Pozdrav birtijaši i živjeli (ko već kaj pije )!
Sve sile htjele me odvući od BUG-a ali nisu uspjele, ja sam opet tu
Eto, dosta za početak
Eto, dosta za početak
OooooOOOOooo Danny pa ti tu? Evo kapučina, :)
Ak se koristi uz podatkovni paket jel važe za facebook, bug forum i google pretraživača ? Koliki bi bio dovoljno da recimo navečer malo tu i tamo čitam?
EDIT: Iako ja najviše pristupim besplatni na liveu.
Ak se koristi uz podatkovni paket jel važe za facebook, bug forum i google pretraživača ? Koliki bi bio dovoljno da recimo navečer malo tu i tamo čitam?
vrijedi ti za sve...a koliko bi tebi bilo dovoljno stvarno neznam
vrijedi ti za sve...a koliko bi tebi bilo dovoljno stvarno neznam
Evo baš malo pročito na Vipovom stranicu ali je zero facebook besplatan je pristup preko vodafone liveu.
Nello, ako možeš uzmi si karticu od Tele 2 sa Smiley tarifom i surfaj besplatno do mile volje. (100 kn potrošnje, pošalješ poruku, kad stigne da je sve ok, nadoplatiš sa 100 kn i imaš free poruke i internet)
Inače, kod Vipa je jako skup internet, ali ako razmišljaš doma bit zašto ne spojiš se na wifi (ako imaš takav uređaj ?)
Eto, dosta za početak
Sad opet u lov na zvjezdice! :)
Nello, ako možeš uzmi si karticu od Tele 2 sa Smiley tarifom i surfaj besplatno do mile volje. (100 kn potrošnje, pošalješ poruku, kad stigne da je sve ok, nadoplatiš sa 100 kn i imaš free poruke i internet)
Inače, kod Vipa je jako skup internet, ali ako razmišljaš doma bit zašto ne spojiš se na wifi (ako imaš takav uređaj ?)
Ma ima VIPov usb stick pa spajam na net i plačam 50kn mjesečno za 1gb, Al u ožuljku će isteći 50 popusta i više neće bit pa će bit na 100kn za 1gb i vrijede do isteka ugovora.
A imam novi mob od vIpa al je mob radi samo na VIP a ostale ne jer je kodiran na sve mreže..
Eto, dosta za početak
Sad opet u lov na zvjezdice! :)
Evo zvjezdu sam ja našao evo stoji i visi na policama. Mislio sam da je netko zagubio pa čuvam dok netko ne javi...
triple :D
LG Cookie Style T310. :)
Tako je. Naštelo mob i baterija drži po novome 1 tjedan! A kod punjenja bateerija traje 2 i pol a onda se mob signalira da je mob punjen i zamoli me da isključim iz punjača. Kakvo pohvalno za taj mob. :)
triple :D
Htio sam quadruple
Htio sam quadruple
a mogao si, ja sam čekao da budeš :D
Dan! Jesi se odmorio?
Tako i treba.... A ja idem kuhat kavu pa ću par sati svratim. OK? Budi mi dobro.
Dan svima.
Šta je bilo xxx?
Dan narode
Šta ima
Ja jučer ipak vratio onih 2 GB RAm-a....stalno mi dolazio BSOD i na kraju skužim da je do MBO jer podržava 2 GB max...dammit, sad moram čekat do polovice godine dok ne nadogradim komp sa....bilo čime
Šta je bilo xxx?
http://www.bug.hr/forum/post/ostalo/tihomir-purda-jos-jedan-branitelj-lomaci/1708557.aspx
Dan ljudovi, malo upalit stalkera sa 2009 complete modom, da vidim kako je to cudo, i onda rucati kad stari doše s posla, i u pol 4 kod zubariceee :(((.
To mi treba biti zadnji puta da odem do nje, pa opet za 6 mjeseci nova runda :).
Šta je bilo xxx?
http://www.bug.hr/forum/post/ostalo/tihomir-purda-jos-jedan-branitelj-lomaci/1708557.aspx
Jednin djelon se slažen sa mentaliston.