The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.492.343
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: The Friendzone Club
win4crazzy kaže...

ma čuj to stara...ne znam kolio imaš godina, al drago mi je da imamo na forumu nekog tko nam iz prve ruke može prepričat pad bastille i izum parnog stroja 

17 godina
Dex.pwn kaže...

De nam odaj koje je to zanimanje u pitanju gdje su 95% žene

O jbte Dex, konačno imaš priliku bit koristan i pomoć nekome - i uspiješ i to sjebat...  

Gledam te!
14 godina
odjavljen
Ovaj lov je postao opasan sport. Bacio oko na malu, izgleda kao '98., a ono '03. ☹😐
14 godina
odjavljen
Što? Da mu kažem da joj pošalje njezine (polu) gole fotke? 😂
12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

ma čuj to stara...ne znam kolio imaš godina, al drago mi je da imamo na forumu nekog tko nam iz prve ruke može prepričat pad bastille i izum parnog stroja 

Ma mogu ti iz prve ruke ispričati i koliko je Pipin Mali bio visok...još me uvijek pamćenje dobro služi, ipak sam ja Broom Hilda 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
15 godina
The Friendzone Club

Vjerujem da nam možeš reći i koliki je bio Pipinov 'Mali' 

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2016 11:37 (The Unforgiven).
17 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Znači: pokid'o!

OT najbolja ideja ti je stvarno uvatit neku best frendicu, objasnit joj situaciju, dovest ju u firmu i upoznat sa svima. Što bi istočni susjedi reki "prosto ko pasulj"

Lumia 520, 640, 830, 930, 950
12 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

I Karlov "veliki"

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

I Karlov "veliki"

Moram priznati, tetka, da ponekad pomislim da si ti ovdje, u ovoj temi, naša gospođa Vaccari...

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen
Plus: Možda se izrodi nešto s bffom iz te situacije 😁
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kolega forumaš već godinu dana odbija ženu koja je svim srcem zaljubljena u njega, koja ne može prestati misliti na njega, koja bi uradila sve da ga ima.

Nemam riječi. 

Koristimo domaće automobile (Rimac inc.)
12 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...
ddarknessfairyy kaže...

I Karlov "veliki"

Moram priznati, tetka, da ponekad pomislim da si ti ovdje, u ovoj temi, naša gospođa Vaccari...

Ja se toplo nadam da ne misliš na 120 dana sodome jer ovaj razgovor neće dobro završit  

9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

Ja se toplo nadam da ne misliš na 120 dana sodome jer ovaj razgovor neće dobro završit  

Jedino je pitanje, jesi li brzo googlala ili ipak ovdje ima i drugih bolesnih umova osim mene (Pasolini je najveći filmaš ikad)  

Kruha i igala...
12 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Jedino je pitanje, jesi li brzo googlala ili ipak ovdje ima i drugih bolesnih umova osim mene (Pasolini je najveći filmaš ikad)  

Gledala sam dokumentarac o filmu, ipak nemam toliko bolestan um iako uživam u dobrim hororcima. A Pasolini nije napravio ništa posebno, samo je ekranizirao bolestan um Marquis de Sada(knjigu sam čitala).

Btw za one koji ne znaju o čemu baljezgamo rekao mi je da sam prostitutka. 

9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

Gledala sam dokumentarac o filmu, ipak nemam toliko bolestan um iako uživam u dobrim hororcima. A Pasolini nije napravio ništa posebno, samo je ekranizirao bolestan um Marquis de Sada(knjigu sam čitala).

Btw za one koji ne znaju o čemu baljezgamo rekao mi je da sam prostitutka. 

Ne, pogrešno, gospođa Vaccari ne predstavlja prostitutku, bar ne u ekranizaciji (za izvornik ne znam).

Ona je predstavljala elitni eskort za visoke činovnike, a u prostituciji je bila samo u kratkom razdoblju života (od 7. do 15. godine, kad su se svećenici i profesori palili na nju).

Uglavnom, nebitno, njeno zanimanje  je tu samo da normalnom gledatelju formira loš stav o njoj, jer je zamisao bila upravo to, da fašiste ipak spusti na nižu razinu, pa da gledatelji postepeno formiraju sve lošije mišljenje o njima (prelazak iz filozofskog traženja smisla postojanja kroz sadizam u čisto životinjsko iživljavanje).

Ona zapravo predstavlja jedinu osobu u tom dijelu koja nije bolesnog uma, nego isključivo želi uživati u svojoj erotičnosti i putenim užicima, a eskortom se bavila samo da vidi kakve joj sve užitke taj svijet može priuštiti.

Uglavnom, ona je zapravo arhetip onog što je danas postao idol ženske afirmacije (i zbog čega je nastao moderni ekstremni feminizam), sjeti se samo Samanthe iz Sex and the city.

