Trolanje i ponasanje na forumu. Postroziti sistem? zaključana tema

poruka: 276
|
čitano: 105.926
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Trolanje i ponasanje na forumu. Postroziti sistem?

e, potpuna zabrana multi acc. sjecam se da je jednom domagoj napisao: "ako si dobio crni to znaci da vise tebe kao osobu ne zelimo na forumu a ne tvoj trenutni username, bla, bla.." tako nekako. e, pa mi nije jasno zasto se to tolerira?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
RE: Trolanje i ponasanje na forumu. Postroziti sis
eterna luchar kaže...
pa za to ima HVALA gumb...

ta opcija je bullshit,kao sto je povise spomenuto.

evo ti teme gdje reputacija leti u nebo.

sto trebas napraviti...imati rss na par servisa,kao filehipo i svaki dan napisat 10 manjevaznih stvari, program xy1.30, dobio update 1.31.

zatim se medjusobno 7-8 prepisivaca zahvali  lol

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-softverske-teme/nove-verzije-programa/40939.aspx?page=26

uzmes prva dva slova od rijeci malware i dodas na Maorskom rijec stop...sto dobijes ???
17 godina
neaktivan
Znači sad ću dobivati četverotjedne suspenzije? :)
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Ali po meni bi to bilo efektivnije posto bi se znalo da su kazne stroze pa se nebi brljalo toliko gluposti.

A i trolovi bi dosli na svoje {#}

Trolovi i vako i tako dolaze na svoje

Nije raketna fizika otvoriti novi acc. pa opet trolati.

Pravila su tu ..napisana, i manje vise svi se pridrzavamo prema tim pravilima. Gestapovko ponasanje admina prema svim korisnicima zbog [sic] brljanja gluposti ne vodi nikud. Sto vi ocekujete kada BOL objavi vijest (karikiram i vulgariziram sad) Steve Jobs kaze da ne drzim iPhone na pravilan nacin...ili kada se otvori tema sa naslovom "kako da uhvatim sliku sa ekrana"...to ce vecina forumasa ocjeniti kao provokaciju jer "svi znaju" kako se hvata SS ...odakle ovakva n00bina na forumu?
Na primjer BOL objavi vijest da se pojavio bijeli iPhone 4 i ostavi mogucnost da se ta vijest komentira. Sto vi nakon toga ocekujete? Da se pisu poeme? 

Ionako ste strogi. Nekad previse cak ali sto je tu je. Clanovanje na ovom forumu (kao i na svakom) nije pravo vec privilegija. Koliko vidim nema vredanja na nacionalnoj ili verskoj osnovi sto je najtragicnije nesto sto se moze desiti prilikom jedne rasprave.

Tu se najvise trebate fokusirati ako se dogodi takvo sto.
Naravno kao i do sad, kaznjavati trolove konstantno i neumorno. Uostalom imamo button PRIJAVI, imamo prisutnog admina u svako vrijeme. Cemu onda ovakva tema? I najzad, koliko ja znam pravila za nove forumase su vec ustroznjena sto se tice broja poruka. Zasto to ne bi ste ustrozili? Na primjer broj poruka u zadano vrijeme (recimo jedna na 30 min.) sa tendencijom da se to vrijeme smanji kako sto forumas nabije staz.

Kako prebaciti BUGov DVD u DivX da mi stane na obicni CD. (probao sam sa Dr DivX ali nejde
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 13:41 (Lazarus Long).
16 godina
neaktivan
@torrente- primjer može biti i AV tema :D
@EP- taman ćeš imati vremena za posao, curu i doktore :P
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Znači sad ću dobivati četverotjedne suspenzije? :)

ako pretjeras cisto moguce {#}

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
17 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...

{#}

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
LUXX kaže...

Ali po meni bi to bilo efektivnije posto bi se znalo da su kazne stroze pa se nebi brljalo toliko gluposti.

A i trolovi bi dosli na svoje {#}

Trolovi i vako i tako dolaze na svoje

Nije raketna fizika otvoriti novi acc. pa opet trolati.

