Evo, otvaram ovu temu na našem dobrom forumu, čisto da ne zanemarimo ovu tragičnu situaciju u kojoj se nalaze HR branitelji.
Da nema naših hrabrih ljudi, koji su dali zlatne trenutke svog života za ovu nikakvu, ali opet našu jedinu državu, možda ne bi bilo ni nekolicine nas, a ni ovog najboljeg foruma.
Inače sam iz Splita, ali sam rođeni Vukovarac. Od 1991. godine živim u Splitu i tu sam odrastao, ali nikad se neče zaboravit one strašne slike, koje su izgleda potrošene uzalud.
Kažem uzalud, jer u jednu ruku to je i istina. Doduše, imamo našu državu, ali toliko jadnu i bijednu da je to sramota.
Ljudi koji su dali i ostavili sve što su imali, danas nemaju ništa. A oni koji nisu imali ni dali ništa, danas imaju sve. Sramota koja se ne pamti.
Tihomir Purda!! Sud BiH odlučio izručit HR branitelja Rep. Srbiji. LINK
Šta reč na ovo. Srami se Hrvatsko, a srami se i BiH.
Jako puno Hrvata je sudjelovalo u obrani obiju država. Dosta je i Vukovaraca otišlo poslije pada grada u pomoć susjednoj državi.
Zašto?? Da bi im se odala počast ovakvim sramotnim postupcima.
Za ovu našu jadnu u bijednu vlast neču ni trošit riječi.
Da se razumijemo!! Pri tom ne mislim na desničare niti na ljevičare.
Za mene su svi isti. Oni su sramota za ovaj jadan narod.
Koliko se još jadnih i hrabrih ljudi treba ubit ili pokušat ubit da ova sramota od naše vlade poduzme nešto.
Očito puno, jer ta tema je daleko od ove komedije od HR sabora.
Neču previše trošit riječi, nego nek tema govori za sebe.
Ova tema neka stoji kao podrška za našeg HR branitelja Tihomira Purdu i njegovu obitelj.
Svi koji mislite kao i ja, napišite jednu riječ podrške ne samo za ovog hrabrog čovjeka, nego i za ostale hrabre ljude koji su dali sve, a sada nemaju ništa.
I još jednom!! Srami se Hrvatsko!! Izdala si ono zbog čega postojiš. A vi gospodo u saboru, rignem vam na mirovinu od 15000kn i na blindirane automobile.