- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
17,5 dB ne registrira većina odrasle populacije. Ipak provjeri taj vent i iz nekog drugog izvora (pišem s moba a link nisam otvorio).

pozz svima
Zna netko možda sto je sa forumašem Logic-om, vidim da ga nema od ljeta ?
da,neaktivan je :S
Dobar dan!!!!!
Čestitam našima na osvojenoj bronci.♥♥♥
U normalnim uvjetima nema nas nitko, a sad podrška Dancima da srbi vide da im ni laseri nemogu pomoć !
Edit: Bravo Danska !
Jel zna ko sta su Srbima značile ove kape na glavi?
Provokaciju ?
Ko je kape?
1. Danska
2. laseri
3. Hrvatska
Ko je kape?
1. Danska
2. laseri
3. Hrvatska
Mitch nisi gledao tekmu srbija-Danska a srbi metnuli kapu podsječa nas od prije 21g pa zamisli što je prije 21g. Pogodi sam.
Ko je kape?
1. Danska
2. laseri
3. Hrvatska
Mitch nisi gledao tekmu srbija-Danska a srbi metnuli kapu podsječa nas od prije 21g pa zamisli što je prije 21g. Pogodi sam.
AAA tu kapu na proglašenju
Jel mi može netko objasnit razlike u ruskim cd keyevima i "običnim" (Američkim il kakvim več) ?
Kratko pitanje, jel smijem ja lemiti po Siemens SX763 routeru? (onaj od T-Coma)
Imam ga već 3 godine (dobio sam ga za produženje ugovora prije 3 godine,a sad nedavno sam opet produžio)
Imam ga već 3 godine (dobio sam ga za produženje ugovora prije 3 godine,a sad nedavno sam opet produžio)
Nikako to uradit lemljenje rutera pa moš shebat da nemaš net. Ruter je vlasništvo od t-com-a.
Ujedno svima doro Vam jutro!
Nikako to uradit lemljenje rutera pa moš shebat da nemaš net. Ruter je vlasništvo od t-com-a.
Zar nije to od nedavno tek uvedeno?
Ili se to odnosi i na stare routere koje smo dobili prije tog novog pravila?
Zar nije to od nedavno tek uvedeno?
Ili se to odnosi i na stare routere koje smo dobili prije tog novog pravila?
Pa lijepo piše na stranici od t-coma da je uređaj vlasništvo T-coma.
EVO lijepo ti piše.
...jutro...opet sam mjerio tromost, danas je još gore nego jučer...
http://www.speedtest.net/result/1739673157.png
Evo jedna fora..
Cipele kostaju 97 kn. Od osobe A posudis 50 i od B 50. Kupis cipele ostanu ti tri kune. A vratis jednu i B jednu. Duzan si im 98. Sebi uzmes jednu i to je 99. Di je nestala kuna :DD
Evo jedna fora..
Cipele kostaju 97 kn. Od osobe A posudis 50 i od B 50. Kupis cipele ostanu ti tri kune. A vratis jednu i B jednu. Duzan si im 98. Sebi uzmes jednu i to je 99. Di je nestala kuna :DD
Pročitaj zadnjih 1000 stranica pa će ti sve biti jasno.
BTW: Dobar dan svima.....
Evo jedna fora..
Sebi uzmeš jednu i to je 97.
Fora ne valja... tko zna malo matematike i koristi logiku neće pasti na tu foru.
...jutro...opet sam mjerio tromost, danas je još gore nego jučer...
http://www.speedtest.net/result/1739673157.png
Bok svim birtašima hvališ se Download brzinom jel, slaba korist od toga ja bi rađe 5mbit/1mbit paket za ovo tvoju lovu nego tih 10mbit download brzine ali ništ od tak velikog Upload kod nas. Upload je puno bitniji danas nego veliki Download, s malim Upload je ko Mačka bez repa jel a kak je tek siromakima na T-Šrot osnovnom paketu sa 256kbps Upload moš si mislit.
Dok još ima vremena uzet fino sikiru, pa nacjepat drva ko ih koristi jel bit če zima u tri strinine na kubik. Ne sječam se baš kad je bilo u ZG recimo -20 ujutro, a tak se prognozira ok kolko ja pamtim bilo je jednom u osamdesetim godinama -22 jutarnja temperatura u ZG uglavnom bit če veselo smrznuto a tek ove dnevne temperature fučkaj ga.
Dok još ima vremena uzet fino sikiru, pa nacjepat drva ko ih koristi jel bit če zima u tri strinine na kubik. Ne sječam se baš kad je bilo u ZG recimo -20 ujutro, a tak se prognozira ok kolko ja pamtim bilo je jednom u osamdesetim godinama -22 jutarnja temperatura u ZG uglavnom bit če veselo smrznuto a tek ove dnevne temperature fučkaj ga.
...ma ništa ja ne vjerujem u te prognoze...u bircu je temperatura debelo preko nule...
...ma ništa ja ne vjerujem u te prognoze...u bircu je temperatura debelo preko nule...
Pijancima nije zima da oni to ne osjete, pa odapnu puno prije jer Alkohol ih dobro debelo zahebe fučkaj ga.
...opet širiš paniku...ja ne vjerujem da u našem bircu ima pijanaca...
Pijancima nije zima da oni to ne osjete, pa odapnu puno prije jer Alkohol ih dobro debelo zahebe fučkaj ga.
Nitko se nije smrznuo od domaće rakije ali od domaćeg vina itekako
Dobra večer svima na žestici, vinu, soku i naravno vodi