Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
- poruka: 28.402
- |
- čitano: 3.155.477
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobar dannnnnnnnnnn
dan..ev sam instalirala firefox 18..i likeeeee.. :)
dan..ev sam instalirala firefox 18..i likeeeee.. :)
Chrome je najbolji
Ljudi imo sam problema s kompom. Kod paljenja kompjutera mi je pisalo bootmrg is missing. Gledo sam malo na internetu i svagdje je pisalo da reinstaliram windowse.
Probo sam sa 2 različita cd-a i svaki put mi ovo bude. Imam samo strelicu miša, nemam gdje za kliknit
Ljudi imo sam problema s kompom. Kod paljenja kompjutera mi je pisalo bootmrg is missing. Gledo sam malo na internetu i svagdje je pisalo da reinstaliram windowse.
Probo sam sa 2 različita cd-a i svaki put mi ovo bude. Imam samo strelicu miša, nemam gdje za kliknit
Laptop ili desktop? Meni ovo vuče kao da je extened desktop. Da nemaš možda dva kabela ili na laptopu uključenu prethodno spomenutu opciju.
EDIT: Dobar dan svima...
Dobar dan svima...
meni jednom davno na laptopu ,lenovo tocno ta poruka .. svrljala sam i instalacija je krenula nakon cca 30 restarta ako ne i vise a zasto se desilo to neznam

meni jednom davno na laptopu ,lenovo tocno ta poruka .. svrljala sam i instalacija je krenula nakon cca 30 restarta ako ne i vise a zasto se desilo to neznam
Sigurno te prije uspjeha muž "podragao" i onda je sve krenulo.
Meni se to dogadja na jednom kompu, obicno krene nakon 15min-1h.

Dobar dan! Tiby lijep pozdrav!
mario mozda si i u pravu , da ga posaljem i cuspajuz mozda i njemu pomogne

Naravno, odmah na bus s njim i pravac u Vinkovce. Cuspajz će zauzvrati poslati kulena, čvaraka i ostalih zanimacija.

Jutro svima
I moj je Intel p 4 3.2 dual sa 2 gb ddr-a 2.
Hahaha,dobra ti ta :)
Morgen.
Dobar dan narode, evo i mene na forumu nakon nekog vremena.
BTW zna li tko sto je sa Ivom? Nema ga vec duze, da nisu nedaj Boze neki zdravstveni problemi..
obaveze neke...vraća se uskoro :)
Dan narode, jedno pitanje. Pokusao sam spojiti komp na TV maloprije, sve radi bez problema, ali nakon par minuta rada mi baca BSOD. Upalim drugi puta, upalim film i oet nakon par mminuta BSOD. Uz to mi jos i zvucnici krckaju, i to dosta glasno, pa ako netko zna do cega je.
Bok svim birtašima, kad smo več tu kakva je sad to tinejđerica iskrsnula na tvom avataru jel.
Evo, da malo proslavim, 3 godine na forumu.
Ok idemo klopat no ne vidim nigdje kremšnite a nema nit čipsa fučkaj ga.
Dan narode, jedno pitanje. Pokusao sam spojiti komp na TV maloprije, sve radi bez problema, ali nakon par minuta rada mi baca BSOD. Upalim drugi puta, upalim film i oet nakon par mminuta BSOD. Uz to mi jos i zvucnici krckaju, i to dosta glasno, pa ako netko zna do cega je.
Kak bi mi znali zakaj tebi Windowsi bacaju BSOD pa nemamo kristalnu kuglu. Skini ovaj dole program pa nakon kaj te udari BSOD, ili kad se komp opet upali samo pokreni taj program i klikni gore Analize pa onda srolaj dole i pisat če ko je vjerojatni krivac za Plavušu.
http://download.cnet.com/WhoCrashed/3000-2094_4-75205821.html
Bok svim birtašima, kad smo več tu kakva je sad to tinejđerica iskrsnula na tvom avataru jel.
haha..da tinejđerica bila prije oho ho godina...to ti je ona ista sa mrazovom kapicom sam sa manje kose...
Večer curke i momcovi...
Večer svima, malo dođem tu, malo tu čitam i odem.