mind ja ne sviram rock n' roll...a sta nemam sta drugo radit pa malo pisem...
ima ko kakvu pametnu ideju a da nije lupanje glavom u zid ???
- Ignore this tag:
mind ja ne sviram rock n' roll...a sta nemam sta drugo radit pa malo pisem...
ima ko kakvu pametnu ideju a da nije lupanje glavom u zid ???
evo raste mi šećer u krvi i karijes mi se na zube hvata od ove čokolade
inače sam dobro, a ti?
Ja super, nabavio nov mob. Kakvo olakšanje. A taman jučer mob otkazala tipke. Ni pisat ni zvat nemre...
inače sam dobro, a ti?
Ja super, nabavio nov mob. Kakvo olakšanje. A taman jučer mob otkazala tipke. Ni pisat ni zvat nemre...
i ja sam nedavno kupio novi, koji si ti kupio?
Evo vam nešto edukacije. Napisao sam nešto u izljevu bjesa, pa sada djelim uokolo. I mala čuška za sve wannabe hakere. U tekstu ima jedan moj propust, no, samo rijetki to mogu primjetiti, a i propust je namjerno napravljen kako bi se naglasile neke stvari.
Tekst je pod imenom Kako hakirati facebook i strogo je edukativne naravi! Nalazi se na baguje.com
Dobar dan!
Šta se radi?
LG Cookie Style T310. Ima Touch i lakše mi pisat poruke.
Evo vam nešto edukacije. Napisao sam nešto u izljevu bjesa, pa sada djelim uokolo. I mala čuška za sve wannabe hakere. U tekstu ima jedan moj propust, no, samo rijetki to mogu primjetiti, a i propust je namjerno napravljen kako bi se naglasile neke stvari.
Tekst je pod imenom Kako hakirati facebook i strogo je edukativne naravi! Nalazi se na baguje.com
Pa koga briga...kako ste svi u zadnje vrijeme za taj facebook opsjednuti....ja na njemu nisam bio vec mozda vise od 4 tjedana i deaktivirat cu cak mozda...
Pa koga briga...kako ste svi u zadnje vrijeme za taj facebook opsjednuti....ja na njemu nisam bio vec mozda vise od 4 tjedana i deaktivirat cu cak mozda...
Kako glupo što netko uopće želi provaliti u tuđi facebook profil.To nije hakiranje nego glupost.Iskreno, iako ne volim Facebook, gade mi se takvi ljudi
wow, big deal. ja sam ga deaktivirao i onda sam morao poslati poruku i opet ga aktivirao. ali svejedno me živciraju oni wannabe hakeri pa sam to morao napisati. ako znaš nešto, bolje da se ukljičiš u raspravu i poljuješ "hakere" umjesto da kad god se pokrene nešto u vezi fejsa ovdje da ga se pljuje. Uostalom, kako je to opsejdnutost facebookom ako sam posprdao te gluposti. Nije li ovaj tekst malo suprotan lajkanju facebooka?
Za 15 minuta na njemacki, a neda mi se.
Pocistio ljubimca od napasti i virusa, 6 komada bilo :).
Citamo se kasnije pipl.
inače sam dobro, a ti?
Šta mislite jel dobar mob?
inače sam dobro, a ti?
Šta mislite jel dobar mob?
dobar je
ja sada imam ovog LG gt540, i jako sam zadovoljan s njim
wow, big deal. ja sam ga deaktivirao i onda sam morao poslati poruku i opet ga aktivirao. ali svejedno me živciraju oni wannabe hakeri pa sam to morao napisati. ako znaš nešto, bolje da se ukljičiš u raspravu i poljuješ "hakere" umjesto da kad god se pokrene nešto u vezi fejsa ovdje da ga se pljuje. Uostalom, kako je to opsejdnutost facebookom ako sam posprdao te gluposti. Nije li ovaj tekst malo suprotan lajkanju facebooka?
bas bi trebalo se malo raspitat po blackhat zajednici dal im je to poznato
cisto radi radoznalosti i copyright
E kad smo vec kod mobitela kolko je surfanje brzo s
samsung galaxy 3
a kolko s Sony erinvcdadaksgfj K770i ?
dobar je
ja sada imam ovog LG gt540, i jako sam zadovoljan s njim
Je, reko u Vipu da su jako dobar mob pa i zato njega i odabrao. Zadovoljan sam... Sad sam miran...
samsung galaxy 3
Ovisi o tome koji ima bolje slusalice.
samsung galaxy 3
Ovisi o tome koji ima bolje slusalice.
hahaha lol...no stvarno pitam ja mislim da je na samsung galaxy 3 ali neznam jer k770i ima 3G !
EP - a nema u bircu zasto ?
Cura mu je bolesna
Cura mu je bolesna
?
EDIT : moze li koji moderator izbrisat ovaj post
?
znam da je ovo spam ali moram :
vipos ! - najbolje za vasu pekaru !
samo da se razumijemo ovo nema veze sa EP - om ...
samo da se razumijemo:
PISES GLUPOSTI!!
i imas gumb uredi koji se super da koristit
?
znam da je ovo spam ali moram :
vipos ! - najbolje za vasu pekaru !
samo da se razumijemo ovo nema veze sa EP - om ...
samo da se razumijemo:
PISES GLUPOSTI!!
nema tipke pa ti zahvaljujem ovim putem
samo da se razumijemo:
PISES GLUPOSTI!!
ok...
Pozdrav :)
http://www.jutarnji.hr/-nasli-smo-vas-skuter--bas-ste-imali-srece----/922298/
evo ako netko nije vidio... meni se čini da Mato ima prste u tome... liku ukraden baotian prije godinu dana i policija mu ga je našla :) očerupanog... pitam se samo da li je Mato te djelove iskoristio za overclock svog postojećeg baotiana ili ih je prodao da skupi pare za zetora :)
Pozdrav :)
http://www.jutarnji.hr/-nasli-smo-vas-skuter--bas-ste-imali-srece----/922298/
evo ako netko nije vidio... meni se čini da Mato ima prste u tome... liku ukraden baotian prije godinu dana i policija mu ga je našla :) očerupanog... pitam se samo da li je Mato te djelove iskoristio za overclock svog postojećeg baotiana ili ih je prodao da skupi pare za zetora :)
HAHAHAHAHAHA
j.ebote taj mato samo što ne iskače iz paštete koliko ga pojedini spominju
ajme, nakon jogginga, nema bolje nego
tusiranje od po ure...