nisam baš upućen o čemu se radi,znam samo da se igralo s extremno velikim citatima i postovima
jurra di si ti,opet sam nabacio koju kilu
...ja bi ti za ovakvo pisanje dao žuti umjesto zvjezdice...
nisam baš upućen o čemu se radi,znam samo da se igralo s extremno velikim citatima i postovima
opet glumiš lektora
yoooooooooooooooooooooooo ekipaaaaaaaaaaaaaaaa neam vremena chatat i spamat.....kad dođem onda pročitam vaše gluposti....odo na plažu jbt more toplo ko pišalo :D odo se kupat do nekih 5-6 možda i 7 navečer.
yoooooooooooooooooooooooo ekipaaaaaaaaaaaaaaaa neam vremena chatat i spamat.....kad dođem onda pročitam vaše gluposti....odo na plažu jbt more toplo ko pišalo :D odo se kupat do nekih 5-6 možda i 7 navečer.
VRATIO SE MATO, gdje je bija ?
Wasup dawg.....jesi napravio išta od one wifi antene
opet glumiš lektora
Izvol'te
Hvala, Krešo. Odlična usluga.
nello vidim da si stasao u pravog spamera
čestitam
Ja ipak mislim da si ti kod kuće
Ljudi šta mislite da otvorim temu:
Vaše samogradnje ili Samogradnje P&O ili Prijedlozi samogradnje u sljedećem broju BUG-a
Onak da vidim jel ima tu nekih talenata koji bi mogli pomoć drugima, podijelit svoja iskustva davat nekakve savjete i da daju prijedloge za temu Samogradnja u BUG-u
Ljudi šta mislite da otvorim temu:
Vaše samogradnje ili Samogradnje P&O ili Prijedlozi samogradnje u sljedećem broju BUG-a
Odo napravit temu...možda zaradim koji HVALA i TU, a možda tema bude zaključana....well you can't say I didn't try
Evo moja tema za čestitke svega i svačega. Po meni slavljenici zaslužuju biti u posebnoj temi i primat tu čestitke za rođendane, pa evo možete iskoristit priliku i čestitat današnji praznik
Dobar dan, molim soka od cole.
Bok svim birtasima, cola je zamazana zašecerena vodurina i to nezdrava do daske. Cockta je sasvim nekaj drugo u boljem smislu, znaci to se sad konzumira pogotovo kad je Cockta presla u hrvatske ruke uglavnom cola je smece u odnosu na to poznato pice iz moje a i ne samo moje mladosti.
Evo da pitam opet:jel zna netko razlike u memorijskim karticama za mobitele.Planiram sutra kupit al ograničen sam na Info-lab pa kakve da tražim.Jel važno ono class(to je Alienware rekao)?
TU i H odmah iako nisam ni slova procitao :)
Krešo,jel ti se da napisat recenziju?
Da...za čega...ak je za igru iskemijam nešt
Ja i par kolega sa foruma radimo recenzije Logitechovih strojeva, G9, G9X, G500, MX Revolution, kao i Katanu 3 Review :) Stizu za par dana, najvjerovatnije sutra.
Cockta ima okus šipka, limuna i naranče
Da, upravu ste, ma sve nešto stavljaju kemikalije od kojih može ugroziti zdravlje. Jedam čovjek sa Colom ubacio jedan čavao i sutradan nema čaval u boci. dokaz daje kemikalija nagrizao! Jel ste to čuli?
Da...za čega...ak je za igru iskemijam nešt
Da, za moju RTSopediju,već je dugo neaktivna
BTW,ako nekoga zanima Last.fm,otvorio sam temu
Da, upravu ste, ma sve nešto stavljaju kemikalije od kojih može ugroziti zdravlje. Jedam čovjek sa Colom ubacio jedan čavao i sutradan nema čaval u boci. dokaz daje kemikalija nagrizao! Jel ste to čuli?
To nije istina to su gluposti, ne moze cavao nestat od jedne cole ili komad mesa kak se pricalo okolo. Nije to tak jako pa niti nema uopce takvih sposobnosti, ali zato moze cola odlicno posluzit kod pranja automobilskih motora to je ziva istina i koristi se tak ili za neko slicno cišcenje kaj sve govori o njoj.
To je od ugljične kiseline (H2CO3)....pitaj Is'sa kakvu koncentraciju stavljaju u piće, bez obzira na ono što piše na boci
Haha,Krešo.Čemu onaj hvala?
Tnx,haha