Kanta trola masno od prvog dana prijave.
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
- poruka: 148.670
- |
- čitano: 10.216.557
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LUXX, koliko ja znam, ovo je informatički forum, ne forum nekog servera, pa ako neko bude jednom banovan i napravi account da ga i tu banamo. Čemu suspenzija sad kanti aka reincarnated? Ja te ne razumijem
Nekad pretjeruješ, zašto bi on bio trol a 5 mjeseci je tu? Da je trol, napravio bi novi account i TROLAO, u ta njegova 4 posta j(novog accounta) ja nigdje ne vidim provokaciju i spam. Shvati da je ovo birc, da su oni postovi bili zezancija, zašto si to uzimaš k srcu
zato sto je kao prvo nakon kartona (zuti) i upozorenja da se ostavi takvih gluposti iz ciste provokacije opet napravio ogroman citat.
I bana mu se account i opet si napravi novi.
ako se nekog bana ne zeli ga se vise imat na forumu.
inace nema smisla banat nego samo suspenzija.
Dakle ne zeli ga se ovdje imat i napravi novi account.
e pa leti ponovno.
ne uzimam ja nista k srcu ali sa modovima se nemra kacit sto je namjerno uradio i zato popusio crveni/crni.
dakle po meni trolanje.
birc ili ne mislim da se nikome ne svida da mora 2 godine scrolat da dode do kraja posta samo zato sto je to nekom kretenu zabavno.
meni nije i za to cu uvijek kartonirat.
nema veze dal je 2 dana na forumu il 2 godine
Kako da prekonvertiram blu ray u mkv ?
A da ne dobijem watermark od nekog free
BUMP !
LUXX, koliko ja znam, ovo je informatički forum, ne forum nekog servera, pa ako neko bude jednom banovan i napravi account da ga i tu banamo. Čemu suspenzija sad kanti aka reincarnated? Ja te ne razumijem
Nekad pretjeruješ, zašto bi on bio trol a 5 mjeseci je tu? Da je trol, napravio bi novi account i TROLAO, u ta njegova 4 posta j(novog accounta) ja nigdje ne vidim provokaciju i spam. Shvati da je ovo birc, da su oni postovi bili zezancija, zašto si to uzimaš k srcu
zato sto je kao prvo nakon kartona (zuti) i upozorenja da se ostavi takvih gluposti iz ciste provokacije opet napravio ogroman citat.
I bana mu se account i opet si napravi novi.
ako se nekog bana ne zeli ga se vise imat na forumu.
inace nema smisla banat nego samo suspenzija.
Dakle ne zeli ga se ovdje imat i napravi novi account.
e pa leti ponovno.
ne uzimam ja nista k srcu ali sa modovima se nemra kacit sto je namjerno uradio i zato popusio crveni/crni.
dakle po meni trolanje.
birc ili ne mislim da se nikome ne svida da mora 2 godine scrolat da dode do kraja posta samo zato sto je to nekom kretenu zabavno.
A jbg malo smo svinjarije radili, sada nikome ništa, ja pobro žuti, mitch pobro žuti, kanta crveni i eto... Ljudi smo, griješimo :)
Neko vrijeme je to bila zezancija među nama, prije smo po 10 strana pisali u binarnom i smetalo je onima na mobitelu. Ovo je meni drugi account, prije sam pravio gluposti, a sad ih pravim rijetko.
Neko vrijeme je to bila zezancija među nama, prije smo po 10 strana pisali u binarnom i smetalo je onima na mobitelu. Ovo je meni drugi account, prije sam pravio gluposti, a sad ih pravim rijetko.
nije drugi nego 4-ti samo za informaciju ako si zaboravio
kak se prije zvao
Troll :P
Luxx hoću l i ja dobiti crveni ako stavim 2 smajlića
Luxx hoću l i ja dobiti crveni ako stavim 2 smajlića
Ja bi ti crni dao :P
evo ako mogu i ja samo da prokomentiram ovo, kanta je ipak bio jedan clan koji je bio dosta aktivan na forumu, koliko znam dosad nije imao nekih ispada...?
