Ne znam zašto, ali ja bih oboma rekao da su se oboje zacopali jedno u drugo.
Ona se boji da ju on želi iskoristiti, on da je ona nezainteresirana..
Pokažeš im poruke kad ste svo troje zajedno i eto :)
GG, nije da nisam o tome razmišljao. Odemo na kavu, pokažem im poruke oboma i samo se izgubim :D
Prvi meč. Kasnije kad budem stigao idem vidit sta dalje :D
GG, nije da nisam o tome razmišljao. Odemo na kavu, pokažem im poruke oboma i samo se izgubim :D
Ako su oboje tulasti kako kažeš prije bi se moglo desiti da nakon kave prođeš kao kolega Bruno kojeg su prijatelji napali da je bezosjećano prase jer nije htio biti sa njihovom prijateljicom. Samo će tebi kvocat da si ih oboje iznevjerio(pogotvo dotičnu prijateljicu) i bla kenj prd.
Ako su oboje tulasti kako kažeš prije bi se moglo desiti da nakon kave prođeš kao kolega Bruno kojeg su prijatelji napali da je bezosjećano prase jer nije htio biti sa njihovom prijateljicom. Samo će tebi kvocat da si ih oboje iznevjerio(pogotvo dotičnu prijateljicu) i bla kenj prd.
Onda pomozi "kolezi" da riješi ovo što brže i bezbolnije jer su mi sinoć stizale njihove poruke do neko doba noći, cura mislila da mi ljubavnica šalje poruke pa sakoro ostao "suh" a kupio tako lijep poklon za osmi mart...
skoro ostao "suh" a kupio tako lijep poklon za osmi mart...
Prezervativi s okusom nisu ženska definicija "tako lijepog poklona"
BTW, ditch the bitch! (ako joj je prva pomisao stvarno bila ljubavnica)
Onda pomozi "kolezi" da riješi ovo što brže i bezbolnije jer su mi sinoć stizale njihove poruke do neko doba noći, cura mislila da mi ljubavnica šalje poruke pa sakoro ostao "suh" a kupio tako lijep poklon za osmi mart...
Čekaj 14. veljače
Takvima ni Zagor ne pomogne. Da se na tikvu postaviš oni će i dalje kmećati.
Ma no. Prvo je bilo "pa tko ti to toliko piše, jel opet nešto s posla", onda je bilo dokle više, onda sam isključio tonove i na kraju je bilo "a zašto ti njih dvoje jednostavno ne pošalješ u krasni qrac"... Aždajica ;)
Čekaj 14. veljače
Do tad ću sebi presudit skokom na glavu u Bosut i vjerojatno umrijet od tetanusa kad se izrežem na školjku od fiće :D
Takvima ni Zagor ne pomogne. Da se na tikvu postaviš oni će i dalje kmećati.
Dat ću im još dva-tri dana a onda ima savjetovat da odu na kavu i popričaju o tome, jer brate (sestro) mili ovo je već prevršilo svaku mjeru. Ko pozivni centar sam yebote
na kraju je bilo "a zašto ti njih dvoje jednostavno ne pošalješ u krasni qrac"... Aždajica ;)
Cura ti je dala najbolji savjet.
Ti beše ono iz Vk?
Volio bi popit, i pojest s tobom hehehe
Prvi meč je, ne baš zanimljiv.
Pojavio se drugi meč, zer gut, idem nabacit spiku ehehe
Ali nema baš puno cura za svajpanje, a za Rijeku bih rekao da će ih biti na vagone.
Teško je smisliti neki kreativan ulet..
Ti beše ono iz Vk?
Jes, a zdogovorit ćemo se jednom kad budem išao tenkirat u Lončare da navrnem u Žu. Yebiga, svaki put kad idem na tu stranu ili poslom ili ovako uvijek sam u nekoj žurbi
Ti beše ono iz Vk?
Jes, a zdogovorit ćemo se jednom kad budem išao tenkirat u Lončare da navrnem u Žu. Yebiga, svaki put kad idem na tu stranu ili poslom ili ovako uvijek sam u nekoj žurbi
Ahaaaa, fino fino tenkiranje.
Tam prek puta te benze di tenkiraš ima restoran...
Prvi meč je, ne baš zanimljiv.
Pojavio se drugi meč, zer gut, idem nabacit spiku ehehe
Ali nema baš puno cura za svajpanje, a za Rijeku bih rekao da će ih biti na vagone.
Teško je smisliti neki kreativan ulet..
probaj sa "bok" , nije potrebno tu puno razmisljanja, pogotovo ne na aplikaciji na kojoj ste oboje iz istog razloga i unaprijed ste "odobrilI" jedno drugo...
Bio sam kreativan.
"Rijetko viđeni savršeni match"
probaj sa "bok" , nije potrebno tu puno razmisljanja, pogotovo ne na aplikaciji na kojoj ste oboje iz istog razloga i unaprijed ste "odobrilI" jedno drugo...
