The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.487.049
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ne znam zašto, ali ja bih oboma rekao da su se oboje zacopali jedno u drugo.

Ona se boji da ju on želi iskoristiti, on da je ona nezainteresirana..

Pokažeš im poruke kad ste svo troje zajedno i eto :)

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
17 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
chutac kaže...

Ne znam zašto, ali ja bih oboma rekao da su se oboje zacopali jedno u drugo.

Ona se boji da ju on želi iskoristiti, on da je ona nezainteresirana..

Pokažeš im poruke kad ste svo troje zajedno i eto :)

GG, nije da nisam o tome razmišljao. Odemo na kavu, pokažem im poruke oboma i samo se izgubim :D

Lumia 520, 640, 830, 930, 950
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Prvi meč. Kasnije kad budem stigao idem vidit sta dalje :D

11 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...

GG, nije da nisam o tome razmišljao. Odemo na kavu, pokažem im poruke oboma i samo se izgubim :D

Ako su oboje tulasti kako kažeš prije bi se moglo desiti da nakon kave prođeš kao kolega Bruno kojeg su prijatelji napali da je bezosjećano prase jer nije htio biti sa njihovom prijateljicom. Samo će tebi kvocat da si ih oboje iznevjerio(pogotvo dotičnu prijateljicu) i bla kenj prd.

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
17 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
dark_wizz kaže...

Ako su oboje tulasti kako kažeš prije bi se moglo desiti da nakon kave prođeš kao kolega Bruno kojeg su prijatelji napali da je bezosjećano prase jer nije htio biti sa njihovom prijateljicom. Samo će tebi kvocat da si ih oboje iznevjerio(pogotvo dotičnu prijateljicu) i bla kenj prd.

Onda pomozi "kolezi" da riješi ovo što brže i bezbolnije jer su mi sinoć stizale njihove poruke do neko doba noći, cura mislila da mi ljubavnica šalje poruke pa sakoro ostao "suh" a kupio tako lijep poklon za osmi mart...

17 godina
dark_wizz kaže...

skoro ostao "suh" a kupio tako lijep poklon za osmi mart...

Prezervativi s okusom nisu ženska definicija "tako lijepog poklona" 

BTW, ditch the bitch!  (ako joj je prva pomisao stvarno bila ljubavnica)

Gledam te!
14 godina
odjavljen
dark_wizz kaže...
ddarknessfairyy kaže...
dark_wizz kaže...

Onda pomozi "kolezi" da riješi ovo što brže i bezbolnije jer su mi sinoć stizale njihove poruke do neko doba noći, cura mislila da mi ljubavnica šalje poruke pa sakoro ostao "suh" a kupio tako lijep poklon za osmi mart...

Čekaj 14. veljače  

11 godina
neaktivan
dark_wizz kaže..

Takvima ni Zagor ne pomogne. Da se na tikvu postaviš oni će i dalje kmećati.

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
17 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
BTW, ditch the bitch!  (ako joj je prva pomisao stvarno bila ljubavnica)

Ma no. Prvo je bilo "pa tko ti to toliko piše, jel opet nešto s posla", onda je bilo dokle više, onda sam isključio tonove i na kraju je bilo "a zašto ti njih dvoje jednostavno ne pošalješ u krasni qrac"... Aždajica ;)

Dex.pwn kaže...

Čekaj 14. veljače  

Do tad ću sebi presudit skokom na glavu u Bosut i vjerojatno umrijet od tetanusa kad se izrežem na školjku od fiće :D

ddarknessfairyy kaže...

Takvima ni Zagor ne pomogne. Da se na tikvu postaviš oni će i dalje kmećati.

Dat ću im još dva-tri dana a onda ima savjetovat da odu na kavu i popričaju o tome, jer brate (sestro) mili ovo je već prevršilo svaku mjeru. Ko pozivni centar sam yebote

11 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...

na kraju je bilo "a zašto ti njih dvoje jednostavno ne pošalješ u krasni qrac"... Aždajica ;)

Cura ti je dala najbolji savjet. 

14 godina
odjavljen

Ti beše ono iz Vk?

Volio bi popit, i pojest s tobom hehehe

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Prvi meč je, ne baš zanimljiv. 

Pojavio se drugi meč, zer gut, idem nabacit spiku ehehe

Ali nema baš puno cura za svajpanje, a za Rijeku bih rekao da će ih biti na vagone.

Teško je smisliti neki kreativan ulet..

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 16:27 (chutac).
17 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ti beše ono iz Vk?

Jes, a zdogovorit ćemo se jednom kad budem išao tenkirat u Lončare da navrnem u Žu. Yebiga, svaki put kad idem na tu stranu ili poslom ili ovako uvijek sam u nekoj žurbi

14 godina
odjavljen
dark_wizz kaže...
Dex.pwn kaže...

Ti beše ono iz Vk?

Jes, a zdogovorit ćemo se jednom kad budem išao tenkirat u Lončare da navrnem u Žu. Yebiga, svaki put kad idem na tu stranu ili poslom ili ovako uvijek sam u nekoj žurbi

Ahaaaa, fino fino tenkiranje.

Tam prek puta te benze di tenkiraš ima restoran...

13 godina
chutac kaže...

Prvi meč je, ne baš zanimljiv. 

Pojavio se drugi meč, zer gut, idem nabacit spiku ehehe

Ali nema baš puno cura za svajpanje, a za Rijeku bih rekao da će ih biti na vagone.

Teško je smisliti neki kreativan ulet..

probaj sa "bok" , nije potrebno tu puno razmisljanja, pogotovo ne na aplikaciji na kojoj ste oboje iz istog razloga i unaprijed ste "odobrilI" jedno drugo...

15 godina
neaktivan

Bio sam kreativan.
"Rijetko viđeni savršeni match"

11 godina
neaktivan
Minneyar kaže...

probaj sa "bok" , nije potrebno tu puno razmisljanja, pogotovo ne na aplikaciji na kojoj ste oboje iz istog razloga i unaprijed ste "odobrilI" jedno drugo...

I onda je svizac zamotao čokoladu u omot. Cure ne odgovaraju na bok, ili ako odgovore kao odgovor ide onaj prek kujca "bok" i to je sve.

14 godina
The Friendzone Club

Vozim BMW jedinicu, ne kompenziram.

12 godina
chutac kaže...

Bio sam kreativan.
"Rijetko viđeni savršeni match"

nije lose, tako sam i ja nekako "uletavao" moraš bacit neku zajednicku spiku sa interesta ili komentiras nekakvu sliku

bok, kako si, sta ima je veliki nope na tim pizdarijama

15 godina
neaktivan

A i inače je. Bok je kad pozdraviš nekog u prolazu.

Ja koristim "ej" kad se s nekom već dopisujem pa nema potrebe za prvim dojmom.

Conversation nestao, očito joj se nije svidio ulet.

Trebao sam poslati sliku veseljka, damn..

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 18:05 (chutac).
14 godina
odjavljen

Jel ćao ok?

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ćao maco tko ti mijenja pijesak?

12 godina
chutac kaže...

A i inače je. Bok je kad pozdraviš nekog u prolazu.

Ja koristim "ej" kad se s nekom već dopisujem pa nema potrebe za prvim dojmom.

Conversation nestao, očito joj se nije svidio ulet.

Trebao sam poslati sliku veseljka, damn..

a treba nac neki balans, ovisi kakva ti se cini cura

ili bacis neki cheesy originalni ulet, pa ju pitas kao jel precheesy i time potaknes razgovor

15 godina
neaktivan

Čini mi se da bih joj rado popunio dan hehe

Ako se javljam curi preko poruka, to je najčešće kad recimo u nekoj grupi komentiramo nešto, pa ako je zanimljivo i ak mi je ona zanimljiva, javim joj se s nečim vezanim za to i skoro svaki put potekne fino dopisivanje.

A ovak se curama moram javit na osnovu izgleda. Jedino što mogu iskreno napisati je "da, lijepa si, lajkao sam te, vidim se na tebi i lijepo mi izgleda".

12 godina
chutac kaže...

Ako se javljam curi preko poruka, to je najčešće kad recimo u nekoj grupi komentiramo nešto, pa ako je zanimljivo i ak mi je ona zanimljiva, javim joj se s nečim vezanim za to i skoro svaki put potekne fino dopisivanje.

A ovak se curama moram javit na osnovu izgleda. Jedino što mogu iskreno napisati je "da, lijepa si, lajkao sam te, vidim se na tebi i lijepo mi izgleda".

a cuj to ti je takva platforma koja počinje na plitkosti korisnika, velim ti, dosta ih popuni onaj interests tab pa vidis sta ju zanima i onda odlucis kakvu pošalicu bacit

plus budi dosta izravan, tako ih pozitivno iznenadiš

meni je uspjevalo, ne znam zasto ne bi i tebi

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 18:39 (Del_Boy97).
16 godina
The Friendzone Club

ja sam na relaciji zg-rijeka jer studiram u rijeci i onda svajpam i u zgu i rijeci, u rijeci je bas losa ponuda, vecinom cure koje su to tako bezveze napravile, ni ne koriste aplikaciju. u zgu vec imas em dobru ponudu em su neke napravile profil bas zbog sto se i trazi na toj aplikaciji. neke cak i u opis napisu da traze samo neko prijateljstvo(neznam ko normalan tamo ode trazit frendove).

12 godina
mar123 kaže...

ja sam na relaciji zg-rijeka jer studiram u rijeci i onda svajpam i u zgu i rijeci, u rijeci je bas losa ponuda, vecinom cure koje su to tako bezveze napravile, ni ne koriste aplikaciju. u zgu vec imas em dobru ponudu em su neke napravile profil bas zbog sto se i trazi na toj aplikaciji. neke cak i u opis napisu da traze samo neko prijateljstvo(neznam ko normalan tamo ode trazit frendove).

to su one kaj trenutno imaju decka hahahahah

15 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...
chutac kaže...

a cuj to ti je takva platforma koja počinje na plitkosti korisnika, velim ti, dosta ih popuni onaj interests tab pa vidis sta ju zanima i onda odlucis kakvu pošalicu bacit

plus budi dosta izravan, tako ih pozitivno iznenadiš

meni je uspjevalo, ne znam zasto ne bi i tebi

U stilu ovog zadnjeg što sam napisao?

mar123 kaže...

Ja sam očekivao njih milijun u Rijeci.

Jedino što ja ne tražim seks nego izlazak i moguću vezu :)

16 godina
The Friendzone Club

evo bas me matchala neka ful zgodna cura iz rijeke, u opisu joj pise if you love pizza we will probably get along. moj ulet: i eat pizza every third day, ocemo se slagat?

na ovoj aplikaciji stvarno ne treba gledat kako ces uletit, meni ovo dode ko sprdancija, pa ako uspije uspije, ako ne ne.

15 godina
neaktivan

Također, napravio sam u stilu "what could possibly go wrong"

Koji si ti dio Rijeke?

I kak funkcionira ovo svajpanje? Ja sam noćas svajpao njih 30-ak, popodne, 4-5 i još uvijek stoji da ih nema više..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice