Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.319.105
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Mitsuoka, jesi možda vidija ono stipendiranje od MORH-a za faks?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Mitsuoka, jesi možda vidija ono stipendiranje od MORH-a za faks?

yap... i ne izgleda mi lose ali meni to ne treba.... neka idu potrebitiji...

16 godina
neaktivan
seneka kaže...

ma nema veze,da ti se i omakloCool

...heh...nego hvala ti kaj si mi rješil onaj misteriozni problem sa prijašnje stranice...Belji se

malo prije sam dobio usmeno upozorenje da ne mogu biti istovremeno na dva kompa pa se moram

maknuti sa lapa, odnosno interneta...Plač

...kaos...
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Kakvog ja imam smeća na kompu!!!Bezveze troži prostor na hardu!Sad brišem Rome:TW(nije smeće al ne igram ga)Smijeh

Fućkaj ga!
16 godina
neaktivan
Mitsi, meni se čini super, dobiješ posa i smještaj imaš i sve, još ako ideš za pilota (ali tribaš biti zdrav) imaš posle plaću s kojom kupiš zv'jer od kompjutera. :D
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Mitsi, meni se čini super, dobiješ posa i smještaj imaš i sve, još ako ideš za pilota (ali tribaš biti zdrav) imaš posle plaću s kojom kupiš zv'jer od kompjutera. :D

Da,cijeli si život isplaniraš kako bi kupio zvijer od kompjuteraSmijeh

Fućkaj ga!
15 godina
protjeran
Tomislav95 kaže...

Da,cijeli si život isplaniraš kako bi kupio zvijer od kompjuteraSmijeh

hahahaha..

@Šefe

Za pilota? To ono te stave u onaj klinac i onda te vrte 310 na sad Izlanuo se

Nije baš ugodno...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

uuuu to za pilota mi se vec svida ^^ nisan zna da se to moze.... moga bi malo se raspitat po netu... mater mi jucer bila u zadru nac se s prijateljicon koju je zadnji put vidila 92. godine... ima cer koja ide u gimnaziju nase godiste.. .lol znas da je moguce da je ti znas.. ako se ne varam skola joj je na boriku ili nesto tako, ako je mojoj materi virovat

16 godina
neaktivan
Tomi, pa nego što!
Naravno, uz veliku plaću dolaze i lijepe tete :D

Mislim da ovaj potres na Tibetu nije slučajan, to kinezi testiraju nova oružja, sto posto!
:P
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

uuuu to za pilota mi se vec svida ^^ nisan zna da se to moze.... moga bi malo se raspitat po netu... mater mi jucer bila u zadru nac se s prijateljicon koju je zadnji put vidila 92. godine... ima cer koja ide u gimnaziju nase godiste.. .lol znas da je moguce da je ti znas.. ako se ne varam skola joj je na boriku ili nesto tako, ako je mojoj materi virovat

Mami ne vjerovat???Sram te biloSmijeh

Fućkaj ga!
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Mitsuoka kaže...

Mami ne vjerovat???Sram te biloSmijeh

ufff pasu svome vise virujen nego njoj xD

16 godina
neaktivan
Kako se zove ta 'kćer'?
Ako ideš za pilota, moraš još 10 godina nakon faksa ostat radit za njih ili tako nešto, nesićan se
16 godina
neaktivan

U koje škole vi idete?

Fućkaj ga!
16 godina
neaktivan
Opća, u istoj zgradi je i MIOC
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Kako se zove ta 'kćer'?
Ako ideš za pilota, moraš još 10 godina nakon faksa ostat radit za njih ili tako nešto, nesićan se

Ema/ela ali neznan jel to mlada ili ova nase godiste

16 godina
neaktivan

ja sam prirodoslovno tehnicka gimnazija

16 godina
neaktivan
Da nije Eli-Marija?
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Da nije Eli-Marija?

pojma neman xD

ajde odo ja ca... zadrzao sam se danas malo dulje sa curicom pa nisan nista ucija kroz rano popodne a ujutro test hrvatski realizam Plač

15 godina

O kome se radi haha?

15 godina
neaktivan

PlačPlačPlač.

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

PlačPlačPlač.

Opet žališ?

Fućkaj ga!
16 godina
neaktivan
Što mislite oće biti što od dolaska Barce na Poljud?
16 godina

E ljudi sta mislite..HAF 932 ili HAF 922 ili Comos 1000?

Toliko sam se napalio na te CM da si ocu piknut jednog makar mi neka grafa pred nosom bila!

S obzirom da imam 6 ventova a u ova dva hafa dodu dva venta i nemoze vise od dva venta u njih ic a to mi sucka malo..pa neznam kaj da uzmem a za Comosa neznam kakv je..Kakvo vi kuciste predlazete do 1000? A to bum za ljeto ako bog da uzimal..Molim ozbiljne preporukeCool

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
P4k1 kaže...

PlačPlačPlač.

Opet žališ?

Da

Šef kaže...
Što mislite oće biti što od dolaska Barce na Poljud?

Ne

Fake_Alert kaže...

Toliko sam se napalio na te CM da si ocu piknut jednog makar mi neka grafa pred nosom bila!

S obzirom da imam 6 ventova a u ova dva hafa dodu dva venta i nemoze vise od dva venta u njih ic a to mi sucka malo..pa neznam kaj da uzmem a za Comosa neznam kakv je..Kakvo vi kuciste predlazete do 1000? A to bum za ljeto ako bog da uzimal..Molim ozbiljne preporukeCool

Cosmos ali nemoj S ediciju

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
15 godina

Evo kralju da imam para na bacanje obavezno bi si ovo uzeo

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_34_210&products_id=6727

16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
Tomislav95 kaže...
P4k1 kaže...

PlačPlačPlač.

Opet žališ?

Da

Zašto?

Fućkaj ga!
16 godina
neaktivan
Prijatelj mi ima Cosmosa, dobro je kučište, čvrsto, brušeni Al, ali ja sebi nebih uzima takav, uzea bi si CM 690, predobar mi se čini
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

CM 690 Advanced

15 godina
15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
P4k1 kaže...
Tomislav95 kaže...
P4k1 kaže...

PlačPlačPlač.

Opet žališ?

Da

Zašto?

zbog čega sve ne?

u subotu sam triba organizirat tulum, pa ništa od toga

ljubavni život nikakav, izgleda da za mene nema ribe u moru

i normalno nedostatak novca

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice