The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.488.981
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: The Friendzone Club
fer-de-lance kaže...

P.S. Offtopic smo, XXX će se naljutit.

Over and out kaj se tiče ove teme.

Ma neće, nije on takav

Samo nemojte slike stavljat

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 21:24 (XXX-Man).
8 godina
odjavljen
Zar nije ispod 18? 😁
9 godina
neaktivan
Silvio_7Tech kaže...
Zar nije ispod 18? 😁

Zakaj si odjavil stari profil?

Kruha i igala...
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Htio bi se svima ispricat zbog onoga,jedva sam izdrzao ovih 24 sata bez svih funkcija na forumu.

Al ovaj dex hahaha Lik mislio umocit,pa kontao zvat malu da mu twerka,a na kraju ju ucijenjivao sa ovim bezveznim slikama.Care dodji u Osijek,sredit cemo ti da ti twerkaju i vise njih od jednom :)

Pogotovo isprike xxx manu

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
11 godina
The Friendzone Club

Pise da je Dex odjavljen-odluka moderatora ili njegova??

Inace, lik mi je jos bio nekako "normalan". Dodem nakon dva dana, gledam i ne vjerujem. Ako sam dobro i shvatio, curi se lice vidjelo?

E moj Dex............

Ja sam onoj rekao za forum jos onih prvih dana od kontakta i rekla je da je to dobro. Dotakli smo se te teme neki dan i rekla je da je bilo slatko. Sad ne znam govori li istinu ili ne. Iskreno, nije me ni briga.

Iako se moji kolege ne bi slozili, imam slabije osjecaje prema njoj od onih prvih tjedan i pol od kontakta. Daleko od toga da mi se cura je*acki svida, ali popustilo srce nekako. Mozda zato sto sam se onda ja javljao i stalno zapocinjao komunikaciju, morao sam se dokazivati. Sad samo seenam poruku (poruka je: "ahahha") i nakon pola sat stize: "zasto seen?".

Mozda zato sto sam napokon shvatio da nije jedina cura na svijetu (iako mi se cura, ponavljam, je*acki svida). Muci me samo to prilazenje curama. Inace mucam (kod razgovora sa poznanicima i ne toliko) pa je to problem.

Sutra bi se mozda mogli vidjeti u gradu, imate neki savjet sta da radim, da ju pozovem da malo popricamo par minuta? Ako da onda o cemu, zbijat neke sale, casual, kao sto se sad preko messengera ili pokusati ozbiljno pricat o mogucoj vezi. To bi bio drugi put da je vidim uzivo.

Ja sam vise za opciju casual jer je obecala da ce doci do kave. Ako ne bude sljedeci tjedan, dajem ultimatum.

P.S.

Onaj bajo se opet vratio i komentira joj slike.

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
12 godina
The Friendzone Club

Ma kakva priča o vezi, vidi kako će to proć i onda pitaj oćemo se opet vidit ako kaže da oćete provaj dogovorit sta prije, ako kaze neznan mozda dogovorit cemo se to znaci da si dobija odjeb i ajde dalje

Not funny dude
14 godina

NEMOJ joj davati ultimatum, to će ti više štete nego koristi donijeti.

Ex-girl she the female version of me
8 godina
odjavljen
Nemoj davati ultimatum. Pusti, nek teče, vrijeme će pokazati svoje. Naravno, nemoj čekati pola godine, već mjesec max. Uz to, obrađuj još koju djevojku. Znaš kako zadržati balans na bajku? Tako da nastaviš voziti. Ista stvar ovdje.
I nemoj da te spotakne to mucanje. Nitko nije savršen, ni ti, ni ona, ni ja. Eto, moj stari muca pa opet ima ženu, i mene 😉
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ja uopce nemam ideju ni kak prici,ni sta pricati i sta ak dodje do one tisine ili ak se pocnu skijat ona i njene frendice..ovo govorim ovak opcenito

9 godina
neaktivan
Silvio_7Tech kaže...
Nemoj davati ultimatum. Pusti, nek teče, vrijeme će pokazati svoje. Naravno, nemoj čekati pola godine, već mjesec max. Uz to, obrađuj još koju djevojku. Znaš kako zadržati balans na bajku? Tako da nastaviš voziti. Ista stvar ovdje.
I nemoj da te spotakne to mucanje. Nitko nije savršen, ni ti, ni ona, ni ja. Eto, moj stari muca pa opet ima ženu, i mene 😉

Opa, još jedan biciklist.

