nije valjda da sam ja jedini na forumu kojeg boli ona stvar hoće li imati jednu ili dvije zvjezdice..
Nije...........
nije valjda da sam ja jedini na forumu kojeg boli ona stvar hoće li imati jednu ili dvije zvjezdice..
Nije...........
Volio te ili ne zvjezdica tebe sjaji......
večer
večer
Je vecer je...........
večer
e
LOCK!
LOCK, eeeee sutra necete otkljucat, kod mene je kljuc !!!
Mrnjau.
lock
*looks trough the window* 8 sati a birc još zatvoren?? Pa kaj je tom gazdi došlo...? *walks away*
Pozdrav i čestitke svim braniteljima,ma gdje bili...
jutro ekipa....2 dana suspendiran i odjednom crni karton.....post zbog kojeg sam dobio crveni se iz nekog razloga pojavio pol minute nakon što sam objavio da sam dobio žuti i naravno 5 minuta poslije od kako sam odustao od spamanja bzvz....ćudne stvari se događaju i to me lagano živcira
lol šta je toliko povrjedilo nekog da ti je dao crni karton? svašta, mozda si psovao nekome nešto pa si dobio. sumnjam da bi ti ga dao bez razloga ikakvog.
lol šta je toliko povrjedilo nekog da ti je dao crni karton? svašta, mozda si psovao nekome nešto pa si dobio. sumnjam da bi ti ga dao bez razloga ikakvog.
sve zbog onih citiranja....al nije mi jasno kak moj post nije bio tu kad sam vam napiso da sam dobio žuti a za pol minute je bio...nakon toga sam dobio crveni a za 2 dana (znaći u ta 2 dana nisam mogo pristupat forumu) sam dobio crni.....
sve zbog onih citiranja....al nije mi jasno kak moj post nije bio tu kad sam vam napiso da sam dobio žuti a za pol minute je bio...nakon toga sam dobio crveni a za 2 dana (znaći u ta 2 dana nisam mogo pristupat forumu) sam dobio crni.....
čudno, čudno.
čudno, čudno.
fora je u tome što imam jednu privatnu poruku u kojoj je vjerojatno objašnjeno zbog ćega ali naravno nemogu ju vidjet....haha lol
Jutro svima!
Jutro.
čudno, čudno.
fora je u tome što imam jednu privatnu poruku u kojoj je vjerojatno objašnjeno zbog ćega ali naravno nemogu ju vidjet....haha lol
Dobar ti nickname
Pitaj Domagoja ili Mira da ti objasne što je bilo... Jer samo oni mogu dati crni karton
Ljudi, ajmo ko je za moj steam acc da ga se riješim napokon?
Ljudi, ajmo ko je za moj steam acc da ga se riješim napokon?
Evo ja!
Ako je zabadava....
Ak je do onog citiranja, ja se samo nadam da neću popit crni ;)
Kako da prekonvertiram blu ray u mkv ?
A da ne dobijem watermark od nekog free
E da, RUNDA za sve...na današnji veliki dan. Dan konačnog oslobođenja.
Jutro ekipa,nisam se dugo javljao....sta se radi?
E da, RUNDA za sve...na današnji veliki dan. Dan konačnog oslobođenja.
Evo jedna tema da se može čestitat kako spada!
tocno
zato sto je pretjerao/trolao
jutro ekipa....2 dana suspendiran i odjednom crni karton.....post zbog kojeg sam dobio crveni se iz nekog razloga pojavio pol minute nakon što sam objavio da sam dobio žuti i naravno 5 minuta poslije od kako sam odustao od spamanja bzvz....ćudne stvari se događaju i to me lagano živcira
i na ovom accountu ces dobit crnjaka ko i na svakom drugom.
trazi si drugi forum gdje ces trolat.
ovdje vise ne
Jutro vam
Zato jer je poput mene radio kilometarske citate :D
Dobro jutro danas je
:DLUXX, koliko ja znam, ovo je informatički forum, ne forum nekog servera, pa ako neko bude jednom banovan i napravi account da ga i tu banamo. Čemu suspenzija sad kanti aka reincarnated? Ja te ne razumijem
Nekad pretjeruješ, zašto bi on bio trol a 5 mjeseci je tu? Da je trol, napravio bi novi account i TROLAO, u ta njegova 4 posta j(novog accounta) ja nigdje ne vidim provokaciju i spam. Shvati da je ovo birc, da su oni postovi bili zezancija, zašto si to uzimaš k srcu