Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) izdvojena tema

poruka: 28.402
|
čitano: 3.154.698
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
14 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
thuglife kaže...

Jutro jutro.

jutrić {#}

Pobrinite se da u ovim ledenim danima uzimate dovoljno vitamina C ! On se nalazi u namirnicama: Prasen-CE, Sarmi-CE, Kobasi-CE, Slanini-CE... Kao i u napicima: Piv-CE, vin-CE, razne rakiji-CE...
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

dobar dannnnnnnnnnn

CARPE DIEM
14 godina
neaktivan

dan..ev sam instalirala firefox 18..i likeeeee.. :)

Pobrinite se da u ovim ledenim danima uzimate dovoljno vitamina C ! On se nalazi u namirnicama: Prasen-CE, Sarmi-CE, Kobasi-CE, Slanini-CE... Kao i u napicima: Piv-CE, vin-CE, razne rakiji-CE...
16 godina
neaktivan

jutro

:-)

kaos
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 15:39 (Jurra).
17 godina
whisper2311 kaže...

dan..ev sam instalirala firefox 18..i likeeeee.. :)

Chrome je najbolji {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina

Pozdrav.

Evo jedna domaća svježa vijest.
Od ljeta novi Vladin telekom? 

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. || http://goo.gl/i6Hpi || http://goo.gl/Wqwat || http://goo.gl/w1hZn ||
16 godina
neaktivan

kad već nikog nema, idem malo editirati

(-:

kaos
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 15:39 (Jurra).
16 godina
neaktivan

Ljudi imo sam problema s kompom. Kod paljenja kompjutera mi je pisalo bootmrg is missing. Gledo sam malo na internetu i svagdje je pisalo da reinstaliram windowse.

Probo sam sa 2 različita cd-a i svaki put mi ovo bude. Imam samo strelicu miša, nemam gdje za kliknit

. .
Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
14 godina
cuspajz kaže...

Ljudi imo sam problema s kompom. Kod paljenja kompjutera mi je pisalo bootmrg is missing. Gledo sam malo na internetu i svagdje je pisalo da reinstaliram windowse.

Probo sam sa 2 različita cd-a i svaki put mi ovo bude. Imam samo strelicu miša, nemam gdje za kliknit

Laptop ili desktop? Meni ovo vuče kao da je extened desktop. Da nemaš možda dva kabela ili na laptopu uključenu prethodno spomenutu opciju.

EDIT: Dobar dan svima...

Stručnjak za odmaganje...
14 godina

Dobar dan svima...

14 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

meni jednom davno na laptopu ,lenovo tocno ta poruka .. svrljala sam i instalacija je krenula nakon cca 30 restarta ako ne i vise a zasto se desilo to neznam

14 godina
whisper2311 kaže...
cuspajz kaže...

meni jednom davno na laptopu ,lenovo tocno ta poruka .. svrljala sam i instalacija je krenula nakon cca 30 restarta ako ne i vise a zasto se desilo to neznam

Sigurno te prije uspjeha muž "podragao" i onda je sve krenulo.{#}

16 godina
cuspajz kaže...

Meni se to dogadja na jednom kompu, obicno krene nakon 15min-1h.
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
neaktivan

Dobar dan! Tiby lijep pozdrav!

Nenad
14 godina
neaktivan

mario mozda si i u pravu , da ga posaljem i cuspajuz mozda i njemu pomogne {#}

14 godina
whisper2311 kaže...

Naravno, odmah na bus s njim i pravac u Vinkovce. Cuspajz će zauzvrati poslati kulena, čvaraka i ostalih zanimacija.

16 godina
neaktivan
Jutro
CARPE DIEM
12 godina
neaktivan

Jutro svima

16 godina
neaktivan

jutro, baš nešto gledam

jel' možda treba kakva nadogradnja (-:

kaos
12 godina
neaktivan

I moj je Intel p 4 3.2 dual sa 2 gb ddr-a 2.

15 godina

Evo, da malo proslavim, 3 godine na forumu. {#}

Swedish latin super funk.
15 godina

Hahaha,dobra ti ta :)

16 godina
neaktivan

Morgen.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan

Dobar dan narode, evo i mene na forumu nakon nekog vremena.

BTW zna li tko sto je sa Ivom? Nema ga vec duze, da nisu nedaj Boze neki zdravstveni problemi..

clock2much
15 godina
moderator
mate960 kaže...

Dobar dan narode, evo i mene na forumu nakon nekog vremena.

BTW zna li tko sto je sa Ivom? Nema ga vec duze, da nisu nedaj Boze neki zdravstveni problemi..

obaveze neke...vraća se uskoro :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina

Dan narode, jedno pitanje. Pokusao sam spojiti komp na TV maloprije, sve radi bez problema, ali nakon par minuta rada mi baca BSOD. Upalim drugi puta, upalim film i oet nakon par mminuta BSOD. Uz to mi jos i zvucnici krckaju, i to dosta glasno, pa ako netko zna do cega je.

17 godina
whisper2311 kaže...

Bok svim birtašima, kad smo več tu kakva je sad to tinejđerica iskrsnula na tvom avataru jel.Izlanuo se

sirka666 kaže...

Evo, da malo proslavim, 3 godine na forumu. {#}

Ok idemo klopat no ne vidim nigdje kremšnite a nema nit čipsa fučkaj ga.Smijeh

XYomegaYX kaže...

Dan narode, jedno pitanje. Pokusao sam spojiti komp na TV maloprije, sve radi bez problema, ali nakon par minuta rada mi baca BSOD. Upalim drugi puta, upalim film i oet nakon par mminuta BSOD. Uz to mi jos i zvucnici krckaju, i to dosta glasno, pa ako netko zna do cega je.

Kak bi mi znali zakaj tebi Windowsi bacaju BSOD pa nemamo kristalnu kuglu. Skini ovaj dole program pa nakon kaj te udari BSOD, ili kad se komp opet upali samo pokreni taj program i klikni gore Analize pa onda srolaj dole i pisat če ko je vjerojatni krivac za Plavušu.{#}

http://download.cnet.com/WhoCrashed/3000-2094_4-75205821.html

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 16:56 (rambox).
14 godina
neaktivan
rambox kaže...
whisper2311 kaže...

Bok svim birtašima, kad smo več tu kakva je sad to tinejđerica iskrsnula na tvom avataru jel.Izlanuo se

haha..da tinejđerica bila prije oho ho godina...to ti je ona ista sa mrazovom kapicom sam sa manje kose...{#}

14 godina

Večer curke i momcovi...{#}

15 godina
neaktivan

Večer svima, malo dođem tu, malo tu čitam i odem. {#}

Nenad
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice