- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Večer,ekipa.Kako sam se sj*bo,kuku lele.Danas dođem iz škole i saznam da uopće nisam morao ići ni danas ni sutra ni dobar dio slijedećeg tjedna...Sad je gotovo.
Večer,ekipa.Kako sam se sj*bo,kuku lele.Danas dođem iz škole i saznam da uopće nisam morao ići ni danas ni sutra ni dobar dio slijedećeg tjedna...Sad je gotovo.
zasto?
Ma,bio sam jučer kod doktora jer sam malo bolestan,ali nije mi ništa rekla da moram ostati doma,samo da pijem lijek 8 dana.Ja reko staroj idem u školu,a ti mi odi po ispričnicu za jučer.Sad mi stara kaže da je doktorica rekla da sam trebao ostati doma...Ali već je napisala ispričnicu pa je gotovo.
Ma,bio sam jučer kod doktora jer sam malo bolestan,ali nije mi ništa rekla da moram ostati doma,samo da pijem lijek 8 dana.Ja reko staroj idem u školu,a ti mi odi po ispričnicu za jučer.Sad mi stara kaže da je doktorica rekla da sam trebao ostati doma...Ali već je napisala ispričnicu pa je gotovo.
uh, zato je imam odlicnu doktoricu, pita meocu ispricnicu, a i stara me isto pita kod kuce, ocu ostat ili diem, pa ako ostanem, ostanem kod kuce najvise 3 dana jer tolko moze roditelj ispricati pismeno, a ostalo doktorica i starci usmeno.
Večer...
Šta se radi?
@EP, brz oporavak.
evo ja taman doša sa maškara :D zaradia preko 60kn
Večer...
Šta se radi?
@EP, brz oporavak.
večer
Večer...
Šta se radi?
@EP, brz oporavak.
večer
Svako vecer

Svako vecer
naročito
Večer svima...
Ima li što zanimljivo, osim onog što se (po službenoj verziji nije) dogodilo sinoć sa serverom?
Kako obožavam ove rođake koji se jave jednom-dva puta godišnje i kad se jave nikako ih se riješit...
OPEN!
Jutro radni narode!

Jutro proleterci :)

dobro jutro radni (školski) narode, još malo pa vikeeeeeeeend
Narode, dobro vam jutro! Kako ste i šta radite? Ja zapisujem i uređujem.
Mornin', kako ide obrazovanje ekipa?
Lose, jedva, skoro pa nikako...

OooooOOOoooo XXX-Man! Pa di si ti meni,ha? Aj častim te kavom, jel može?
OooooOOOoooo XXX-Man! Pa di si ti meni,ha? Aj častim te kavom, jel može?
s mlijekom molim
Evo stiže.
odlična :D
Lose, jedva, skoro pa nikako...
Šef, na mom mob ima instaliran mini opera 5. O čemu se služi? Nov je mob pa se privikavam.
Da, vidim ima messengera, sns i google pretraživanje. Da ima messenger jel mora ima aktivirane podatkovni promet kod vipa?