Moraš naučiti čitati s razumijevanjem i uviđati metafore, alegorije, parabole i ostale neizravne stiske funkcije.

Jer očito čitaš samo da pročitaš tekst, bez razumijevanja....

To ti je isto kao da najfinije vino ovog svijeta eksaš, ili ždereš nekaj najfinije bez da dopustiš nepcima da uživaju od tom božanskom okusu.... 

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2016 15:11 (fer-de-lance).
12 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Ne, pogrešno, gospođa Vaccari ne predstavlja prostitutku, bar ne u ekranizaciji (za izvornik ne znam).

Ona je predstavljala elitni eskort za visoke činovnike, a u prostituciji je bila samo u kratkom razdoblju života (od 7. do 15. godine, kad su se svećenici i profesori palili na nju).

Uglavnom, nebitno, njeno zanimanje  je tu samo da normalnom gledatelju formira loš stav o njoj, jer je zamisao bila upravo to, da fašiste ipak spusti na nižu razinu, pa da gledatelji postepeno formiraju sve lošije mišljenje o njima (prelazak iz filozofskog traženja smisla postojanja kroz sadizam u čisto životinjsko iživljavanje).

Ona zapravo predstavlja jedinu osobu u tom dijelu koja nije bolesnog uma, nego isključivo želi uživati u svojoj erotičnosti i putenim užicima, a eskortom se bavila samo da vidi kakve joj sve užitke taj svijet može priuštiti.

Uglavnom, ona je zapravo arhetip onog što je danas postao idol ženske afirmacije (i zbog čega je nastao moderni ekstremni feminizam), sjeti se samo Samanthe iz Sex and the city.

Moraš naučiti čitati s razumijevanjem i uviđati metafore, alegorije, parabole i ostale neizravne stiske funkcije.

Jer očito čitaš samo da pročitaš tekst, bez razumijevanja....

To ti je isto kao da najfinije vino ovog svijeta eksaš, ili ždereš nekaj najfinije bez da dopustiš nepcima da uživaju od tom božanskom okusu.... 

Aj ne filozofiraj, elitni eskort ili prostitucija isti drek drugo pakiranje. I sam si naveo da je bila prostitutka, to dal se kasnije **bavala za pare ili su ju plaćali za društvo pa se je**vala zato jer je uživala u seksu je posve nebitno. To je odprlike kao one koje kažu da su djevice jer ga primaju samo u dupe. 

9 godina
neaktivan

Da, naravno, ali to je samo metafora koja služi formiranju stereotipnih likova, zbog konzervativizma publike.

Baš sam neki dan razgovarao s jednom prijateljicom, puno mudrija od tebe i mene zajedno (35-godišnjakinja), koja je inače pobornica moderne ženske emancipacije.

Uglavnom, pogledali smo taj  film zajedno, još davnih dana, i odmah je skužila metaforu (očito je preočita).

Nebitno, tvrdi da je idealna za formiranje karaktera bazičnog ženskog lika, koji se onda kasnje nadograđuje.

Slažem se s tim.

Uglavnom, ona je autoritet na tom području, pa očito njeno mišljenje nekaj znači.

P.S. debelo smo zagazili u offtopic.

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen
fer-de-lance kaže...

P.S. debelo smo zagazili u offtopic.

Sad ste kao Drakula, i ja kad ugazimo u raspravu. Fala Bogu da si skužio

13 godina
neaktivan
Ne spominji Bozje ime uzalud.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
14 godina
odjavljen
drakula789 kaže...

Niti ti ni b od Boga, a bome ni B od Boga ;)

15 godina
Dex.pwn kaže...

S ovakvim forama nikad neš vidjet ni 'p' od... 

One ring to bring them all and in the darkness bind them
14 godina
odjavljen
The Unforgiven kaže...
Dex.pwn kaže...

S ovakvim forama nikad neš vidjet ni 'p' od... 

r od rupe.

15 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Osim kada ga psujes, to moze. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
9 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

r od rupe.

Φ 40

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen

R125 (naravno, sve u mm).

Alatka Hole u CATIA-i. Ili kako profa kaže, AsssssHole

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2016 18:11 (Dex.pwn).
9 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

R125 (naravno, sve u mm).

Alatka Hole u CATIA-i. Ili kako profa kaže, AsssssHole

Profa onda očito voli fisting 

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen

Vjerojatno. Profa je malo krupniji

9 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Takvi su najperverzniji....

Valjda mu ne morate odrađivati popravni na stolu njegova kabineta.....

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen
fer-de-lance kaže...
Dex.pwn kaže...

Takvi su najperverzniji....

Valjda mu ne morate odrađivati popravni na stolu njegova kabineta.....

Jedna ćeš koristiti drugu ruku kad budeš brojao koliko cura ima u tehničkoj.

Nije gej.

16 godina
moderator
The Friendzone Club

Suzdržite se malo....

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice