- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
yap... i ne izgleda mi lose ali meni to ne treba.... neka idu potrebitiji...
ma nema veze,da ti se i omaklo
...heh...nego hvala ti kaj si mi rješil onaj misteriozni problem sa prijašnje stranice...
malo prije sam dobio usmeno upozorenje da ne mogu biti istovremeno na dva kompa pa se moram
maknuti sa lapa, odnosno interneta...
Kakvog ja imam smeća na kompu!!!Bezveze troži prostor na hardu!Sad brišem Rome:TW(nije smeće al ne igram ga)
Da,cijeli si život isplaniraš kako bi kupio zvijer od kompjutera
Da,cijeli si život isplaniraš kako bi kupio zvijer od kompjutera
hahahaha..
@Šefe
Za pilota? To ono te stave u onaj klinac i onda te vrte 310 na sad
Nije baš ugodno...
uuuu to za pilota mi se vec svida ^^ nisan zna da se to moze.... moga bi malo se raspitat po netu... mater mi jucer bila u zadru nac se s prijateljicon koju je zadnji put vidila 92. godine... ima cer koja ide u gimnaziju nase godiste.. .lol znas da je moguce da je ti znas.. ako se ne varam skola joj je na boriku ili nesto tako, ako je mojoj materi virovat
Naravno, uz veliku plaću dolaze i lijepe tete :D
Mislim da ovaj potres na Tibetu nije slučajan, to kinezi testiraju nova oružja, sto posto!
:P
uuuu to za pilota mi se vec svida ^^ nisan zna da se to moze.... moga bi malo se raspitat po netu... mater mi jucer bila u zadru nac se s prijateljicon koju je zadnji put vidila 92. godine... ima cer koja ide u gimnaziju nase godiste.. .lol znas da je moguce da je ti znas.. ako se ne varam skola joj je na boriku ili nesto tako, ako je mojoj materi virovat
Mami ne vjerovat???Sram te bilo
Mami ne vjerovat???Sram te bilo
ufff pasu svome vise virujen nego njoj xD
Ako ideš za pilota, moraš još 10 godina nakon faksa ostat radit za njih ili tako nešto, nesićan se
U koje škole vi idete?
Ako ideš za pilota, moraš još 10 godina nakon faksa ostat radit za njih ili tako nešto, nesićan se
Ema/ela ali neznan jel to mlada ili ova nase godiste
ja sam prirodoslovno tehnicka gimnazija
pojma neman xD
ajde odo ja ca... zadrzao sam se danas malo dulje sa curicom pa nisan nista ucija kroz rano popodne a ujutro test hrvatski realizam
O kome se radi haha?
.
.
Opet žališ?
E ljudi sta mislite..HAF 932 ili HAF 922 ili Comos 1000?
Toliko sam se napalio na te CM da si ocu piknut jednog makar mi neka grafa pred nosom bila!
S obzirom da imam 6 ventova a u ova dva hafa dodu dva venta i nemoze vise od dva venta u njih ic a to mi sucka malo..pa neznam kaj da uzmem a za Comosa neznam kakv je..Kakvo vi kuciste predlazete do 1000? A to bum za ljeto ako bog da uzimal..Molim ozbiljne preporuke
.
Opet žališ?
Da
Ne
Toliko sam se napalio na te CM da si ocu piknut jednog makar mi neka grafa pred nosom bila!
S obzirom da imam 6 ventova a u ova dva hafa dodu dva venta i nemoze vise od dva venta u njih ic a to mi sucka malo..pa neznam kaj da uzmem a za Comosa neznam kakv je..Kakvo vi kuciste predlazete do 1000? A to bum za ljeto ako bog da uzimal..Molim ozbiljne preporuke
Cosmos ali nemoj S ediciju
Evo kralju da imam para na bacanje obavezno bi si ovo uzeo
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_34_210&products_id=6727
.
Opet žališ?
Da
Zašto?
CM 690 Advanced
Ili ovaj HAF zakon izgleda ;)
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_34_71&products_id=7263
.
Opet žališ?
Da
Zašto?
zbog čega sve ne?
u subotu sam triba organizirat tulum, pa ništa od toga
ljubavni život nikakav, izgleda da za mene nema ribe u moru
i normalno nedostatak novca