Uglavnom, sorry ak te maltretiram, ali:jesi uspio složit one žmigavce, jer meni analogni pinovi nikak ne šljakaju?

Sorry ak sam offtopic....

Kruha i igala...
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja sam probao po Osijeku vec par puta pric ženi na ulici i imam uglavnom pozitivna iskustva, ali bome me prvi put morali dvojica prijatelja drzat u sendvicu da priđem. Mislim da nisam doživio ništa strašnije u životu

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 23:46 (glikoprotein).
8 godina
odjavljen
glikoprotein kaže...

Ja sam probao po Osijeku vec par puta pric ženi na ulici i imam uglavnom pozitivna iskustva, ali bome me prvi put morali dvojica prijatelja drzat u sendvicu da priđem 

Blago ti se. Moji bi popadali od smijeha

Vjerojatno bi i ja da sam na njihovom mjestu.

12 godina
glikoprotein kaže...

Ja sam probao po Osijeku vec par puta pric ženi na ulici i imam uglavnom pozitivna iskustva, ali bome me prvi put morali dvojica prijatelja drzat u sendvicu da priđem. Mislim da nisam doživio ništa strašnije u životu

Nemoj da te to pretjerano ohrabljuje, žene sa ulica svima daju za poštenu cijenu.

Not funny dude
12 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

nemoj ga nagovarati na zlo ,kak bi pervan rekao svi ti govore uplovljavaš u mirnu luku ,a ono pearl harbor

Moram mu malo vadit mast kad se jadan sav ufurao u bezobavezno drmanje a ne vidi da mu spremaju ražanj ko zecu u šumi 

TKScump kaže...

Nemoj da te to pretjerano ohrabljuje, žene sa ulica svima daju za poštenu cijenu.

E da ga ebeš ak mi je to prilaženje ženama na ulici(osim ako se radi o kraljicama noći) jasno. 

Meni je to užasno creepy. Još ajd dok stojiš na stanici pa netko čeka bus i počne razgovor ili tak nešto, ali kad te netko iz čista mira ide zašprehavat nasred ulice  pa da je frajer ne znam kako zgodan tako mi mlijeka u prahu iste sekunde kidam nalijevo 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
17 godina
LLAMABOY kaže...

Pise da je Dex odjavljen-odluka moderatora ili njegova??

Inace, lik mi je jos bio nekako "normalan".

Jedino što je normalno u cijeloj priči je da je odlučio ugasiti profil. Zbog njega se nadam da je to bila njegova odluka.

LLAMABOY kaže...

Daleko od toga da mi se cura je*acki svida, ali...

(iako mi se cura, ponavljam, je*acki svida).

U istom postu?!

Pa dobro, ovo bar objašnjava zašto ti je Dex bio normalan...

Gledam te!
16 godina
The Friendzone Club

a sjebo se lik u pisanju ko i vecina ljudi, ispravno bi bilo "daleko od toga da mi se cura jebacki ne svida".

9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Netko je pitao na prethodnim stranicama,pa evo jedan starinski ulet, od čovjeka starog 85 godina, tvrdi da garantirano prolazi:

Curo draga, dobar dan

Suh unutra, mokar van

Kruha i igala...
13 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Netko je pitao na prethodnim stranicama,pa evo jedan starinski ulet, od čovjeka starog 85 godina, tvrdi da garantirano prolazi:

Curo draga, dobar dan

Suh unutra, mokar van

Joooj danas taman mozda odem van pa probam 

8 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Dečki, jel se slažemo?