Mislim da je mogao proci s nekih 20ak dana suspenzije.. toliko od mene
svi hardveroljupci, evo jos jedna domaci review:
@LUXX: Jeli bi mi mogao preimenovati OVU temu kao nešto u stilu "Svi reviewi/članci sa foruma" i sl.? Malo mi je naslov teme glup, pošto sam odustao od gnjavaze admin-a da otvore novi podforum, jer je lakse ipak ovako meni napravit temu, nego njima radit novo. Takoder i podforum u kojem je tema nije baš ispravan, ali to nije prevelik problem, iako nebi ni to bilo loše sredit.
Hvala unaprjed.
Ja bi ti crni dao :P
Ma nemoj
Kako da prekonvertiram blu ray u mkv ?
A da ne dobijem watermark od nekog free
BUMP !
DOUBLE BUMP !
Znate li da je Crysis 2 odgodjen za pocetak 2011?
Dobar dan, molim soka od cole.
Znate li da je Crysis 2 odgodjen za pocetak 2011?
Znamo...
Izvol'te
Hvala, Krešo. Odlična usluga.
odo žderat...vraćam se za po sata
Iskreno tvoju suspenziju ne smatram dobro promišljenu stvar... Trebao je dobit žuti i gotovo a ne suspenziju, meni osoobno je kanta bio super, al šta je tu je. Volio bih da mu LUXX skine crveni ;)
Iskreno tvoju suspenziju ne smatram dobro promišljenu stvar... Trebao je dobit žuti i gotovo a ne suspenziju, meni osoobno je kanta bio super, al šta je tu je. Volio bih da mu LUXX skine crveni ;)
misliš crni ;)
misliš crni ;)
Ma crni da... Uvijek mislim da je crveni najstroži ;)
Mislim da su oni svi znali da on ima multi acc pa su samo čekali prvu grešku da mu zakelje crni, jer je onaj mod (luxx) napisao da mu je ovo 4. ili 5. acc ako se ne varam.
...dobro jutro svima...ja sam možda zadnji koji bi se ulizivao ili uvlačio modovima pa:
ma daj mi crni i za 2 acc i na ovaj al sam da napišem svoje mišljenje....neki ovdje imaju po 3 ili 4 acc pa su na forumu već dugo iako se to zna.....luxx ako imaš osobnih problema odi se lijeći a ne se iskaljivat na forumašima.....ono što me živcira na forumu je nepravda protiv koje modovi oćito nemaju ništa jer sudjeluju debelo....bio sam 7 mjeseci na forumu, pomagao koliko sam mogao i zbog jedne greške dobijem crni....neshvatljivo....više ni dana neću provest na forumu....a vi ostali forumaši pazite da ne napravite sitnu grešku jer odma letite (ili to vrijedi samo za neke).....dajte mi sad crni i na ovaj acc pa da smo gotovi.....imo sam samo potrebu napisat ono što mislim.....
sad jedva ćekam da vidim koliko ću TD-ova dobit od ovih ulizivaća modovima.......ekipša koja me je podržala hvala vam al modovi su pre zadrti......
nadam se da luxx neće obrisat ovaj post nego dat ljudima da vide
...bilo bi "dobro" da je luxx mogao ostaviti ona tvoj post pa da se vidi tko je trolčina na kvadrat,
za ono prekjučer (pa još i ponavljanje nakon kartona) si i više nego zaslužio crni...
A dobro ja neznam zašto bi mi raspravljali tko je u krivu, tko je u pravu, ovo je ipak forum, a forum je najnebitnija stvar u realnom zivotu. Postoji hrpa drugih stvari, šta ima veze crni pa crni. Nek on gleda kako ce zaradit za sladoleda, a ne da vodi borbu s vjetrenjacama.
...dobro jutro svima...ja sam možda zadnji koji bi se ulizivao ili uvlačio modovima pa:
Jutro Jurra :)
nisam baš upućen o čemu se radi,znam samo da se igralo s extremno velikim citatima i postovima
jurra di si ti,opet sam nabacio koju kilu