Jutro spavači
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
- poruka: 148.670
- |
- čitano: 10.217.575
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro jutro...
Dobro jutro :)
Šta se radi?
Dobro jutro :)
Šta se radi?
Vježba se za neki ispit danas... Poželite mi sreću jer će mi je trebati puno... neću niš pričati, ali ako uspijem znati ćete :P
Vježba se za neki ispit danas... Poželite mi sreću jer će mi je trebati puno... neću niš pričati, ali ako uspijem znati ćete :P
Aj sretno onda, i držim ti figu.
Aj sretno onda, i držim ti figu.
Za ovo će mi trebati dvije fige :P drži na svakoj ruci po jednu :D
Za ovo će mi trebati dvije fige :P drži na svakoj ruci po jednu :D
Aj evo onda dvije fige.
Jutro svima ljudi.
Odoh :D vidimo se i sretno mi bilo :)
Presmijesno...
Dan svima. Kako ste mi? Moram potražit šta znači ACPI. Imam problem, na ploči kad baca BSOD nešto javlja greška na ACPI.
Rješeno! U rami ga nije sjelo dobro pa se bacalo bsodić i zasada sve OK!
pozdrav svima :D
oj oj ljudi, netko mi je upao na acc sa foruma, mislim da je to bio moj kum i nešto diskutirao sa ep-om u bircu jutros... ako možete dati neke dodatne informacije bio bih zahvalan x)
od sinoć u 10 sati do sada u 2:30 nisam bio na kompu....
eh nesporazum oko birca rješen, još da uhvatim kuma i da pohvatam što je sve on sinoć trollao na mom faceu... mislim da je pričao sa jednom od mojih ženskih, budemo vidili kasnije... mislim da sam in deep shit
eh nesporazum oko birca rješen, još da uhvatim kuma i da pohvatam što je sve on sinoć trollao na mom faceu... mislim da je pričao sa jednom od mojih ženskih, budemo vidili kasnije... mislim da sam in deep shit
pa što si ga pustio na komp ili?
pa što si ga pustio na komp ili?
ma zapili smo se obojica, a meni je ostao fejs upaljen na njegovom kompu pa je ep-a i neznam koga još trollao par sati
ma zapili smo se obojica, a meni je ostao fejs upaljen na njegovom kompu pa je ep-a i neznam koga još trollao par sati
jbg sam si kriv
Pa stavi si lokot na kompu a kad pristupa nemreš bez lozinki.
Pa stavi si lokot na kompu a kad pristupa nemreš bez lozinki.
bio sam kod njega pa je ostao upaljen face a ja sam spavao na kaucu jer sam se zapio ko svinja a on mrtav pijan trollao ljude x)
hebemu lebac kum mi je i druzimo se vec nekih 15-ak godina, tu i tamo me zna trollat al ovaj put me najvise
Dali u podforum "Stolna računala" mogu napravit topic u kojem bi pito koje gotove konfiguracije uzet koje bi zadovljile moje potrebe pito sam tako da ne ispadne ima tema vec o tome potrazi bezveze sapamas itd.
ako nisi siguran, procitaj pravila foruma x)
inace se ne otvaraju teme vrlo slicnog ili istog sadrzaja al jedna tema tam vam =)
Dali u podforum "Stolna računala" mogu napravit topic u kojem bi pito koje gotove konfiguracije uzet koje bi zadovljile moje potrebe pito sam tako da ne ispadne ima tema vec o tome potrazi bezveze sapamas itd.
Mislim da nema potrebe otvarati novu jer ima već nekoliko o gotovim konfiguracijama, pa tamo pitaj.
sad sam uzea u linksa laptop ali nema uputstva. Jel to znači da ga odma uštekajem u struju?? Ili bateriju treba ispraznit prvo
ako nisi siguran, procitaj pravila foruma x)
inace se ne otvaraju teme vrlo slicnog ili istog sadrzaja al jedna tema tam vam =)
Da, ako je tema vrlo slična probleme pa tam se piše u temi a ne otvarat novu temu i bezveze zaključa iako postoji slična tema.
No, idemo dalje. Šta mislite koliko bi dobio za njega? Evo moje teme.
sad sam uzea u linksa laptop ali nema uputstva. Jel to znači da ga odma uštekajem u struju?? Ili bateriju treba ispraznit prvo
Pa ako znaš di treba spojit. Punjač u laptop a s punjač s kabelom na struju i to je to. upali laptop pa pogledaj koliki je stanje baterije. Ovisi kako je neki punjen a neki nije. Što dulje stoji tj neupaljenog baterija traje duže i vrlo malo troši. Ako je novi u pitanju.