Nita posebno, znao sam da će do ovoga doći... a hebga... bilo je lijepo dok je trajalo...
znači ništa od uživanja u onom pokloniću?
Nita posebno, znao sam da će do ovoga doći... a hebga... bilo je lijepo dok je trajalo...
185 0000 0000 0000000 00000000 0000000%
Sranje.
sranje
185 0000 0000 0000000 00000000 0000000%
Sranje.
Veliki Bullshit...
A što ćeš kako sam rekao znadoh da će do toga doći...
No problem ti je sljedeći... malo previše novaca onda treba za živjeti vamo... a jbga... valjda cu se nekako snaći...
I so don't care about that anymore...
Veliki Bullshit...
No problem ti je sljedeći... malo previše novaca onda treba za živjeti vamo... a jbga... valjda cu se nekako snaći...
Pretpostavljan daleko ste? Ona je doli u dubrovniku jel tako, nešto si bia o tom govoria...
a bed momce, neznam koliko se sad smijes zapit sa obzirom na kemikalje, kad te ni komarac nesmije ugrist
Veliki Bullshit...
Pretpostavljan daleko ste? Ona je doli u dubrovniku jel tako, nešto si bia o tom govoria...
Ma ona ce biti u ZG samo ja necu moci biti... meni za liječenje ode cca 25 000 kn mjesecno + zivot u zg... ja to ne mogu isfinancirati ni da hocu...
a bed momce, neznam koliko se sad smijes zapit sa obzirom na kemikalje, kad te ni komarac nesmije ugrist
Ne smijem nista popiti jer moram cuvati jetru da probavlja sve te **bene otrove...
Kako to da nećete više živit skupa?
Pozdrav ljudi
Kako to da nećete više živit skupa?
Pozdrav ljudi
Pa stan njenih roditelja koji se eto ne slazu...
Kako rekoh razumijem ih u potpunosti...
Ne smijem nista popiti jer moram cuvati jetru da probavlja sve te **bene otrove...
a bed... odoh ja popit par za tebe do kuma da ti utopim tugu
po meni najgora stvar je kad nemozes ni popit stamplicu rakije
ah ma znas na sto ciljam, stamplica, dvije, tri, pet, koliko treba :(
Oćete se viđat? Mislin koliko često?
Večer svima....
Sirka jeli ti to organiziraš neki happening u Splitu povodom rođendana? Nas nisi pozvao?
Pozivnice su na putu, jbg hrvatska pošta ipak malo kasni, bit će dva partija, gej i hetero, znači svak će nać misto za sebe
uf kad se vratim pravim temu hardstyle glazba jer mi postojeca tema elektronska glazba totalno suck x)
Pozivnice su na putu, jbg hrvatska pošta ipak malo kasni, bit će dva partija, gej i hetero, znači svak će nać misto za sebe
Pa moga si prije najaviti da se pripremimo i nabavimo obleku.
Koji će imati bolji catering?
Pa moga si prije najaviti da se pripremimo i nabavimo obleku.
Koji će imati bolji catering?
A pa sad...sve ovisi o tvojim zahtjevima, mislin da će se svaka hostesa (koji je muški rod od hostesa?!) potrudit da zadovolji svoju mušteriju.
A pa sad...sve ovisi o tvojim zahtjevima, mislin da će se svaka hostesa (koji je muški rod od hostesa?!) potrudit da zadovolji svoju mušteriju.
Ajde, ti kao insider i organizator sigurno imaš informaciju iz prve ruke? Podijeli je s nama da ne završimo u krivo vrijeme na krivom mjestu?
Ajde, ti kao insider i organizator sigurno imaš informaciju iz prve ruke? Podijeli je s nama da ne završimo u krivo vrijeme na krivom mjestu?
Vrlo vjerojatno da će za nas bit bolje, to je 90% sigurno.
Vrlo vjerojatno da će za nas bit bolje, to je 90% sigurno.
Sad si počeo pisati ko Ivan, ništa te ne kužim. Još kad počmeš organizirati vlakić, pomislit ću da si njegov multiacc.
Ne znan ni ja više šta pišen, previše san se izgubia u raznim metaforama i izmišljanjima svega i svačega.
Ne znan ni ja više šta pišen, previše san se izgubia u raznim metaforama i izmišljanjima svega i svačega.
I ja sam malo pod utjecajem one teme Što se dešava našem društvu.
BTW: imamo rođendan na isti dan.
UUUU bit će partijanja.
Rođeni smo na isti dan, samo šta si ti oko tri puta stariji od mene. Triba bi se obraćat sa VI.
UUUU bit će partijanja.
Rođeni smo na isti dan, samo šta si ti oko tri puta stariji od mene. Triba bi se obraćat sa VI.
Još malo pa ću se osjećati kao djedica.
UUUU bit će partijanja.
Još malo pa ću se osjećati kao djedica.
Ovo si jutros uslikan? NHF ;)
Zna li netko zašto je APazinjan protjeran ?
Dobro jutro :)