kroz proteklih dvadestak godina,i onda komentar "nije prava borba", (haha)! Kog bol.i...
Pod broj 2,ljudi koji su uključeni u taj show nisu "borci",oni su "akrobati",može se reći i "glumci",kako vam draže.
I sad,ako je to toliko "glup.o" kao što mnogi "pametn.i" misle,zašto taj kompanija napuni svakog petka i ponedjeljka oko 20-30 tisuća gledatelja,rekord je oko 75-80 tisuća,nebitno, i tako već preko 20 godina? -Zato jer je kao prvo zanimljivo,na neki način cirkus,nema borbi po kategorijama,(težini),nego su u ringu li.k od 200 kg,i li.k od 90 kg,koji izvode pi*da*ije po ringu,koji su jako blizu gledatelja kada izađu iz ringa,mnogo pričaju,(uglavnom više nego se bore),skoro svi imaju neki svoj "završni udarac" i slično.
Dakle,kao što moj stari zna reći udaraj.u se cijeli dan a nigdje masnice ili krvi,(lol),upravu je,ali onaj tko kaže da to nije prava borba,nije ispao pametan,nego glu.p,jer svi već znamo da nije,ali tko želi pravu borbu,neka je započne sam,npr. sa Great Khali-em,pa bi skužio zašto se ne bore zaprave,odnosno,to je hrvanje.
Kada kažemo; to samo k*eteni gledaju,kažemo da su svaki petak i ponedjeljak dvadesetak tisuća ljudi kreten.i,kompanija zarađuje milione svaki mjesec,a mi mislimo da smo pametni. o.O"
I sam treniram KickBox već par godina,što nema veze s WWE,ali kada bi mi netko ponudio da idem tamo rado bih išao;dobri novci,žene,skoro svaki dan drugi grad,i poslje borbe nisi sav polomljen.
Dakle,gleda li itko,tko vam je najdraži,najgor.i,najružnij.i,svejedno? lol
Respect.
^^