Pravila su tu ..napisana, i manje vise svi se pridrzavamo prema tim pravilima. Gestapovko ponasanje admina prema svim korisnicima ...

Pošto me mrzi tipkati slažem se sa svime što je Lazarus Long otipkao.

16 godina
sad bi se luxx tebi trebo dat žuti zbog duplog posta :D
Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769
16 godina
neaktivan

Luxx daj si žuti molim te :)

EDIT:

Kolega me preteko :D

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 13:45 (Hrvojestr).
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

i tebi zbog igranja moda {#}

17 godina
neaktivan
LUXX kaže...
eterna luchar kaže...

{#}

Da ti pojasnim (iako ne znam sto je toliko smješno)... Idem na poprilicno pretraga zbog jedne izrasline :P

@eterna...

Uf... 4 tjedna... ma nije to tako puno :)

17 godina
eterna luchar kaže...

obratis li paznju osobno na mene, toga i nema, osim nekih pojedinaca,koji ce svaki spomen comoda nagradit klanskim "hvala".

dodje meni jednom poruka od gosp.rosandica i veli...domagoj se zali da uticete na rad skripte i stvarate anomalije vi sa av teme.

wtf?  kakve to veze ima sa mnom?

i ja im linkam onu stupidnu temu...lista novog softwera...naravno ne dobijem odgovor...sad na popisu juzera imate brdo anonimusa, koji skoro nikad nisu nekom napisali "napisi u regedit to i to,pa restarta i sl"

http://www.bug.hr/forum/bestusers/

uzmes prva dva slova od rijeci malware i dodas na Maorskom rijec stop...sto dobijes ???
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 3:03 (torrente).
17 godina
neaktivan

LOL

Luxx si je zbilja dao žuti. :)

HAH!

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

EDIT:

eto stiso sam si zuti.

Svi sretni i zadovoljni?

16 godina
LUXX kaže...
Mitch kaže...

i tebi zbog igranja moda {#}

pa sam si reko da želiš postrožit kriterije :P

Šalim se naravno.

EDIT - lol, čini se da si stvarno privržen svojem mišljenju, good for you, također znači da si pošten što si si stiso žuti

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 13:52 (Mitch).
15 godina
neaktivan
LUXX kaže...
Hrvojestr kaže...

EDIT:

eto stiso sam si zuti.

Svi sretni i zadovoljni?

Ne može to tako, to je već sukob interesa  {#}

''I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape.''
15 godina
neaktivan

Uvesti šerijat na digitalni način{#}

windows 7 rules :)
17 godina

evo ja i Lazo i skank jedini na ovoj stranici imamo 3 ontopic posta...svi trolate..svima zuti lool

brisat ovaj post moj post jer kvari ritam teme i nije koristan .

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 13:55 (torrente).
15 godina
neaktivan

Ako smijem primjetiti da gotovo svi ovdje trollate.

Ne kazem da je moj post na prvoj stranici visoko intelektualno djelo, ali barem sam probao doci do necega konstruktivnoga. A to sto se nije nitko osvrnio na to govori dovoljno - ako izbacimo trollove..tko ce ovdje ostati {#}

17 godina
neaktivan

ovo je podforum ostalo pa nije ni bhas vezano za neku posebnu temu.

Naravno treba se drzat zadanog ali negleda se u ovom podforumu tolko strogo

17 godina
neaktivan
Najiskrenije mene ovo podsjeca na rasprave ustaša i partizana na net.hr forumu...

Sva ta pametovanja i te stvari...

Luxx, ako mislis malo strozije raditi, trebao si samo staviti obavijest i gotovo...
Ko da se ti imaš nekome objašnjavati :)

NHF...
16 godina

Luxx, ako mislis malo strozije raditi, trebao si samo staviti obavijest i gotovo...

NHF...

Pa nije ni on tu glavni, i mi imamo pravo glasa u tome što modovi "spremaju"

17 godina
neaktivan
Najiskrenije mene ovo podsjeca na rasprave ustaša i partizana na net.hr forumu...

Sva ta pametovanja i te stvari...

NHF...

nemogu ni ja samovoljno nesto odredit i provest.

