Baba Vanga mi se javlja u snu
I je li ti rekla kad će 4. svjetski rat. Onaj 3. prošle godine nisam baš bio u tijeku.
Baba Vanga mi se javlja u snu
I je li ti rekla kad će 4. svjetski rat. Onaj 3. prošle godine nisam baš bio u tijeku.
Nekada je ovo bila vrlo aktivna tema navečer. Sada baš nije.
Baba Vanga je nova kraljica Torcide.
Nekada je ovo bila vrlo aktivna tema navečer. Sada baš nije.
djeca krenula u školu pa nemogu dugo bit budni...
I ja, cijeli dan nešto, sad sam još dva sata trčal po terenu, ah dosta mi je za danas...
Ovako se dobro nisam dugo nasmijao
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Dobro jutro svima, opet ujutro nikog nema...
Je, ali ni radnih dana nema nikoga ovak rano...
jutro
Je i ja sam isto trebaldanas ujutro ići na 20 km, ali mraz je bil oko 7 pa ipak mi se nije dalo.
Je i ja sam isto trebaldanas ujutro ići na 20 km, ali mraz je bil oko 7 pa ipak mi se nije dalo.
Ma da, neću ja ni ići, prehladno je, a ionako mi je lanac na bicikli loš pa ga moram promijeniti.
Jutro narode, ustanem se da odem popit vode, jos me stara odma pocne ispitivati sta ocu za rucak, i sad naravno vise ne mogu zaspati :(
Jutro, ima netko iz čakovca?
Nema šanse ni da mene izvučeš iz kreveta. Osim ako mi ne postaviš budilicu na vrh ormara pa da se moram sa stolicom popeti i isključiti ga (sadašnja tehnika)
BTW uspješno sam stavio "hack" na PSP
Dobro jutro. Ovo će meni danas zadnji dan surfam pa otad sam na godišnjem... A imam puno toga moram sredit.
dobro jutro :)
konacno sam se naspavo od skole ;)
Ja sam 10 km iz čakovca, moja je tehnika za buđenje tjedan dana mi skriju budilicu negdje po sobi da ju ujutro moram naći, a poslije tih tjedan dana se naučim na vrijeme i sma se budim točno u minutu.
Za par sati idem na koncert Hladnog piva, jedva čekam
Uživaj, vjerujem da će napraviti spektakl poput ongoa u Splitu.
Svijet glamura? Bljak. Nadam se da su bile maksimalno 2 pisme s tog albuma...
Malo više od toga, al' nisu ih previše forsirali.
Dan svima usput.
Dobro jutro. Ovo će meni danas zadnji dan surfam pa otad sam na godišnjem... A imam puno toga moram sredit.
Dobar dan svima,
Nello reci mi dali si ti rođen negdje vani pa ti ne štima baš hrvatska gramatika, ili?
Dobar dan svima,
Nello reci mi dali si ti rođen negdje vani pa ti ne štima baš hrvatska gramatika, ili?
Dobar dan i tebi. Rođen sam u Bjelovaru. Svi znaju da sam nagluh jer kod gluhih osoba najčešće imaju gramatične pogreške zato se i događa. Zar ti smeta moje gramatične pogreške?
Ja sam 10 km iz čakovca, moja je tehnika za buđenje tjedan dana mi skriju budilicu negdje po sobi da ju ujutro moram naći, a poslije tih tjedan dana se naučim na vrijeme i sma se budim točno u minutu.
MA treba mi nešto materijala iz jednog dučana i ja ti pošaljem lovu i doprinos za tvoj trud