I onda je svizac zamotao čokoladu u omot. Cure ne odgovaraju na bok, ili ako odgovore kao odgovor ide onaj prek kujca "bok" i to je sve.
Vozim BMW jedinicu, ne kompenziram.
Bio sam kreativan.
"Rijetko viđeni savršeni match"
nije lose, tako sam i ja nekako "uletavao" moraš bacit neku zajednicku spiku sa interesta ili komentiras nekakvu sliku
bok, kako si, sta ima je veliki nope na tim pizdarijama
A i inače je. Bok je kad pozdraviš nekog u prolazu.
Ja koristim "ej" kad se s nekom već dopisujem pa nema potrebe za prvim dojmom.
Conversation nestao, očito joj se nije svidio ulet.
Trebao sam poslati sliku veseljka, damn..
Jel ćao ok?
Ćao maco tko ti mijenja pijesak?
A i inače je. Bok je kad pozdraviš nekog u prolazu.
Ja koristim "ej" kad se s nekom već dopisujem pa nema potrebe za prvim dojmom.
Conversation nestao, očito joj se nije svidio ulet.
Trebao sam poslati sliku veseljka, damn..
a treba nac neki balans, ovisi kakva ti se cini cura
ili bacis neki cheesy originalni ulet, pa ju pitas kao jel precheesy i time potaknes razgovor
Čini mi se da bih joj rado popunio dan hehe
Ako se javljam curi preko poruka, to je najčešće kad recimo u nekoj grupi komentiramo nešto, pa ako je zanimljivo i ak mi je ona zanimljiva, javim joj se s nečim vezanim za to i skoro svaki put potekne fino dopisivanje.
A ovak se curama moram javit na osnovu izgleda. Jedino što mogu iskreno napisati je "da, lijepa si, lajkao sam te, vidim se na tebi i lijepo mi izgleda".
Ako se javljam curi preko poruka, to je najčešće kad recimo u nekoj grupi komentiramo nešto, pa ako je zanimljivo i ak mi je ona zanimljiva, javim joj se s nečim vezanim za to i skoro svaki put potekne fino dopisivanje.
A ovak se curama moram javit na osnovu izgleda. Jedino što mogu iskreno napisati je "da, lijepa si, lajkao sam te, vidim se na tebi i lijepo mi izgleda".
a cuj to ti je takva platforma koja počinje na plitkosti korisnika, velim ti, dosta ih popuni onaj interests tab pa vidis sta ju zanima i onda odlucis kakvu pošalicu bacit
plus budi dosta izravan, tako ih pozitivno iznenadiš
meni je uspjevalo, ne znam zasto ne bi i tebi
ja sam na relaciji zg-rijeka jer studiram u rijeci i onda svajpam i u zgu i rijeci, u rijeci je bas losa ponuda, vecinom cure koje su to tako bezveze napravile, ni ne koriste aplikaciju. u zgu vec imas em dobru ponudu em su neke napravile profil bas zbog sto se i trazi na toj aplikaciji. neke cak i u opis napisu da traze samo neko prijateljstvo(neznam ko normalan tamo ode trazit frendove).
ja sam na relaciji zg-rijeka jer studiram u rijeci i onda svajpam i u zgu i rijeci, u rijeci je bas losa ponuda, vecinom cure koje su to tako bezveze napravile, ni ne koriste aplikaciju. u zgu vec imas em dobru ponudu em su neke napravile profil bas zbog sto se i trazi na toj aplikaciji. neke cak i u opis napisu da traze samo neko prijateljstvo(neznam ko normalan tamo ode trazit frendove).
to su one kaj trenutno imaju decka hahahahah
a cuj to ti je takva platforma koja počinje na plitkosti korisnika, velim ti, dosta ih popuni onaj interests tab pa vidis sta ju zanima i onda odlucis kakvu pošalicu bacit
plus budi dosta izravan, tako ih pozitivno iznenadiš
meni je uspjevalo, ne znam zasto ne bi i tebi
U stilu ovog zadnjeg što sam napisao?
Ja sam očekivao njih milijun u Rijeci.
Jedino što ja ne tražim seks nego izlazak i moguću vezu :)
evo bas me matchala neka ful zgodna cura iz rijeke, u opisu joj pise if you love pizza we will probably get along. moj ulet: i eat pizza every third day, ocemo se slagat?
na ovoj aplikaciji stvarno ne treba gledat kako ces uletit, meni ovo dode ko sprdancija, pa ako uspije uspije, ako ne ne.
Također, napravio sam u stilu "what could possibly go wrong"
Koji si ti dio Rijeke?
I kak funkcionira ovo svajpanje? Ja sam noćas svajpao njih 30-ak, popodne, 4-5 i još uvijek stoji da ih nema više..