Mene je cisto zanimalo dal bi forumasi bili za.

Ipak se to sve treba dogovorit sa redakcijom i drugim modovima.

Ja na moju volju nemogu puno.

Osim sto imam svoj nacin kartoniranja i kriterije.

Ali ako je netko zasluzio recimo zuti na 7 dana zbog pitaj boga cega a ja mu dam crveni na 30 redakcija to vidi i promjene karton na zuti a ja dobim jezikovu juhu.

Dakle samovolje nema i sve se kontrolira

17 godina
neaktivan

Prokletstvo....

Nikako da postanem No 1

bar da budem treci....     ovako sam niko i nista  {#}

(mala sala)

Kako prebaciti BUGov DVD u DivX da mi stane na obicni CD. (probao sam sa Dr DivX ali nejde
17 godina

Što se mene tiče, ja sam za strožije kazne. Stvarno je se u zadnje vrijeme na forumu pojavilo previše likova kojima kvalitetne rasprave baš i nisu u interesu.

S druge strane, volio bih da se broj moderatora u određenim podforumima POVEĆA. Zašto? Ponekad previše vremena čekamo na reakciju istih, a oni kada (i ako) reagiraju, ne mogu to napraviti na adekvatan način zbog pretrpanosti zahtjevima ostalih korisnika.

Kada su kartoni u pitanju, ne vidim u njima nikakav problem. Do prije neki dan sam i ja bio bez kartona (zahvaljujući jednom od moderatora više nisam {#}), ali nema veze. Pošto znam zbog čega sam ga dobio više mi neće biti problem izbjegavati rasprave u kojima mogu biti sankcioniran.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
Lazarus Long kaže...
bar da budem treci....    ovako sam niko i nista {#}

(mala sala)

pises prekorisne teme.

http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-playeri-recorderi/audio-cd-playeri-uvod/87215.aspx?page=0&jumpto=1684390&sort=asc&view=flat

odes na listu besplatnog softwera ili najnoviji programi, te napises kako je izasao novi VLC. to je pametnije od teme audio cd {#}

16 godina
neaktivan
torrente kaže...
Lazarus Long kaže...
bar da budem treci....    ovako sam niko i nista {#}

(mala sala)

pises prekorisne teme.

http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-playeri-recorderi/audio-cd-playeri-uvod/87215.aspx?page=0&jumpto=1684390&sort=asc&view=flat

odes na listu besplatnog softwera ili najnoviji programi, te napises kako je izasao novi VLC. to je pametnije od teme audio cd {#}

a majke mi nisam vidio detaljniju temu na forumu od ove...

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
neaktivan

Bugov forum se jako razvio i od "što ima novog na BOL-u i međusobne pomoći forumaša u hardverskim i softverskim problemima" razvio u veliki chatroom (ako me razumijete) sa razvijenim odnosima među korisnicima, nekakvim društevnim ulogama, cijelom dinamikom odnosa kakvo jedno virtualno sastajlište može imati.

Kako bi se sačuvala kvaliteta core dijela foruma, mislim da je bitno da se poruke koje sadrže pogrešne savjete ili netočne informacije brišu i autori takvih poruka sankcoiniraju. BOL forum treba ostati mjesto se gdje brzo i pouzdano može naći IT informacija ili savjet.

Ono što je dobro je da je korisnicima dana velika sloboda da sami budu na neki način moderatori, ako uočiš trola ili nekog tko ti jednostavno ide na živce klik na ignoriraj i nema nervoze. Pomogni adminu i prijavi poruku i .. pa-pa.

Ionako u svima nama čuči mali spamer.

edit: zaboravih... ono što bi pomoglo u očuvanju kvlitete je da moderatori mogu ujedinjavati teme i rezati viškove. Evo sad Nokie i MS-a u brat bratu pet tema. Pa i da nešto kvalitetno možeš pročitati o tome, više ne znaš dgje, ljudi se ponavljaju, nered. A takvih tema, malo more.

iddqd
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 14:35 (badmad).
15 godina

Mozete vi postroziti pravila al nas Mato iz osijeka i okolice se i dalje neda {#}

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice