pa cek sad ste me zbunili al mi ovdje pricamo o sabljama kao oruzju ili o qurcu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa cek sad ste me zbunili al mi ovdje pricamo o sabljama kao oruzju ili o qurcu?
ma o svemu i svacem. iii kako zivot, zena, dica, kolica?
Kako ko, oni pricaju o sabljama kao oruzju
a evo ja ubijem vrijeme tu na forumu ljude zafrkavajuci ali svi su nesto nadrkani, ugl super sam volje, upoznao zgodnu curu, stigla zvucna kartica, dobar dan opcenito, napokon kuca prazna, roditelje poslao na more i tako.
a jbte još ne mogu virovat koju san grešku napravia
jbti više autoškolu i sve...
Tek mi je 16 godina
Uf da mi je qurac dugacak kao ta katana, barem kao drzak :)
a evo ja ubijem vrijeme tu na forumu ljude zafrkavajuci ali svi su nesto nadrkani, ugl super sam volje, upoznao zgodnu curu, stigla zvucna kartica, dobar dan opcenito, napokon kuca prazna, roditelje poslao na more i tako.
a lipo je to... ja bi svoje poslao malo gore put sjevera, vec smo na moru... fak nisu odavno nigdje bili -.-' koja zvucna, ja namjeravam ubost sebi jednu, ali bi mi trebala sa cinch prikljuckom
Tek mi je 16 godina
To su ti NAJBOLJE GODINE,ISKRENO
sta je bilo... i da... pogledaj nam zajed prijatelje na fejsu... jesu ti one u rodu ili?
Takvu bi ja :)
Ja imam do ponedeljka vremena da se odlučim :/ Nikako se nemogu odlučit koju da uzmem
Tek mi je 16 godina
slažem se...
Ma zvucna je audigy xi-fi, to je tak za pocetak, kasnije mislim piknut neku audiophile, il neku creativu malo zescu....
btw. danas sam narucio z2300 iz protisa za 1078kn
sta je bilo... i da... pogledaj nam zajed prijatelje na fejsu... jesu ti one u rodu ili?
ma zaboravia da je danas test iz prve pomoći
stvarno san tele..
Ma zvucna je audigy xi-fi, to je tak za pocetak, kasnije mislim piknut neku audiophile, il neku creativu malo zescu....
ja sam spojio na komp pojačalo i 5.1 sustav, presavrseno zvuci, jos samo da je neku zvucnu nabavit jos bi bilo bolje...
a sad laganini ja partim vanka na treš, moram do ducana ubost koju pivu 2-3
Tek mi je 16 godina
slažem se...
Dajte nemojte ja sam sve stariji i sve mi je bolje i sve vise uzivam :)
ma zaboravia da je danas test iz prve pomoći
stvarno san tele..
meni je jucer bia xD koja si aš
Takvu bi ja :)
Ja imam do ponedeljka vremena da se odlučim :/ Nikako se nemogu odlučit koju da uzmem
Uzmi ovaj
Čudno su mi raspoređene oštrice :/ Ja bih uzeo onu sa 8 oštrica...
ja sam spojio na komp pojačalo i 5.1 sustav, presavrseno zvuci, jos samo da je neku zvucnu nabavit jos bi bilo bolje...
a sad laganini ja partim vanka na treš, moram do ducana ubost koju pivu 2-3
Ma ja sam do sad uvijek imao neke zvucnike za 100kn i nisam nikad obracao paznju zvuku, ali sad sam stariji i vidim da ipak to super pa sam odlucio kupiti logije i zvucnu neku....
Uf da mi je qurac dugacak kao ta katana, barem kao drzak :)
Dragec, ošla sablja za 385 kn na kraju. Još kupio za frenda od nekog lika novi neraspakirani divx player za 90 kn heeh
Kaj te šurikene i katane skupljate ili budete si s tim čohali jajca?
Kaj te šurikene i katane skupljate ili budete si s tim čohali jajca?
Ne skupljam, nego mi je to tak super zabavno :D
A čoham jaja rukom...
Pozz
Evo vam novi account Mate, 100% provjereno to je on, pogledajte mu postove (znamo da je imao 5770 i MS 400),