12 godina
neaktivan
Silvio_7Tech kaže...

Dečki, jel se slažemo?

Ne znam koji kreten je ovo pisao/prevodio/sastavljao ali "NE" u ženskom rječniku znači "NE"  Takvi kojima je riječ ne zapravo da obično imaju mnogo toga zajedničkog sa Billom Cosbyjem.

"Možda" znači "da dok ne ukenjaš situaciju a nakon toga ćemo ti to nabijati na nos do besvjesti" 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
16 godina
neaktivan
Ne znači da samo u jako specifičnim situacijama (tipa "ne treba", "ma ne moraš") i to kod glupih teenagerica koje gledaju previše romantičnih filmova i onda žele da ti na njihovu mrzovolju i loše ponašanje reagiraš kao najstrpljivije biće, puno ljubavi... A u ostalim sličajevima je ne apsolutno ne.
12 godina
The Friendzone Club

dex odjavljen 2 dana, silvio je tu dva dana i obojica vole motore

coincidence?

8 godina
odjavljen
Del_Boy97 kaže...

coincidence?

Ko kaže da ja volim motore?

Nije problem ni auto stavit za sliku profila, samo daj neki auto sa seksi tetom.

9 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

coincidence?

Ja i The Unforgiven smo ga odmah skužili, pri vrhu ove stranice.

A odao se i na temi Elektronika

Kruha i igala...
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Znaci Silvio je paravan za naseg voajera? 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
8 godina
odjavljen
fer-de-lance kaže...
Del_Boy97 kaže...

coincidence?

Znači - Svatko tko želi spojiti ventilator na moleks je Dex?

12 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Pa nije ga bilo teško prokužit. Mogao si je naljepit natpis na čelo "Ja sam Dex" na isto bi mu došlo 

Silvio_7Tech kaže...

Ne, al kad se taj isti korisnik koji želi spojiti ventilator pojavi na ovoj temi par sati nakon što je Dex odjavljen i usput na komentar kolege da su nelegalne ženske ispod 16 napiše svoju dobro poznatu "Zar nije ispod 18?" (a to napiše svaki puta kad netko spomene klinke od 16) onda je definitivno Dex u pitanju.

Ako si htio biti netko drugi onda si se malo zaebo u koracima. Novi članovi obično nemaju pojma da ova tema postoji, a ako dođu zbog ove teme onda prvo šusnu pitanje, nitko ne uleti i počne laprdat ko da je tu sto godina. Ovi koji se tu osjećaju ko doma su stari članovi pod drugim nickom. Simple as that.  

15 godina
The Friendzone Club

Imaš pravo na šutnju, sve što kažeš može se upotrijebiti protiv tebe

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
17 godina
ddarknessfairyy kaže...
fer-de-lance kaže...

Pa nije ga bilo teško prokužit. Mogao si je naljepit natpis na čelo "Ja sam Dex" na isto bi mu došlo 

Silvio_7Tech kaže...

Ne, al kad se taj isti korisnik koji želi spojiti ventilator pojavi na ovoj temi par sati nakon što je Dex odjavljen i usput na komentar kolege da su nelegalne ženske ispod 16 napiše svoju dobro poznatu "Zar nije ispod 18?" (a to napiše svaki puta kad netko spomene klinke od 16) onda je definitivno Dex u pitanju.

Ako si htio biti netko drugi onda si se malo zaebo u koracima. Novi članovi obično nemaju pojma da ova tema postoji, a ako dođu zbog ove teme onda prvo šusnu pitanje, nitko ne uleti i počne laprdat ko da je tu sto godina. Ovi koji se tu osjećaju ko doma su stari članovi pod drugim nickom. Simple as that.  

.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
8 godina
odjavljen
win4crazzy kaže...

Imaš pravo na šutnju, sve što kažeš može se upotrijebiti protiv tebe

Što ako na mobilnom Bugu nema emotikona koji se mogu pronaći na drugom Bugu

🤔

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice